You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
τα στηνουμε μαν
Συνημμένα
steven1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
τα στηνουμε μαν
φιλε δεν ειναι δικο μου
αυτο ειναι δικο σου?
www.pixhost.org/show/4284/15064940_246433_10151197101308746_1548710417_n.jpg]
[/url]
Ο ΔΙΑΣ ΕΚΛΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΣΤΙΣ 6/6 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ART CITY. ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΜΠΟΞΕΡ ΤΙΓΡΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΛΟΠΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΩΛΗΣΗ 'Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ Ή ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ 6974104776 'Η ΜΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Yiota Lathouri, Dina Lathouri.
Ο ΔΙΑΣ ΕΚΛΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΣΤΙΣ 6/6 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ART CITY. ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΜΠΟΞΕΡ ΤΙΓΡΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΛΟΠΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΩΛΗΣΗ 'Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ Ή ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ 6974104776 'Η ΜΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Yiota Lathouri, Dina Lathouri.
giorgos doul
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγώ είχα λυκόσκυλο και μπορώ να πω ότι ήταν καταπληκτικό ζώο όμως ο χρόνος περνά για όλους. Αναπαύσου εν ειρήνη Bobby
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Κανένα.....τα σιχαίνομαι πολύ......περισσότερες πιθανότητες έχω να βγάλω ουρά παρά να αποκτήσω ένα κωλοτετράποδο.....και όσοι έχετε σκύλο,καιρός να καταλάβετε ότι είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ....κάποια στιγμή θα ψοφήσει,και θα έχετε χάσει λεφτά για σκυλοτροφές,για φάρμακα,ή ότι σκατά του δίνετε......
;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επέστρεψε από τις ΗΠΑ σήμερα στην πατρίδα της, τις Φιλιππίνες, σαν μια κανονική σταρ αντιμετωπίζοντας την περιέργεια των δημοσιογράφων και τα φλας των φωτορεπόρτερ. Το ότι δεν πρόκειται για άνθρωπο αλλά για ένα ημίαιμο θηλυκό τσοπανόσκυλο δεν αποτελεί παρά μια μικρή λεπτομέρεια αφού το κατόρθωμά της ήταν πραγματικά συγκινητικό:
Η εννιάχρονη κόρη έπαιζε μαζί με την τρίχρονη εξαδέρφη της δίπλα σε κάποιο πολυσύχναστο δρόμο. Μετά το παιχνίδι τους, τα δυό κορίτσια προσπάθησαν να διασχίσουν το οδόστρωμα. Ο σκύλος τότε παρατήρησε πως μια μοτοσυκλέτα ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα προς τα δύο παιδιά. Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο πήδηξε μπροστά τους κυριολεκτικά σώζοντας την ζωή των κοριτσιών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γλυτώσει η ίδια από την μοτοσυκλέτα. Για το τόλμημά της αυτό πλήρωσε ένα τίμημα εξαιρετικά βαρύ, καθώς από το βίαιο χτύπημα που δέχτηκε, έχασε το μεγαλύτερο μέρος της άνω γνάθου.
Το περιστατικό δεν άργησε να γίνει παγκοσμίως γνωστό και η περίπτωση του σκύλου που προσφέρθηκε να ανταλλάξει τη ζωή του με εκείνη δύο μικρών παιδιών, συγκίνησε και προκάλεσε το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι εξέφρασαν τη διάθεση να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια προκειμένου να μπορέσει να αποκαταστήσει χειρουργικά την υγεία του ήρωα και σωτήρα της.
Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν η σκυλίτσα διακομίστηκε σε πανεπιστημιακή κλινική της Καλιφόρνια και, μετά από μια πεντάωρη επέμβαση, έγινε αποκατάσταση των τραυμάτων της, που σε άλλη περίπτωση θα της οδηγούσαν στο θάνατο.Τραγική λεπτομέρεια το ότι, κατά την επέμβαση βρέθηκε πως η καταπληκτική σκυλίτσα έπασχε και από καρδιακές αρρυθμίες αλλά και από καρκίνο, τα οποία θεραπεύτηκαν μετά την επέμβαση.
«Είναι πλέον μια υγιέστατη σκυλίτσα» είπαν οι γιατροί. Μπορεί πλέον να τρώει, να παίζει, να μυρίζει και να κάνει ό,τι ακριβώς ένας κανονικός σκύλος.
Έτσι, για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε απολύτως η πεποίθηση πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.
βιντεο εδω
Η εννιάχρονη κόρη έπαιζε μαζί με την τρίχρονη εξαδέρφη της δίπλα σε κάποιο πολυσύχναστο δρόμο. Μετά το παιχνίδι τους, τα δυό κορίτσια προσπάθησαν να διασχίσουν το οδόστρωμα. Ο σκύλος τότε παρατήρησε πως μια μοτοσυκλέτα ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα προς τα δύο παιδιά. Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο πήδηξε μπροστά τους κυριολεκτικά σώζοντας την ζωή των κοριτσιών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γλυτώσει η ίδια από την μοτοσυκλέτα. Για το τόλμημά της αυτό πλήρωσε ένα τίμημα εξαιρετικά βαρύ, καθώς από το βίαιο χτύπημα που δέχτηκε, έχασε το μεγαλύτερο μέρος της άνω γνάθου.
Το περιστατικό δεν άργησε να γίνει παγκοσμίως γνωστό και η περίπτωση του σκύλου που προσφέρθηκε να ανταλλάξει τη ζωή του με εκείνη δύο μικρών παιδιών, συγκίνησε και προκάλεσε το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι εξέφρασαν τη διάθεση να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια προκειμένου να μπορέσει να αποκαταστήσει χειρουργικά την υγεία του ήρωα και σωτήρα της.
Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν η σκυλίτσα διακομίστηκε σε πανεπιστημιακή κλινική της Καλιφόρνια και, μετά από μια πεντάωρη επέμβαση, έγινε αποκατάσταση των τραυμάτων της, που σε άλλη περίπτωση θα της οδηγούσαν στο θάνατο.Τραγική λεπτομέρεια το ότι, κατά την επέμβαση βρέθηκε πως η καταπληκτική σκυλίτσα έπασχε και από καρδιακές αρρυθμίες αλλά και από καρκίνο, τα οποία θεραπεύτηκαν μετά την επέμβαση.
«Είναι πλέον μια υγιέστατη σκυλίτσα» είπαν οι γιατροί. Μπορεί πλέον να τρώει, να παίζει, να μυρίζει και να κάνει ό,τι ακριβώς ένας κανονικός σκύλος.
Έτσι, για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε απολύτως η πεποίθηση πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.
βιντεο εδω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειμαι φιλόζωος τυπεΤι καθεσαι και διαβαζεις ρε Απολυτε ...
ο πατερας μου ειχε ζωα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ειναι σκυλοφιλοςΤι καθεσαι και διαβαζεις ρε Απολυτε ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.294
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι φιλόζωος τυπε
ο πατερας μου ειχε ζωα
και εγω εχω σκυλο ρε Απολυτε , αλλα ειπαμε
apolyto_arseniko