Νέα

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ SOS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
θα πας σε μια δουλειά που ειναι όλοι γνωστοι του γνωστού με προοπτικές εξέλιξης ελάχιστες; συγνώμη αλλά στα 23 σου δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις (ή εστω να προσπαθήσεις να κάνεις) κάτι καλύτερο με τη ζωή σου; 5ωρα και 7ωρα ειναι ΙΣΩΣ ασφάλεια αλλά και προοπτικές εξέλιξης 0.0001%. Αρα σε 30 χρόνια θα είσαι στο ίδιο πόστο. συγνώμη αλλά αν δεν ρισκάρεις στα 23-28 σου πότε θα ρισκάρεις;
Mπορει να μην εχει τον ΜΠΑΜΠΑ απο πισω οποτε να μην παιζει κεφαλαιο φιλε μου..δεν ξερεις ο καθενας τι σταυρο κουβαλαει..γιατι ως γνωστο ρισκο=κεφαλαιο.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
θα πας σε μια δουλειά που ειναι όλοι γνωστοι του γνωστού με προοπτικές εξέλιξης ελάχιστες; συγνώμη αλλά στα 23 σου δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις (ή εστω να προσπαθήσεις να κάνεις) κάτι καλύτερο με τη ζωή σου; 5ωρα και 7ωρα ειναι ΙΣΩΣ ασφάλεια αλλά και προοπτικές εξέλιξης 0.0001%. Αρα σε 30 χρόνια θα είσαι στο ίδιο πόστο. συγνώμη αλλά αν δεν ρισκάρεις στα 23-28 σου πότε θα ρισκάρεις;

σωστα μιλας !

εγω πιστευω το σιγουρακι εδω ειναι το fear index VIX <10 expecting a 10% correction in the markets στανταρακι
εχει συμβει μονο 5 φορες στην ιστορια της wall-street

οποτε θα προτεινα στον φιλο να δει την ταινια wolf of wall street
να πιει ενα μπαφο
να ανοιξει ενα account

and the rest is history...

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
Mπορει να μην εχει τον ΜΠΑΜΠΑ απο πισω οποτε να μην παιζει κεφαλαιο φιλε μου..δεν ξερεις ο καθενας τι σταυρο κουβαλαει..γιατι ως γνωστο ρισκο=κεφαλαιο.
Γιατί αναφέρεις το μπαμπά; λέει ότι έχει μια άλλη επιλογή με καλύτερα λεφτά. μια επιλογή που τον παίρνουν για αυτό που είναι και αν δουλέψει δεν κινδυνεύει. Αρα καλύτερα από μπαμπά που αύριο του κόβουν τη συνταξη και κλαίμε. Το καλύτερο κεφάλαιό σου είναι ο εαυτός σου. αν επενδύσεις σε αυτό και δουλέψεις 99 στις 100 κερδισμένος θα βγεις.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Γιατί αναφέρεις το μπαμπά; λέει ότι έχει μια άλλη επιλογή με καλύτερα λεφτά. μια επιλογή που τον παίρνουν για αυτό που είναι και αν δουλέψει δεν κινδυνεύει. Αρα καλύτερα από μπαμπά που αύριο του κόβουν τη συνταξη και κλαίμε. Το καλύτερο κεφάλαιό σου είναι ο εαυτός σου. αν επενδύσεις σε αυτό και δουλέψεις 99 στις 100 κερδισμένος θα βγεις.
H αλλη του επιλογη ειναι σερβιτορος οποτε ουτε εκει ο ανθρωπος δεν εχει εξελιξη..σαφως αν ειχε απο πισω μπαμπακα θα ηταν καλυτερα και κεφαλαιο..αλλα δεν εχουμε ολοι την ιδια τυχη.Οσο αυτο που λες να επενδυσεις στον εαυτο σου κτλ. ειναι περισσοτερο γενικολογιες.Ο φιλος μας εχει για τωρα 2 επιλογες.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
Αρα nikolakis 66 τ προτεινεις?
Πας στη δουλειά που θα αντιμετωπίσεις ως προσωρινή και παράλληλα ψάχνεσαι να φτιάξεις τον εαυτό σου.σερβιτόρος είναι κάτι που θα δουλέψεις σκληρα αλλά θα βγάλεις καλύτερα λεφτά. και το χειμώνα κάνεις σεμινάρια με τα παραπάνω λεφτα που θα βγάλεις. Σε οποιαδήποτε εταιρεία αν το δουν αυτό θα το εκτιμήσουν.κάνεις κομπόδεμα (οσο θα ειναι αυτό) και κάνεις το άλμα όταν θα εισαι έτοιμος

