Νέα

Σκάρτο σεξάκι. Πόσο συχνά γαμάτε τζούφια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Που εισαι ρε αλανι ολα ο.κ??.. επι του θεματος τωρα,αν εσυ πιστευεις οτι γκομενα καυλομενη με τεζα υγρο μουνακι θα σου πει μη με γαμας φυγε γιατη αυριο δουλευω ε τοτε εγω παω πασο τι να πω..

σκατα u know why.. ;)

τι να σου πω ρε συ...ασε που ειχα αγορασει καποτες και ημουν ρεστος ηδη!

ανοργασμικια - απλα την παρατας και δεν ξαναασχολησε  ;) δεν εισαι ζητιανος και δεν ζητιανευεις να γαμησεις, αυτες ειναι μητρες που πρεπι να κουμπωθουν , οχι εσυ !

συμφωνω αλλα ρε φιλε μεσα στα μελια να'σαι και να τρως Χ? παμ' καλα?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Για πες φιλε, να το συζητισουμε δηλαδι , διοτι ακουω και απο φιλους "μαντραδες" αυτην την ατακα και μου "καθεται" καπως .
ρε τυπε το μπαζο το εχεις <<αναγκη>>γιατη το μπαζο εχει μουναρες φιλες-ξαδερφες που θες να γαμησεις.. ας υποθεσουμε  λοιπον οτι η προσεγγιση σε μια μουναρα ειναι πιο δυσκολη ξεκινας με το μπαζακι βγενοντας μαζι του και γνοριζεις και της μουναρες γαμας αυτες ε ριχνεις και κανα πουτσο στο μπαζακι και ειναι ολοι ευχαριστιμενοι.. το παν ειναι θεμα γνωριμιον,και να τα εχεις με ολες καλα,γιατη οι γυναικες ειναι καριολες αν σε πει 1 μαλακα επιτοπου 10 κολητες της σε εχουν για μαλακα <εκ τον οποιον η 5-6 πιθανοτατα να ειναι δυνατα μωρα>

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

σκεψου ποσο "μαγκες" την εχουν δει οι γκομενες ,που σε αφηνουν ετσι , κανοικα εσυ πρεπει να εισαι ετσι φιλος ,οχι αυτες .
φτυστην κανενα δεκαημερο ,να δεις μετα πως θα σε κυνηγα να την γαμησεις  ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
σκατα u know why.. ;)

τι να σου πω ρε συ...ασε που ειχα αγορασει καποτες και ημουν ρεστος ηδη!

επιμενο κατι δεν ειχες κανει καλα..καυλομενο μουνακι= :knockinb: :knockinb: :knockinb:τελος..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σκεψου ποσο "μαγκες" την εχουν δει οι γκομενες ,που σε αφηνουν ετσι , κανοικα εσυ πρεπει να εισαι ετσι φιλος ,οχι αυτες .
φτυστην κανενα δεκαημερο ,να δεις μετα πως θα σε κυνηγα να την γαμησεις  ;)

το θεμα εληξε..

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε τυπε το μπαζο το εχεις <<αναγκη>>γιατη το μπαζο εχει μουναρες φιλες-ξαδερφες που θες να γαμησεις.. ας υποθεσουμε  λοιπον οτι η προσεγγιση σε μια μουναρα ειναι πιο δυσκολη ξεκινας με το μπαζακι βγενοντας μαζι του και γνοριζεις και της μουναρες γαμας αυτες ε ριχνεις και κανα πουτσο στο μπαζακι και ειναι ολοι ευχαριστιμενοι.. το παν ειναι θεμα γνωριμιον,και να τα εχεις με ολες καλα,γιατη οι γυναικες ειναι καριολες αν σε πει 1 μαλακα επιτοπου 10 κολητες της σε εχουν για μαλακα <εκ τον οποιον η 5-6 πιθανοτατα να ειναι δυνατα μωρα>

-περιμενεις δηλαδη , οταν το μπαζο ανακοινωσει την γνωριμια του μαζι σου στις φιλες της οτι θα τις τις γαμησεις ? σορρυ αλλα πιστευω οτι αμεσως οι φιλες(που περιμενεις να γαμησεις) θα πουν στο μυαλο τους "καποιο προβλημα εχει ο τυπος για αυτο θελει να γαμησει το μπαζο" - οποτε εφαγες το πρωτο Χ μανι μανι.

- λες οτι η "μουναρα ειναι ποιο δυσκολη", φιλε δεν ειναι δυσκολη , απλα αυτοπεπιθηση χρειαζεσαι , οι αντρες δεν χρειαζεται να ειναι τα μοντελα των περιοδικων για να γαμησουν, οι αντρες χρειαζεται να εχουν ΜΟΝΟ αυτοπεπιθηση και γαμανε οποια θελουν , μην ξεχνας οτι και η μουναρα εχει μουνι ,οποτε ολο και καποα πουτσα πρεπει να μπει μεσα, σκεψου το λιγο και στην πρωτη ευκαιρια δοκιμασε να καμακωσεις μια μουναρα με την αυτοπεπιθηση σου και ελα πες μου.

- οσο γαμαμε τα μπαζα το μονο που καταφερνουμε ειναι να μειωνουμε το "εγω" μας και καταλυγουμε αβουλοι και μειωνουμε την ικανοτητα μας ως κυνηγοι -καμακι-

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
-περιμενεις δηλαδη , οταν το μπαζω ανακοινωσει την γνωριμια του μαζι σου στις φιλες της οτι θα τις τις γαμησεις ? σορρυ αλλα πιστευω οτι αμεσως οι φιλες(που περιμενεις να γαμησεις) θα πουν στο μυαλο τους "καποιο προβλημα εχει ο τυπος για αυτο θελει να γαμησει το μπαζο" - οποτε εφαγες το πρωτο Χ μανι μανι.

- λες οτι η "μουναρα ειναι ποιο δυσκολη", φιλε δεν ειναι δυσκολη , απλα αυτοπεπιθηση χρειαζεσαι , οι αντρες δεν χρειαζεται να ειναι τα μοντελα των περιοδικων για να γαμησουν, οι αντρες χρειαζεται να εχουν ΜΟΝΟ αυτοπεπιθηση και γαμανε οποια θελουν , μην ξεχνας οτι και η μουναρα εχει μουνι ,οποτε ολο και καποα πουτσα πρεπι να μπει μεσα, σκεψου το λιγο και στην πρωτη ευκαιρια δοκιμασε να καμακωσεις μια μουναρα με την αυτοπεπιθηση σου και ελα πες μου.

- οσο γαμαμε τα μπαζα το μονο που καταφερνουμε ειναι να μειωνουμε το "εγω" μας και αταλυγουμε αβουλοι και μειωνουμε την ικανοτητα μας ως κυνηγοι -καμακι-
παλι δεν καταλαυες η εγω τα λεω λαθος η εσυ δεν...εν μερη εχεις δικιο αλλα δοκιμασε αυτο που σου λεω και θα δεις,α και κοιτα να φας τη μουναρα πριν η σαυρα της πει κατι..και φυσικα στη σαυρα δεν θα ξεκαθαρισεις οτι πας για αυτη..απλα θα αφησεις μικρα υπονοουμενα ωστε να εχει ελπιδες και να δεχτει να βγειτε..οπου φυσικα θα εχεις φροντισει με τροπο να ερθουν ΚΑΙ οι φιλες της..,...

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ολα ειναι θεμα πιθανοτητων και τυχης,καθως και τη ψυχολογια-διαθεση που εχει καθε φορα ο εκαστοτε παιχτης.
Αρχικα θα αναφερθω στις γκομενες.Οταν εχεις μια γκομενα που περνατε ωραια στο θεμα του σεξ λογικο ειναι να τη κρατησεις,μην κανεις ομως το λαθος και κολλησεις στις φιλες της γιατι οποιος παει για τα πολλα χανει και τα λιγα.Αμα η γκομενα που θα ριξεις δεν κανει καλο κρεβατι τοτε τη σουταρεις λεγοντας τις γνωστες δικαιολογιες κτλπ.
Στο θεμα των πουτανων τωρα δεν χαλαω τη ζαχαρενια μου αμα μια ειναι εντελος ξενερωτη,κακο δικο της εγω απλα δεν ξαναπαω.Αν ομως ειναι καλη θα εχουμε και οι 2 ωφελος.
Αμα ειναι να γινει κατι θα γινει,δεν θα κατσω να σκευτομαι και το καθε γαμησι διοτι χειροτερα θα ειναι αν εχει βγει σκαρτο.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
παλι δεν καταλαυες η εγω τα λεω λαθος η εσυ δεν...εν μερη εχεις δικιο αλλα δοκιμασε αυτο που σου λεω και θα δεις,α και κοιτα να φας τη μουναρα πριν η σαυρα της πει κατι..και φυσικα στη σαυρα δεν θα ξεκαθαρισεις οτι πας για αυτη..απλα θα αφησεις μικρα υπονοουμενα ωστε να εχει ελπιδες και να δεχτει να βγειτε..οπου φυσικα θα εχεις φροντισει με τροπο να ερθουν ΚΑΙ οι φιλες της..,...

πασο φιλε,ε φοσσων ενοοεις οτι δεν θα γαμησεις το μπαζο αλλα πας βουρ για την μουναρα , με γεια σου  :dancing: το ιδιο πραγμα λεμε αλλα υπο αλλη βαση .

* σειμιοστε το μαγκες και αυτο , ειναι καλη δοκιμασμενη ιδεα, διοτι ολο και καμποσα αβγαλτα πιτσιρικια θα μας διαβαζουν οποτε να τους μαθουμε και κανενα καλο κολπο εμεις οι παλαιοτεροι ....

φιλικα  :dancing:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
και αυτο μου εχει συμβει τυπε
αλλα απο τοτε τα εχω κοψει αυτα
πασατεμπο και στο παγκακι στην πλατεια :2funny:
αν κανει καλο γαμησι ισως την παω και κανα σινεμα
φαγητο σουβλακι και ποτο μπυρα απτο περιπτερο
και πολυ της ειναι δικε μου :2funny:
δώσε μάγκα  :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
πασω φιλε,ε φοσσων ενοοεις οτι δεν θα γαμησεις το μπαζο αλλα πας βουρ για την μουναρα , με γεια σου  :dancing: το ιδιο πραγμα λεμε αλλα υπο αλλη βαση .

φιλικα  :dancing:
ετσι ετσι σημασια δεν εχει η διαδρομη αλλα ο προορισμος :rockon: :rockon: :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
πάντα το γαμίσι είναι σκάρτο.... γιατί

ποτέ μα ποτέ δεν είναι αρκετό.... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ετσι ετσι σημασια δεν εχει η διαδρομη αλλα ο προορισμος :rockon: :rockon: :rockon:

... το υγρο ,υπεροχο ποιοτικο και οχι μπαζο μουνακι αλλα σε ποικιλια , μην κολλατε σε μια , να κολλατε απο τις 15 γυναικες και πανω . καλα γαμισια μαγκες παω για υπνο

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ τον Φεβρουάριο είχα φάει φόλα σε τάνα Ρουμάνα η οποία ήτανε απίστευτα ψυχρή και ξενέρωτη και με ξενέρωσε κι εμένα και τον κολλητό μου τον Περικλή...γάμησέ τα...πίκρα...έκλαψα κι ένα 30άρι...αλλά τί να κάνεις,κι αυτά συμβαίνουν ενίοτε.  :headbang: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
επίσης ο πόνος της φόλας είναι ευθέως ανάλογως των λεφτών που δίνεις...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγώ τον Φεβρουάριο είχα φάει φόλα σε τάνα Ρουμάνα η οποία ήτανε απίστευτα ψυχρή και ξενέρωτη και με ξενέρωσε κι εμένα και τον κολλητό μου τον Περικλή...γάμησέ τα...πίκρα...έκλαψα κι ένα 30άρι...αλλά τί να κάνεις,κι αυτά συμβαίνουν ενίοτε.  :headbang: :2funny:

Ο Περικλής είναι ο  :bigdick:????? Γιατί τότε πράγματι έκλαψες μόνο εσύ και όχι ο Περικλής: :pipa1:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
μου έχει τύχει και μου τυχαίνει με κυρίες του επαγγέλματος, αλλά και με συμβατικές γκόμενες.
Είναι μια φάση που το έχω φτιάξει στο μυαλό ότι θα ξεσκιστούμε και μάλλον αυτό λειτουργεί ανασταλτικά αφού η προσμονή, λαχτάρα δρα αντικαυλώτικ.
Τώρα βέβαια με πουτάνες μου έχει τύχει ξενέρωμα που μετά νο κούκου το εργαλείο. Κακό τσιμπουκι, άσχημη εσσάνς από όπισθεν ή έμπροσθεν, αλλά συνηθέστερα στενές καπότες, ο κίλλερ της στύσης θεωρώ ότι είναι μια άγαρμπα βαλμένη, στενή καπότα, την οποία βγάζω και ζητάω χειρωνακτική εκσπερμάτωση από την εργαζόμενη.

Σε έναν παίκτη είναι φυσιολογικότατο να συμβαίνουν τέτοιες γκέλες.

Θυμάμαι με μια μουνίτσα ομορφούλα που ενώ βρισκόμαστε τις πρώτες φορές σε φάση καρμπόν πλασεδάκι σε άδειο τέρμα, τρώω ανεξήγητες κόμπλες και δεν μου σηκώνεται. Έχω γίνει ράκος...ρε να προσπαθεί, να γουστάρει, να ασχολείται, πίπα 20λεπτη να πιάνονται τα σαγόνια της...Μετά από 3 φορές απανωτών ραντεβού έσπασε μάλλον ο πάγος, απομυθοποίησα την εικόνα και έφαγε κάτι λούτσους ανεκδιήγητους δηλώνοντας ότι άξιζε η αναμονή.

Βιο-μηχανικές δυσλειτουργίες με εμβόλιμες συναισθηματικές συμπλέξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom