You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
παντως ο λαχνος με τον αριθμο 120 κερδιζει.....
αυτο!
forum image hosting
[/
λεγε τωρα μαλακιες πρωι πρωι να αρχισω της κουτουλιες...
ρε φιλε πως τα χατε γραψει ετσι...στυλο δεν ειχατε?
τα γραψατε με το μαρκαδορο,και γω το κοιταγα απ την αναποδη!!!
το κραταω,και θα σας το φερω...
θελω το ΔΩΡΟ μου ρεεεεεεεεεεεεεε!
Χαχαχαχα κλαίω.....Ε, ενταξει ρε φιλε....η αληθεια ειναι οτι ειμαστε και λιγο σαβουρογαμηδες....οταν θελουμε ολοι να γαμησουμε την Ντουβλη, μαλλον σαβουρες θελουμε να γαμησουμε....τωρα αν παμε στις κριτικες του καθε κατεστραμενου και δουμε σε τι παπια εχει βαλει 10 προσωπο και σωμα τοτε ..."σ αγαπω κυρα να κλανεις αλλα μην το παρακανεις"
Αλλάζουμε δώρα??????προσφέρω επίσης πιτογυρα,μπύρες και βόλτα παραλιακή έως Σούνιο με λεωφορείο 1 η θέση και ο καφές κερασμενοςλεγε τωρα μαλακιες πρωι πρωι να αρχισω της κουτουλιες...
ρε φιλε πως τα χατε γραψει ετσι...στυλο δεν ειχατε?
τα γραψατε με το μαρκαδορο,και γω το κοιταγα απ την αναποδη!!!
το κραταω,και θα σας το φερω...
θελω το ΔΩΡΟ μου ρεεεεεεεεεεεεεε!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
στην καλημερα απανταμε μονο οταν μας λες ρεμαλια....καλημερα ειπα...
καλημερα "κυριοι"...
σας λεω και κυριους,ρεμαλια...τεντυμποιδες,μουνοχαλαστες....
Καλημερα Σπανιε!
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
Αλλάζουμε δώρα??????προσφέρω επίσης πιτογυρα,μπύρες και βόλτα παραλιακή έως Σούνιο με λεωφορείο 1 η θέση και ο καφές κερασμενος
τι να αλλαξουμε ρε φιλαρακι..αφου εμενα με κοροιδεψαν....
αλλα για βολτα δε λεω οχι!!ειναι και ψηλα αυτο!θα εχουμε και θεα τα μπουτακια
απο παρακειμενες οδηγους εεεε!
ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Καλημέρα φίλε ΣΩΣΤΟΣ!Καπου στην γωνια μπαινοντας αριστερα, διπλα στην Jenifer, χαχαχχαχα
Ειδα κατι κεφαλοκλειδωματα καποια στιγμη
Εκει ήσουν?
Είμαστε στη γωνία δίπλα στον DJ εγώ και ένας πολυ παλιός συναγωνιστής
Καλός φίλος ) γελάσαμε και είχαμε και τα τυχερά μας
ΚατΛαβαινεις για τι σου μιλαω,
Παρέλαση έγινε !
ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
φΙΛΕ η τυπισα ηρθε και μας Βρηκε και εμενα που δεν μου αρεσουν οι κοκαλιαρες ηταν μια κουκλα - επαθα πλακα *πω πωωωωωωωωω
φιλε η Κοκαλιάρογλου η Κλεοπατρα, η γυναικα του Ελπιδοφορου Προσπαθόπουλου δεν ειναι αυτη???? Πωωω ρε μαγκα!
αλλα ηταν του μαγαζιου ρε γαμωτο ...
ΕΧΑΣΑ !
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
Ελληνα άλλη μια φώτο με το μωρο μου :o αν βάλεις θα γίνει ατύχημα. Θα με δείξουν τα κανάλια το βράδυ
ασε ρε το τηλ,και κρατα το τιμονι,τη πουτανοφορα και το νουσου!!!!!
ελληνα,το μωρακι με το τατου στο χερι παρακαλω.ευχαριστω!
Επισκέπτης
Zadren...πάντως μου κάνει εντύπωση πως και δεν είπαν ακόμα μερικοί, ότι και οι γυναίκες που ήρθαν στο πάρτυ και αυτές δεν γέμιζαν ταξί.
Ηταν ολες καλεσμενες? ηταν ολες ευπρόσδεκτες ή υπήρχαν και αποκλεισμοί?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
καλα ρε που ζεις?ρε σεις μου ρθε τωρα,ετσι που συζηταγαμε πριν γινει το παρτυ,και λεγαμε αν βρεθουν
τιποτα γνωστοι μεσα στο παρτυ,πχ,θειος-ανηψιος,κανας μπατζανακης,κανας παλιος συναδερφος,κλπ!
παιχτηκε κανα τετοιο σκηνικο!!!!!
παιχτηκε γαμω τα σκηνικα.....
Η Ξενοφωντινα Ντουβλη συναντησε μεσα κατα τυχη την αδελφη της Αγριππινα Ντουβλη και εγινε της πουτανας στο τραπεζι μας....φιλε εφευγαν μπουκαλια σπιρτα τασακια χαμος....ενα μουκαλι εκσφεντονιστηκε απο τα χερια του γαμπρου της Αγλαιας Βουνοτρυπιδου, Ηλια Σφίγγη, και μπηκε κατευθειαν μεσα στον κωλο του Ελληνα....Ο Ελληνας τοτε εξαγριωμενος (αλλα και λιγο ικονοποιημενος) γυρισε προς τον μαιτρ Σεραφημ Μπουφέ και διαμαρτυρηθηκε αλλα ο Κος Μπουφες τον εγραψε στα αρχιδια του λογω του οτι δε γουσταρει τους πισωγληντηδες μιας και η γυναικα του Ραχουλα Χατζηρούφα ειχε γαμηθει ακοποτα με τον Αλβανο ταβλιαρη πρωταθλητη Ικαρο Σουβλακη....Και το αστειο της υποθεσης? Ο μαιτρ Κος Μπουφες ειχε δικο του μαγαζι μπαρ ονοματι Happy River (ευτιχισμενο η χαρουμενο ποταμι) το οποιο μετα πουλησε τα δικαιωματα στον γαμπρο της Ξενοφωντινας Ντουβλη και ονμαστηκε Η Γοργονα και ο Ναυτης η Κυρα Ποπη Μαιστραλι, ο Μυθος της Θαλασσας με μενου τα πολυ φρεσκα θαλασσινα και live band απο τους "Εξι μητροι απο την Γλασκοβη"
Καλα ηθελα να ηξερα πως χασατε τετοιο σκηνικο ρε μαγκες....Ο Ελληνας ακομα ποναει!!!!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Εγω προσωπικα απεκλεισα γυναικες που δεν ξερουν τι λενε οταν κουτσομπολευουν και εχουν προιστορια με καμερες και αλογα...Και επειδη ξερω σε ποια αναφερεσαι, εγω την ξερω την συγκεκριμενη απο παααρα πολυ παλια φιλε μου σκορπιε!Ηταν ολες καλεσμενες? ηταν ολες ευπρόσδεκτες ή υπήρχαν και αποκλεισμοί?
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
ρε σεις μου ρθε τωρα,ετσι που συζηταγαμε πριν γινει το παρτυ,και λεγαμε αν βρεθουν
τιποτα γνωστοι μεσα στο παρτυ,πχ,θειος-ανηψιος,κανας μπατζανακης,κανας παλιος συναδερφος,κλπ!
παιχτηκε κανα τετοιο σκηνικο!!!!!
Είπα να μην το πω αλλά μιας και το ανέφερες θα το πω... να γελάσουμε.
Λοιπόν... είμαι στην είσοδο γιατί με έχουν φωνάξει πάλι για κάτι. Βλέπεις ο Zadren τον έπαιζε μέσα συνέχεια
λες και καλά ότι ήταν ο Dr. Zhivago δημοσίων σχέσεων και εγώ έκανα τον Τιραμόλα. Τέλος πάντων...
Και όπως είμαι στον προθάλαμο δεξιά μπάινουν 2 τύποι παρέα. Κάνω έτσι και βλέπω ότι ο δεύτερος είναι
παιδικός μου φίλος από νησί (δεν λέω ποιό). Γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά οικογενειακός και καλός φίλος.
Πάω από πίσω του τραβάω μία σφαλιαρίτσα στο σβέρκο και του λέω....
"Δημητράκι... τι κάνεις εσύ εδώ παιδί μου οικογενειάρχης άνθρωπος??????"
(Το όνομα που ανέφερα είναι τυχαίο να μην τον εκθέσω)
ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!
Ο Βασιλάκης έπαθε κοκομπλόκ μόλις με βλέπει. Μιλάμε άσπρισε, κιτρίνισε, κοκκίνισε. Έγινε μπλε μετά και τέλος
χλώμιασε τελείως. Εγώ να έχω πεθάινει στο γέλιο.
"Να, ξέρεις... εμένα μου είπε ο κουμπάρος μου (και μου δείχνει τον μπροστινό), ότι θα με πάει για ποτό απόψε.
Δεν ήξερα που θα με πάει. Τι είναι εδώ??"
Και του λέω... "βρε... δεν κόβεις λέω εγώ τις μαλακίες που και καλά δεν ξέρεις τι είναι εδώ???"
ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
"Δημητράκι αγόρι μου, φίλε μου... μην φοβάσε... εγώ το κάνω το πάρτυ. Ότι γίνετε στο SINNERS... μένει στο SINNERS"
"Άντε τώρα μέσα, καλή διασκέδαση και θα έρθω να τα πούμε από κοντά."
Για τον κουμπάρο που τον έφερε και διαβάζει το νήμα....
ΚΟΥΜΠΑΡΕ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΘΩΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣ??????
Και καλά τώρα...
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
καλα ρε που ζεις?
παιχτηκε γαμω τα σκηνικα.....
Η Ξενοφωντινα Ντουβλη συνανατησε μεσα κατα τυχη την αδελφη της Αγριππινα Ντουβλη και εγινε της πουτανας στο τραπεζι μας....φιλε εφευγαν μπουκαλια σπιρτα τασακια χαμος....ενα μουκαλι εκσφεντονιστηκε απο τα χερια του γαμπρου της Αγλαιας Βουνοτρυπιδου, Ηλια Σφίγγη, και μπηκε κατευθειαν μεσα στον κωλο του Ελληνα....Ο Ελληνας τοτε εξαγριωμενος (αλλα και λιγο ικονοποιημενος) γυρισε προς τον μαιτρ Σεραφημ Μπουφέ και διαμαρτυρηθηκε αλλα ο Κος Μπουφες τον εγραψε στα αρχιδια του λογω του οτι δε γουσταρει τους πισωγληντηδες μιας και η γυναικα του Ραχουλα Χατζηρούφα ειχε γαμηθει ακοποτα με τον Αλβανο ταβλιαρη πρωταθλητη Ικαρο Σουβλακη....Και το αστειο της υποθεσης? Ο μαιτρ Κος Μπουφες ειχε δικο του μαγαζι μπαρ ονοματι Happy River (ευτιχισμενο η χαρουμενο ποταμι) το οποιο μετα πουλησε τα δικαιωματα στον γαμπρο της Ξενοφωντινας Ντουβλη και ονμαστηκε Η Γοργονα και ο Ναυτης η Κυρα Ποπη Μαιστραλι, ο Μυθος της Θαλασσας με μενου τα πολυ φρεσκα θαλασσινα και live band απο τους "Εξι μητροι απο την Γλασκοβη"
Καλα ηθελα να ηξερα πως χασατε τετοιο σκηνικο ρε μαγκες....Ο Ελληνας ακομα ποναει!!!!
και γω ποναωω!!!!εχω διπλωση λεμε!!!!!!!
ξεκολα ρε πρωι πρωι,μας βγηκε ο καφες απ τα αυτια!!!!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
και γω ποναωω!!!!εχω διπλωση λεμε!!!!!!!
ξεκολα ρε πρωι πρωι,μας βγηκε ο καφες απ τα αυτια!!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις