athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
και ουσιαστικα ασκησαν πιεσεις να την βγαλει καθαρη η πουτανα και την εβγαλε τελικακ οι μαλακες Βρετανοι μιλουσαν περι ''δικαιης'' ή οχι δικης.
και ουσιαστικα ασκησαν πιεσεις να την βγαλει καθαρη η πουτανα και την εβγαλε τελικακ οι μαλακες Βρετανοι μιλουσαν περι ''δικαιης'' ή οχι δικης.
Τέλος αυτό είναι !Οι άνδρες είναι πιο ισχυροί και σωματικά και ίσως τη βίασαν και εκείνη να δυσκολευόταν να αντισταθεί.
Είπα ΙΣΩΣ.Τέλος αυτό είναι !
Μπροστά ήσουν ?
νομιζω εφαγε 5 μηνες αξαγορασιμουςκαι ουσιαστικα ασκησαν πιεσεις να την βγαλει καθαρη η πουτανα και την εβγαλε τελικα
Τι ίσως ρε κουμμούνιΕίπα ΙΣΩΣ.
ετσι ακριβωςνομιζω εφαγε 5 μηνες αξαγορασιμους
βεβαια εαν δεν υπηρχε το βιντεο ακομα φυλακη θα ηταν ολοι τους.
και μαλιστα ειχε ξανακατηγορησει στο παρελθον αλλον μαλακα οτι την βιασε στις διακοπες της. αφου κανεις δημοσιοκαφρος δεν το σχολιασε, υποθετω οτι αυτος δεν την ειχε βιντεοσκοπησει.............
Τύπε είναι επικίνδυνο αυτό με το taxis αν είσαι παντρεμένος και κάνεις κοινή φορολογική ... θα μπει η γυναίκα με ίδιους κωδικούς και θα βλέπει ποια ξενογαμάς"Μωρό μου γύρνα στα τέσσερα να σε σκίσω".
"Μισό λεπτό να δώσω έγκριση γιατί κόλλησε το app, στο μεταξύ συνέχισε με το συντριβανάτο που έχει έγκριση"...
Κοίτα στο 90% έχεις δίκιο. Φωνοληψίες και ηχογράφησεις που έγιναν με παράνομο τρόπο δεν λαμβάνονται υπόψιν από το δικαστήριο. Υπάρχουν μάλιστα και ανεξάρτητες αρχες προστασίας προσωπικών δεδομένων (άρθρο 9α Συντάγματος) και προστασίας των επικοινωνιών (άρθρο 19α Συντάγματος).Χωρίς συγκατάθεση για μαγνητοφώνηση ή βιντεοσκόπηση (όχι σε κοινόχρηστο αλλά σε ιδιωτικό χώρο) νομίζω δεν αποτελεί τεκμήριο σε δικαστήριο και μπορεί να σε καταγγείλει ταυτόχρονα
Διορθώστε με αν κάνω λάθος για να ξέρω να πάρω GoPro ή να μην πάρω
Oταν εισαι κατηγορουμενος , οτι θες μπορεις να προσκομισεις προς υπερασπιση σου. Αυτα δεν ισχυουν αν θες να κατηγορησεις καποιον.Χωρίς συγκατάθεση για μαγνητοφώνηση ή βιντεοσκόπηση (όχι σε κοινόχρηστο αλλά σε ιδιωτικό χώρο) νομίζω δεν αποτελεί τεκμήριο σε δικαστήριο και μπορεί να σε καταγγείλει ταυτόχρονα
Διορθώστε με αν κάνω λάθος για να ξέρω να πάρω GoPro ή να μην πάρω
Αν το έκαναν, δεν είναι απλά ανήθικο.. είναι έγκλημα..Όταν είναι μεθυσμένη μια γυναίκα δεν λειτουργεί καλά η κρίση της και οι αντιδράσεις δεν είναι σωστές.
Εαν θέλεις να κάνεις παρτούζα δεν το κρατάς μυστικό για έκπληξη τελευταίας στιγμής το λες από την αρχή για να αποφασίσει.
Είναι σαν να πεινάς πολύ και τελευταία στιγμή να σου λένε θα φας αλλά με λίγο καθαρτικό μέσα... Δεν ξέρω τι να σου πω, μου φαίνεται το λιγότερο ανήθικο αυτό που κάνανε αν κάνανε αυτό που λέει η κοπέλα
Μόνο αυτές τις επιλογές έχω ?Φίλε μου το καλύτερα χωρισμένος παρα φυλακή τι σου λέει?
Υπάρχουν ορισμένοι άντρες που ναι,έχουν φαλλοκρατικές τάσεις και αυτό συμβαίνει λόγω της τεστοστερόνης που ενστικτωδώς μας κάνει πιο άγριους και επιθετικούς,ή και επιβλητικούς.Αυτά σε γενικές γραμμές.Τι ίσως ρε κουμμούνι
Μίλα ανοιχτά για πατριαρχία, έλεγχο της γυναίκας, υποβάθμιση της και ομαδική γυναικογαμία κατά το γυναικοκτονία
Δίκιο έχεις, αλλά το 20 χρόνο δεν το λες ναυάγιο..αν είναι ένοχοι ( για να είμαι politically correct) πρόκειται για άρρωστα λιγούρια...Παντως και τα αλλα τα κωλογιδα 4 μαζι, μα ποση αγαμια πια; Βρισκουν ενα ναυαγιο και προσπαθουν να γαμησουν οσο δεν μπορεσαν σε ολη τους τη ζωη. Δεν σιχαινονται να γαμανε λες και περιμενουν τη σειρα τους στο ΚΕΠ;Σκετη αηδια.
Ετσι ρε φιλε, γεμισαμε αγαμητους κωλοβλαχους, στελνουν τον ομορφο να ψαρωσει μια και μετα ορμανε 4. Να εφερνε τον κολλητο του για τριο, διακριτικα (οχι βιασμο), ειναι πιο ανεκτο και απο τις δυο πλευρες, αλλα οταν σου φερνει 3 ορκ εξτρα να κανονισεις, ε γαμηθηκε η φαση... αν εγιναν ετσι οντως τα πραγματα βεβαια.Παντως και τα αλλα τα κωλογιδα 4 μαζι, μα ποση αγαμια πια; Βρισκουν ενα ναυαγιο και προσπαθουν να γαμησουν οσο δεν μπορεσαν σε ολη τους τη ζωη. Δεν σιχαινονται να γαμανε λες και περιμενουν τη σειρα τους στο ΚΕΠ;Σκετη αηδια.