Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.549
- Πόντοι
- 12.756
Τι εργαλείο έχεις εσύ τύπε
iphone 6 , αλλα τωρα λεω να παω να παρω samsung edge
Τι εργαλείο έχεις εσύ τύπε
iphone 6 , αλλα τωρα λεω να παω να παρω samsung edge
huaweiα ρε ψωναρες με τα κινητα για να πουλατε μουρη στις ελλεινιδες
huawei y 550 το νεο μου κινητο τσαμπα (επιδοτηση)
πεταει
....για τα απογευματα, μετα το τσαι, τυπε?iphone 6 , αλλα τωρα λεω να παω να παρω samsung edge
....για τα απογευματα, μετα το τσαι, τυπε?
..εισαι μπρουκλης μεσιε.... εχεις και αναλογα με το χρωμα στο μπλειζερ -ασορτι συσκευη????πες ναι, να σε αποθεωσει το ολο το σαιτ ορθιο παιχτη μου!!!!για να παω σε ανροιντ τυπε , βαρεθηκα με το ιος
..εισαι μπρουκλης μεσιε.... εχεις και αναλογα με το χρωμα στο μπλειζερ -ασορτι συσκευη????πες ναι, να σε αποθεωσει το ολο το σαιτ ορθιο παιχτη μου!!!!
τι απλος ρε τυπε με το συμπαθιοειμαι απλος τυπε , δεν κανω τετοια
...δηλαδη δικε μου ουτε ενα ,ασορτι με τη νιτσεραδα?...μηπως μας τρολαρεις για να μην νιωσουμε μειονεκτικα???ειμαι απλος τυπε , δεν κανω τετοια
ρε συ ασια,εσυ την αποποινικοποιησες μονος σου ...ετσι?τι απλος ρε τυπε με το συμπαθιο
μην τα παρεις προσωπικα
δε σε ξερω και δεν εχω τιποτα μαζι σου
αλλα μας λες οτι βαρεθηκες το αι φον 6 με 900 ευρω
και επειδη το βαρεθηκες θα παρεις το αντιστοιχο σαμσουνγκ με 1000 ευρω
το 20% των ελληνων ειναι ανεργο και δεν εχει να φαει
ενα ακομα μεγαλυτερο ποσοστο
με το ζορι πληρωνει λογαριασμους
στερειτε ολα τα υπολοιπα
και σεις ενα 10-20% μια μειοψηφεια του κοσμου που εχετε πολυ "λιπος" ακομα
πουλατε μουρη?
ελεος
να τα χαιρεστε να λεφτα σας
αν μπορειτε πολλαπλασιαστε τα
αλλα ποιος ο λογος για επιδειξη πλουτισμου?
στη σκανδιναυια η επιδειξη πλουτισμου ειναι κατακριτεα ;)
φανερωνει ελλειψη παιδειας
Τύπε ο Νιπλ συχνάζει στο nammos και στην Αθήνα πάει μόνο Γλυφάδα και Κηφισιά τα έχουμε ξαναπεί ένα μύριο φορές εδώ μέσα μπορεί να είναι και φίλοι με τον majestic69 που ξέρεις;...δηλαδη δικε μου ουτε ενα ,ασορτι με τη νιτσεραδα?...μηπως μας τρολαρεις για να μην νιωσουμε μειονεκτικα???
E και ...το οτι συχναζει σε μπας κλας μερη, δεν του αφαιρει το δικαιωμα να εχει επικοινωνια με στυλ ....κατω τα χερια λαμογια....Τύπε ο Νιπλ συχνάζει στο nammos και στην Αθήνα πάει μόνο Γλυφάδα και Κηφισιά τα έχουμε ξαναπεί ένα μύριο φορές εδώ μέσα μπορεί να είναι και φίλοι με τον majestic69 που ξέρεις;
Γενικά τύπε ο nipple είναι τύπος και έχει και φράγκα Κάπως έτσι τον έχω στο μυαλό μουE και ...το οτι συχναζει σε μπας κλας μερη, δεν του αφαιρει το δικαιωμα να εχει επικοινωνια με στυλ ....κατω τα χερια λαμογια....
τι απλος ρε τυπε με το συμπαθιο
μην τα παρεις προσωπικα
δε σε ξερω και δεν εχω τιποτα μαζι σου
αλλα μας λες οτι βαρεθηκες το αι φον 6 με 900 ευρω
και επειδη το βαρεθηκες θα παρεις το αντιστοιχο σαμσουνγκ με 1000 ευρω
το 20% των ελληνων ειναι ανεργο και δεν εχει να φαει
ενα ακομα μεγαλυτερο ποσοστο
με το ζορι πληρωνει λογαριασμους
στερειτε ολα τα υπολοιπα
και σεις ενα 10-20% μια μειοψηφεια του κοσμου που εχετε πολυ "λιπος" ακομα
πουλατε μουρη?
ελεος
να τα χαιρεστε να λεφτα σας
αν μπορειτε πολλαπλασιαστε τα
αλλα ποιος ο λογος για επιδειξη πλουτισμου?
στη σκανδιναυια η επιδειξη πλουτισμου ειναι κατακριτεα ;)
φανερωνει ελλειψη παιδειας
Τύπε ο Νιπλ συχνάζει στο nammos και στην Αθήνα πάει μόνο Γλυφάδα και Κηφισιά τα έχουμε ξαναπεί ένα μύριο φορές εδώ μέσα μπορεί να είναι και φίλοι με τον majestic69 που ξέρεις;
Είχε ποστάρει πριν κάτι μέρες τύπε εγώ πιστεύω ότι άνοιξε τελικά το τυροπιτάδικο και χέστηκε στο τάληροο ματζεστικ τυπε πρεπει να ειναι στεναχωρημενος που δεν τον καλεσε ο Nammos στον γαμο του στο Κομο , γι αυτο δεν γραφει πια
Να αγιάσει το στόμα σου τύπετυπε επειδη λες οτι τα αναφερεις γενικα τα παραπανω.
ο καθενας κανει τα κουμαντα του με τα λεφτα, επειδη δεν εχει ο αλλος να φαει δεν παει να πει οτι ο αλλος δεν θα παρει οποιο τηλ του αρεσει και κανει κεφι.
Και δεν ειναι θεμα μουρης αν θελει καποιος να πουλησει μουρη παιρνει Vertu , και οχι iphone 6 που σε λιγο θα το εχουν ολοι παλι.
Αν ηταν να μην τα πουλαγαν τα γαμημενα , να ειχαν πλαφον σε τηλεφωνα μεχρι 150 ευρω για να μην νιωθουν οι αλλοι μειονεκτικά.
Αλλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα στο μπουρδελο αυτο που ζουμε , οτι αυτος ο ανεργος η που δεν εχει να φαει , μολις βρει κανα χιλιαρικο iphone 6 θα παει να παρει.
...δεν θα πηγαινε παιχτη....ο γαμπρος ηταν μουτσουνας,η νυφη γκαστρωμενη,ο αδερφος της καγκουρας,ο κλουνει ελειπε,η αλαμουντιν επισης...τι να πηγαινε να κανει? εμαθα οτι εβαλε πωλητηριο στη λιμνη ,να πα να γαμηθει,γιατι του την κανανε λορδεμπου τα φτωχομπινεδια που πλακωσανε.....ο ματζεστικ τυπε πρεπει να ειναι στεναχωρημενος που δεν τον καλεσε ο Nammos στον γαμο του στο Κομο , γι αυτο δεν γραφει πια