You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ναι, καλα! Περιμενε
μην με στεναχωρας
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
λοιπον αντε μια φορα ακομα....
καποιοι γερμανοι κινεζοι τουρκοι και αγγλοι εχουν αρχισει να μου στελνουν ΠΜ για τα μουνια Νατασα Μαρικα Ντορίτος η ακομα και το μουνι του Ουζο 12...
γλυκα μου αγορια δροσερα, εγω δεν ξερω καμια τουβλιτσα η τσιμεντουλα η ρεβουλα κλπ
δεν εχω ιδεα ποιος ηρθε στο παρτι σαν special quest και παπαριες μαντολες...
με αλλα λογια δεν ξερω να σας κανω κονε με καμια κυρια Πιαστον Μαρια ντε λα Κουνα τον Ωρες! Αυτη η ισπανιδα κυρια σταματησε τις βιζιτες χρονια πριν...
Εχω κονε μονο για καποιον κυριο Ιταλο με το ονομα το καλλιτεχνικο του Αλμπερτο Μασταξίνι...Εκει, ναι....μπορω να βοηθησω....
Για οποιδηποτε αλλη πληροφορια Τζον Χώστον η Πουστιέ της βραδιας, γραψτε μονο στον Κυριο (τρομαρα του) Ελληνα. Ο Ελληνας εχει καλα κονε με τον κυριο αφου ειδα οτι ηρθαν σε στενη επαφη μεταξυ τους 3 φορες....
Αυτα, ηρεμηστε με τα ΠΜ των 6 κλωνων μηνυματων και σας ευχομαι το ανειρο σας να γαμησετε την καθε κυρια Κολγκέιτ και Λενεντομούνα να γινει πραγματικοτητα μεσω του καταλογου του Ελληνα!
καποιοι γερμανοι κινεζοι τουρκοι και αγγλοι εχουν αρχισει να μου στελνουν ΠΜ για τα μουνια Νατασα Μαρικα Ντορίτος η ακομα και το μουνι του Ουζο 12...
γλυκα μου αγορια δροσερα, εγω δεν ξερω καμια τουβλιτσα η τσιμεντουλα η ρεβουλα κλπ
με αλλα λογια δεν ξερω να σας κανω κονε με καμια κυρια Πιαστον Μαρια ντε λα Κουνα τον Ωρες! Αυτη η ισπανιδα κυρια σταματησε τις βιζιτες χρονια πριν...
Εχω κονε μονο για καποιον κυριο Ιταλο με το ονομα το καλλιτεχνικο του Αλμπερτο Μασταξίνι...Εκει, ναι....μπορω να βοηθησω....
Για οποιδηποτε αλλη πληροφορια Τζον Χώστον η Πουστιέ της βραδιας, γραψτε μονο στον Κυριο (τρομαρα του) Ελληνα. Ο Ελληνας εχει καλα κονε με τον κυριο αφου ειδα οτι ηρθαν σε στενη επαφη μεταξυ τους 3 φορες....
Αυτα, ηρεμηστε με τα ΠΜ των 6 κλωνων μηνυματων και σας ευχομαι το ανειρο σας να γαμησετε την καθε κυρια Κολγκέιτ και Λενεντομούνα να γινει πραγματικοτητα μεσω του καταλογου του Ελληνα!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ε, την αληθεια λεω!μην με στεναχωρας
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Χαχαχα ωραιος ο ζαντ!!!
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
λοιπον αντε μια φορα ακομα....
ΠΑΠΑ(ρα) ... μου βγήκε ο καφές από την μύτη!!!!
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Εγω δεν σου στελνω pm στο λευω ευθεως κανονισε συναντηση με την Δεξια....λοιπον αντε μια φορα ακομα....
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Θα πω και κάτι άλλο χωρίς να με παρεξήγησετε και χωρίς να με βαράτε όλοι μαζί.αλλο ένα τρελό μωρό που δεν είναι του "χώρου" αλλά χρήζει επισήμανσης γιατί εμένα μου άρεσε πολύ ήταν η κοπέλα στο μπαρ η μελαχρινή η μεσαία με το δερμάτινο σορτσακι. Κουκλίτσα το μωρό
Είμαι αγαπουλης το ξέρω
Ναι ρε παίδες!Σούπερ το κορίτσι!!!Παίζει μπάλα ή είναι ντεκόρ;;;;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
παιζει μονο τεννις!Ναι ρε παίδες!Σούπερ το κορίτσι!!!Παίζει μπάλα ή είναι ντεκόρ;;;;
εντος εδρας!
Πάτερ για ρίξε μια επεξήγηση.τεννις δωματίου?γιατί σαν έφηβος έκανα πουτανοτσαρκες και δεν είχα ασχοληθεί με τα αθλητικά....παιζει μονο τεννις!
εντος εδρας!
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Έγιναν τέτοια πράγματα,στο χώρο, ενώ εγώ προσευχόμουν;;; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!!δεν βαζω αυτες γιατι δεν μπορω να κανω σημερα αλλοιωση πολλων προσωπων....και απο την "αλλη μερια" δεν μπορουσα να τραβηξω λογω χαμουρεματος φιλων με κορασιδες!! ;)
Παιχταρά αν εννοείς την ψηλή μελαχρινή, δηλώνω συνάδελφός σου (σ.σ. "αγαπούλης")!!!Θα πω και κάτι άλλο χωρίς να με παρεξήγησετε και χωρίς να με βαράτε όλοι μαζί.αλλο ένα τρελό μωρό που δεν είναι του "χώρου" αλλά χρήζει επισήμανσης γιατί εμένα μου άρεσε πολύ ήταν η κοπέλα στο μπαρ η μελαχρινή η μεσαία με το δερμάτινο σορτσακι. Κουκλίτσα το μωρό
Είμαι αγαπουλης το ξέρω
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Παιχταρά αν εννοείς την ψηλή μελαχρινή, δηλώνω συνάδελφός σου (σ.σ. "αγαπούλης")!!!
Και εσύ με την ομάδα του Zad παρακαλώ!!!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Όταν λέμε ομάδες, τί εννοούμε; Θα παίξουμε μονάκια μπάσκετ, που τα έχω πεθυμήσει;;;Και εσύ με την ομάδα του Zad παρακαλώ!!!
Έλα να μαζευεται η ομάδα. Πάντως η αλήθεια είναι πως το κόστος του πάρτυ δεν έπιασε τόπο μόνο γιατί περάσαμε καλά αλλά γιατί τώρα ξέρουμε που θα "χτυπησουμε" την επόμενη φορά χωρίς να κλαψουμε τα Γιούρο μας.ευχαριστουμε κύριοι!!!
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
ΠΑΠΑ(ρα) ... μου βγήκε ο καφές από την μύτη!!!!
Pm infos????παιζει μονο τεννις!
εντος εδρας!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Καλα εκανες και προσευχοσουν, αδελφε! Τα τιμημενα μελη σαν εσενα πρεπει να αφιερωνετε πολλες ωρες τα βραδια για την συγχωρεση των αμαρτιων σας !!!! ;)Έγιναν τέτοια πράγματα,στο χώρο, ενώ εγώ προσευχόμουν;;; Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Νυχθημερών προσεύχομαι πάτερ μου!Καλα εκανες και προσευχοσουν, αδελφε! Τα τιμημενα μελη σαν εσενα πρεπει να αφιερωνετε πολλες ωρες τα βραδια για την συγχωρεση των αμαρτιων σας !!!! ;)
Ακόμα να μου συγχωρεθούν οι περασμένες αμαρτίες... για να προχωρήσω στις επόμενες;;;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω εχω τεραστιεες διοτι εχω κερατωσει την κοπελα μου και την αγαπημενη τανα μου στα σπιτακια
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K