SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.129
- Πόντοι
- 6.796
Εγώ είμαι νομικός,μαθητευόμενος δίπλα στον Αλέξανδρο.
Δε καταλαβα.. εχει γραφείο ο Αλεξ κ εσυ κανεις πρακτικη εκει, νομικη τελειωσες;
Εγώ είμαι νομικός,μαθητευόμενος δίπλα στον Αλέξανδρο.
Μεγαλοδικηγόρος με συνεργάτες.Δε καταλαβα.. εχει γραφείο ο Αλεξ κ εσυ κανεις πρακτικη εκει, νομικη τελειωσες;
Mπορει να μην εχει τον ΜΠΑΜΠΑ απο πισω οποτε να μην παιζει κεφαλαιο φιλε μου..δεν ξερεις ο καθενας τι σταυρο κουβαλαει..γιατι ως γνωστο ρισκο=κεφαλαιο.θα πας σε μια δουλειά που ειναι όλοι γνωστοι του γνωστού με προοπτικές εξέλιξης ελάχιστες; συγνώμη αλλά στα 23 σου δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις (ή εστω να προσπαθήσεις να κάνεις) κάτι καλύτερο με τη ζωή σου; 5ωρα και 7ωρα ειναι ΙΣΩΣ ασφάλεια αλλά και προοπτικές εξέλιξης 0.0001%. Αρα σε 30 χρόνια θα είσαι στο ίδιο πόστο. συγνώμη αλλά αν δεν ρισκάρεις στα 23-28 σου πότε θα ρισκάρεις;
Mπορει να μην εχει τον ΜΠΑΜΠΑ απο πισω οποτε να μην παιζει κεφαλαιο φιλε μου..δεν ξερεις ο καθενας τι σταυρο κουβαλαει..γιατι ως γνωστο ρισκο=κεφαλαιο.
θα πας σε μια δουλειά που ειναι όλοι γνωστοι του γνωστού με προοπτικές εξέλιξης ελάχιστες; συγνώμη αλλά στα 23 σου δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις (ή εστω να προσπαθήσεις να κάνεις) κάτι καλύτερο με τη ζωή σου; 5ωρα και 7ωρα ειναι ΙΣΩΣ ασφάλεια αλλά και προοπτικές εξέλιξης 0.0001%. Αρα σε 30 χρόνια θα είσαι στο ίδιο πόστο. συγνώμη αλλά αν δεν ρισκάρεις στα 23-28 σου πότε θα ρισκάρεις;
Μεγαλοδικηγόρος με συνεργάτες.
Γιατί αναφέρεις το μπαμπά; λέει ότι έχει μια άλλη επιλογή με καλύτερα λεφτά. μια επιλογή που τον παίρνουν για αυτό που είναι και αν δουλέψει δεν κινδυνεύει. Αρα καλύτερα από μπαμπά που αύριο του κόβουν τη συνταξη και κλαίμε. Το καλύτερο κεφάλαιό σου είναι ο εαυτός σου. αν επενδύσεις σε αυτό και δουλέψεις 99 στις 100 κερδισμένος θα βγεις.Mπορει να μην εχει τον ΜΠΑΜΠΑ απο πισω οποτε να μην παιζει κεφαλαιο φιλε μου..δεν ξερεις ο καθενας τι σταυρο κουβαλαει..γιατι ως γνωστο ρισκο=κεφαλαιο.
H αλλη του επιλογη ειναι σερβιτορος οποτε ουτε εκει ο ανθρωπος δεν εχει εξελιξη..σαφως αν ειχε απο πισω μπαμπακα θα ηταν καλυτερα και κεφαλαιο..αλλα δεν εχουμε ολοι την ιδια τυχη.Οσο αυτο που λες να επενδυσεις στον εαυτο σου κτλ. ειναι περισσοτερο γενικολογιες.Ο φιλος μας εχει για τωρα 2 επιλογες.Γιατί αναφέρεις το μπαμπά; λέει ότι έχει μια άλλη επιλογή με καλύτερα λεφτά. μια επιλογή που τον παίρνουν για αυτό που είναι και αν δουλέψει δεν κινδυνεύει. Αρα καλύτερα από μπαμπά που αύριο του κόβουν τη συνταξη και κλαίμε. Το καλύτερο κεφάλαιό σου είναι ο εαυτός σου. αν επενδύσεις σε αυτό και δουλέψεις 99 στις 100 κερδισμένος θα βγεις.
