Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στην Μ.Βρεττανια ,Γερμανια ,ΗΠΑ ,Ελβετια ,Δανια κτλ που υποχρεωνουν ΚΑΘΕ επικινδυνο σκυλο να φοραει φιμωτρο ,ακουσαν ...τη δικη μου γνωμη ,και το ψηφισαν ?

Ρε ερευνητάκο δεν κόβεις τις παπαριές;

Εδώ είναι η νομοθεσία των ΗΠΑ και μερικών άλλων χωρών και δεν υπάρχει τίποτε για φίμωτρο:

Άντε, να μην βάλω τον Πολίτη2 να αμολήσει τις σκυλάρες του να σου δαγκώσουν τον κλώνο.

Αυτόν ρε, που βγήκες μαζί του στην Φυλής και άρχισε να του γαυγίζει ο σκύλος. (άκου τσάρκα με τον κλώνο του μαζί)

Αυτόν τον σκύλο πάντως θα ήθελα να τον γνωρίσω.

Είναι τόσο έξυπνος όσο-όσο πρέπει......

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε ερευνητάκο δεν κόβεις τις παπαριές;

Εδώ είναι η νομοθεσία των ΗΠΑ και μερικών άλλων χωρών και δεν υπάρχει τίποτε για φίμωτρο:

Άντε, να μην βάλω τον Πολίτη2 να αμολήσει τις σκυλάρες του να σου δαγκώσουν τον κλώνο.

Αυτόν ρε, που βγήκες μαζί του στην Φυλής και άρχισε να του γαυγίζει ο σκύλος. (άκου τσάρκα με τον κλώνο του μαζί)

Αυτόν τον σκύλο πάντως θα ήθελα να τον γνωρίσω.

Είναι τόσο έξυπνος όσο-όσο πρέπει......

ο ερευνητης ειναι ο οσο-οσο? :o

Επισκέπτης
Ήθελα να ξερα ρε πούστη μου......εσείς οι φιλόζωοι,άμα έρθει κανά κοπρόσκυλο στο δρόμο και σας γαυγίσει,εσείς θα το χαϊδέψετε;;;; :uglystupid:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ήθελα να ξερα ρε πούστη μου......εσείς οι φιλόζωοι,άμα έρθει κανά κοπρόσκυλο στο δρόμο και σας γαυγίσει,εσείς θα το χαϊδέψετε;;;; :uglystupid:

δε μου γαυγιζουν. κ ναι τα χαιδευω. ελα ξουτ τωρα απο δω.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ευτυχώς ήμουν τυχερός σήμερα.......

Σήμερα στο Μπουρνάζι,που περπατούσα σε ένα στενό,ένας καραμαλάκας είχε βάλει μέσα στο αυτοκίνητο στη ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ένα κωλόσκυλό,με μισάνοιχτο το παράθυρο.....εγώ πέρασα δίπλα από το αυτοκίνητο,χωρίς να πάρω είδηση το σκύλο, και ήμουν τυχερός που δε μου γαύγισε......αλλιώς δε τη γλύτωνε ο τύπος....θα έτρωγε μια ξεγυρισμένη μύνηση + ξύλο ταυτόχρονα..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ήθελα να ήξερα πόσο πανηλίθιος (ή πανηλίθια :think:) είναι για να βάλει το κοπρόσκυλο στη θέση που κάθεται αυτός...κατ'αρχήν δε σιχαίνεται;;;; :uglystupid:
φαντάσου να είχε ξεχάσει ο τύπος τα κλειδιά στο αυτοκίνητο με το σκύλο μέσα.... θα το έβαζε μπρος και θα σε πάταγε ρε, έπρεπε να του πάρεις τις πινακίδες και τα στοιχεία .... του σκύλου

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

σπανια να μου γαβγησει σκυλος στον δρομο... αλλα ναι χαιδευω τα αδεσποτα.
μετα υπαρχει κατι που λεγεται σαπουνι ρε συ... δεν χαθηκε ο κοσμος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εντάξει το παρατραβήξατε με το χάιδεμα και τα αδέσποτα.
δηλαδή μετά το χάιδεμα ψάχνετε για βρύση και σαπούνι;
και μην μου πείτε όταν πάτε σπίτι, γιατί σκεφτείτε μόνο πόσους μπορεί να έχετε αγγίξει/χαιρετήσει και να τους έχετε μεταφέρει μικρόβια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε κιθαρα δεν εχεις παρει χαμπαρι πως ειναι τα πραγματα στο ελαντα...ολα ειναι της μοδας και κρατανε μερικα χρονια...Αυτοι που κανουν τατου,αυτοι που κανουν ποδηλατο,αυτοι που εχουν σκυλους,η πρασινη αναπτυξη,οι βετζετεριανς...και ενα σωρο αλλοι...τα κανουν χωρις καποιο υποβαθρο,καποια κουλτουρα πανω σε αυτο που κανουν..απλα θελουν να το παιξουν κατι χωρις να ειναι.

Επισκέπτης
δε μου γαυγιζουν. κ ναι τα χαιδευω. ελα ξουτ τωρα απο δω.

σπανια να μου γαβγησει σκυλος στον δρομο... αλλα ναι χαιδευω τα αδεσποτα.
μετα υπαρχει κατι που λεγεται σαπουνι ρε συ... δεν χαθηκε ο κοσμος

Εμένα δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου γαυγίζουν κάμποσες φορές ΧΩΡΙΣ να τα πειράξω....για ρίξτε μια επεξήγηση εείς που τα νιώθετε..... :headbang:

Ρε κιθαρα δεν εχεις παρει χαμπαρι πως ειναι τα πραγματα στο ελαντα...ολα ειναι της μοδας και κρατανε μερικα χρονια...Αυτοι που κανουν τατου,αυτοι που κανουν ποδηλατο,αυτοι που εχουν σκυλους,η πρασινη αναπτυξη,οι βετζετεριανς...και ενα σωρο αλλοι...τα κανουν χωρις καποιο υποβαθρο,καποια κουλτουρα πανω σε αυτο που κανουν..απλα θελουν να το παιξουν κατι χωρις να ειναι.

Μαλάκες άνθρωποι της μάζας....... :jerking:

Επισκέπτης
φαντάσου να είχε ξεχάσει ο τύπος τα κλειδιά στο αυτοκίνητο με το σκύλο μέσα.... θα το έβαζε μπρος και θα σε πάταγε ρε, έπρεπε να του πάρεις τις πινακίδες και τα στοιχεία .... του σκύλου

Θυμήθηκα και το άλλο.....ένας μαλάκας πριν καμιά 10ετια είχε βάλει το σκύλο στη θέση του οδηγού και οδηγούσε κρατόντας τον αγκαλιά....και είχε και άλλους 3 επιβάτες μέσα το αυτοκίνητο...... :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ευτυχώς ήμουν τυχερός σήμερα.......

Σήμερα στο Μπουρνάζι,που περπατούσα σε ένα στενό,ένας καραμαλάκας είχε βάλει μέσα στο αυτοκίνητο στη ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ένα κωλόσκυλό,με μισάνοιχτο το παράθυρο.....εγώ πέρασα δίπλα από το αυτοκίνητο,χωρίς να πάρω είδηση το σκύλο, και ήμουν τυχερός που δε μου γαύγισε......αλλιώς δε τη γλύτωνε ο τύπος....θα έτρωγε μια ξεγυρισμένη μύνηση + ξύλο ταυτόχρονα..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ήθελα να ήξερα πόσο πανηλίθιος (ή πανηλίθια :think:) είναι για να βάλει το κοπρόσκυλο στη θέση που κάθεται αυτός...κατ'αρχήν δε σιχαίνεται;;;; :uglystupid:
γ την αννιτα πανια εισαι χαρα μου!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
Εμένα δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου γαυγίζουν κάμποσες φορές ΧΩΡΙΣ να τα πειράξω....για ρίξτε μια επεξήγηση εείς που τα νιώθετε..... :headbang:

το σίγουρο είναι ότι πιάνουν από μακρυά τη σκατανθρωπιά σου

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Μαλάκες άνθρωποι της μάζας....... :jerking:

μαλλον επειδη τα φοβασαι. το αντιλαμβανονται
Οπως ενα ζωο στην αγρια φυση καταλαβαινει οτι καποιο απ τα υποψηφια θυραματα του ειναι αρρωστο η αδυναμο... καπως ετσι φανταζομαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θυμήθηκα και το άλλο.....ένας μαλάκας πριν καμιά 10ετια είχε βάλει το σκύλο στη θέση του οδηγού και οδηγούσε κρατόντας τον αγκαλιά....και είχε και άλλους 3 επιβάτες μέσα το αυτοκίνητο...... :jerking:
Σκύλους?Ζώνη φορούσαν?  :zfuck:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εντάξει το παρατραβήξατε με το χάιδεμα και τα αδέσποτα.
δηλαδή μετά το χάιδεμα ψάχνετε για βρύση και σαπούνι;
και μην μου πείτε όταν πάτε σπίτι, γιατί σκεφτείτε μόνο πόσους μπορεί να έχετε αγγίξει/χαιρετήσει και να τους έχετε μεταφέρει μικρόβια.

αντισηπτικα μαντηλακια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Θα'θελες κούκλα μου.....θα'΄θελες.......σιγά μην είμαι για την πάνια που πάει ο κάθε κωλόβλαχος λαίκόφατσας........εγώ ούτε το 1 είμαι ούτε το άλλο
ελα πανε παιξε στο θρεντ γ την ελινα.που δεν εισαι φιλοζωος.την φαλαινα ελινα την θες ομως.
εντ οφ σπαμ!ΞΟΥΤ-κατι που δεν ειπα ποτε σε σκυλο-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom