Επισκέπτης
Κουκλος,δικο σου ειναι?
το κουκλος για μενα το λεςΚουκλος,δικο σου ειναι?
ε μην τρως ολο το φαι δινε και σε αυτον λιγο.και γω μικρο παιδι ειμαι αλλα δε μου εχει και μεγαλη συμπαθεια >
πλεον το εχει παρει αποφαση οτι απο το φαι μου δε τρωειε μην τρως ολο το φαι δινε και σε αυτον λιγο.
Προσφατα το διαβασα σε μια εφημεριδα
& το μοιραζομαι μαζι σας..ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ...
ΜΗΝΥΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ...
Μολις την είχε σωσει από μια πυρκαγιά στο σπίτι της, την εσωσε μεταφεροντας την έξω από το σπίτι στην μπροστινη αυλή του σπιτιου, ενώ αυτος συνέχισε να δινει μαχη με τη φωτιά. Είναι έγκυος.
Ο πυροσβεστης την φοβόταν στην αρχή, γιατί δεν είχε ποτέ βρεθει κοντά σε ένα Ντοπερμαν. Όταν τελικά βρηκε το θαρρος να τη πλησιασει και να την βγαλει απο τη φωτιά,μετά κάθισε να πάρει μια ανάσα και να ξεκουραστει για λιγο.
Ένας φωτογράφος εφημεριδας που βρισκοταν εκει ... παρατήρησε αυτό το κόκκινο Ντοπερμαν στο βάθος να κοιταει τον πυροσβέστη. Την ειδε να πηγαινει κατευθειαν προς το πυροσβέστη και αναρωτήθηκε τι πήγαινε να κάνει???
Σηκωσε την καμερα του,το Ντοπερμαν πήγε κοντά στον κουρασμένο πυροσβεστη ο οποίος είχε σώσει τη ζωή της και τη ζωή των μωρών της, και τον ΦΙΛΗΣΕ. Εκείνη την στιγμή τραβηχτηκε αυτη η φωτογραφια...
ποιος ειπε δε το βγαζω :'(
καθε μερα εξω ειμαστε και κανω και εγω πεζοπορια μαζι του
οσο για θαλασσα σε ενα μηνα στη ψαρου
και κουταβι και boxer και στη ψαρου?
γιατι γελας δλδ
παντως ειναι μεγαλος μαγνητης κοιταγματος λες και δεν εχουν ξαναδει κουταβι μποξερ
η ψαρου μου ανηκει οικογενειακαγελαω γιατι μου θυμιζεις την παλια μου μποξερινα :'(
την ηρα
τοτε εμενα μονιμα χειμωνα καλοκαιρι μυκονο και αυτη ηταν κουταβι
8-9 μηνων ηταν ? καπου εκει
την κατεβαζα σουπερ παρανταιζ και εκανε μια παραλια ανω κατω
απο ακρη σε ακρη τα κατεστρεφε ολα
τρεχαν ολοι πανικολβηλτοι μολις εμφανιζοταν
βεβαια εμενα δεν μου πολυλεγαν τιποτα καθοτι ξανθια βυζου κτλ
αλλα εσενα..............
μολις αμολησεις τον δικο σου στη ψαρου θαθελα απο μια γωνια να βλεπω το θεαμα
η ψαρου μου ανηκει οικογενειακα
αλλα σοβαρα τωρα το σκυλι θαλασσα θα παει μονο χειμωνα δεν ειναι ωραια εικονα για τους αλλους οσο καθαρο και να ειναι το σκυλι
εξαρταται τους αλλους
ρε να σου κανω μια ερωτηση γιατι με ανησυχησε τωρα καθως εχουν ταση επιληψιας τα μποξερ
ξαφνικα αγριεψε τωρα ετρεξε σα τρελος και ηρθε και επεσε πανω στο καναπε με φορα
το να τρεχει ετσι ξαφνικα το εχει κανει αλλα οχι να πεφτει πανω σε επιπλα
σου το εχει κανει εσενα κουταβι αυτο?
ευτυχως που ειμαι εγω ωριμος για να κραταω τις ισοροπιεςεχω μεγαλωσει 3 μποξερ
την νανσυ την ηρα και την χοντρη τωρα
η ηρα μου πεθανε στα 10
την προηγουμενη μερα πριν πεθανει την ειχα παει παραλια ετρεξε επαιξε τα εκανε ολα μανταρα λες και ηταν σκυλι λιγων μηνων
την επομενη μερα, την ειχα αφησει 2 ωρες σπιτι μονη, πηγα κομμωτηριο και μολις γυρισα μου εκανε χαρες και πεθανε :'(
αυτα θα στα κανει για παντα
ειναι σκυλια που μενουν παντα παιδια και γιαυτο και ειναι και τοσο ιδαιτερα και αγαπησιαρικα ;)
αυτη τη τρελλα που βλεπεις τωρα να ξερεις οτι θα την βλεπεις για τα επομενα 8-10-12 χρονια, ειναι ενα σκυλι που δεν προκειται να ωριμασει ποτε