zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
[size=10pt]ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ![/size]ρε ζαντ,η κορασιδα που μας φοραγε τα βραχιολακια,του μαγαζιου ηταν?
πολυ γαμευσιμο το μωρο!
picture host
[size=10pt]ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ![/size]ρε ζαντ,η κορασιδα που μας φοραγε τα βραχιολακια,του μαγαζιου ηταν?
πολυ γαμευσιμο το μωρο!
την ασημουλα ρε λες? το μαυρομαλλικο μιλφομπουκαλο? Την πουτσοτσιμπουκοδρομισσα?οχι την αννουλα ρε,την αλλη με το φορεμα το κολλητο,που μας εδινε τα σακουλακια!
για την αννουλα τα ειπαμε...εγω τη ζεσταινα,να μη κρυωνει!
την ασημουλα ρε λες? το μαυρομαλλικο μιλφομπουκαλο? Την πουτσοτσιμπουκοδρομισσα?
Εγώ δεν χαμουρευομουν.....κύριος!!!!!αυτά στα δωμάτια.....δεν βαζω αυτες γιατι δεν μπορω να κανω σημερα αλλοιωση πολλων προσωπων....και απο την "αλλη μερια" δεν μπορουσα να τραβηξω λογω χαμουρεματος φιλων με κορασιδες!! ;)
αυτη ειναι κατι αλλο φιλε μου...ειναι πνευμα, μια ιδεα!πως με καταλαβαινεις!!!ναι ρε αυτη,στο μυαλο μου εισαι!
>
Αδερφε σορρυ αλλα δουλευω σκ
Ε κ δεν το πιλυ εχω με κοινωνικες εκδηλωσεις
Next time θα επανορθωσω
φιλε οι φωτος τραβηχτηκαν απο επαγγελματια φωτογραφο του μαγαζιου αλλα και δικο μας....το ονομα του ειναι διαθεσιμο προς καθε ενδιαφερομενο....ειναι προσωπικος φωτογραφος διασημου τραγουδιστη...αλλωστε ειχα πει οτι εχουμε προνοησει για φωτογραφιες....ναι γραφετε τωρα εσεις,να αρχισουν παλι οι "αλλοι"...
αφου απαγορευονταν η συνουσια...
αφου απαγορευονταν οι φοτος...
το "κερασι πουτο"θεωρητε χρηματικη συναλλαγη?
ναι, καλα! ΠεριμενεΑναμένω!!!
οχι την αννουλα ρε,την αλλη με το φορεμα το κολλητο,που μας εδινε τα σακουλακια!
για την αννουλα τα ειπαμε...εγω τη ζεσταινα,να μη κρυωνει!
την ασημουλα ρε λες? το μαυρομαλλικο μιλφομπουκαλο? Την πουτσοτσιμπουκοδρομισσα?
Kαι την Δεξια ειπαμε που την βρισκουμε?Καλά... και οι δύο σας έχετε σαλτάρει μου φαίνεται από τις αγαμίες....
Λοιπόν... στην φώτο αριστερά είναι το αστέρι της βραδυάς μας, η Αννα που την ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γιατί ήταν η καρδιά του πάρτυ καθότι έτρεχε ασταμάτητα μέσα έξω, δεξιά αριστερά, πάνω κάτω.
Και από τα δεξιά είναι η Μαρία. Μπορεί να μην είναι πιπίνι, αλλά είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ γυναίκα, με πολύ όμορφο πρόσωπο, και καταπληκτικό κορμί, που δεν θα έλεγα με τίποτα όχι. ;)
Απολαύστε!!!
αν θελεις κονε, παμε για ποτακι και θα σου πω φιλε! ;)Kαι την Δεξια ειπαμε που την βρισκουμε?
ναι !γεια σου ρε ελληνα!
αυτη λεω!του μαγαζιου το κοριτσι?
κανονιζω παρεα καμια 10ρια φιλαρακια...εισαι?εεεε τοτε μπορει να ξανα παω απο κει..τωρα εχω 2 λογους!!!