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
H αλλη του επιλογη ειναι σερβιτορος οποτε ουτε εκει ο ανθρωπος δεν εχει εξελιξη..σαφως αν ειχε απο πισω μπαμπακα θα ηταν καλυτερα και κεφαλαιο..αλλα δεν εχουμε ολοι την ιδια τυχη.Οσο αυτο που λες να επενδυσεις στον εαυτο σου κτλ. ειναι περισσοτερο γενικολογιες.Ο φιλος μας εχει για τωρα 2 επιλογες.
δεν είπα να μείνει. ειπα οτι ειναι μια δουλεια που ο ίδιος ξέρει ότι είναι προσωρινή αλλά που θα του δώσει παραπάνω λεφτά. τα παραπάνω λεφτα πάνε σε σεμινάρια στο τομέα που επιθυμεί.
δεν καταλαβαίνω στην επιμονή στο μπαμπά.εγώ εψαχνα να βρω δουλεια πριν απολυθώ από φαντάρος.θεωρουσα ότι η μεγαλύτερη σιγουριά είναι η ικανότητά σου. εχω βρίσει πελάτη (που το αξιζε) και το αφεντικό μου. ο πελάτης μου ζήτησε συγνώμη και με έβγαλαν σε εστιατόριο πολυτελείας για εμπρακτη συγνωμη.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
δεν είπα να μείνει. ειπα οτι ειναι μια δουλεια που ο ίδιος ξέρει ότι είναι προσωρινή αλλά που θα του δώσει παραπάνω λεφτά. τα παραπάνω λεφτα πάνε σε σεμινάρια στο τομέα που επιθυμεί.
δεν καταλαβαίνω στην επιμονή στο μπαμπά.εγώ εψαχνα να βρω δουλεια πριν απολυθώ από φαντάρος.θεωρουσα ότι η μεγαλύτερη σιγουριά είναι η ικανότητά σου. εχω βρίσει πελάτη (που το αξιζε) και το αφεντικό μου. ο πελάτης μου ζήτησε συγνώμη και με έβγαλαν σε εστιατόριο πολυτελείας για εμπρακτη συγνωμη.
Eτσι οπως το διατυπωσες στην αρχη ηταν λες και να εκανε ΤΩΡΑ το αλμα στο οποιο αναφερεσαι.Αλλα ετσι οπως το αναλυσες καλυτερα συμφωνω απολυτα.Να εχει μια στανταρ δουλεια αλλα και να ψαχνεται ταυτοχρονα..Σωστη σκεψη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εσυ  απο  τη μια μας λες  πως βγαζεις εκατονταδες χιλιαρικα το χρονο και τωρα μας αμολας  οτι δουλευεις στο ταμειο  του σκλαβενιτη ;;;; :2funny:
Δουλευει στο ταμείο δεν σημαίνει και ταμίας,μπορεί να βαζει τα πραγματα στις τσάντες  :2funny: :2funny:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
μπα
δεν ειναι σαν τους μαλακες βεροπουλο μαρινοπουλο
δεν μπορείς να συγκρίνεις όταν τα καράβια που οδήγησε ο καθένας είναι διαφορετικού μεγέθους. μπορει να είναι καλύτερος αλλά άλλο καλύτερος και αλλο ικανός να κάνει το μαγαζί επιτυχημένο.

εγώ πάντως ξέρω δυο φορές που έφτασε στο βρόντο και μπήκε επενδυτής και τον έσωσε.

Και το μαγαζί που είχε σημεία πώλησης 50+ που τα αφεντικά μπορει να πήγαιναν 2-3 φορές την ημέρα είναι εύκολο να τα "κουμαντάρεις".στα 200+ μαγαζιά θέλει στελέχη. Οι παραγγελίες και η ανατροφοδοσία των μαγαζιών δεν είναι εύκολο πράγμα.Και θέλεις στελέχη με εμπειρία.
ηδη ακούγονται πολλά παράπονα από τους πρώην εργαζομενους του μαρινοπουλου (που πιθανότατα είναι άδικα γιατί μάλλον ήταν καλομαθημένοι)
για φαντάσου τι θα γίνει οταν αρχίσουν να κλείνουν μαγαζιά. ξαφνικά θα γίνει άσχημο το όνομά του, διαδηλώσεις παμε έξω από το μαγαζί και άλλα ωραία. τότε θα φανεί πόσα απίδια χωράει ο σάκκος.
μακάρι να βγάλει τη χρονιά θετικά αλλά δεν θα είναι εύκολο

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
σερβιτορος οποτε ουτε εκει ο ανθρωπος δεν εχει εξελιξη

Έχω φίλο (κολλητό) που πηδάει μια παντρεμένη.
Το καλοκαίρι πολύ τακτικά (2-3 φορές/βδομάδα), το χειμώνα μια τη βδομάδα/δυο βδομάδες.

Το καλοκαίρι ο άντρας της (σερβιτόρος) φεύγει και πάει για δουλειά σε κάποιο νησί.

Το καλοκαίρι του φίλου μου (και του σερβιτόρου, και της συζύγου του) αρχίζει 1 Ιουνίου.

orallover

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Like
294
Πόντοι
21
Διαβασα τον τίτλο και λέω πάει χρεοκόπησε κι αυτός. Μας τρομαξες φιλε  :embarrased:

Τιραμόλα

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Με 560 καταστήματα και περίπου 20 χιλιάδες εργαζόμενους είναι πλέον πολύ μεγάλο το μέγεθος του Σκλαβενίτη για μια μικρή αγορά όπως η Ελλάδα και μάλιστα δίχως παρουσία στην επαρχία.

Τουλάχιστον είναι προσγειωμένοι και στον προγραμματισμό τους,αναμένουν κερδοφορία του νέου ομίλου μετά τον τέταρτο χρόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom