Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Geo12S

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Like
16
Πόντοι
1

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
και εγω  πραγματι θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια ,για την ομορφη βραδυα που περασαμε στο μαγαζι.THE MONKS ηταν υπεροχα.θα γραψω παραπανω σε αλλο μηνυμα.θελω να πω τωρα για τον φιλο συναγωνιστη,που καθομασταν παρεα ,με τους δυο φιλους του και τις κυριες,ξερει αυτος .αλανι εποικινωνισε μαζι μου γιατι ξεχασα ονομα και προφιλ,η κουραση και το γηρας βλεπεις.κανε αιτημα φιλιας και θα καταλαβω.

lone_r1der

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
291
Ελπίζω την επόμενη φορά να δώσω το παρόν μια που από ότι διάβασα ήταν εξαιρετική βραδιά.
Υ.Γ
Αν μπορείτε μόνο απλά ειδοποιήστε 3-4 μέρες (mail ή pm) νωρίτερα ότι θα μας έρθει πρόσκληση και ας την στείλετε και μια μέρα νωρίτερα . Θα βοηθούσε στο να μη προγραμματιστεί κάτι άλλο από την μεριά μας.

nick19800

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Μπραβο σας παιδιά  ... , κριμα που δεν το είχα δει νωρίτερα όχι τοσο για τα κορίτσια όσο για τους Θρύλους του σιτε....ελπίζω να γίνει και αλλο συντομα με περισσότερους συμμετεχοντες....  !!!!

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.503
Πόντοι
456
Συγχαρητήρια για το το 1o επιτυχημένο, από οσα διαβάζω, πάρτυ !!  :thumbsup: Κρίμα που δε μπορέσαμε να παρευρεθούμε..  :- >:( Ελπίζουμε και σε επόμενα με αντίστοιχη επιτυχία και με εμας να μπορέσουμε να έρθουμε !
Bravo Έλληνα και zad     :hi:

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
και εγω  πραγματι θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια ,για την ομορφη βραδυα που περασαμε στο μαγαζι.THE MONKS ηταν υπεροχα.θα γραψω παραπανω σε αλλο μηνυμα.θελω να πω τωρα για τον φιλο συναγωνιστη,που καθομασταν παρεα ,με τους δυο φιλους του και τις κυριες,ξερει αυτος .αλανι εποικινωνισε μαζι μου γιατι ξεχασα ονομα και προφιλ,η κουραση και το γηρας βλεπεις.κανε αιτημα φιλιας και θα καταλαβω.
FRANK καθοσουν αριστερα -στη γωνια- και εισαι που ξεχασες το κινητο ?

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Πράγματι μιλάμε για πολύ σέξι γυναικάρα με τα όλα της
Geo Ωραια γυναικα καθισαμε κανενα 10λεπτο παρεα την ηξερε καλα ενας φιλος που ειμαστε
μαζι- με πλουσια προσοντα -  :tits2:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
ρε συ,εχω ξενερωση λεμε...στο επομενο,θα εχουμε και κρατησεις σε τραπεζια...
εεε δε γινετε,αφου με πηρε ο υπνος και ηρθα και αργα...της μισες δε της ειδα...
και νομιζα οτι εκει που καθομουνα,θα εχω πληρη ελεγχο...
καλα μου ειπε το φιλαρακι που ειχα φερει μαζι,πηγε τουαλετα μια φαση,και μου λεει,μαλακα ολες απο κει ειναι...
και δεν ειδα και τη ντουβλη..τη τυχη μου μεσα.
μονο ο ρεβης ηρθε στο τραπαζι,και μου κανε γλυκες...
ρε ελληνα,αμα τον σπρωξω,παιζει να φαω κανα καλο μετα!!!!!!
Εγώ που πήγα να μπω 20:02 και τότε με πήραν 5 τηλέφωνα......όλοι εκείνη την ώρα βρήκαν  :headbang:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
839
Πόντοι
376
Στη λίστα δεν υπάρχω ως Τσουτσούνης, αλλά η κατάληξη του ονόματος που σου δήλωσα συμπίπτει με αυτή του Τσουτσούνη...  :2funny:
Το 'πιασες το παρασύνθημα?  ;)

Ναι κατάλαβα! ;-)
Ζητάω συγνώμη δημόσια φίλε!!!  Αλλά που να πάει το μυαλό μου ρε φίλε ότι ήσουν εσυ!!!  :grin:

:hi:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ THE MONKS ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙ ΦΑΚ !!!

Το σάββατο, λοιπόν, υπήρξα ένας από τους νικητές για μια ώρα δωρεάν σεξάκι με μια κοπέλα από τα ''Ονειροκόριτσα''...

Τι περίεργη σύμπτωση ... και παιχνίδι της μοίρας ...

ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΑΜΗΣΙ
σε νέο μέλος με ... 5 posts πριν τις ευχαριστίες για το δωρεάν γαμήσι.

Αν υπήρχαν προμότορες και παπαγαλάκια
θα υποψιαζόταν κανείς ότι πρόκειται για ρεκλάμα
διαφόρων pimps ...

Στο φόρουμ όμως δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα !

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Τι περίεργη σύμπτωση ... και παιχνίδι της μοίρας ...

ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΓΑΜΗΣΙ
σε νέο μέλος με ... 5 posts πριν τις ευχαριστίες για το δωρεάν γαμήσι.

Αν υπήρχαν προμότορες και παπαγαλάκια
θα υποψιαζόταν κανείς ότι πρόκειται για ρεκλάμα
διαφόρων pimps ...

Στο φόρουμ όμως δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα !

Αν φανταστείς πόσες φορές έγινε η κληρωση μέχρι να βρεθεί κάποιος νικητής...
Γιατί έγινε στο τέλος και άλλοι είχαν λέει φύγει, άλλοι είχαν πετάξει τα χαρτάκια...
Ένας φίλος που ήταν εκεί μου είπε ότι μετά την δεύτερη φορά που κληρώθηκε το free fuck έπρεπε να ανέβει πάνω και να πει εγώ νίκησα αφού δεν εμφανιζόταν κανείς. Παρά ήταν αστείο για να ήταν στημένο...

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.ημουν κάτω από την Αννα που τραβουσε τα χαρτάκια.οντως τα ανακατεψε τα έβγαζε στην τύχη και φυσικά δεν ήξερε τι νούμερο θα βγει.αν ήταν στημένο θα είχαν βγει αμέσως οι νικητές.αυτοι που δεν βρέθηκαν δεν είχαν έρθει καθόλου όχι ότι είχαν φύγει.

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.ημουν κάτω από την Αννα που τραβουσε τα χαρτάκια.οντως τα ανακατεψε τα έβγαζε στην τύχη και φυσικά δεν ήξερε τι νούμερο θα βγει.αν ήταν στημένο θα είχαν βγει αμέσως οι νικητές.αυτοι που δεν βρέθηκαν δεν είχαν έρθει καθόλου όχι ότι είχαν φύγει.

Ναι παίζει και αυτό.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom