Επισκέπτης
και στους πακιδες αλλα νομιζα οτι το κανει εξ αιτιας μουμόνο στους γύφτους γαβγίζει,δεν ξέρω πως γίνεται
και στους πακιδες αλλα νομιζα οτι το κανει εξ αιτιας μουμόνο στους γύφτους γαβγίζει,δεν ξέρω πως γίνεται
μόνο στους γύφτους γαβγίζει,δεν ξέρω πως γίνεται
ρε σεις τα μποξερ απ οτι εχω δει ειναι ησυχα σκυλακια μηπως τα εχετε συνεχεια στην τσιτα και γι αυτο;;;;
εισαι σιγουροςήρεμα από την άποψη ότι δεν είναι τόσο άγρια σε φάση ντόπερμαν η σαν γερμανικό λυκόσκυλο ας πούμε που θα κάνουν τον άλλο κομμάτια..
εισαι σιγουρος
για να ξέρεις λοιπόν ο σκύλος είναι ίδιος με τον δικό μου ! e΄inai αμερικάνικο λαμπραντ΄oρ με ροτβαιλερ . T α χρώματα τους είναι σε όλα τα ίδια ακριβώς . Eπίσης όπως είναι ηαριστερή όψη ακριβώς καθρέπτης και η δεξιά τέτοια συμμετρία ...δεν υπάρχει !
Aν ψάξεις στα σαιτ θα δείς !
kάτι διομήδηδες και μπάροι zηλεύουν αλλά τί να κάνουμε
τα πιτμπουλ εχουν ασταθη χαρακτηρα..μακρια απο πιτμπουλΓια τις πιτμπουλίνες τι έχετε να πείτε?
Μόνο στους γύφτους γαβγίζει, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.
ολα τα σκυλια πρεπι οπως και δηποτε να τα βγαλεις βολτα 2 φορες την ημερα... για να τρεξουνε, να γυμναστουνε, να κοινονικοποιηθουνε
Μπα, μη το λες!
Άμα έχεις τρία, παίζουν μεταξύ τους.
Έχεις πέσει έξω 33%.Και τα 3 αγάμητα θα είναι, καθώς φαίνεται!
Μπα, μη το λες!
Άμα έχεις τρία, παίζουν μεταξύ τους.
ήρεμα από την άποψη ότι δεν είναι τόσο άγρια σε φάση ντόπερμαν η σαν γερμανικό λυκόσκυλο ας πούμε που θα κάνουν τον άλλο κομμάτια..
ευτυχώς τα σκυλιά έχουν πολύ καλύτερο ένστικτο απο τους ανθρώπους ;)
και το ενστικτο της προστασιας του αφεντικου του, το εκπαιδευσεις η οχι...
εμενα που σπανια γαυγιζειδε λεει κατι αυτο απο μονο του
πρεπει το ενστικτο να γινει γαυγισμα και αν χρειαστει το γαυγισμα δαγκωμα
και οκ τα περισσοτερα σκυλια γαυγιζουν
λιγα ομως δαγκωνουν ;)
εμενα που σπανια γαυγιζει
να φοβαμε :S