Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 99 16,1%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,3%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 2,0%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,2%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 132 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    615

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Υπάρχουν πραγματικά ζώα δίποδα που σε κάθε περίπτωση έχουν και ποινικές ευθύνες γι αυτή την κατάσταση. Από αυτούς που τα εγκατέλειψαν, αυτούς που τα αμελούν τα ξαμολάνε και τα κακομεταχειρίζονται, ακόμα και ο ίδιος ο δήμος της περιοχής έχει ευθύνη που δεν κινεί τις απαιτούμενες διαδικασίες για την απομάκρυνσή τους και την φροντίδα τους σε προβλεπόμενους χώρους. Κανένας δεν θα συμφωνήσει πως είναι ευχάριστο να φοβάσαι να περπατήσεις στο δρόμο, άσχετα από το ποια είναι η απειλή κάθε φορά. Ο σκύλος είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αιώνες τώρα από την αρχαιότητα και πολύ σπάνια θα δεις σκυλιά να αγριεύουν ανθρώπους. Προφανώς και φτάνουν σε αυτό το σημείο εξαιτίας ανθρώπινης αμέλειας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς οι ίδιοι φταίμε γι αυτή την κατάσταση όπου πρώην οικόσιτα ζώα βρίσκονται άλλα παρατημένα στο δρόμο και άλλα πατημένα παραδίπλα.   
οπως τα λες ειναι φιλε μου και επαυξανω.
τα ζωα,ολα τα ζωα του πλανητη δε φταινε ποτε σε τιποτα.
Το μεγαλυτερο ζωο του πλανητη ο ανθρωπος φταιει για ολα.
Εμεις τα βασανιζουμε,οχι εγω βεβαια,τα λατρευω τα ζωα εχω σκυλακι και εγω,εμεις τους φερομαστε ασχημα,εμεις τα σκοτωνουμε,εμεις τα παιρνουμε και οταν τα βαριομαστε τα παραταμε στο δρομο,εμεις ολα.
Αυτα που λεει ο αλλος για την αναβυσσο ειναι μαλακιες.
Απο κατι μαλακες με σκεπτικο σαν αυτο καταντανε ετσι τα ζωα.
Εγω δεν φοβαμαι τα σκυλια,κανενα ζωο γενικα.Οποιο ζωο θα δω θα το χαιδεψω...
Αν αυτα τα αδεσποτα ενιωθαν λιγη αγαπη και θαλπωρη αντι να τα κλωτσανε στο δρομο και να τα χτυπανε,θα σου λεγα αν φοβοσουν να περπατησεις στο δρομο στην αναβυσσο παπαρα!
Εγω εχω βαλει σκοπο της ζωης μου οποιο ζωι βλεπω στο δρομο να του δειχνω λιγη αγαπη,να το χαιδευω,να το αγκαλιαζω,να του δινω φαι αν εχω και νερακι.
Αν ολοι μας το καναμε αυτο στα ζωα,ο κοσμος θα τανε καλυτερος για αυτα.
Ο ανθρωπος ειναι το χειροτερο ον που εχει ο πλανητης...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μιλάτε για τον μπεκιάρη που ούτε τα συκωτια του δεν χωνευει.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Δύο σκυλιά κατασπάραξαν την 22χρονη ιδιοκτήτριά τους την ώρα που τα είχε βγάλει βόλτα.

Μια νεαρή γυναίκα από τη Βιρτζίνια βρήκε τραγικό θάνατο που πιστεύεται ότι προήλθε από την επίθεση των σκύλων της.  
Η Bethany Lynn Stephens, 22 ετών, βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη το βράδυ, δύο μέρες αφότου είχε βγει να περπατήσει με τα σκυλιά της στο δάσος κοντά στο Goochland της Βιρτζίνια.  
Οι αρχές δήλωσαν ότι βρέθηκε από τον πατέρα της ο οποίος την έψαχνε σε μια περιοχή όπου ήταν γνωστό ότι έβγαζε τα σκυλιά έξω για βόλτες.  

Τα σκυλιά, δύο μεγάλα πίτμπουλ, είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν οι αρχές οι δράστες.
Όταν ο πατέρας της 22χρονης βρήκε τη σορό της ανέφερε πως ήταν πολύ επιθετικά καθώς φυλούσαν το άψυχο σώμα της.      

Στην αρχή πίστεψε πως τα σκυλιά είχαν ανάμεσά τους κάποιο κουφάρι ζώου, αλλά έντρομος συνειδητοποίησε πως αυτό που προστάτευαν ήταν η κόρη του.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα σκυλιά είχαν εκτραφεί και εκπαιδευτεί για κυνομαχίες.   Η νεκροψία δείχνει πως η 22χρονη είχε αμυντικά τραύματα στα χέρια της.
Οι πληγές της ήταν βαθιές και βρέθηκαν επίσης τραύματα διάτρησης στο κρανίο της και το λαιμό της.  

«Το πρώτο τραύμα που υπέστη ήταν στο λαιμό και το πρόσωπό της», είπε ο ιατροδικαστής ενώ ανέφερε πως στα σχεδόν 40 χρόνια της καριέρας του δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο.  
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η 22χρονη πρέπει να βρέθηκε στο έδαφος και εκεί δέχτηκε τη φονική επίθεση των σκύλων της. Χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να μπορέσουν οι αρχές να απομακρύνουν τα εξαγριωμένα σκυλιά από τη σορό της Bethany, κάτι που τελικά έγινε με αναισθητικά βέλη.
Οι σκύλοι ενδέχεται να δεχτούν ευθανασία τις επόμενες μέρες, αναφέρει η Washington Post.  

Αν και έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και οι αρχές είναι βέβαιες από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει πως τα σκυλιά την σκότωσαν, ο φίλος της 22χρονης δήλωσε πως θεωρεί απίστευτο κάτι τέτοιο και επιμένει πως ήταν πολύ φιλικά ζώα και την αγαπούσαν.  
Οι αρχές αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να προσπαθήσουν να μάθουν τι προκάλεσε τη δολοφονική μανία των δύο σκύλων Πηγή: 

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ας πάει κάποιος στην Ανατολική Αττική να ταΐσει τα σκυλιά γιατί το πρόβλημα εκεί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Απεζοδρόμητοι δρόμοι και σκυλιά χύμα σε κάθε τετράγωνο. Έχω χαλάσει μια περιουσία σε μπισκότα γιατί κάθε φορά που περνάω από περιοχές της Α. Αττικής με πλησιάζουν απειλητικά, και μόλις τους πετάω μπισκότα ηρεμούν. Μερικά σκυλιά πάλι συνεχίζουν να με ακολουθούν με αποτέλεσμα να μου βουτάνε ολόκληρο το πακέτο! Τι να κάνω, από το να μου επιτεθούν... αναγκάζομαι να τα χαλάω στα μπισκότα.

Ταΐστε τα σκυλιά ρε μαλάκες, εσείς που μένετε στις περιοχές γύρω, μην επιτεθούν σε κανένα περαστικό. Έλεος λες και είναι δική μου δουλειά να τα ταΐζω.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Πιτ μπουλ επιτέθηκαν σε ζευγάρι: Κατασπάραξαν τη γυναίκα, τα πυροβόλησε ο άντρας

Όταν παρενέβη ένας τρίτος, ο άντρας μπόρεσε να αρπάξει το όπλο του και να πυροβολήσει το ένα από τα σκυλιά, που όμως είχαν ήδη σκοτώσει τη γυναίκα του

Μια γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ έχασε τη ζωή της όταν στην ίδια και τον σύζυγό της επιτέθηκαν εξαγριωμένα πιτ μπουλ.

Η 66χρονη Λορέν Μπροκ Σέιλορ και ο σύζυγός της Τζόνι δέχτηκαν την επίθεση παραμονή Χριστουγέννων στο Αρχάι του Κεντάκι των ΗΠΑ. Γύρω στις 10:20 ο αδερφός του συζύγου της τηλεφώνησε έντρομος στην αστυνομία ενημερώνοντας πως δύο σκυλιά είχαν επιτεθεί άγρια στο ζευγάρι. 

Σύμφωνα με τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι του, που είναι ακριβώς γειτονικό με του ζευγαριού, όταν άκουσε τα γαβγίσματα.
Βγαίνοντας έξω, είδε τους δύο σκύλους να επιτίθενται στον αδερφό του, άρπαξε το «στοπ» της πόρτας από την αυλή του και τους το πέταξε για να τους αποσπάσει την προσοχή.  
Τότε ο αδερφός του κατόρθωσε να ξεφύγει, άρπαξε το όπλο του και έριξε προς τα σκυλιά, σκοτώνοντας το ένα.
Το άλλο εξαφανίστηκε και αναζητείται. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα σκυλιά δεν ανήκαν στο ζευγάρι και αναζητείται ο ιδιοκτήτης τους. 

Η 66χρονη γυναίκα όμως που είχε δεχθεί πρώτη επίθεση, δεν τα κατάφερε και άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή, βαριά τραυματισμένη. 

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Όποιος κερατάς φιλόζωος τολμήσει και μιλήσει θα τον γαμήσω. Σε νόμιμη άμυνα βρισκόταν ο άνθρωπος.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Που είμαι λάθος;

Μακάρι να ήταν νόμιμη και η οπλοφορία στην Ελλάδα, για να γινόταν δουλειά με τα αδέσποτα, αντί να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Να δεις τότε πως θα έπαιρνε τον κώλο του ο κάθε δήμος να καθαρίσει τον κάθε δήμο από τα αδέσποτα, ΚΥΡΙΩΣ στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής που τα αδέσποτα κάνουν παρέλαση.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το ιδιο προβλημα και στο Λουτρακι. Πας να φας μια τυροπιτα το πρωι ενα δρομο πανω απο το κεντρο της πολης και κοιτας μην ερθει καμια αγελη με σκυλια. Και προς Βαρυμπομπη το ιδιο. Οποτε πηγαινω παιρνω και ενα ματσουκι στο χερι μην ερθει κανενα αδεσποτο απο τα δεκαδες που περιφερονται.

