ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μεγάλε για πρότεινέ μας εσύ που να κάνουμε αντίσταση;
δεν εχω τετοιο σκοπο φιλε μου και δεν ειμαι αρμοδιος να σου πω που να κανεις και γιατι να κανεις αντισταση..
Παραθετω το ερωτημα του Εθνικου Σταρ οχι για να απαντησω σε αυτον,αλλα στους υπολοιπους(Παπια,straight κλπ).αυτη ειναι η πολιτικη σου θεση?
Και γιατι δεν μας λες κοπελλα μου ποιος ειναι ο σκοπος σου?δεν εχω τετοιο σκοπο φιλε μου και δεν ειμαι αρμοδιος να σου πω που να κανεις και γιατι να κανεις αντισταση..
Επίσης μεγάλε μένω Εξάρχεια και "άπλυτος" είσαι και φαίνεσαι!δεν εχω τετοιο σκοπο φιλε μου και δεν ειμαι αρμοδιος να σου πω που να κανεις και γιατι να κανεις αντισταση..
Σύντροφε μπράβο καλά του τα λές. Έχουνε πάρει πολύ αέρα τα φασισταριά εδώ μέσα από όλες τις απόψεις και πρέπει να τους τον κόψουμε λίγο το βήχα, κι εννοώ ασφαλώς, με ιδέες και επιχειρήματα. Όχι ότι αυτοί καταλαβαίνουν από τέτοια, αλλά τουλάχιστον για τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες που διαβάζουν τους κρετινισμούς τους.Παραθετω το ερωτημα του Εθνικου Σταρ οχι για να απαντησω σε αυτον,αλλα στους υπολοιπους(Παπια,straight κλπ).
Φιλοι μου ο Εθνικος Σταρ δεν κανει μια πολιτικη,αλλα μια ρουφιανολογικη και συνομωσιολογικη ερωτηση.
Ο Σκυφτουλης και η ευρυτερη εξωκοινοβουλευτικη αριστερα ειναι,λεει,ενεργουμενα της Ασφαλειας και της ΕΥΠ γιατι το ειπε,λεει,ο Βελοπουλος στην Βουλη.Αποδειξη για αυτο ενα απροσδιοριστο και νεφελωδες και αναποδεικτο σκηνικο οπου ο Σκυφτουλης γαμωσταυριζε κατι μπατσους αλλα μετα κατι εγινε κτλ.
Απο κοντα και ο ΣΤΡ(ΠΒ)Αιβαλιωτης(αλλος απατεωνας αυτος...)να παιζει το ενα-δυο με τον ομογαλακτο Σουρλα οτι η ΕΥΠ εχει ανθρωπους παντου-στην Βουλη,στα κομματα,στις τραπεζες και πιθανως στα περιπτερα(κλασσικοι ρουφιανοι των μπατσων οι περιπτεραδες,αρα ειναι ΕΥΠατζηδες).
Τιποτε απο αυτα δεν αποδεικνυεται και ακομη και αν ειναι αληθεια(λεμε τωρα...)δεν θα ειχε πραγματικα σημασια.Ο στοχος τετοιων γελοιων αποκαλυψεων δεν ειναι αυτος,να αποκαλυφθει η αληθεια,αλλα να γινει τζερτζελο και να δηλητηριαστουν συνειδησεις.Αφου δεν εχουμε καμμια πολιτικη να αντιταξουμε ας ριξουμε το μελανι και ας την κανουμε οπως οι σουπιες.
Συμμετεχοντας λοιπον στην παραπανω γελοιοτητα και προσπαθωντας να βρειτε την"αληθεια"απλα παιζετε το γελοιο τους παιχνιδι:Tου Εθνικου(τρομαρα του)Σταρ,του αστειου Βελοπουλου και του φυγοστρατου Αιβαλιωτη(τι εγινε αυτη η ψυχη,πηρε απολυτηριο?).
Ο Αριων επαιξε αυτο το παιχνιδι,σιγονταρωντας στην πρακτορολογια αλλα δεν θα πλακωθω ΤΩΡΑ με τον Αριωνα και μεσα σε ΑΥΤΟ το thread γιατι ετσι γουσταρει ο Εθνικο-Βελοπουλο-Αιβαλιωτικο-εσμος.Και γιατι δεν μας λες κοπελλα μου ποιος ειναι ο σκοπος σου?
Συμμετεχοντας λοιπον στην παραπανω γελοιοτητα και προσπαθωντας να βρειτε την"αληθεια"απλα παιζετε το γελοιο τους παιχνιδι:Tου Εθνικου(τρομαρα του)Σταρ,του αστειου Βελοπουλου και του φυγοστρατου Αιβαλιωτη(τι εγινε αυτη η ψυχη,πηρε απολυτηριο?).
Ο Αριων επαιξε αυτο το παιχνιδι,σιγονταρωντας στην πρακτορολογια αλλα δεν θα πλακωθω ΤΩΡΑ με τον Αριωνα και μεσα σε ΑΥΤΟ το thread γιατι ετσι γουσταρει ο Εθνικο-Βελοπουλο-Αιβαλιωτικο-εσμος.Και γιατι δεν μας λες κοπελλα μου ποιος ειναι ο σκοπος σου?
δεν εχω τετοιο σκοπο φιλε μου και δεν ειμαι αρμοδιος να σου πω που να κανεις και γιατι να κανεις αντισταση..
[youtube=425,350]OAlHsp8zLQE&feature=related[/youtube]Και γιατι δεν μας λες κοπελλα μου ποιος ειναι ο σκοπος σου?
Τιποτε απο αυτα δεν αποδεικνυεται και ακομη και αν ειναι αληθεια(λεμε τωρα...)δεν θα ειχε πραγματικα σημασια.
αρα λοιπον δε σε απασχολει η αληθεια του θεματος αυτου...
και ομως εχει σημασια γιατι μεσα απο το χαφιεδισμο του σκυφτουλη αποκαλυπτονται αρκετα γεγονοτα ικανα να αποτρεψουν
οσους σκοπευουν να μυηθουν στο κλαμπ των απλυτων ...
Παραθετω αντεπιχειρηματα σε επιχειρηματα,και οχι σε ρουφιανολογιες και θεωριες συνομωσιας.Και τον Σκυφτουλη δεν τον ξερω και ουτε τον εχω δει ποτε μου.καποιο σοβαρο επιχειρημα εχεις να αντιπαραθεσεις για το χαφιεδακο σου?
Παραθετω αντεπιχειρηματα σε επιχειρηματα,και οχι σε ρουφιανολογιες και θεωριες συνομωσιας.Και τον Σκυφτουλη δεν τον ξερω και ουτε τον εχω δει ποτε μου.
Μεχρι τοτε καθε ειδους συζητηση μαζι σου,και ειδικα μεσα σε αυτο το thread,διακοπτεται.
εσύ τον ξέρεις?εσυ τι εχεις να πεις για αυτο?τι σχεση μπορει να εχει ο βλασοπουλος με το σκυφτουλη?
μιλα ανοιχτα..
τοτε τι λες τι σχεση εχει?προσωπικα οχι...δε θελω επαφες με τετοια ατομα
α και πουσαι.. γραφε ελληνικα .
και εγω σου λέω οτι δεν ξερεις κανεναν απο τους δυογια να ανοιγω αυτο το θεμα εσυ τι λες??
για διαβασε τη πρωτη σελιδα καλα
καποιο σοβαρο επιχειρημα εχεις να αντιπαραθεσεις για το χαφιεδακο σου?