skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Μάλλον δεξιός πρέπει να γίνω ρε γμτ,δεν ταιριάζω ιγώ μην την αριστερή πλουτοκρατία,πρέπει να ενταχθώ στην δεξιά φτωχολογιά!!!
Μάλλον δεξιός πρέπει να γίνω ρε γμτ,δεν ταιριάζω ιγώ μην την αριστερή πλουτοκρατία,πρέπει να ενταχθώ στην δεξιά φτωχολογιά!!!
Ετοίμαστε το συμβόλαιο!!!
Θέλω κ μπόνους για κάθε κεφάλι αναρχοαπλυτού-κομμουνιστή!!!
Και μαλακας και φτωχος δλδ.?Μάλλον δεξιός πρέπει να γίνω ρε γμτ,δεν ταιριάζω ιγώ μην την αριστερή πλουτοκρατία,πρέπει να ενταχθώ στην δεξιά φτωχολογιά!!!
Στήσου κ έρχομαι!!!
Γαμησι σε ντελο/στουντιο δεν ειναι γαμησι.Απορία Πόσο συχνα γαμάτε σκάρτα ή σε μπορδέλο;
Δηλαδή ή δεν είστε στα ντουζένια ή δε το παλεύει η τάνα ή κάτι κατά τη διάρκεια του δεκαλέπτου σας χαλάει και πάπαλα η στύση και μελάτος ο μάγκας!
Πού θα είστε;;;
Πολλά κεφάλια=πολλά λεφτά!!!
Αντέ βγάλε το πραγματικό σου πρόσωπο,ρουφιάνε του συστήματος!!!
Μονο που.......σ αυτη τη γη που τν πατουμε, ολοι μεσα θε να μπουμεΌλα τα γουρούνια του συστήματος!!!
Αναρχικοί κ μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει!!!
Γαμησι σε ντελο/στουντιο δεν ειναι γαμησι.
Ειναι μαλακια με υποβοηθηση.
Ακυρο το νημα.
Δεν έχεις άδικο. Πολλές φορές όμως σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι κάτι που μας κάνει επιρρεπείς σε συμπεριφορές που δεν έχουν λογική. Το να γαμήσεις ένα μπαζάκι σου δίνει μια εκτόνωση αλλά σε βάθος χρόνου δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγισή προς τις γυναίκες που πραγματικά γουστάρεις. Τουλάχιστον όταν το κάνεις συστηματικά και όχι αραιά και που...
Εμένα πάντως τα πιο τζούφια μου γαμήσια τα έχω κάνει όταν έχω "πιεστεί" πως πρέπει να πηδήξω ντε και καλά. Θα πρέπει πέρα από την διάθεση να υπάρχει σωματικά και η αντίστοιχη ανάγκη, κάτι που δεν ταυτίζεται πάντα.
Απορία Πόσο συχνα γαμάτε σκάρτα ή σε μπορδέλο;
Δηλαδή ή δεν είστε στα ντουζένια ή δε το παλεύει η τάνα ή κάτι κατά τη διάρκεια του δεκαλέπτου σας χαλάει και πάπαλα η στύση και μελάτος ο μάγκας!
Τυποι μην ξεχνατε οτι αν δεν μπαζοσεις δεν χτιζεις..
Που εισαι ρε αλανι ολα ο.κ??.. επι του θεματος τωρα,αν εσυ πιστευεις οτι γκομενα καυλομενη με τεζα υγρο μουνακι θα σου πει μη με γαμας φυγε γιατη αυριο δουλευω ε τοτε εγω παω πασο τι να πω..φίλε, ήττα, όπως όταν χαμουρεύεις την γκόμενα σου για κανα 2ωρο, της εχεις γλυψει ρωγες, της εχεις κανει γλυφομουνι, να ειναι τερμα υγρο το μουνακι και οταν πας να την γαμησεις, γυριζει και σου λεει "μωρακι, δουλευω αυριο κι εχω ξυπνημα στις 6" και φευγεις απο το σπιτι με -κυριολεκτικα- την πουτσα στα χερια, δεν ειναι...
για σκεψου καλητερα και θα καταλαυεις τι λεω..Φιλε θεωρεις τον εαυτο σου σαπιο τουβλο και πρεπι να μπαζωσεις για να χτυσεις , ντε και καλα ?? ;)
οχι ρε φιλε , θεωρω το εαυτο μου μετα απο πολλες εμπειριες κατι περισοτερο απο τον τυπο της μαντρας με οικοδομικα υλικα , εαν δω μπαζω θα το αγνοωισω εαν δω το μουνι οτι με καυλωσει θα της την πεσω , δεν φοβαμαι .
φίλε, ήττα, όπως όταν χαμουρεύεις την γκόμενα σου για κανα 2ωρο, της εχεις γλυψει ρωγες, της εχεις κανει γλυφομουνι, να ειναι τερμα υγρο το μουνακι και οταν πας να την γαμησεις, γυριζει και σου λεει "μωρακι, δουλευω αυριο κι εχω ξυπνημα στις 6" και φευγεις απο το σπιτι με -κυριολεκτικα- την πουτσα στα χερια, δεν ειναι...
για σκεψου καλητερα και θα καταλαυεις τι λεω..