Νέα

Smartphones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι smartphone εχετε;;;

• iPhone

Ψήφοι: 144 25,7%
  • Android

Ψήφοι: 342 61,1%
  • Windows Phone

Ψήφοι: 48 8,6%
  • Έχω μια μπακατέλα που κρατάει 5 μέρες η μπαταρία

Ψήφοι: 77 13,8%
  • Ubuntu

Ψήφοι: 4 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    560

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Αυτό ειναι κανόνι, αλλα εχει 1 Gb Ram...

Βασικά με 2 gb δεν βλεπω κατι σε αυτες τις τιμες.
Εχουν ανεβει και λιγο οι τιμες, με την δυσκολια των εισαγωγων για τα σκρουτζομαγαζα.
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!
]
Να σαι καλα.
Σκεφτομουν να το παρω και εγω, οποτε θα ειχα να σου καταθεσω αναλυτικη αποψη...
Εχω 4πυρηνο lg με 2gb ομως και ειμαι ευχαριστημενος.

Απλως η εταιρια ζτε βγαζει εξαιρετικα προιοντα και για αυτο τα κυνηγαω και εγω.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
]
Να σαι καλα.
Σκεφτομουν να το παρω και εγω, οποτε θα ειχα να σου καταθεσω αναλυτικη αποψη...
Εχω 4πυρηνο lg με 2gb ομως και ειμαι ευχαριστημενος.

Απλως η εταιρια ζτε βγαζει εξαιρετικα προιοντα και για αυτο τα κυνηγαω και εγω.
Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι σχετικός με το χώρο και ως εκ τούτου δε γνωρίζω τη συγκεκριμένη εταιρεία. Νασκεφτείς ότι έχω ένα ΖΤΕ Mimosa Mini εντελώς αχρησιμοποίητο στο κουτί του από προσφορά!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι σχετικός με το χώρο και ως εκ τούτου δε γνωρίζω τη συγκεκριμένη εταιρεία. Νασκεφτείς ότι έχω ένα ΖΤΕ Mimosa Mini εντελώς αχρησιμοποίητο στο κουτί του από προσφορά!!!
Ενταξει αυτο εχει λιγο αθλια χαρακτηριστικα τωρα που το γκουγκλαρα.

Κι εγω ειχα ζτε για 4 χρονια κι ητανε τρελα ικανοποιητικο για ταινιουλες τοτε σε μικρη οθονη και σερφαρισμα...
Το zte blade το 1 ειχα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Ενταξει αυτο εχει λιγο αθλια χαρακτηριστικα τωρα που το γκουγκλαρα.

Κι εγω ειχα ζτε για 4 χρονια κι ητανε τρελα ικανοποιητικο για ταινιουλες τοτε σε μικρη οθονη και σερφαρισμα...
Το zte blade το 1 ειχα.
Αρχή διαλόγου κάναμε για τα ΖΤΕ που κάναμε, έχεις μήπως την καλωσύνη να μου πεις την άποψή σου για το παρακάτω μοντέλο, το οποίο είναι και dual sim;  :think: :think: :think:

www.skroutz.gr/s/6756874/ZTE-Blade-L3-Plus-8GB.html]http://www.skroutz.gr/s/6756874/ZTE-Blade-L3-Plus-8GB.html[/url]

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αρχή διαλόγου κάναμε για τα ΖΤΕ που κάναμε, έχεις μήπως την καλωσύνη να μου πεις την άποψή σου για το παρακάτω μοντέλο, το οποίο είναι και dual sim;  :think: :think: :think:

www.skroutz.gr/s/6756874/ZTE-Blade-L3-Plus-8GB.html]http://www.skroutz.gr/s/6756874/ZTE-Blade-L3-Plus-8GB.html[/url]
Πολυ ωραιο!
Ειναι και ψιλοκαινουριο μοντελο, πρεπει να φοραει την καινουρια εκδοση αντροιντ, το αντροιντ 5 λολιποπ.
Αφου το εχει η μιντιαμαρκτ απο οτι βλεπω και η τιμη του ειναι αρκετα χαμηλη λογω της προσφορας της μιντιαμαρκτ(πριν 2 μηνες το ειχαν 154 ευρω τα σκρουτζομαγαζα), καλυτερα πηγαινε και δες το απο κοντα να παρεις και μια γνωμη για τις καμερες του και την ταχυτητα στην πλοηγηση του κινητου.

Κοιταξε αν ειναι επεκτασιμη η μνημη του κινητου μεσω mini sd(transflash), γιατι αλλιως τα 8 gb ειναι οριακα αν θελεις να ασχολεισαι πολυ με εφαρμογες και τετοια.
Απο το να παρεις παντως ενα samsung ή sony με 150 ευρω, αυτο θα σου βγει πολυ καλυτερο γιατι οι αλλες εταιριες βγαζουν μαπες κινητα στα φτηνα τους μοντελα.

Ta lg μονο εχουν ωραιο λειτουργικο και πανε γρηγορα, παιξε και κανα ελ τζι σε κανα πολυκαταστημα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Πολυ ωραιο!
Ειναι και ψιλοκαινουριο μοντελο, πρεπει να φοραει την καινουρια εκδοση αντροιντ, το αντροιντ 5 λολιποπ.
Αφου το εχει η μιντιαμαρκτ απο οτι βλεπω και η τιμη του ειναι αρκετα χαμηλη λογω της προσφορας της μιντιαμαρκτ(πριν 2 μηνες το ειχαν 154 ευρω τα σκρουτζομαγαζα), καλυτερα πηγαινε και δες το απο κοντα να παρεις και μια γνωμη για τις καμερες του και την ταχυτητα στην πλοηγηση του κινητου.

Κοιταξε αν ειναι επεκτασιμη η μνημη του κινητου μεσω mini sd(transflash), γιατι αλλιως τα 8 gb ειναι οριακα αν θελεις να ασχολεισαι πολυ με εφαρμογες και τετοια.
Απο το να παρεις παντως ενα samsung ή sony με 150 ευρω, αυτο θα σου βγει πολυ καλυτερο γιατι οι αλλες εταιριες βγαζουν μαπες κινητα στα φτηνα τους μοντελα.

Ta lg μονο εχουν ωραιο λειτουργικο και πανε γρηγορα, παιξε και κανα ελ τζι σε κανα πολυκαταστημα.
Ευχαριστώ και πάλι για τις γνώσεις!  :hi: Από κριτική που είδα "Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, το ZTE Blade L3 Plus χαρίζει 8GB storage, όπου περίπου τα μισά δεσμεύονται από το λειτουργικό και παρόλο που τα εναπομείναντα GB δεν είναι πολλά, ωστόσο η ύπαρξη της microSD με ελάχιστο κόστος από τον χρήστη λύνει μία και καλή το πρόβλημα." συνεπώς λύνεται το ζήτημα αυτό. Απλώς δεν ήξερα τη μάρκα και για αυτό δεν κοιτούσα τις συσκευές της!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
επειδη βαριεμαι να απαντω καθε φορα
πες ποσα € δινεις και τι λειτουργικο
να παρεις κινεζικο με τοσα € καπελο
ειναι αστειο
  :hi:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
επειδη βαριεμαι να απαντω καθε φορα
πες ποσα € δινεις και τι λειτουργικο
να παρεις κινεζικο με τοσα € καπελο
ειναι αστειο
  :hi:
Περίπου στα 175 ευρώ είναι το ποσό που δίνω για android phone. Το κακό είναι ότι με τα capital controls που έχουν επιβληθεί δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε sites εξωτερικού και αναγκάζομαι και κοιτάζω τα ελληνικά λαμόγια.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Περίπου στα 175 ευρώ είναι το ποσό που δίνω για android phone. Το κακό είναι ότι με τα capital controls που έχουν επιβληθεί δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε sites εξωτερικού και αναγκάζομαι και κοιτάζω τα ελληνικά λαμόγια.
ψαξε για huawei p8lite στα 169€ σε wind παμπλικ και κοτσωβολο.Λένε ότι είναι το VfM της εποχής.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
ψαξε για huawei p8lite στα 169€ σε wind παμπλικ και κοτσωβολο.Λένε ότι είναι το VfM της εποχής.
Άστο φίλε!!! Εξαντλήθηκε εν ριπή οφθαλμού από τον Κωτσόβολο εχθές... Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Άστο φίλε!!! Εξαντλήθηκε εν ριπή οφθαλμού από τον Κωτσόβολο εχθές... Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Σε wind κοιταξες;
Το ήθελα και εγω αλλά αν δωσω τα 169€ δεν θα έχω για ενοίκιο  :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
το μονο τιμιο και επώνυμο ειναι αυτο:

LG L Bello Dual (8GB) D335E Black EU

και μετα αυτο:

Lenovo A859 Dual Sim ΜΑΥΡΟ

όσο για το P8 ξεχνα το
Να το ξεχάσω; Ήταν κινητό που συγκέντρωνε αυτά που ήθελα... Για τα Lenovo δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975

Stories

Νέο!