Επισκέπτης
καλα σε ειχα καταλαβει για κουλτουριαρη δικε μου
Είναι διαβασμένος ο ρεντμαν τύπε
καλα σε ειχα καταλαβει για κουλτουριαρη δικε μου
μονο στο στοιχημα ειναι αδιαβαστος τυπεΕίναι διαβασμένος ο ρεντμαν τύπε
μονο στο στοιχημα ειναι αδιαβαστος τυπε
εχουμε πολλα κοινα ενδιαφεροντα τυπε μονο που εγω ειμαι γκουρου του στοιχηματος και ειμαι ολυμπιακος ενω εσυ παναθηναικος αλλα δεν πειραζεικαλα σε ειχα καταλαβει για κουλτουριαρη δικε μου
τυπε αμα παρακολουθεις το θρεντ του στοιχηματος δινω πολλα στανταρακια...οικονομικη κριση βοηθαω τον κοσμακη να βγαλει το μεροκαματο....οχι σαν τον σταμουλη που εχει πονταρει μεχρι και το βρακι του μπας και ρεφαρει :SΘα τους τα πάρει μια κι έξω τύπε
ναι αλλα κονομαει και τα τρωει στις πουτανες τυπετυπε αμα παρακολουθεις το θρεντ του στοιχηματος δινω πολλα στανταρακια...οικονομικη κριση βοηθαω τον κοσμακη να βγαλει το μεροκαματο....οχι σαν τον σταμουλη που εχει πονταρει μεχρι και το βρακι του μπας και ρεφαρει :S
Ναι αλλα στενοχωριεται οτι εχει εθιστει τυπε.Ανοιξε και θρεντ με το προβλημα του.ναι αλλα κονομαει και τα τρωει στις πουτανες τυπε
ή μαλλον τα τρωει στα ποδαρακια
εχει εθιστει στις γλυφοποδαραδες τυπεΝαι αλλα στενοχωριεται οτι εχει εθιστει τυπε.Ανοιξε και θρεντ με το προβλημα του.
τυπε αμα παρακολουθεις το θρεντ του στοιχηματος δινω πολλα στανταρακια...οικονομικη κριση βοηθαω τον κοσμακη να βγαλει το μεροκαματο....οχι σαν τον σταμουλη που εχει πονταρει μεχρι και το βρακι του μπας και ρεφαρει :S
μου αρεσει να προσφερω στο κοινωνικο συνολο τυπε,παιζω και μπιλιαρδο γαλλικο τυπεναι αλλα κονομαει και τα τρωει στις πουτανες τυπε
ή μαλλον τα τρωει στα ποδαρακια
μου αρεσει να προσφερω στο κοινωνικο συνολο τυπε,παιζω και μπιλιαρδο γαλλικο τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/billi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ποτε δεν μαρεσε τυπε
μονο αμερικανικο επαιζα :headbang3:
το αλβανικο το εχεις δει?ποτε δεν μαρεσε τυπε
μονο αμερικανικο επαιζα
το παρακολουθεις απο αποσταση γιατι μπορει να σου σκασει στην μουρη καμια μπαλατο αλβανικο το εχεις δει?
ακριβως τυπετο παρακολουθεις απο αποσταση γιατι μπορει να σου σκασει στην μουρη καμια μπαλα
Τυπε μην λες τετοια θα σε δει ο πορνοφεθρυ με τους αλλους αριστερουςτο παρακολουθεις απο αποσταση γιατι μπορει να σου σκασει στην μουρη καμια μπαλα
δεν εχει περασει ακομα το αντιρατσιστικο τυπεΤυπε μην λες τετοια θα σε δει ο πορνοφεθρυ με τους αλλους αριστερους
και θα σε κατηγορησουν για ρατσιστη.
γιατι θα περασει ποτε?δεν εχει περασει ακομα το αντιρατσιστικο τυπε
Το συγκεκριμενο ειναι Ελληνικης εκτροφης, του κορυφαιου για εμενα, στα ντομπερμαν στην Ελλαδα Βασιλη Κουνελα. males/Nelson_Of_Kraft_Hill/index.phpΑπαιτητικη αλλα υπεροχη ρατσα. Για εμπειρους ιδιοκτητες.