lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
γεια σου βελβυMε αυτήν την ζέστη, μπορείτε να αφήνετε κανά δυο τρία μπολάκια με νερό έξω από το σπίτι για τις αδέσποτες αγάπες.
γεια σου βελβυMε αυτήν την ζέστη, μπορείτε να αφήνετε κανά δυο τρία μπολάκια με νερό έξω από το σπίτι για τις αδέσποτες αγάπες.
γεια σου βελβυ
πηξ λα μουνΠώς πάει το φανταρικό? Γεια!
πηξ λα μουν
Υπομονή!
Βγάλε κι εσύ ένα μπολάκι τώρα έξω!
...θα φταίει ο λουστ ..να σου πει βγάλε και σύ ένα μουνάκι έξω τώρα ?
....άλλο σου λέει....
Ε?
Ρώτησα πώς πάει το φανταρικό. Λέει ότι πήζει το μουνί του-έκφραση.
Υπέθεσα ότι έχει άδεια και γι'αυτό μπαίνει στο νετ, μαλακία μου αλλά έτσι υπέθεσα, αλλιώς δε χαραμίζεις τις ώρες που είσαι φριι για να μπεις στο νετ, οπότε του πρότεινα αυτό.
:S
Kαλώς όρισες στον όμορφο κόσμο των ζώων.tespa μία είναι η βέλβω :-* , άλλο θέμα τώρα σχετικό με το νήμα , έχω θέμα με τον σκύλο που πήραμε ωραίος, γλύκας , αλλά μου έχει πηδήξει το σπίτι ,πολλές ζημιές ,τα παιδιά δεν τον καταιβάζουν εγκαίρως για την ανάγκη του και έτσι υπάρχουν φορές που τα αμολάει στίς μοκέττες , όταν δε τον βγάζουμε στο μπαλκόνι ,ανεβαίνει στις γλάστρες ,σκάβει και τρώει τα φυτά ,τον έχω βρεί επάνω στο τραπέζι της βεράντας να κοιμάται παρότι είχαμε απομακρύνει της καρέκλες γύρω από αυτό . :-
Kαλώς όρισες στον όμορφο κόσμο των ζώων.
Κάνεις μεγάλο λάθος.
Είναι ο κόσμος τον οποίο προκαλείς εσύ που δεν ασχολείσαι με το ζωντανό σου.
έ για 3 η φορά δεν μπορείς να πείς καλοσώρισες,... αν και η βέλβω έχει προδικάσει την ασχετοσύνη μου
;) * και την έλλειψη φροντίδας
Αφού μόνος τα λες βρε καλέ μου. :|
ε καλα τι περιμενες ? ετσι ειναι τα σκυλια ,οσο για παιδια και σκυλια ειναι μεγαλη μαλακια οποιος το ειπε ,τα αγαπανε ,τα χαιδευουν ,παιζουν αλλα μεχρι εκει ,τα παιδια οσο ειναι μικρα ,δεν μπορουν καλα καλα ,να φροντισουν τον εαυτο τους ,το σκυλο θα κοιταξουν?tespa μία είναι η βέλβω :-* , άλλο θέμα τώρα σχετικό με το νήμα , έχω θέμα με τον σκύλο που πήραμε ωραίος, γλύκας , αλλά μου έχει πηδήξει το σπίτι ,πολλές ζημιές ,τα παιδιά δεν τον καταιβάζουν εγκαίρως για την ανάγκη του και έτσι υπάρχουν φορές που τα αμολάει στίς μοκέττες , όταν δε τον βγάζουμε στο μπαλκόνι ,ανεβαίνει στις γλάστρες ,σκάβει και τρώει τα φυτά ,τον έχω βρεί επάνω στο τραπέζι της βεράντας να κοιμάται παρότι είχαμε απομακρύνει της καρέκλες γύρω από αυτό . :-
....πάρε κουτάβι πρώτα και θα δείς ότι στην πολύ νεαρή ηλικία δεν εκπαιδεύονται όπως νομίζεις ,αυτά αρχίζουν μετά τον 6 μήνα , μεχρι τότε λειτουργουν παρορμητικά σαν μωράκια , δηλαδή όπως εσύ σουιτ ντάρλιγκ
Λαθος κανεις.Τι σκυλακι εχεις?....πάρε κουτάβι πρώτα και θα δείς ότι στην πολύ νεαρή ηλικία δεν εκπαιδεύονται όπως νομίζεις ,αυτά αρχίζουν μετά τον 6 μήνα , μεχρι τότε λειτουργουν παρορμητικά σαν μωράκια , δηλαδή όπως εσύ σουιτ ντάρλιγκ
Mην ξηγιέσαι ετσι στον Λούτσο, είναι μεγάλη ψυχούλα.Κάνεις μεγάλο λάθος.
Είναι ο κόσμος τον οποίο προκαλείς εσύ που δεν ασχολείσαι με το ζωντανό σου.
Mην ξηγιέσαι ετσι στον Λούτσο, είναι μεγάλη ψυχούλα.
Σιλάνς μικρή μην μου αντιμηλάς.Άντε πάλι.
Μα μόνος το λέει ότι δεν ασχολούνται με το σκύλο, τι παραπάνω είπα πια?
Σιλάνς μικρή μην μου αντιμηλάς.