Τσάκαλε που εισαι χρόνια στον χώρο,περιμένω λινκ με το Ρ8 στα 170€...το να αγοράζεις από Κίνα έχει αυτό το κακό τα έξτρα ευρώ των ευρωπαικών αποθηκών δεν είναι πολλά τα περί ασχετοσύνης τα αφήνω εκτός γιατί ούτε τι δουλειά κάνω ξέρεις ούτε πόσα χρόνια είμαι στο χώρο
Huawei P8 Lite παίζει αυτές τις μέρες σε προσφορά σε wind κωτσόβολος Public Και κοσμοτε στα 170 ευρώ άριστη επιλογή για τα λεφτά του
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Smartphones
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 133K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Είναι χρόνια στον χώρο...φαντάσου να μην ήταν κιόλας ναούμε...
Smartphone Huawei P8 Lite 16GB Dual Sim ΜαύροΤσάκαλε που εισαι χρόνια στον χώρο,περιμένω λινκ με το Ρ8 στα 170€...
16900€ ή 1408€ x 12 άτοκες δόσεις
Εξαντλημένο
Έχει κανείς καμιά πληροφορία για το Sony Xperia M4 Aqua; Η τιμή του είναι στα 249 ευρώ και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά για τα λεφτά αυτά πιστεύω, αλλά δεν βρίσκω κριτικές για τυχόν προβλήματα που έχουν εντοπιστεί...
Εξαντλημένο
Το εχει η συζυγος μεχρι τωρα δεν εχει καποιο προβλημα και ειναι ευχαριστημενη με το M4 το μονο που δυσκολευτικε ηταν να βρει θηκη.με 300 απο το plaisio
Thanks για την απάντηση...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
edit: και κατι ενδιαφερον που πηρε το ματι μου
Samsung Galaxy Note 5 not coming to Europe this year
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Huawei Kirin 950 benchmark surfaces online, outperforms Exynos 7420
επισης στο επομενο αρθρο βλεπεις αυτο που λεμε, οτι πληρωνεις παιρνεις με την apple
η 3η χειροτερη διαρκεια μπαταριας σε συνδιασμο με το 2ο χειροτερο χρονο φορτισης κανει αυτη την πατατα ασυναγωνιστη επιλογη για τα λεφτα του
edit: ο επεξεργαστης της huawei θα μπει πιθανον σε αυτο
επισης στο επομενο αρθρο βλεπεις αυτο που λεμε, οτι πληρωνεις παιρνεις με την apple
η 3η χειροτερη διαρκεια μπαταριας σε συνδιασμο με το 2ο χειροτερο χρονο φορτισης κανει αυτη την πατατα ασυναγωνιστη επιλογη για τα λεφτα του
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Huawei Kirin 950 benchmark surfaces online, outperforms Exynos 7420
Δλδ το g4 έχει τη χειρότερη μπαταρία όλων ??
deltree
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Λύσεις
- 1
- Like
- 516
- Πόντοι
- 280
μέχρι την Πέμπτη έπαιζε σε μαγάζια και την μέρα που το είπα τηλεφωνικά κλεινόντουσαν σε διάφορες wind τα τελευταία κομμάτια. Τα άλλα άστα στην άκρη γιατί ο καθένας πίσω από ένα πληκτρολόγιο μπορεί να γράφει ότι θέλει
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
μέχρι την Πέμπτη έπαιζε σε μαγάζια και την μέρα που το είπα τηλεφωνικά κλεινόντουσαν σε διάφορες wind τα τελευταία κομμάτια. Τα άλλα άστα στην άκρη γιατί ο καθένας πίσω από ένα πληκτρολόγιο μπορεί να γράφει ότι θέλει
Αναμένουμε τοποθέτηση από Μπίλυ για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα....
deltree
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Λύσεις
- 1
- Like
- 516
- Πόντοι
- 280
από μένα είναι ξεκάθαρο δε έχω να γράψω κάτι άλλο και μιας ελευθερώθηκαν οι συναλλαγές μέχρι 500 ευρώΑναμένουμε τοποθέτηση από Μπίλυ για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα....
το τηλ που παίζει είναι ένα.
και εμφανίστηκε πάλι διαθέσιμο το s60
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Για το Huawei Ascend P7 αποψεις? Εχει καλη καμερα απ'οσο ξερω αλλα απο μπαταρια δεν λεει απ'οτι διαβαζω...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Ελευθερώθηκαν οι συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ; Μέσω paypal, πιστεύω, δε νομίζω να μπορούμε να κάνουμε συναλλαγή...από μένα είναι ξεκάθαρο δε έχω να γράψω κάτι άλλο και μιας ελευθερώθηκαν οι συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ
και εμφανίστηκε πάλι διαθέσιμο το s60
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Να το δω και να μην το πιστεψω... Μακάρι να γίνει όπως τα περιγράφεις...Από Δευτέρα λογικά ναι θα μπορούμε και τώρα με τον τρόπο που έχω βαλει στο άλλο νήμα (δηλαδή εικονική μεταφορά χρημάτων )
deltree
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Λύσεις
- 1
- Like
- 516
- Πόντοι
- 280
με άλλο λινκ αλλά παρόμοιο ποστάρε και ο moderator
Βλέπω να μην καλύπτει την Β20 στο 4G και θα είναι πρόβλημα καθώς όλες οι εταιρίες κινητής την προωθουν πλέον.από μένα είναι ξεκάθαρο δε έχω να γράψω κάτι άλλο και μιας ελευθερώθηκαν οι συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ
κ
Αυτό είναι το κακό με τα "κινέζικα",ενω αν αγοράζεις έκδοση ΕΕ είσαι καλυμένος,λογικά .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 902
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 669