Πας στη δουλειά που θα αντιμετωπίσεις ως προσωρινή και παράλληλα ψάχνεσαι να φτιάξεις τον εαυτό σου.σερβιτόρος είναι κάτι που θα δουλέψεις σκληρα αλλά θα βγάλεις καλύτερα λεφτά. και το χειμώνα κάνεις σεμινάρια με τα παραπάνω λεφτα που θα βγάλεις. Σε οποιαδήποτε εταιρεία αν το δουν αυτό θα το εκτιμήσουν.κάνεις κομπόδεμα (οσο θα ειναι αυτό) και κάνεις το άλμα όταν θα εισαι έτοιμοςΑρα nikolakis 66 τ προτεινεις?
δεν είπα να μείνει. ειπα οτι ειναι μια δουλεια που ο ίδιος ξέρει ότι είναι προσωρινή αλλά που θα του δώσει παραπάνω λεφτά. τα παραπάνω λεφτα πάνε σε σεμινάρια στο τομέα που επιθυμεί.H αλλη του επιλογη ειναι σερβιτορος οποτε ουτε εκει ο ανθρωπος δεν εχει εξελιξη..σαφως αν ειχε απο πισω μπαμπακα θα ηταν καλυτερα και κεφαλαιο..αλλα δεν εχουμε ολοι την ιδια τυχη.Οσο αυτο που λες να επενδυσεις στον εαυτο σου κτλ. ειναι περισσοτερο γενικολογιες.Ο φιλος μας εχει για τωρα 2 επιλογες.
Eτσι οπως το διατυπωσες στην αρχη ηταν λες και να εκανε ΤΩΡΑ το αλμα στο οποιο αναφερεσαι.Αλλα ετσι οπως το αναλυσες καλυτερα συμφωνω απολυτα.Να εχει μια στανταρ δουλεια αλλα και να ψαχνεται ταυτοχρονα..Σωστη σκεψη.δεν είπα να μείνει. ειπα οτι ειναι μια δουλεια που ο ίδιος ξέρει ότι είναι προσωρινή αλλά που θα του δώσει παραπάνω λεφτά. τα παραπάνω λεφτα πάνε σε σεμινάρια στο τομέα που επιθυμεί.
δεν καταλαβαίνω στην επιμονή στο μπαμπά.εγώ εψαχνα να βρω δουλεια πριν απολυθώ από φαντάρος.θεωρουσα ότι η μεγαλύτερη σιγουριά είναι η ικανότητά σου. εχω βρίσει πελάτη (που το αξιζε) και το αφεντικό μου. ο πελάτης μου ζήτησε συγνώμη και με έβγαλαν σε εστιατόριο πολυτελείας για εμπρακτη συγνωμη.
Τις ελευθερες ώρες σου;Γιατί μας έχεις πει ότι είσαι χρηματιστής.΄Η μήπως όχι;ναι φιλε μου ρωτα οτι θες 10 χρονια ειμαι ταμειο
Δουλευει στο ταμείο δεν σημαίνει και ταμίας,μπορεί να βαζει τα πραγματα στις τσάντεςεσυ απο τη μια μας λες πως βγαζεις εκατονταδες χιλιαρικα το χρονο και τωρα μας αμολας οτι δουλευεις στο ταμειο του σκλαβενιτη ;;;;![]()
Γιατί να φύγεις;Μπορείς να δουλευεις βράδυ,μετα το ΣΜ ή και Κυριακές.Ψάξτο.Ετσι οπως τ λετε ειναι...ακριβως ετσι.. οποτε το σιγουρευω κ φευγω απο τ εστιατοριο...
Τις ελευθερες ώρες σου;Γιατί μας έχεις πει ότι είσαι χρηματιστής.΄Η μήπως όχι;
δεν μπορείς να συγκρίνεις όταν τα καράβια που οδήγησε ο καθένας είναι διαφορετικού μεγέθους. μπορει να είναι καλύτερος αλλά άλλο καλύτερος και αλλο ικανός να κάνει το μαγαζί επιτυχημένο.μπα
δεν ειναι σαν τους μαλακες βεροπουλο μαρινοπουλο
σερβιτορος οποτε ουτε εκει ο ανθρωπος δεν εχει εξελιξη