filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Επειγόντως στον zadren να εξομολογηθείς, τέκνον μου!!! :o :o :oεγω εχω τεραστιεες διοτι εχω κερατωσει την κοπελα μου και την αγαπημενη τανα μου στα σπιτακια
Επειγόντως στον zadren να εξομολογηθείς, τέκνον μου!!! :o :o :oεγω εχω τεραστιεες διοτι εχω κερατωσει την κοπελα μου και την αγαπημενη τανα μου στα σπιτακια
Επλιδα εχεις μονο με την Εκκλησιαστικη μουσικη, τιμημενε φιλε!Νυχθημερών προσεύχομαι πάτερ μου!
Ακόμα να μου συγχωρεθούν οι περασμένες αμαρτίες... για να προχωρήσω στις επόμενες;;;
για πες....εγω εχω τεραστιεες διοτι εχω κερατωσει την κοπελα μου και την αγαπημενη τανα μου στα σπιτακια
την εχω ξεφτυλισει την κοπελα μου αρκετες φορες αλλα δεν φευγει
Με την πρώτη ευκαιρία, θα βρεθώ στη Θεία Λειτουργία να εξομολογηθώ!!!
σε ευχαριστω για ολα...
απο πολυ παλια στο χρωσταγα
Φίλε δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια! Έτσι αν ερχόταν μήνυμα, που δεν ήρθε και απάντηση θα έπαιρνα στο τι είναι αυτό που ζητάνε και θέλουν όλοι διακαώς και τις πληροφορίες θα έπαιρνα!ποιο καταλογο ρε φιλε θελεις εσυ? για εξηγησε μου γιατι και εγω διαβαζω για καταλογο και δεν εχω καταλαβει τπτ....
ποιο καταλογο ρε φιλε θελεις εσυ? για εξηγησε μου γιατι και εγω διαβαζω για καταλογο και δεν εχω καταλαβει τπτ....
Εχω κανει κοιλιακους πετρα λεμε απο το γελιο !!!!
[size=10pt]Η "αγνωστη" φιλη μας! Ελπιζω ο Ελληνας να την ξερει και αυτη....Εγω δεν εχω ιδεα[/size]!
Πάρτε και ένα Τζενιφεράκι.
Την οποία και ευχαριστώ πολύ που ήρθε στο πάρτυ μας... όχι μόνο για τα χρέη DJ και για το Show της, αλλά επειδή είναι και πολύ σοβαρό άτομο και επαγγελματίας.
Σε ευχαριστούμε Jennifer Li. ;)
Αγάπησα παιδιά......για αυτή έγραψα πριν μερικές σελίδεςΚuzia ή κατακουζίνα (όπως κι αν σε λένε), πάρε τώρα μια ρώγα και κάνε την πιπίλα στο στόμα σου μπας και σταματήσεις να λες μαλακίες σε "Αποτυχημένους" "Νταβατζήδες".