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Καραγκιοζηδες που βαριούνται κ αμολανε τα σκυλια τους Η τα αγριευουν χωρις λογο.λες κ αγριευοντας το σκυλο ο κλεφτης θα φοβηθει.κ μας ζαλιζουν τα αρχιδια μερα νυχτα.αν δεν αγαπουσα τα ζωα θα ςκανα φλαμπε με το taser το γαμημενο σκυλι του μαλακα του διπλανου μου.καταντησαμε να νομίζουμε οτι ειμαστε σε στανη με τα ζωντοβολα που αγοραζουν σκυλια κ τα εχουνε μερα νυχτα στην αυλη κ στο μπαλκονι...

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Το ιδιο προβλημα και στο Λουτρακι. Πας να φας μια τυροπιτα το πρωι ενα δρομο πανω απο το κεντρο της πολης και κοιτας μην ερθει καμια αγελη με σκυλια. Και προς Βαρυμπομπη το ιδιο. Οποτε πηγαινω παιρνω και ενα ματσουκι στο χερι μην ερθει κανενα αδεσποτο απο τα δεκαδες που περιφερονται.

Να που συμφωνούμε εδώ. Στη Βαρυμπόμπη είχα πάρει μια τυρόπιτα από το φούρνο της κεντρικής πλατείας, και ένα μαλακισμένο άρχισε να με παίρνει από πίσω. Για μένα την πήρα την τυρόπιτα όχι για τα αδέσποτα.

Και αν τυχόν μείνεις από φαγητό την γάμησες. Στην Αγία Κυριακή στα Σπάτα (πάλι Ανατολική Αττική) πριν μερικές βδομάδες είχα δεχθεί επίθεση από 3-4 αδέσποτα. Με είχαν στριμώξει σε ένα θάμνο και γάβγιζαν ανελέητα. Ένα μάλιστα πήγε να ανέβει πάνω μου. Εκεί δεν ήξερα τι να κάνω. Απλά στεκόμουν ακίνητος και περίμενα μπας και σταματήσουν. Αν πήγαινα να επιτεθώ θα αγρίευαν και θα γινόταν χειρότερα τα πράγματα.

Ευτυχώς περάσε ένας άνθρωπος και τα μάζεψε.

Αυτά κάνουν τα "καημένα ζωάκια" μαλάκες φιλόζωοι.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Και κάτι ακόμα. Τα σκυλιά δεν έχουν απολύτως καμία χρησιμότητα. Ίσα ίσα είναι πεταμένα έξοδα για αυτούς που τα έχουν, αλλά και τρομοκρατούν τους περαστικούς όταν τα έχουν χύμα. Βάλτε τα σε κανένα ζωολογικό κήπο, να τα θαυμάζουν οι φιλόζωοι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Σοβαρέψου.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Και κάτι ακόμα. Τα σκυλιά δεν έχουν απολύτως καμία χρησιμότητα. Ίσα ίσα είναι πεταμένα έξοδα για αυτούς που τα έχουν, αλλά και τρομοκρατούν τους περαστικούς όταν τα έχουν χύμα. Βάλτε τα σε κανένα ζωολογικό κήπο, να τα θαυμάζουν οι φιλόζωοι.
ουτε εσυ εχεις καμια χρησιμοτητα...μηπως να σε κλεισουμε και σενα πουθενα? εχουμε αρκετους αχρηστους ανθρωπους εξω...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Που είμαι λάθος;

Μακάρι να ήταν νόμιμη και η οπλοφορία στην Ελλάδα, για να γινόταν δουλειά με τα αδέσποτα, αντί να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Να δεις τότε πως θα έπαιρνε τον κώλο του ο κάθε δήμος να καθαρίσει τον κάθε δήμο από τα αδέσποτα, ΚΥΡΙΩΣ στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής που τα αδέσποτα κάνουν παρέλαση.
σε αυτο συμφωνω κ γω...κριμα να μην ειναι νομιμη η οπλοφορια στην ελλαδα...τωρα δεν θα γραφες εδω...if you know what i mean....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.985
Πόντοι
6.256
Το επίπεδο των ελλήνων φιλόζωων είναι χαμηλό.

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
σε αυτο συμφωνω κ γω...κριμα να μην ειναι νομιμη η οπλοφορια στην ελλαδα...τωρα δεν θα γραφες εδω...if you know what i mean....
και καλα  του τα ειπες αδερφε....θα καταλαβε....αν δεν ειναι στοκος...καλη χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom