kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε το.....κουκλος
ρε το.....κουκλος
μας εχει παρει τα μυαλα...ρε το.....κουκλος
αυτο ηθελα να σε ρωτησω ρε....σταματησε της τρελλες?μας εχει παρει τα μυαλα...
τωρα που ξερει και δεν κανει πολλες αταξιες ειναι θεα
ε οχι και τελειως... μπιγκλακιαυτο ηθελα να σε ρωτησω ρε....σταματησε της τρελλες?
ετσι ρε συ...φυση της ειναι.ε οχι και τελειως... μπιγκλακι
σε ευχαριστω πολυ...ετσι ρε συ...φυση της ειναι.
να την χαιρεσε
παπαρια εισαιI'm a proud rott-father
εσυ τον εχεις μεσα; τα γουσταρω πολυ τα μποξερ... πως τα παει με αλλα σκυλια; ειναι ατακτος;;;παπαρια εισαι
ενας ακομα με καναπεδες μονιμος με καλυματα
οποιος μπορει ας τον βγαλει εξω απο το σπιτιεσυ τον εχεις μεσα; τα γουσταρω πολυ τα μποξερ... πως τα παει με αλλα σκυλια; ειναι ατακτος;;;
καταλαβα... τι μικρα τι μεγαλα τα ιδια καθαρματα ειναι.οποιος μπορει ας τον βγαλει εξω απο το σπιτι
μεσα μονιμα δεν το γουστταει το εξω με τη καμια
με τ'αλλα σκυλια ειναι σκυλος με την μια τσιτωνει και ειναι σε ετοιμοτητα :'(
εσυ τον εχεις μεσα; τα γουσταρω πολυ τα μποξερ... πως τα παει με αλλα σκυλια; ειναι ατακτος;;;
οταν ειναι διπλα μου ειναι στη τσιτακαταλαβα... τι μικρα τι μεγαλα τα ιδια καθαρματα ειναι.
απο φυλακας τουλαχιστον καλα τα παει η ειναι χεστης; γιατι η δικια μου με την πρωτη παει κατω απο τραπεζια, καναπεδες κλπ...
ειναι υπερνεργητικα σε σημειο να σε κουραζουνέχω ένα θηλυκό .. την Ήρα
αλλά για μέσα δεν είναι.. για να παίξει δαγκώνει πράγματα και θα καταστρέψει τα πάντα.
όταν την είχα μαζί με ένα άλλο ποιο μικρό άλλες φορές ήταν cool άλλες φορές τρελαινόταν και έκανε ντου στο μικρό...
γενικά είναι νευρικά σκυλιά με άλλα ζώα γύρω
ειναι υπερνεργητικα σε σημειο να σε κουραζουν
ποτε θα κανονισουμε να σου ριξουμε ενα πουτσο
καλα ρε μλκ κωλογρια εχειςμαν δυο φορές την άφησα να κάνει κουτάβια...
παραπάνω δεν λέει.
ταλαιπωρείτε ο σκύλος...
έχω ένα θηλυκό .. την Ήρα
αλλά για μέσα δεν είναι.. για να παίξει δαγκώνει πράγματα και θα καταστρέψει τα πάντα.
όταν την είχα μαζί με ένα άλλο ποιο μικρό άλλες φορές ήταν cool άλλες φορές τρελαινόταν και έκανε ντου στο μικρό...
γενικά είναι νευρικά σκυλιά με άλλα ζώα γύρω
ρε σεις τα μποξερ απ οτι εχω δει ειναι ησυχα σκυλακια μηπως τα εχετε συνεχεια στην τσιτα και γι αυτο;;;;οταν ειναι διπλα μου ειναι στη τσιτα
και μες το σπιτι με το παραμικρο βρισκεται γρυλιζοντας στη πορτα
αν τον δεσω για λιγο και φυγω μακρυα ειναι αρνακι,που λεει ο λογος
ειναι υπερνεργητικα σε σημειο να σε κουραζουν
ποτε θα κανονισουμε να σου ριξουμε ενα πουτσο
ολα τα σκυλια εχουν το ενστικτο,τουλαχιστον της προειδοποιησεις ;)ρε σεις τα μποξερ απ οτι εχω δει ειναι ησυχα σκυλακια μηπως τα εχετε συνεχεια στην τσιτα και γι αυτο;;;;
Κατα τα αλλα αν δεν ειχα το θεμα με τα σαλια θα επερνα ενα γιατι οπως ειπα η δικια μου ειναι μονο για παιχνιδια... μπορει να φταιω κ εγω, αλλα το σκυλι δεν κανει για φυλακας ουτε καν να σε φωναξει... βεβαια περναω γαματα μαζι της και δεν την αλλαζω με τιποτα... αλλα θελω και ενα σκυλι, σκυλι....
ποια προειδοποίηση ρε φίλε,έχω τη θυληκιά μου στο μαγαζί (επανιελ μπρετον) και μόνο γλυκο συκαλάκι δεν κερνάει όταν πάει να μπει κάποιος.ολα τα σκυλια εχουν το ενστικτο,τουλαχιστον της προειδοποιησεις ;)
ο δικος μου το παραχεζει λιγο βεβαια μεχρι και τους παπαδες διωχνει
ε ναι ρε μαν αν ττοεχεις στο μαγαζιποια προειδοποίηση ρε φίλε,έχω τη θυληκιά μου στο μαγαζί (επανιελ μπρετον) και μόνο γλυκο συκαλάκι δεν κερνάει όταν πάει να μπει κάποιος.
χαρές χοροπηδήματα γλυψίματα
οταν ειναι μεσα μαζι μου φωναζει (το καλο ειναι οτι το βραδυ μενει μεσα)... απ εξω στην αυλη με την καμια, παει και κρυβεται.ολα τα σκυλια εχουν το ενστικτο,τουλαχιστον της προειδοποιησεις ;)
ο δικος μου το παραχεζει λιγο βεβαια μεχρι και τους παπαδες διωχνει
μόνο στους γύφτους γαβγίζει,δεν ξέρω πως γίνεταιε ναι ρε μαν αν ττοεχεις στο μαγαζι
και εχει μαθει να μπαινουν σνεχεια αγνωστοι μεσα τι θελεις,να τους παρει στο κυνηγι