Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Δηλαδή είναι η κοπέλα στο bar δια την οποία συνομιλούμε ή πρόκειται για άλλη αγαπήτη κορασίδα;  :think:

Στο Χ-Bar ήταν. Τώρα με ποιά συνομιλούσατε εσείς κι αν ήταν αυτή... δεν το ξέρω.
Πάντως δεν δουλεύει εκεί γιατί την είχαμε καλεσμένη μας.   ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Στο Χ-Bar ήταν. Τώρα με ποιά συνομιλούσατε εσείς κι αν ήταν αυτή... δεν το ξέρω.
Πάντως δεν δουλεύει εκεί γιατί την είχαμε καλεσμένη μας.  ;)
Εγώ αναφέρομαι στην κοπέλα που σέρβιρε τα ποτά! Μη βγω "αγαπούλης" για λάθος κοπέλα, να εξηγούμεθα!!!  :grin: :grin: :grin:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Η κοπέλα αυτή και η barwoman αποτελούν τον απόλυτο έρωτα μου χαχαχα τι μου κάνατε μεσημεριατικα!!!!!
Κανόνισε σε λίγο καιρό να μας ανοίξεις thread για δαχτυλίδια αρραβώνων, όρκους αιώνιας αγάπης, σοκολατάκια σε σχήμα καρδούλας, καταλληλότερους προορισμούς για ταξίδια του μέλιτος κτλ!!!  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Η συγκεκριμένη παρακάλαγε για σεξ στο 50-ρικο σε ένα άλλο γειτονικό στριπτιζάδικο επίτης Συγγρού.
Και χρέη Ντισκ Τζόκευ δεν εκτέλεσε καν, αφού υπήρχε ένας πραγματικός ακριβώς δίπλα της που έκανε όλη τη δουλειά.
Όλοι το είδαμε...  :hi:

Μιλάς για την Jenifer??? Δεν έχω καταλάβει,...
Και εσύ που ήσουν κρυμμένος και την είδες? Μήπως ήσουν μαζί με τον jaygatsby κρυμμένος παρέα στην τουαλέτα?  :grin: :grin: :grin:
Γιατί όνομα Τσουτσούνης στην λίστα καλεσμένων μου... σίγουρα δεν είχα.  ;)

Παρόλα αυτά... μιας και θα είσαι και εσύ ακόμα ένα κλωνάρι κάποιου και έχετε γίνει όλοι εσείς ξαφνικά θαμώνες στο νήμα μας, να σου απαντήσω.  

Η Jenifer και κάθε κοπέλα του χώρου που το "παίζει" DJ και λέγετε "Jenifer, εννοήτε ότι δεν είναι DJ.  Απλά κάνουν το show τους.
Βέβαια, μιας και έχω προκαλέσει και κάποιον άλλον δημοσίως να αναλάβει το επόμενο πάρτυ (σιγα μην έχει τα μπαλάκια να το κάνει),
προκαλώ και εσένα εξίσου δημοσίως, στο πάρτυ που θα κάνει αυτός ο κάποιος, να βρεις εσύ μία πραγματική DJ που να τα βγάζει και
να παίζει μουσική και να κάνει και τα show της. Άντε να σε δω... αναμένω.  :grin: :grin: :grin:

Τέλος, είπαμε... εάν εσύ πας απέναντι και σκας 50άρια για 5 λετπά ξεπέτα... τότε όσοι έκατσαν στο πάρτυ μας με 40 ευρά για 5+ ώρες
πρέπει να είναι υπερ-ευχαριστημένοι. Πράγμα το οποίο αποδεικνύεται εδώ μέσα. Επίσης όπως είχα πει, μπορείς να πας και στην Φυλής
με 20 ευρά και να "ιππεύσεις" ή ακόμα καλύτερα στο Μετάξι με 10 ευρά. Εσύ επιλέγεις.

Επίσης... εάν μπορείς να έχεις κονέ εσύ την Jenifer με 50 ευρώ μία ώρα, βγάλε το κονέ σου δημόσια στο νήμα και εγώ θα σου
ζητήσω όχι μόνο συγνώμη, αλλά θα γίνω και ακόλουθός σου.
Πάντως με 150 ευρά την ώρα στην έχω εγώ κονέ εάν θες.   :grin: :grin: :grin:
Αλλιώς πάτε απέναντι, πλήρωνετε πρώτα ένα ποτό, πάρτε μετά κι ένα χορό και δώστε από πάνω και ένα 50άρικο για πέντε λεπτά.  

:hi:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Κανόνισε σε λίγο καιρό να μας ανοίξεις thread για δαχτυλίδια αρραβώνων, όρκους αιώνιας αγάπης, σοκολατάκια σε σχήμα καρδούλας, καταλληλότερους προορισμούς για ταξίδια του μέλιτος κτλ!!!  :grin: :grin: :grin:
Χαχαχαχα Μέχρι τα 40 (έχω καιρό ακόμα)  όλα αυτά που ανέφερες είναι στην μαυρη λίστα......

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Για τον κύριο με την πουτανοφόρα.  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 023-3.jpg
    023-3.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 41
  • 021-1.jpg
    021-1.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 42

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Χαχαχαχα Μέχρι τα 40 (έχω καιρό ακόμα)  όλα αυτά που ανέφερες είναι στην μαυρη λίστα......
Ποτέ μη λες ποτέ... Γιατί θα σου βρεθεί η... τσιριμπίμ τσιριμπόμ που θα σε βάλει μέχρι και το λογαριασμό από το bourdela.com να διαγράψεις!!!  :grin: :grin: :grin:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
:kneel: :kneel: :kneel: αγαπητέ Ελληνα με χτυπήσες αλυπητα.......ένα σκαλωμα με την συγκεκριμένη το έφαγα...ξέρουν οι συν-παρευρισκομενοι!!!!!!  Και ήθελα να κοιμηθώ λίγο ήσυχος πάει...... Είμαι από τις 04:30 στο πόδι

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Ποτέ μη λες ποτέ... Γιατί θα σου βρεθεί η... τσιριμπίμ τσιριμπόμ που θα σε βάλει μέχρι και το λογαριασμό από το bourdela.com να διαγράψεις!!!  :grin: :grin: :grin:
Γιατί θα μάθει ποτέ ότι το είχα....?????? Η ζωή είναι ωραία και σύντομη οπότε γ@ματε όσο προλαβαινετε

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Έλα μάγκες... σας ετοιμάζω καλό πράγμα...   :grin: :grin: :grin:

Για κάποιον που με ρώτησε πως ήταν το μαλλί της Μαριάννας. Ήταν ίδιο με την φώτο εδώ.

Συνημμένα

• Μαριάννα-Σπύρος.jpg
    Μαριάννα-Σπύρος.jpg
    423,3 KB · Εμφανίσεις: 31

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Έλα μάγκες... σας ετοιμάζω καλό πράγμα...  :grin: :grin: :grin:

Για κάποιον που με ρώτησε πως ήταν το μαλλί της Μαριάννας. Ήταν ίδιο με την φώτο εδώ.

γιαννη γαμησε τα τρελε ,

με βλεπω να το σκαω το μαρουλοφιλο εντος ημερων

με τον τιμοκαταλογο που μου εστειλες χα0χ0α0χα0χα

δεν κρατιεμαι να μην την χυσω

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975

Το πας γυρεύοντας να γεμίσει η θυρίδα των εισερχομένων pm από ενδιαφερόμενα μέλη!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γιαννη γαμησε τα τρελε ,

με βλεπω να το σκαω το μαρουλοφιλο εντος ημερων

με τον τιμοκαταλογο που μου εστειλες χα0χ0α0χα0χα

δεν κρατιεμαι να μην την χυσω
E οχι ρε φιλε ελεος. Μας κανει κ χαρη? Την εψαξα να δω προσφατες φωτο αλλα δεν βρηκα εκτος απο ενα βιντεο στον Θεμο. Δεν ξερω εαν εχει αλλαξει πολυ αλλα εαν ειναι οπως στο βιντεο δεν τα δινω τοσα.....

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

ρε συ,εχω ξενερωση λεμε...στο επομενο,θα εχουμε και κρατησεις σε τραπεζια...
εεε δε γινετε,αφου με πηρε ο υπνος και ηρθα και αργα...της μισες δε της ειδα...
και νομιζα οτι εκει που καθομουνα,θα εχω πληρη ελεγχο...
καλα μου ειπε το φιλαρακι που ειχα φερει μαζι,πηγε τουαλετα μια φαση,και μου λεει,μαλακα ολες απο κει ειναι...
και δεν ειδα και τη ντουβλη..τη τυχη μου μεσα.
μονο ο ρεβης ηρθε στο τραπαζι,και μου κανε γλυκες...
ρε ελληνα,αμα τον σπρωξω,παιζει να φαω κανα καλο μετα!!!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom