Νέα

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ SOS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Χαχαχ μακαρι ν ηταν αυτο. Απλα μπορω ν πιασω δουλεια σε σκλαβενιτη(με μεσο) οπως δυστυχως γινοβται ολα κ επδ προσφατα βρηκα δουλεια σε καλο εστιατοριο π θ μπορω ν βγαλω πολλα λεφτα τ καλοκαιρι κ περιστασιακα τ χειμωνα δεν ξερω τι ν διαλεξω..(ειναι αστειο τ ξερω.οταν τοσος κοσμος πειναει) κ απλα θ ειχα ως κριτηριο τ χρηματα.. αν ξερει καποιος το μισθ παιρνει ενας 23αρης σε συγκεκριμενο μαγαζι ειτε 5ωρο ειτε 7ωρο θα μ υποχρεωνε
1ο λαθος, ανοιξες το θεμα δευτερα
2ο λαθος, ελεγες οτι δε θες τρολςοταν το θεμα σου ειναι τρολ
3ο λαθος,να μη δουλεψεις πουθενα και να ζεις απο τα επιδοματα οπως ο λεφτυς

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.278
Πόντοι
486

Φίλε πήγαινε στο Σκλαβενίτη. Έχω ακούσει καλά λόγια ότι δεν απολύει κόσμο, πληρώνει στη ώρα του και τις Κυριάκες είναι κλειστό σε αντίθεση αλλά σούπερ μάρκετ που ανοίγουν ορισμένες Κυριακές το χρόνο.

Τώρα αν πας σε νησί πχ καμιά Μύκονο ή Σαντορίνη δες σε τι αθλιότητα ζουν οι πυροσβέστες του αεροδρόμιου με απόσπαση. Τιμές Λονδίνου και μισθοί Βουλγαρίας. Βέβαια αν έχεις λύσει τη διαμονή και το φαΐ κάτι να θες παραπάνω να κάνεις (πχ να κεράσεις καμιά τουρίστρια) τα tips του μηνα θα γίνουν αέρας σε κάνα 2ωρο

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μην κανεις καμια μαλακια και πας σεζον
Σκλαβενιτης μαζι με lidl απο αυτα που εχω ακουσει και απο φιλους που δουλευουν εκει εχουν κατα σειρα που τα γραφω τους καλυτερους μισθους και συνθηκες
Ξερω οτι σκλαβενιτη παιζουν και 700αρια και οτι εχει υπαλληλους με προβληματα και μπραβο του γιατι οι πιο πολυ εργοδοτες αμα σε βλεπανε ψιλοκαθυστερημενο η με οποιοδηποτε θεμα δεν θα σε προσλαβανανε

αχχ Ελλαδα που φτασαμε να βαζουμε βυσματα για σουπερ μαρκετ

Επισκέπτης
Επειδη ειμαι απο επαρχια κ εχμ παραλια το εστιατοριο ειναι κοντα στ σπιτι μ. Κ εγω για σουπερμαρκετ τεινω.. απλα πρεπει ν σιγουρεψω για ν σταματησω απο τ εστιατοριο επδ εχω ξεκινησει δοκιμαστικα...κ εγω πιστευω καλυτερα σκλαβενιτη γτ θ ειμαι ολο τ χειμωνα

Επισκέπτης
Καταρχην 7ωρο δεν θα εισαι.6.40 ωρες την ημερα χωρις ρεπο δηλαδη εξαημερο.Μισθος 630-640

Επισκέπτης
7ωρο εγραψα? Σορρυ.. 5ωρα κ 8ωρα ειναι... κ μισθος κανα 700αρι τ 8ωρο κ κανα 500αρι τ 5ωρο...

Επισκέπτης
Και 5νθημερο δουλευουν. Κυριακη κλειστα και ενα ρεπο... χρηστο, πανο σας ευχαριστω

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
αχχ Ελλαδα που φτασαμε να βαζουμε βυσματα για σουπερ μαρκετ

Δεν "φτάσαμε" τώρα.
Πάντα τέτοιοι ήμασταν.

Ξέρω από πρώτο χέρι, και για το Σκλαβενίτη μάλιστα:

Όταν ετοιμαζόντουσαν τα δυο τεράστια μαγαζιά του της Αττικής (ένα στο Κερατσίνι και ένα στην Αχαρνών) οι δήμαρχοι της περιοχής τα ήθελαν βέβαια, αλλά με το αζημίωτο.
Και οι "αρχές" έχουν τρόπο να πιέζουν για να πετυχαίνουν τα διάφορα δικά τους: Π.χ. εκδίδουν άδειες λειτουργίας.
Λοιπόν: Γινόταν παζάρι μεταξύ Σκλαβενίτη και δημάρχου, για το από τους 200-250 που θα προσλάμβανε ο Σκλαβενίτης για το νέο μαγαζί, πόσοι θα ήταν από το δικό του τμήμα προσωπικού και πόσοι θα ήταν από τις "λίστες" για διορισμό του δήμαρχου.

Η κατάρα της χώρας δεν εμφανίστηκε τα τελευταία 5-6-7 χρόνια, αγαπητέ.
Η κατάρα του αυτός που ψάχνει για δουλειά να πηγαίνει στον πολιτικό να τη ζητάει, και όχι σ' αυτόν που την προσφέρει έρχεται από πολύ παλιά, από τουρκοκρατίας ίσως.

Και δυστυχώς καμία κρίση και κανένας Σόϊμπλε δεν έχουν μπορέσει να την καταργήσουν.
Και δεν υπάρχει σωτηρία, δυστυχώς, γιατί το τραβάει ο οργανισμός μας. Είναι στο DNA μας.

Αυτά.
Και συγγνώμη που ξέφυγα από το θέμα, αλλά αυτή είναι η (γενική) κατάσταση.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035
Χαχαχ μακαρι ν ηταν αυτο. Απλα μπορω ν πιασω δουλεια σε σκλαβενιτη(με μεσο) οπως δυστυχως γινοβται ολα κ επδ προσφατα βρηκα δουλεια σε καλο εστιατοριο π θ μπορω ν βγαλω πολλα λεφτα τ καλοκαιρι κ περιστασιακα τ χειμωνα δεν ξερω τι ν διαλεξω..(ειναι αστειο τ ξερω.οταν τοσος κοσμος πειναει) κ απλα θ ειχα ως κριτηριο τ χρηματα.. αν ξερει καποιος το μισθ παιρνει ενας 23αρης σε συγκεκριμενο μαγαζι ειτε 5ωρο ειτε 7ωρο θα μ υποχρεωνε
Καλημέρα αγαπητέ μου ο μισθός που προσφέρει η εταιρία με βάση τη νέα νομοθεσία είναι 970 ευρώ μεικτά και όλα τα νόμιμα δικαιώματα του εργαζόμενου.
                                      Φιλικά Γεράσιμος Σκλαβενίτης.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
433
Πόντοι
26
Τυπε μπες Σκλαβενιτη(βρεξει χιονισει στην τσεπα ο μισθος και δεν σε διωχνουν-εκτος αν κανεις χοντρη μαλακια).Προσοχη... η δουλεια στον Σκλαβενιτη εχει πολυ τρεξιμο(ακομα και οι διευθυντες τρεχουν)Εκ των εσω.

Επισκέπτης
Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια!!! Ειλικρινα με βοηθατε πολυ!!!

Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
3
Πόντοι
1
ναι φιλε μου ρωτα οτι θες 10 χρονια ειμαι ταμειο

εσυ  απο  τη μια μας λες  πως βγαζεις εκατονταδες χιλιαρικα το χρονο και τωρα μας αμολας  οτι δουλευεις στο ταμειο  του σκλαβενιτη ;;;; :2funny:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796

Αν ψάχνεις κάτο μονιμο και οχι πχ να βγάλες κάποια λεφτά και να φύγεις πήγαινε Σκλαβενίτη.. για κάτι μονιμο ομως... μη κάψεις το βύσμα σου για να πας λιγους μήνες γιατι ο Σκλαβενίτης μπορει να σου χειαστεί στο μέλλον..

Αν ψάχνεις για λεφτά διακοπών και οχι μονιμη δουλειά πήγαινει στο εστιατόριο..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
εσυ  απο  τη μια μας λες  πως βγαζεις εκατονταδες χιλιαρικα το χρονο και τωρα μας αμολας  οτι δουλευεις στο ταμειο  του σκλαβενιτη ;;;; :2funny:

Ξέρεις πόσες εκατοντάδες χιλιάρικα περνάνε από τα χέρια του στο ταμείο του Σκλα τον χρόνο τύπε;;  :grin:

Επισκέπτης
Ναι παιδια αυτο σκεφτομαι κ εγω απλα δεν ηξερα απο μισθους τι παιζει... γιαυτο ρωτησα... απλα ν εχω μια εικονα...

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Ναι παιδια αυτο σκεφτομαι κ εγω απλα δεν ηξερα απο μισθους τι παιζει... γιαυτο ρωτησα... απλα ν εχω μια εικονα...

Τι μισθους ρε τύπε..? Αρκει που Σκλαβενιτη θα πληρώνεσαι στην ώρα σου, δε θα σου φάνε λεφτά, ένσημα, δώρα, ρεπο κτλ..

Αλλα μη κάψεις το χαρτί σου γιατι μπορει να χρειαστείς μονιμη δουλεια και να τον έχεις καβάτζα..

Στο εστιατοριο αν εισαι σερβιτορος μπορεις να βγάζεις περισσοτερα αλλα δεν ειναι για μονιμη δουλειά..

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ο σκλαβενιτης τοτε τις πρωτες μερες με τα καπιταλ κοντρολ, πληρωνε το προσωπικο απο το ταμειο χωρις να χρειαζεται να στηνονται για το εξηνταρι. Δεν ανοιγει κυριακες. Δεν απολυει. Ο φιλος μπορει να παει εκει και αν θελει κανα εξτραδακι σιγουρα θα βρει αφου λεει οτι ζει σε τουριστικο μερος. Στην ταβερνα θα δουλευει σεζον ολη μερα και ποιος ξερει ποσα και αν θα του βαλουν ενσημα.

Επισκέπτης
Ετσι οπως τ λετε ειναι...ακριβως ετσι.. οποτε το σιγουρευω κ φευγω απο τ εστιατοριο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom