spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
κανονιζω παρεα καμια 10ρια φιλαρακια...εισαι?
φευγω σημερα το μεσημερι ζαντ...
θα γυρισω τελος του μηνα...
τοτε φυσικα και ειμαι!δεν τα ρωτανε αυτα!
κανονιζω παρεα καμια 10ρια φιλαρακια...εισαι?
Οποτε γουσταρεις φιλε...και το 1ο κερασμενο απο μενα γιατι σου χρωσταω...αν θελεις κονε, παμε για ποτακι και θα σου πω φιλε! ;)
Οποτε γουσταρεις φιλε...και το 1ο κερασμενο απο μενα γιατι σου χρωσταω...
Kαι την Δεξια ειπαμε που την βρισκουμε?
Γράψε 11 μ εμένα..... ;)κανονιζω παρεα καμια 10ρια φιλαρακια...εισαι?
ναι ,ρε!Γράψε 11 μ εμένα..... ;)
Κανε κουμαντο κ στειλε pm
γεια σου ρε ελληνα!
αυτη λεω!του μαγαζιου το κοριτσι?
ποιο ματι σου ρε παπα(ΡΑ)...που δε βλεπεις ουτε μπροστα σου απο τις ακριδες!Ναι του μαγαζιού και από όσο έχω καταλάβει από αυτές τις λίγες επισκέψεις στον χώρο για την οργάνωση του πάρτυ μας,
πρέπει να φέρει και χρέη υπεύθυνης των κοριτσιών μέσα στο μαγαζί. Το λέω με επιφύλαξη αλλά από ότι έχει δει το μάτι μου.
![]()
Να σου πω την αληθεια το ειχα ξεχασει ειχα στο μυαλο μου οτι ηταν φεβρουαριο το παρτυ. Οταν ανακαλυψα οτι ειναι 04/03 ηταν πολυ αργα ωστε να ξεφυγω απο υποχρεωσεις..! Θα επανορθωσω με την πρωτη ευκαιρια...Λοιπόν... έχουμε 2 απουσίες που περίμενα να δηλώσουν συμμετοχή και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο πάρτυ.
Τον έναν τον είπαμε... πάμε τώρα στον δεύτερο.
Φϊλε Apoc... που ήσουν παλικάρι μου εκέινο το βράδυ????![]()
![]()
![]()
Να σου πω την αληθεια το ειχα ξεχασει ειχα στο μυαλο μου οτι ηταν φεβρουαριο το παρτυ. Οταν ανακαλυψα οτι ειναι 04/03 ηταν πολυ αργα ωστε να ξεφυγω απο υποχρεωσεις..! Θα επανορθωσω με την πρωτη ευκαιρια...
ποιο ματι σου ρε παπα(ΡΑ)...που δε βλεπεις ουτε μπροστα σου απο τις ακριδες!
Καλά... τράβα τώρα παίξε την με την "Ασημουλα" όπως την λες... και άσε εμένα να βλέπω ακρίδες.![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι αγαπουλης το ξέρω![]()
![]()
![]()
σερβιτορουλα και κουζινομαχα....αλλα κανει και χρεη ηλεκτρολογου!Θα πω και κάτι άλλο χωρίς να με παρεξήγησετε και χωρίς να με βαράτε όλοι μαζί.αλλο ένα τρελό μωρό που δεν είναι του "χώρου" αλλά χρήζει επισήμανσης γιατί εμένα μου άρεσε πολύ ήταν η κοπέλα στο μπαρ η μελαχρινή η μεσαία με το δερμάτινο σορτσακι. Κουκλίτσα το μωρό
Είμαι αγαπουλης το ξέρω![]()
![]()
![]()
Έχουμε κάτι βραχυκυκλωματα στο λεωφορείο...... Θα έρθει να τα κοιτάξει??????? Χαχαχασερβιτορουλα και κουζινομαχα....αλλα κανει και χρεη ηλεκτρολογου!
εσυ κοιτα να φτιαξεις τις ζημιες σου και ριξε μεσα και ενα πλυσιμο καλο....εχω ιδεες λεμε! Οταν εισαι ετοιμος πες μου να φτιαξω τρουμαν με γκρουπ βουδιστων για τουριστικη βολτα στην Αθηνα....Έχουμε κάτι βραχυκυκλωματα στο λεωφορείο...... Θα έρθει να τα κοιτάξει??????? Χαχαχα
Να ευχαριστησω πολυ ενα απο τα πιο καυτα κοριτσια του φορουμ....
Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου που μας τιμησες με την παρουσια σου!