οπως τα λες ειναι φιλε μου και επαυξανω.Υπάρχουν πραγματικά ζώα δίποδα που σε κάθε περίπτωση έχουν και ποινικές ευθύνες γι αυτή την κατάσταση. Από αυτούς που τα εγκατέλειψαν, αυτούς που τα αμελούν τα ξαμολάνε και τα κακομεταχειρίζονται, ακόμα και ο ίδιος ο δήμος της περιοχής έχει ευθύνη που δεν κινεί τις απαιτούμενες διαδικασίες για την απομάκρυνσή τους και την φροντίδα τους σε προβλεπόμενους χώρους. Κανένας δεν θα συμφωνήσει πως είναι ευχάριστο να φοβάσαι να περπατήσεις στο δρόμο, άσχετα από το ποια είναι η απειλή κάθε φορά. Ο σκύλος είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αιώνες τώρα από την αρχαιότητα και πολύ σπάνια θα δεις σκυλιά να αγριεύουν ανθρώπους. Προφανώς και φτάνουν σε αυτό το σημείο εξαιτίας ανθρώπινης αμέλειας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς οι ίδιοι φταίμε γι αυτή την κατάσταση όπου πρώην οικόσιτα ζώα βρίσκονται άλλα παρατημένα στο δρόμο και άλλα πατημένα παραδίπλα.
τα ζωα,ολα τα ζωα του πλανητη δε φταινε ποτε σε τιποτα.
Το μεγαλυτερο ζωο του πλανητη ο ανθρωπος φταιει για ολα.
Εμεις τα βασανιζουμε,οχι εγω βεβαια,τα λατρευω τα ζωα εχω σκυλακι και εγω,εμεις τους φερομαστε ασχημα,εμεις τα σκοτωνουμε,εμεις τα παιρνουμε και οταν τα βαριομαστε τα παραταμε στο δρομο,εμεις ολα.
Αυτα που λεει ο αλλος για την αναβυσσο ειναι μαλακιες.
Απο κατι μαλακες με σκεπτικο σαν αυτο καταντανε ετσι τα ζωα.
Εγω δεν φοβαμαι τα σκυλια,κανενα ζωο γενικα.Οποιο ζωο θα δω θα το χαιδεψω...
Αν αυτα τα αδεσποτα ενιωθαν λιγη αγαπη και θαλπωρη αντι να τα κλωτσανε στο δρομο και να τα χτυπανε,θα σου λεγα αν φοβοσουν να περπατησεις στο δρομο στην αναβυσσο παπαρα!
Εγω εχω βαλει σκοπο της ζωης μου οποιο ζωι βλεπω στο δρομο να του δειχνω λιγη αγαπη,να το χαιδευω,να το αγκαλιαζω,να του δινω φαι αν εχω και νερακι.
Αν ολοι μας το καναμε αυτο στα ζωα,ο κοσμος θα τανε καλυτερος για αυτα.
Ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ον που εχει ο πλανητης...