Η συγκεκριμένη παρακάλαγε για σεξ στο 50-ρικο σε ένα άλλο γειτονικό στριπτιζάδικο επίτης Συγγρού.
Και χρέη Ντισκ Τζόκευ δεν εκτέλεσε καν, αφού υπήρχε ένας πραγματικός ακριβώς δίπλα της που έκανε όλη τη δουλειά.
Όλοι το είδαμε...
Μιλάς για την Jenifer??? Δεν έχω καταλάβει,...
Και εσύ που ήσουν κρυμμένος και την είδες? Μήπως ήσουν μαζί με τον jaygatsby κρυμμένος παρέα στην τουαλέτα?
Γιατί όνομα Τσουτσούνης στην λίστα καλεσμένων μου... σίγουρα δεν είχα. ;)
Παρόλα αυτά... μιας και θα είσαι και εσύ ακόμα ένα κλωνάρι κάποιου και έχετε γίνει όλοι εσείς ξαφνικά θαμώνες στο νήμα μας, να σου απαντήσω.
Η Jenifer και κάθε κοπέλα του χώρου που το "παίζει" DJ και λέγετε "Jenifer, εννοήτε ότι δεν είναι DJ. Απλά κάνουν το show τους.
Βέβαια, μιας και έχω προκαλέσει και κάποιον άλλον δημοσίως να αναλάβει το επόμενο πάρτυ (σιγα μην έχει τα μπαλάκια να το κάνει),
προκαλώ και εσένα εξίσου δημοσίως, στο πάρτυ που θα κάνει αυτός ο κάποιος, να βρεις εσύ μία πραγματική DJ που να τα βγάζει και
να παίζει μουσική και να κάνει και τα show της. Άντε να σε δω... αναμένω.
Τέλος, είπαμε... εάν εσύ πας απέναντι και σκας 50άρια για 5 λετπά ξεπέτα... τότε όσοι έκατσαν στο πάρτυ μας με 40 ευρά για 5+ ώρες
πρέπει να είναι υπερ-ευχαριστημένοι. Πράγμα το οποίο αποδεικνύεται εδώ μέσα. Επίσης όπως είχα πει, μπορείς να πας και στην Φυλής
με 20 ευρά και να "ιππεύσεις" ή ακόμα καλύτερα στο Μετάξι με 10 ευρά. Εσύ επιλέγεις.
Επίσης... εάν μπορείς να έχεις κονέ εσύ την Jenifer με 50 ευρώ μία ώρα, βγάλε το κονέ σου δημόσια στο νήμα και εγώ θα σου
ζητήσω όχι μόνο συγνώμη, αλλά θα γίνω και ακόλουθός σου.
Πάντως με 150 ευρά την ώρα στην έχω εγώ κονέ εάν θες.
Αλλιώς πάτε απέναντι, πλήρωνετε πρώτα ένα ποτό, πάρτε μετά κι ένα χορό και δώστε από πάνω και ένα 50άρικο για πέντε λεπτά.