Νέα

Σκάρτο σεξάκι. Πόσο συχνά γαμάτε τζούφια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απορία Πόσο συχνα γαμάτε σκάρτα ή σε μπορδέλο;

Δηλαδή ή δεν είστε στα ντουζένια ή δε το παλεύει η τάνα ή κάτι κατά τη διάρκεια του δεκαλέπτου σας χαλάει και πάπαλα η στύση και μελάτος ο μάγκας!
Γαμησι σε ντελο/στουντιο δεν ειναι γαμησι.

Ειναι μαλακια με υποβοηθηση.

Ακυρο το νημα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Όλα τα γουρούνια του συστήματος!!! :tickedoff:

Αναρχικοί κ μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει!!! :s&m_2:

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Μονο που.......σ αυτη τη γη που τν πατουμε,  ολοι μεσα θε να μπουμε  :priest: :priest:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
κοιτα για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα.
καταρχας δεν θα αναλυσω το τζουφιο γαμισι με μια τανα, ετσι και αλλιως το γαμησι με μια τανα ειναι ξοφλημενο, εαν φερουσουν ποιο εξυπνα θα ειχες κανει  καγαντζα 2-3 γκομενες και θα τις επαιζες οπως ηθελες και δεν θα ελιωνες τα δακτυλα σου στο πληκτρολογιο και στο σαιτ με τις πουτανες.

Ωστοσο το Τζουφιο γαμιση με μια γκομενα ειναι οπως σου κατσει , εσενα, ως αρσενικο, εαν τις γκομενας δεν τις βγαλεις ερωτισμο, αστα , κλαφτα χαραλαμπε, το γαμισι θα ειναι τζουφιο .
που εχω εντοπισει το λαθος (σε συναρτηση με τον εαυτο μου , ναι και εμενα μου εχουν κατσει ποιο παλια τζουφια γαμισια με γκομενες , αλλα το φιλοσοφισα το τι φταιει και το διορθωσα) λοιπον :

το μεγα λαθος που κανουμε εμεις οι αντρες , πρεπει να πηδατε - πηδαμε οτι μας ΑΡΕΣΕΙ και ΟΧΙ οτι βολευει , εαν μας αρεσει καποια (μας καυλωνει) τοτε τα γαμησια ειναι θεικα ,μεχρι να βαρεθουμε φυσικα.  Εαν πηδηξουμε καποια που βολευει , θα ξενερωσουμε. και γιατι γαμαμε καποια που βολευει ? διοτι ειτε δεν διορθωνουμε τον τροπο που ριχνουμε τα θυλικα, ειτε πεφτουμε με τα μουτρα λογο αγαμιας ,ειτε διοτι εχουμε να γαμησουμε απο το 1821 , οποτε θα γαμησουμε ατσαλα το μπαζο με οτι αυτο συνεπαγετα δηλαδη και θα το παρει πανω της αλλα και μετα το γαμησι θα την γραψουμε στα αρχιδια μας και θα μας κολλησει μια ταμπελα "μαλακας"

ακουω τις γνωμες σας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δεν έχεις άδικο. Πολλές φορές όμως σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι κάτι που μας κάνει επιρρεπείς σε συμπεριφορές που δεν έχουν λογική. Το να γαμήσεις ένα μπαζάκι σου δίνει μια εκτόνωση αλλά σε βάθος χρόνου δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγισή προς τις γυναίκες που πραγματικά γουστάρεις. Τουλάχιστον όταν το κάνεις συστηματικά και όχι αραιά και που...
Εμένα πάντως τα πιο τζούφια μου γαμήσια τα έχω κάνει όταν έχω "πιεστεί" πως πρέπει να πηδήξω ντε και καλά. Θα πρέπει πέρα από την διάθεση να υπάρχει σωματικά και η αντίστοιχη ανάγκη, κάτι που δεν ταυτίζεται πάντα.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Τυποι μην ξεχνατε οτι αν δεν μπαζοσεις δεν χτιζεις.. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
1 στις 3 τουλαχιστον...... :think:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Δεν έχεις άδικο. Πολλές φορές όμως σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι κάτι που μας κάνει επιρρεπείς σε συμπεριφορές που δεν έχουν λογική. Το να γαμήσεις ένα μπαζάκι σου δίνει μια εκτόνωση αλλά σε βάθος χρόνου δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγισή προς τις γυναίκες που πραγματικά γουστάρεις. Τουλάχιστον όταν το κάνεις συστηματικά και όχι αραιά και που...
Εμένα πάντως τα πιο τζούφια μου γαμήσια τα έχω κάνει όταν έχω "πιεστεί" πως πρέπει να πηδήξω ντε και καλά. Θα πρέπει πέρα από την διάθεση να υπάρχει σωματικά και η αντίστοιχη ανάγκη, κάτι που δεν ταυτίζεται πάντα.

αυτο ακριβως ενοοω , με επιασες παιχτη. Εαν ειμαστε "πιεσμενοι" οτι πρεπει να γαμησουμε τοτε υπαρχει προβλημα, μαγκες καλως η κακος τις γκομενες δεν τις χαλασε ουτε η Τv ουτε το Εφεε ουτε τα λουσα , ΕΜΕΙΣ τις χαλασαμε και τα μπαζα και τις κουκλες. Εφωσων γαμαμε καποια διοτι "πρεπει" να γαμησουμε τι περιμενετε ? να μην το "παρει πανω του " ο μπαζο; να μην σκληρίνει η κουκλαρα διοτι τις την εχουν πεσει 15 μαλακες την γαμησανε και μετα αντε γεια , μονο και μονο διοτι "επρεπε" να γαμησουν και δεν την γουσταρανε στο βαθος ;

Οποτε οπως στρωσαμε ας κοιμηθουμε....

Απο την αλλη πλευρα του νομισματος τωρα, αντρες ειμαστε και πρεπει να γαμαμε αλλα μαγκες γαματε οτι Γουσταρετε , οχι οτι βολευει ,διοτι θα καλομαθετε και θα πεσει η αποδοση σας στο καμακι και θα καταλυξετε να εχετε πολλυ χρονη σχεση με καποια που ΔΕΝ γουσταρετε και θα φοβαστε πλεων τις ωραιες αλλα και την μοναξια σας  ;)

* με επιασε κριση τιμιωτητας σημερα, αλλα αυριο θα μου περασει ειμαι βεβαιος !!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Απορία Πόσο συχνα γαμάτε σκάρτα ή σε μπορδέλο;

Δηλαδή ή δεν είστε στα ντουζένια ή δε το παλεύει η τάνα ή κάτι κατά τη διάρκεια του δεκαλέπτου σας χαλάει και πάπαλα η στύση και μελάτος ο μάγκας!

φίλε, ήττα, όπως όταν χαμουρεύεις την γκόμενα σου για κανα 2ωρο, της εχεις γλυψει ρωγες, της εχεις κανει γλυφομουνι, να ειναι τερμα υγρο το μουνακι και οταν πας να την γαμησεις, γυριζει και σου λεει "μωρακι, δουλευω αυριο κι εχω ξυπνημα στις 6" και φευγεις απο το σπιτι με -κυριολεκτικα- την πουτσα στα χερια, δεν ειναι...

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Τυποι μην ξεχνατε οτι αν δεν μπαζοσεις δεν χτιζεις.. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Φιλε θεωρεις τον εαυτο σου σαπιο τουβλο και πρεπει να μπαζωσεις για να χτισεις , ντε και καλα ?? ;)

οχι ρε φιλε , θεωρω το εαυτο μου μετα απο πολλες εμπειριες κατι περισσοτερο απο τον τυπο της μαντρας με οικοδομικα υλικα , εαν δω μπαζο θα το αγνοισω εαν δω το μουνι οτι με καυλωσει θα της την πεσω , δεν φοβαμαι .

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
φίλε, ήττα, όπως όταν χαμουρεύεις την γκόμενα σου για κανα 2ωρο, της εχεις γλυψει ρωγες, της εχεις κανει γλυφομουνι, να ειναι τερμα υγρο το μουνακι και οταν πας να την γαμησεις, γυριζει και σου λεει "μωρακι, δουλευω αυριο κι εχω ξυπνημα στις 6" και φευγεις απο το σπιτι με -κυριολεκτικα- την πουτσα στα χερια, δεν ειναι...
Που εισαι ρε αλανι ολα ο.κ??.. επι του θεματος τωρα,αν εσυ πιστευεις οτι γκομενα καυλομενη με τεζα υγρο μουνακι θα σου πει μη με γαμας φυγε γιατη αυριο δουλευω ε τοτε εγω παω πασο τι να πω..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε θεωρεις τον εαυτο σου σαπιο τουβλο και πρεπι να μπαζωσεις για να χτυσεις , ντε και καλα ?? ;)

οχι ρε φιλε , θεωρω το εαυτο μου μετα απο πολλες εμπειριες κατι περισοτερο απο τον τυπο της μαντρας με οικοδομικα υλικα , εαν δω μπαζω θα το αγνοωισω εαν δω το μουνι οτι με καυλωσει θα της την πεσω , δεν φοβαμαι .
για σκεψου καλητερα και θα καταλαυεις τι λεω..

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

ανοργασμικια - απλα την παρατας και δεν ξαναασχολησε  ;) δεν εισαι ζητιανος και δεν ζητιανευεις να γαμησεις, αυτες ειναι μητρες που πρεπι να κουμπωθουν , οχι εσυ !

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
για σκεψου καλητερα και θα καταλαυεις τι λεω..

Για πες φιλε, να το συζητισουμε δηλαδι , διοτι ακουω και απο φιλους "μαντραδες" αυτην την ατακα και μου "καθεται" καπως .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom