kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.116
- Πόντοι
- 6.256
Οι δήθεν φιλόζωοι πρέπει να καταλάβουν ότι δε μπορούν να χέζουν και να κατουράνε στους κοινόχρηστους χώρους.
Ολοφρεσκη κουραδιτσα απο ελλεηνιδα δηθεν φιλοζωοΟι δήθεν φιλόζωοι πρέπει να καταλάβουν ότι δε μπορούν να χέζουν και να κατουράνε στους κοινόχρηστους χώρους.
Οχι φιλε,τζακ ρασελ
Οι δήθεν φιλόζωοι πρέπει να καταλάβουν ότι δε μπορούν να χέζουν και να κατουράνε στους κοινόχρηστους χώρους.
Φάτην, τι την τραβάς φώτοΟλοφρεσκη κουραδιτσα απο ελλεηνιδα δηθεν φιλοζωο
Ελα στη γειτονια μου, ολο ναρκες ειναιΠανε πολλα χρονια που ειδα σκυλο να χεζει και να μην τα μαζευει ο ιδιοκτητης του.Ολοι εχουνε σακουλα ΑΒ στο χερι πλεον. :S :S :S
Ψάχνω να κάνω και like στο ποστ σου αλλα δεν μπορώ (ειναι απο το κινητό μάλλον)
Σωστά τα λες τυπε μου!!!!
Όσο δεν αφήνεις τπτ πίσω σου μια χαρά εισαι!!!
Ελα στη γειτονια μου, ολο ναρκες ειναι
σκεψου τη γκομενα που μαζευει τα σκατα με το χερι να σου πιανει το πουτσο μετα με το ιδιο χερι...Πανε πολλα χρονια που ειδα σκυλο να χεζει και να μην τα μαζευει ο ιδιοκτητης του.Ολοι εχουνε σακουλα ΑΒ στο χερι πλεον. :S :S :S
σκεψου τη γκομενα που μαζευει τα σκατα με το χερι να σου πιανει το πουτσο μετα με το ιδιο χερι...
Ο Τσιπρας θα κυβερναει πολλα χρονια ακομα, δν υπαρχει καλυτερος αυτη τη στιγμη και για καιρο ακομα! και ναι γουσταρω μνημονιαΤην ειπες την μαλακια σου; σκεψου την γκομενα που σκουπιζει των κωλο της να σου πιανει μετα των πουτσο με το ιδιο χερι. Θα εισαι απο αυτους τους ψηφοφορους του τσιπρα που θα σχισουν τα μνημονια.... Αντε Γεια Μαλακα....
Ο Τσιπρας θα κυβερναει πολλα χρονια ακομα, δν υπαρχει καλυτερος αυτη τη στιγμη και για καιρο ακομα! και ναι γουσταρω μνημονια
Εισαι χαϊδοκωλης τυπε? Αλβανιαρης μηπως?Με αυτο το πλευρο κοιμησου οσο το ζεις, γιατι μετα που θα ερθω εγω δεν θα εχεις χαρες στην πισω τρυπα... αλλα στην ψυχη σου οπως και σε αυτα τα αθωα θυματα.... Που θα παει, ερχομαι με μπολικες κουραδες αδεσποτες...
Υπαρχουν 2 κατηγοριες.αυτοι που παιρνουν σκυλο για να λενε οτι εχουν, η επειδη τυος ζητησε το παιδι, η επειδη ηταν τοσο γουτσου γουτσου στη βιτρινα το κουταβι. Μετα απο καιρο η το βαριουνται κ το πετανε πριν πανε διακοπες, η το εχουν κ δεν ενδιαφερονται αν θα γαβγιζει αν θα χεζει στα πεζοδρομια κλπ κλπ. ΑΥΤΟΙ ειναι τα συνήθη γιδια που θα παραβοασουν το κοκκινο θα παρατησουν το μηχανοβιο που πεταξαν κατω κλπ κλπ. Υπαρχουν κ κατι αλλοι που δεν θα βγαλουν το σκυλο εκςι που παιζουν παιδια, θα τον εκπαιδευσουν, θα τον κανουν το φιλαρακι τους ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.. μη τους βαζετε στο ιδιο καλαθι. Η συμβιωση με ενα ακυλο ειναι μια ζωη σε fast forward.. Παω να ταισω κ να πλυνω κλπκλπ τον ηπερηλικα, ημιτυφλο, ημιπαραλυτο γερακο μου..
Ετσι είναι τυπε ,όπως κανουμε λαθος τοσα σημαντικα πραγματα,ετσι και η σχεση μας με τα ζωα αρρωστη είναι.Υπαρχουν 2 κατηγοριες.αυτοι που παιρνουν σκυλο για να λενε οτι εχουν, η επειδη τυος ζητησε το παιδι, η επειδη ηταν τοσο γουτσου γουτσου στη βιτρινα το κουταβι. Μετα απο καιρο η το βαριουνται κ το πετανε πριν πανε διακοπες, η το εχουν κ δεν ενδιαφερονται αν θα γαβγιζει αν θα χεζει στα πεζοδρομια κλπ κλπ. ΑΥΤΟΙ ειναι τα συνήθη γιδια που θα παραβοασουν το κοκκινο θα παρατησουν το μηχανοβιο που πεταξαν κατω κλπ κλπ. Υπαρχουν κ κατι αλλοι που δεν θα βγαλουν το σκυλο εκςι που παιζουν παιδια, θα τον εκπαιδευσουν, θα τον κανουν το φιλαρακι τους ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.. μη τους βαζετε στο ιδιο καλαθι. Η συμβιωση με ενα ακυλο ειναι μια ζωη σε fast forward.. Παω να ταισω κ να πλυνω κλπκλπ τον ηπερηλικα, ημιτυφλο, ημιπαραλυτο γερακο μου..