Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
καλα ρε που ζεις?

παιχτηκε γαμω τα σκηνικα.....

Η Ξενοφωντινα Ντουβλη συναντησε μεσα κατα τυχη την αδελφη της Αγριππινα Ντουβλη και εγινε της πουτανας στο τραπεζι μας....φιλε εφευγαν μπουκαλια σπιρτα τασακια χαμος....ενα μουκαλι εκσφεντονιστηκε απο τα χερια του γαμπρου της Αγλαιας Βουνοτρυπιδου, Ηλια Σφίγγη, και μπηκε κατευθειαν μεσα στον κωλο του Ελληνα....Ο Ελληνας τοτε εξαγριωμενος (αλλα και λιγο ικονοποιημενος) γυρισε προς τον μαιτρ Σεραφημ Μπουφέ και διαμαρτυρηθηκε αλλα ο Κος Μπουφες τον εγραψε στα αρχιδια του λογω του οτι δε γουσταρει τους πισωγληντηδες μιας και η γυναικα του Ραχουλα Χατζηρούφα ειχε γαμηθει ακοποτα με τον Αλβανο ταβλιαρη πρωταθλητη Ικαρο Σουβλακη....Και το αστειο της υποθεσης? Ο μαιτρ Κος Μπουφες ειχε δικο του μαγαζι μπαρ ονοματι Happy River (ευτιχισμενο η χαρουμενο ποταμι) το οποιο μετα πουλησε τα δικαιωματα στον γαμπρο της Ξενοφωντινας Ντουβλη και ονμαστηκε Η Γοργονα και ο Ναυτης η Κυρα Ποπη Μαιστραλι, ο Μυθος της Θαλασσας με μενου τα πολυ φρεσκα θαλασσινα και live band απο τους "Εξι μητροι απο την Γλασκοβη"

Καλα ηθελα να ηξερα πως χασατε τετοιο σκηνικο ρε μαγκες....Ο Ελληνας ακομα ποναει!!!!
 :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγω προσωπικα απεκλεισα γυναικες που δεν ξερουν τι λενε οταν κουτσομπολευουν και εχουν προιστορια με καμερες και αλογα...Και επειδη ξερω σε ποια αναφερεσαι, εγω την ξερω την συγκεκριμενη απο παααρα πολυ παλια φιλε μου σκορπιε!
Ευχαριστω για την απάντηση
αν και το τονισμένο,  θα επρεπε να χει αποκλεισει κι αλλες απο τις παρευρισκομενες..αλλα οκ.  you are the boss.  :)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Είπα να μην το πω αλλά μιας και το ανέφερες θα το πω... να γελάσουμε.

Λοιπόν... είμαι στην είσοδο ...
Ρε μαλακα ημαρτον πια!!!!!!!! Την ακουσα τη γαμημενη αυτη την ιστορια 40 φορες...20 μου την ειπες σομπερ και 20  μεθυσμενος απο σοδες και σοκοφρετες!!! Οχι αλλο καρβουνο ρε φιλε!!!!! :kneel:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
καλα ρε που ζεις?

παιχτηκε γαμω τα σκηνικα.....

Η Ξενοφωντινα Ντουβλη συναντησε μεσα κατα τυχη την αδελφη της Αγριππινα Ντουβλη και εγινε της πουτανας στο τραπεζι μας....φιλε εφευγαν μπουκαλια σπιρτα τασακια χαμος....ενα μουκαλι εκσφεντονιστηκε απο τα χερια του γαμπρου της Αγλαιας Βουνοτρυπιδου, Ηλια Σφίγγη, και μπηκε κατευθειαν μεσα στον κωλο του Ελληνα....Ο Ελληνας τοτε εξαγριωμενος (αλλα και λιγο ικονοποιημενος) γυρισε προς τον μαιτρ Σεραφημ Μπουφέ και διαμαρτυρηθηκε αλλα ο Κος Μπουφες τον εγραψε στα αρχιδια του λογω του οτι δε γουσταρει τους πισωγληντηδες μιας και η γυναικα του Ραχουλα Χατζηρούφα ειχε γαμηθει ακοποτα με τον Αλβανο ταβλιαρη πρωταθλητη Ικαρο Σουβλακη....Και το αστειο της υποθεσης? Ο μαιτρ Κος Μπουφες ειχε δικο του μαγαζι μπαρ ονοματι Happy River (ευτιχισμενο η χαρουμενο ποταμι) το οποιο μετα πουλησε τα δικαιωματα στον γαμπρο της Ξενοφωντινας Ντουβλη και ονμαστηκε Η Γοργονα και ο Ναυτης η Κυρα Ποπη Μαιστραλι, ο Μυθος της Θαλασσας με μενου τα πολυ φρεσκα θαλασσινα και live band απο τους "Εξι μητροι απο την Γλασκοβη"

Καλα ηθελα να ηξερα πως χασατε τετοιο σκηνικο ρε μαγκες....Ο Ελληνας ακομα ποναει!!!!

Καλό το μυθιστόρημα/ρομάντζο/άρλεκιν σου... δεν μας λες τώρα και την πραγματικότητα?
ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ????????
Εγώ σε είδα ότι περπατούσες μαγκομένος και όρθιος σαν παγοκολώνα με πεσμένο λιγο το παντελονάκι. Ελπίζω να μην σε πήραν και οι άλλοι χαμπάρι.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ευχαριστω για την απάντηση
αν και το τονισμένο,  θα επρεπε να χει αποκλεισει κι αλλες απο τις παρευρισκομενες..αλλα οκ.  you are the boss.  :)
δεν θα ειχα καμια αντιρπηση να μου πεις σε ΠΜ φυσικα ότι εχεις στο μυαλο σου ωστε να το δω στο μελλον να μην κανω ιδια λαθη, φιλε!  :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καλό το μυθιστόρημα/ρομάντζο/άρλεκιν σου... δεν μας λες τώρα και την πραγματικότητα?
ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΩΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ????????
Εγώ σε είδα ότι περπατούσες μαγκομένος και όρθιος σαν παγοκολώνα με πεσμένο λιγο το παντελονάκι. Ελπίζω να μην σε πήραν και οι άλλοι χαμπάρι.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε, μου αρεσε ο γυαλινος! Ας ειναι καλα ο χορηγος!!! Ωραιο δωρο....Ειμαι σιγουρος αυτος που τον χωνει στον κωλο του τωρα πινει νερο στο ονομα σου!!

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Είπα να μην το πω αλλά μιας και το ανέφερες θα το πω... να γελάσουμε.

Λοιπόν... είμαι στην είσοδο γιατί με έχουν φωνάξει πάλι για κάτι. Βλέπεις ο Zadren τον έπαιζε μέσα συνέχεια
λες και καλά ότι ήταν ο Dr. Zhivago δημοσίων σχέσεων και εγώ έκανα τον Τιραμόλα. Τέλος πάντων...

Και όπως είμαι στον προθάλαμο δεξιά μπάινουν 2 τύποι παρέα. Κάνω έτσι και βλέπω ότι ο δεύτερος είναι
παιδικός μου φίλος από νησί (δεν λέω ποιό). Γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά οικογενειακός και καλός φίλος.

Πάω από πίσω του τραβάω μία σφαλιαρίτσα στο σβέρκο και του λέω....
"Δημητράκι... τι κάνεις εσύ εδώ παιδί μου οικογενειάρχης άνθρωπος??????"
(Το όνομα που ανέφερα είναι τυχαίο να μην τον εκθέσω)

ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Βασιλάκης έπαθε κοκομπλόκ μόλις με βλέπει. Μιλάμε άσπρισε, κιτρίνισε, κοκκίνισε. Έγινε μπλε μετά και τέλος
χλώμιασε τελείως. Εγώ να έχω πεθάινει στο γέλιο.

"Να, ξέρεις... εμένα μου είπε ο κουμπάρος μου (και μου δείχνει τον μπροστινό), ότι θα με πάει για ποτό απόψε.
Δεν ήξερα που θα με πάει. Τι είναι εδώ??"

Και του λέω... "βρε... δεν κόβεις λέω εγώ τις μαλακίες που και καλά δεν ξέρεις τι είναι εδώ???"  :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

"Δημητράκι αγόρι μου, φίλε μου... μην φοβάσε... εγώ το κάνω το πάρτυ. Ότι γίνετε στο SINNERS... μένει στο SINNERS"
"Άντε τώρα μέσα, καλή διασκέδαση και θα έρθω να τα πούμε από κοντά."

Για τον κουμπάρο που τον έφερε και διαβάζει το νήμα....
ΚΟΥΜΠΑΡΕ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΘΩΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣ??????
Και καλά τώρα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ενταξη,πιστευω το χαλαρωσες το παλικαρι!
ειδες που παιχτηκε τελικα σκηνικο...zadren,για σενα λεω!!!!!
να σου πω για το φιλαρακι που εφερα εγω,κολλητος,καλος.
-μαλακα θα παμε σε ενα παρτυ
-τι παρτυ μωρη αδερφη...
-ενα παρτυ "κυριον"
-τι λες ρε ΜΑΛΑΚΑ,να μας γαμησουν θες?
-οχι ρε,μη μασας,καλα θα περασουμε..
αλλα και γω η κουφαλα,δε του ελεγα τι ακριβως παιζει!!!!
εεεε μολις βγηκαμε,δεν εμπαινε στο αυτοκινητο...
εστριψε δεξια κατευθειαν στα "σπιτακια"τον κυνηγαγα απο πισω!!!!!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
ενταξη,πιστευω το χαλαρωσες το παλικαρι!
ειδες που παιχτηκε τελικα σκηνικο...zarden,για σενα λεω!!!!!
να σου πω για το φιλαρακι που εφερα εγω,κολλητος,καλος.
-μαλακα θα παμε σε ενα παρτυ
-τι παρτυ μωρη αδερφη...
-ενα παρτυ "κυριον"
-τι λες ρε ΜΑΛΑΚΑ,να μας γαμησουν θες?
-οχι ρε,μη μασας,καλα θα περασουμε..
αλλα και γω η κουφαλα,δε του ελεγα τι ακριβως παιζει!!!!
εεεε μολις βγηκαμε,δεν εμπαινε στο αυτοκινητο...
εστριψε δεξια κατευθειαν στα "σπιτακια"τον κυνηγαγα απο πισω!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εν τέλει του άρεσε? Θα ξανάρθει από μόνος χαλαρά ή να στείλω τίποτα παρέα σου την επόμενη φορά να τον μαζέψουν σηκωτό?  :grin: :grin: :grin:

Τον δικό μου φίλο... ε, ναι... τον χαλάρωσα. Αλλά θέλω να βγει ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ να μας πει την δική του εκδοχή!!!  :grin: :grin: :grin:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εν τέλει του άρεσε? Θα ξανάρθει από μόνος χαλαρά ή να στείλω τίποτα παρέα σου την επόμενη φορά να τον μαζέψουν σηκωτό?  :grin: :grin: :grin:

αν του πω "παρτυ"δε θα ρωτηση καν!!!!!
αφου σκεφτομαι να του κανω και πλακα,να το παρω κανα βραδυ,να
τον παω σε κανα γκει μπαρ!!!!!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
αν του πω "παρτυ"δε θα ρωτηση καν!!!!!
αφου σκευτομαι να του κανω και πλακα,να το παρω κανα βραδυ,να
τον παω σε κανα γκει μπαρ!!!!!

Πάρτε και τον Zadren παρέα... έχει και δονητές καβάτζα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα έχει καλά με τον χορηγό.  :grin: :grin: :grin:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Γιατί? Υπάρχει κάπου κανά απαγορευτικό?  :2funny:
Ο θρασύς μύστης ακουμπάει όποια γουστάρει χωρίς να ζητήσει άδεια, όπως έκανα κι εγώ.
Με γείωσε αυτό το Ούγγρικο μωρό, αλλά δεν ξεκόλλησε το βλέμμα της όταν ήρθα σε στενή επαφή με την Αλεξία από το γραφείο...  :birdman:  :birdman:  :birdman:
Αυτά παθαίνουν οι ξένες όταν υιοθετούν ελλεηνιδικές συνήθειες...  :)  :2on1:
ΦΙΛΕ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ, TRUST ME.....TΑ ΓΥΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ....ΟΥΤΕ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ!  ;)
αδεια δεν θες....αλλα απλα ξερω τι σου λεω... ;)

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Ρε παιδιά τι λέμε τώρα  δεν συγκρίνεται με την μελαχρινή με το σορτσακι.....είναι κουκλακι το μωρό!!!!! :kneel: zadren ξέρω ξέρω στην ομάδα των αγαπουληδων και εγω ;)

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Ρε παιδιά τι λέμε τώρα  δεν συγκρίνεται με την μελαχρινή με το σορτσακι.....είναι κουκλακι το μωρό!!!!! :kneel: zadren ξέρω ξέρω στην ομάδα των αγαπουληδων και εγω ;)

Καλά... έτσι όπως πας... σε βλέπω σύντομα γαμπρό και τον Zadren κουμπάρο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
:2funny: :2funny: :2funny: ποτέ ραβω κοστούμι ??????

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Τσουλάκι της σειράς, τύπε μου...
Πάντως αν είχα την ευκαιρία θα της έλιωνα της πατούσες σε ένα ανελέητο γλυφοπόδι, το οποίο νομίζω ότι έχει απεριόριστη ανάγκη, αφού επιδεικνύει τα σέξυ πόδια της σε ακριβούς κοθορνους...  :lheel:

Μόλις ελευθερωθούν τα ποδαράκια της... θα σε ενημερώσω.  :grin: :grin: :grin: :grin:
Προς το παρόν... έλα και εσύ στην παρέα μας που λέγετε... "Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!"  :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom