Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Επισκέπτης
ποσο κουκλακια ειναι τα σκυλακια που εχετε βαλει ολοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
φτου φτου!!!

+απειρο στον τυπο που ειπε οτι οποιος δεν αγαπαει τα ζωα δεν αγαπαει τους ανθρωπους.

κιθαρα ελεος ρε αγορι μου!!!!!!!!!!!

αδεσποτα!!!σωζετε μια ψυχουλα!!!!

Τι να κάνω...ποτέ δε συμπαθούσα τα κατοικιδια......αλλα κατα τα αλλα υπαρχουν ζωα που συμπαθω,οπως η καμηλα,το άλογο,το μουλάρι.το γαϊδούρι,κτλ....αυτά μπορώ να πω είναι χρήσιμα άμα είσαι σε κανένα ερημικό μέρος....τα σκυλιά όμως.....δε τα πάω καθόλου.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
φαινεται...ουτε αυτα σε πανε ειμαι σιγουρη.φημιζονται γ το ενστικτο τους.

Σε αυτό έχεις δίκιο....μου έχουν γαυγίσει ουκ ολίγα σκυλιά,χωρίς να τα πειράξω.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επίσης,αντιπαθώ κάτι κυράτσες,που ντύνουν τα σκυλιά τους....είναι για τομάτες τέτοια άτομα.... :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σε αυτό έχεις δίκιο....μου έχουν γαυγίσει ουκ ολίγα σκυλιά,χωρίς να τα πειράξω.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επίσης,αντιπαθώ κάτι κυράτσες,που ντύνουν τα σκυλιά τους....είναι για τομάτες τέτοια άτομα.... :jerking:

URL]]

kerasaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παντα αγαπουσα τα ζωα αλλα δεν ετυχε να αποκτησω ποτε ενα περισσοτερο λογω δουλειας επειδη ελειπα πολυ χρονο εκτος Αθηνας.Οταν γνωρισα τη γυναικα μου ειχε ενα πινσερακι (ντοπερμαν σε μικρογραφια για οσους δεν ξερουν τη ρατσα).Το πηρε με μεγαλο αισθημα ευθυνης και σημερα ειναι σχεδον 8 χρονων.Ειναι μελος της οικογενειας πια και τα λεω ολα αυτα επειδη ειναι τοσο εξυπνο,τρυφερο με τα παιδια,καλοβολο και ειναι τοσο συγκινητικη η αφοσιωση του που αν ερθει η ωρα να φυγει απο κοντα μας νομιζω οτι θα αισθανθουμε σαν να χασαμε ανθρωπο.
Το να αγορασεις η να υιοθετησεις ενα ζωακι ειναι μεγαλη και πολυχρονη ευθυνη,θελει προσπαθεια,χρονο και κοπο αλλα σε αποζημιωνει τελικα η αγαπη και η αφοσιωση του ζωου που δεν θα βρεις ποτε απο ανθρωπο.

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Παρτε και την δικη μου κουκλιτσα να τρελλαθείτε  χεχε !!!
Οσο για την φωτο με την γάτα αυτο ειναι το αγαπημενο τους παιχνίδι,ολη μερα αυτο κάνουν αλλα κατα βάθος αγαπιούντε  :grin:

Συνημμένα

• 096.JPG
    096.JPG
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 100.JPG
    100.JPG
    84,1 KB · Εμφανίσεις: 40

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ολα τα σκυλια ειναι πραγματικοι φιλοι
πολλες φορες ειναι καλυτερα και απο ανθρωπους

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κωλοσκυλα!

Οι γατουλες ειναι πιο ωραιες!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο ερευνητης κολλημενος κλασσικα με τις επικινδυνες ρατσες  :headbang: :2funny:

Στην Μ.Βρεττανια ,Γερμανια ,ΗΠΑ ,Ελβετια ,Δανια κτλ που υποχρεωνουν ΚΑΘΕ επικινδυνο σκυλο να φοραει φιμωτρο ,ακουσαν ...τη δικη μου γνωμη ,και το ψηφισαν ?

Στην ελλαδα ειναι υποχρεωτικο να φοραει ΦΙΜΩΤΡΟ το επιθετικο σκυλι (βλ. αρ.435 Π.Κ. και αρ 4 .του ν 3170/2003 και αλλα αρθρα του Π.Κ. ) και ειναι θεμα ερμηνειας ποιο ειναι "επιθετικο " .Αν ομως ο σκυλος σου επιτεθει σε καποιον και ανηκει σε "επικινδυνη " ρατσα ,θα καταδικαστεις 100 % .

Να σκεπτεσαι και λιγο τα παιδακια ,τους ηλικιωμενους κτλ ,οχι μονο το "παιγνιδακι " σου που ειναι ο σκυλος .

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
Παρτε και την δικη μου κουκλιτσα να τρελλαθείτε  χεχε !!!
Οσο για την φωτο με την γάτα αυτο ειναι το αγαπημενο τους παιχνίδι,ολη μερα αυτο κάνουν αλλα κατα βάθος αγαπιούντε  :grin:

γουστάρω...κι η δικιά μου έτσι ήταν με τον γάτο, πριν φάει τη φόλα και αποδημήσει πέρσι το Πάσχα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παρτε και την δικη μου κουκλιτσα να τρελλαθείτε  χεχε !!!
Οσο για την φωτο με την γάτα αυτο ειναι το αγαπημενο τους παιχνίδι,ολη μερα αυτο κάνουν αλλα κατα βάθος αγαπιούντε  :grin:

τι τελειαααααα!! ειδικα η δευτερη φωτοοο!!! να τα χαιρεσαιι

βαλτε κ αλλες φωτο :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Ευτυχώς ήμουν τυχερός σήμερα.......

Σήμερα στο Μπουρνάζι,που περπατούσα σε ένα στενό,ένας καραμαλάκας είχε βάλει μέσα στο αυτοκίνητο στη ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ένα κωλόσκυλό,με μισάνοιχτο το παράθυρο.....εγώ πέρασα δίπλα από το αυτοκίνητο,χωρίς να πάρω είδηση το σκύλο, και ήμουν τυχερός που δε μου γαύγισε......αλλιώς δε τη γλύτωνε ο τύπος....θα έτρωγε μια ξεγυρισμένη μύνηση + ξύλο ταυτόχρονα..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ήθελα να ήξερα πόσο πανηλίθιος (ή πανηλίθια :think:) είναι για να βάλει το κοπρόσκυλο στη θέση που κάθεται αυτός...κατ'αρχήν δε σιχαίνεται;;;; :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom