Σύμφωνοι σε όλα, str8.
Εκτός απο το εδάφιο που εσύ, ένας οπαδός των θεσμών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ΚΡΙΝΕΙΣ απόφαση δικαστηρίου, ενώ γνωρίζεις οτι δεν μπορείς να το κάνεις.
Είπε ποτέ κανείς ρε Φέθρυ ότι οι δικαστικές αποφάσεις είναι υπεράνω κριτικής;
Άλλο σεβασμός σε μια απόφαση (την εκτελώ και ας διαφωνώ) και άλλο η κριτική...
Ελπίζω βέβαια να έχεις πει το ίδιο και σε αυτούς που κρίνουν τη δικαστική απόφαση για τη 17Ν...
Ο Επ.Σκυφτούλης χαρακτήρισε τη 17Ν «κουράγιο και αναστεναγμό της φτωχολογιάς», και το Σάββα Ξηρό «αγωνιστή της μεταπολίτευσης που διαπνέεται από ουμανιστικές ιδέες και θυσιάζεται για τους άλλους». Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους είναι αθώοι, και η παρουσία της Αγγελικής Σωτηροπούλου στο εδώλιο αποδεικνύει την εκδικητικότητα του κράτους.
μιλαμε για πολυ θεατρο ετσι???
Εθνικέ Σταρ, αν και δεν κατανοώ απόλυτα το ενδιαφέρον σου για το συγκεκριμένο χώρο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ο εν λόγω χώρος είναι καλά οργανωμένος και δικτυωμένος και με αρκετούς πόρους και προσβάσεις εκεί που δεν το περιμένεις...
Οι χαφιέδες, τα καρφιά και οι εγκάθετοι γίνονται γρήγορα αντιληπτοί σε μια κλειστή οργανωμένη ομάδα...
Ο εν λόγω τύπος ζει και βασιλεύει χρόνια στο χώρο...Αν ήταν χαφιές, πίστεψέ με, θα τον είχαν αντιληφθεί...
φεθρυ
κι εσυ υποπεπτεις σε φαυλοτητες κι εγω και ολοι μας.
ενω απ οτι εχω καταλαβει κινεισαι ιδεολογικα στην αριστερα,
ορισμενες φορες δινεις αλλη εντυπωση
Κοίτα..Και εγώ έχω σφαγεί με το Φέθρυ, έχουμε διαφωνήσει, έχουμε βριστεί αλλά να υπονοήσω ότι είναι... πράκτορας δεν θα το διενοούμην ποτέ...
Είναι κομματάκι βαρύ αυτό που υπονόησες, δε νομίζεις;
(θεέ μου, υπερασπίζομαι το Φέθρυ! Ααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!)