Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Θα τα πούμε τηλεφωνικώς θα βρούμε λευκή πουτανοφορα γιατί το δικο μας κάνει μπαμ.θα θυμάσαι τι έγινε με το Volvο του Θεσσαλονίκης και την sirina.  ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
λοιπον αντε μια φορα ακομα....

καποιοι γερμανοι κινεζοι τουρκοι και αγγλοι εχουν αρχισει να μου στελνουν ΠΜ για τα μουνια Νατασα Μαρικα Ντορίτος η ακομα και το μουνι του Ουζο 12...

γλυκα μου αγορια δροσερα, εγω δεν ξερω καμια τουβλιτσα η τσιμεντουλα η ρεβουλα κλπ

δεν εχω ιδεα ποιος ηρθε στο παρτι σαν special quest και παπαριες μαντολες...

με αλλα λογια δεν ξερω να σας κανω κονε με καμια κυρια Πιαστον Μαρια ντε λα Κουνα τον Ωρες! Αυτη η ισπανιδα κυρια σταματησε τις βιζιτες χρονια πριν...

Εχω κονε μονο για καποιον κυριο Ιταλο με το ονομα το καλλιτεχνικο του Αλμπερτο Μασταξίνι...Εκει, ναι....μπορω να βοηθησω....

Για οποιδηποτε αλλη πληροφορια Τζον Χώστον η Πουστιέ της βραδιας, γραψτε μονο στον Κυριο (τρομαρα του) Ελληνα. Ο Ελληνας εχει καλα κονε με τον κυριο αφου ειδα οτι ηρθαν σε στενη επαφη μεταξυ τους 3 φορες....

Αυτα, ηρεμηστε με τα ΠΜ των 6 κλωνων μηνυματων και σας ευχομαι το ανειρο σας να γαμησετε την καθε κυρια Κολγκέιτ και Λενεντομούνα να γινει πραγματικοτητα μεσω του καταλογου  :jerking: του Ελληνα!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Αυτή την Μαρία ντε λα κουνα τον την θέλω....... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
καποιοι γερμανοι κινεζοι τουρκοι και αγγλοι εχουν αρχισει να μου στελνουν ΠΜ για τα μουνια Νατασα Μαρικα Ντορίτος η ακομα και το μουνι του Ουζο 12...
γλυκα μου αγορια δροσερα, εγω δεν ξερω καμια τουβλιτσα η τσιμεντουλα η ρεβουλα κλπ
με αλλα λογια δεν ξερω να σας κανω κονε με καμια κυρια Πιαστον Μαρια ντε λα Κουνα τον Ωρες! Αυτη η ισπανιδα κυρια σταματησε τις βιζιτες χρονια πριν...
Εχω κονε μονο για καποιον κυριο Ιταλο με το ονομα το καλλιτεχνικο του Αλμπερτο Μασταξίνι...Εκει, ναι....μπορω να βοηθησω....
Για οποιδηποτε αλλη πληροφορια Τζον Χώστον η Πουστιέ της βραδιας, γραψτε μονο στον Κυριο (τρομαρα του) Ελληνα. Ο Ελληνας εχει καλα κονε με τον κυριο αφου ειδα οτι ηρθαν σε στενη επαφη μεταξυ τους 3 φορες....
Αυτα, ηρεμηστε με τα ΠΜ των 6 κλωνων μηνυματων και σας ευχομαι το ανειρο σας να γαμησετε την καθε κυρια Κολγκέιτ και Λενεντομούνα να γινει πραγματικοτητα μεσω του καταλογου  :jerking: του Ελληνα!

ΠΑΠΑ(ρα) ... μου βγήκε ο καφές από την μύτη!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Αυτα, ηρεμηστε με τα ΠΜ των 6 κλωνων μηνυματων και σας ευχομαι το ανειρο σας να γαμησετε την καθε κυρια Κολγκέιτ και Λενεντομούνα να γινει πραγματικοτητα μεσω του καταλογου  :jerking: του Ελληνα!
Εγω δεν σου στελνω pm στο λευω ευθεως κανονισε συναντηση με την Δεξια....

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Θα πω και κάτι άλλο χωρίς να με παρεξήγησετε και χωρίς να με βαράτε όλοι μαζί.αλλο ένα τρελό μωρό που δεν είναι του "χώρου" αλλά χρήζει επισήμανσης γιατί εμένα μου άρεσε πολύ ήταν η κοπέλα στο μπαρ η μελαχρινή η μεσαία με το δερμάτινο σορτσακι. Κουκλίτσα το μωρό  :kneel:
Είμαι αγαπουλης το ξέρω  :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε παίδες!Σούπερ το κορίτσι!!!Παίζει μπάλα ή είναι ντεκόρ;;;;

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
παιζει μονο τεννις! :grin:

εντος εδρας!
Πάτερ για ρίξε μια επεξήγηση.τεννις δωματίου?γιατί σαν έφηβος έκανα πουτανοτσαρκες και δεν είχα ασχοληθεί με τα αθλητικά....

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Πάρτε και ένα Τζενιφεράκι.
Την οποία και ευχαριστώ πολύ που ήρθε στο πάρτυ μας... όχι μόνο για τα χρέη DJ και για το Show της, αλλά επειδή είναι και πολύ σοβαρό άτομο και επαγγελματίας.
Σε ευχαριστούμε Jennifer Li.   ;)

Συνημμένα

• 009-9.jpg
    009-9.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 47

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
δεν βαζω αυτες γιατι δεν μπορω να κανω σημερα αλλοιωση πολλων προσωπων....και απο την "αλλη μερια" δεν μπορουσα να τραβηξω λογω χαμουρεματος φιλων με κορασιδες!!  ;)
Έγιναν τέτοια πράγματα,στο χώρο, ενώ εγώ προσευχόμουν;;;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!!  :grin: :grin: :grin:

Θα πω και κάτι άλλο χωρίς να με παρεξήγησετε και χωρίς να με βαράτε όλοι μαζί.αλλο ένα τρελό μωρό που δεν είναι του "χώρου" αλλά χρήζει επισήμανσης γιατί εμένα μου άρεσε πολύ ήταν η κοπέλα στο μπαρ η μελαχρινή η μεσαία με το δερμάτινο σορτσακι. Κουκλίτσα το μωρό  :kneel:
Είμαι αγαπουλης το ξέρω  :2funny: :2funny: :2funny:
Παιχταρά αν εννοείς την ψηλή μελαχρινή, δηλώνω συνάδελφός σου (σ.σ. "αγαπούλης")!!!  :smitten: :smitten: :smitten:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Έλα να μαζευεται η ομάδα. Πάντως η αλήθεια είναι πως το κόστος του πάρτυ δεν έπιασε τόπο μόνο γιατί περάσαμε καλά αλλά γιατί τώρα ξέρουμε που θα "χτυπησουμε"  την επόμενη φορά χωρίς να κλαψουμε τα Γιούρο μας.ευχαριστουμε κύριοι!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Έγιναν τέτοια πράγματα,στο χώρο, ενώ εγώ προσευχόμουν;;;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!!  :grin: :grin: :grin:
Καλα εκανες και προσευχοσουν, αδελφε! Τα τιμημενα μελη σαν εσενα πρεπει να αφιερωνετε πολλες ωρες τα βραδια για την συγχωρεση των αμαρτιων σας !!!!  ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Καλα εκανες και προσευχοσουν, αδελφε! Τα τιμημενα μελη σαν εσενα πρεπει να αφιερωνετε πολλες ωρες τα βραδια για την συγχωρεση των αμαρτιων σας !!!!  ;)
Νυχθημερών προσεύχομαι πάτερ μου!  :priest: :priest: :priest:

Ακόμα να μου συγχωρεθούν οι περασμένες αμαρτίες... για να προχωρήσω στις επόμενες;;;  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω εχω τεραστιεες διοτι εχω  κερατωσει την κοπελα μου και την αγαπημενη τανα  μου στα σπιτακια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom