Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Εδω ειστε ρεμαλια....Αν κανετε την προσευχη αυτη 6 φορες την ημερα μπορειτε να τρωτε οτι θελετε...

Κύριε, Εσύ που, αν και αναμάρτητος, νήστεψες 40 μέρες στην έρημο, δώσε μου τη δύναμη να κάνω κι εγώ τη μικρή νηστεία, που θα μου καθορίσει ο παπα Zadren. Κυρίως όμως ενίσχυσέ με, σε παρακαλώ, στον αγώνα της πνευματικής νηστείας. Και σαν μελος του bou.com και στην σωματικη καθαρση...Δηλαδή, κάνε αυτήν την περίοδο να νηστέψουν τα μάτια μου από άσχημα θεάματα ( οι φωτο που ανεβαζουν οι αμαρτωλοι παπαδες εδω μεσα), τα αυτιά μου από ύποπτα ακούσματα (οσα λενε οι διαφοροι καντηλαναφτες πιρφοροι εδω μεσα στο νημα) , τα χείλη μου από λόγια που δε Σου αρέσουν, ο νους μου από σκέψεις τις βρωμικες και σεξιστικες και η ψυχή μου από επιθυμίες που προσβάλουν την αγάπη Σου οπως η επιθυμια μου να γνωρισω γυναικες που θα με οδηγουν στον κατηφορο και στην κολαση....
Έτσι με την αληθινή αυτή νηστεία να με αξιώσεις να φτάσω με περισσότερη καθαρότητα στην αγία Ανάστασή Σου και με υγεια στο επομενο παρτυ των παπαδων. Αμήν!
Αμήν δέσποτα!!! Τί ώρες να κάνω την προσευχή αυτή;;;  :grin: :grin: :grin:

Θα συγχωρεθούν τα αμαρτωλά πεπραγμένα μου;;;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αμήν δέσποτα!!! Τί ώρες να κάνω την προσευχή αυτή;;;  :grin: :grin: :grin:

Θα συγχωρεθούν τα αμαρτωλά πεπραγμένα μου;;;
το να εισαι τιμημενος σε ενα τετοιο εστιατοριο αγαπητε ....με λιγα λογια δεν υπαρχει πια ελπιδα! :grin:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
το να εισαι τιμημενος σε ενα τετοιο εστιατοριο αγαπητε ....με λιγα λογια δεν υπαρχει πια ελπιδα! :grin:
Στην επόμενη συνάντ... εεε σύνοδο ήθελα να πω, θα κάνω ό,τι χρειαστεί να απαλλαγώ από το αμαρτωλό μου παρελθόν και να διάγω έναν ενάρετο βίο υπό την καθοδήγησή σας!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Στην επόμενη συνάντ... εεε σύνοδο ήθελα να πω, θα κάνω ό,τι χρειαστεί να απαλλαγώ από το αμαρτωλό μου παρελθόν και να διάγω άναν ενάρετο βίο υπό την καθοδήγησή σας!
Στο επομενο event (που λεει και ο ΠΑΠΑ(ρα)Σ) θα εισαι στο προεδρικο μαζι μου... :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εχω κανονισει  ευχαριστω για  την προταση  πρεπει να κανουμε κατι καλο με γυναικες

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
θα χα γραψει κ νωριτερα, αλλα εχει τετοιο γελιο απ την απεναντι μερια του φορουμ με τον ποδολαγνο κ τις γκομενιτσες π επισκεφτηκαν το σιτε...

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
FRANK καθοσουν αριστερα -στη γωνια- και εισαι που ξεχασες το κινητο ?
μαν οπως μπαιναμε αριστερα καθισα,κοντα στον ντιτζει.δεν ειμαι ομως αυτος που ξεχασε το κινητο.μετα σε ενα τραπεζι με συναγωνιστες και την φιλη την ναντια.εμεις γιατι δεν γνωριστηκαμε?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
ελααα, επεσε το mute του admin, που παρξηγησε την λεξη"κουφαλα"...

πως πηγε το εβεντ?

Γιά όλους τους παρευρισκόμενους από ότι κατάλαβα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους εδώ στο νήμα πήγε αρκετά καλά για κάτι το οποίο δεν είχαμε ξανακάνει ποτέ.
Και για εμάς σε γενικές γραμμές καλά πήγε.  Δεν είχαμε παρατράγουδα, οι καλεσμένοι φαίνεται να διασκέδασαν (εκτός  από εμένα).... ο Zadren καυλάντιζε όλη νύχτα με τον Ρέβη.  :grin: :grin: :grin:
Κάποιες απώλειες της τελευταίας στιγμής τις είχαμε και από κοπέλες και από καλεσμένους, αλλά αυτό ήταν ήδη υπολογισμένο και προβλεπόμενο.  
Απλά κάποια πράγματα παραπάνω που ήθελα εγώ να γίνουν στο θέμα της οργάνωσης και των shows δεν έγιναν με αποτέλεσμα να μην είμαι
και τόσο ευχαριστημένος με τον ευατό μου.
Αυτά... σε γενικές γραμμές.

Τώρα αν θα ξαναυπάρξει άλλο τέτοιο event από πλευρά μας είναι υπό μεγάλη συζήτηση και αν γίνει... πλέον ξέρουμε και κάτι τις παραπάνω
ώστε να είναι ακόμα πιο ωραίο και οργανωμένο το επόμενο.   ;)

:hi:

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Είπα να μην το πω αλλά μιας και το ανέφερες θα το πω... να γελάσουμε.

Λοιπόν... είμαι στην είσοδο γιατί με έχουν φωνάξει πάλι για κάτι. Βλέπεις ο Zadren τον έπαιζε μέσα συνέχεια
λες και καλά ότι ήταν ο Dr. Zhivago δημοσίων σχέσεων και εγώ έκανα τον Τιραμόλα. Τέλος πάντων...

Και όπως είμαι στον προθάλαμο δεξιά μπάινουν 2 τύποι παρέα. Κάνω έτσι και βλέπω ότι ο δεύτερος είναι
παιδικός μου φίλος από νησί (δεν λέω ποιό). Γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά οικογενειακός και καλός φίλος.

Πάω από πίσω του τραβάω μία σφαλιαρίτσα στο σβέρκο και του λέω....
"Δημητράκι... τι κάνεις εσύ εδώ παιδί μου οικογενειάρχης άνθρωπος??????"
(Το όνομα που ανέφερα είναι τυχαίο να μην τον εκθέσω)

ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Βασιλάκης έπαθε κοκομπλόκ μόλις με βλέπει. Μιλάμε άσπρισε, κιτρίνισε, κοκκίνισε. Έγινε μπλε μετά και τέλος
χλώμιασε τελείως. Εγώ να έχω πεθάινει στο γέλιο.

"Να, ξέρεις... εμένα μου είπε ο κουμπάρος μου (και μου δείχνει τον μπροστινό), ότι θα με πάει για ποτό απόψε.
Δεν ήξερα που θα με πάει. Τι είναι εδώ??"

Και του λέω... "βρε... δεν κόβεις λέω εγώ τις μαλακίες που και καλά δεν ξέρεις τι είναι εδώ???"  :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

"Δημητράκι αγόρι μου, φίλε μου... μην φοβάσε... εγώ το κάνω το πάρτυ. Ότι γίνετε στο SINNERS... μένει στο SINNERS"
"Άντε τώρα μέσα, καλή διασκέδαση και θα έρθω να τα πούμε από κοντά."

Για τον κουμπάρο που τον έφερε και διαβάζει το νήμα....
ΚΟΥΜΠΑΡΕ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΘΩΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣ??????
Και καλά τώρα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παπάτζες σου έλεγε γιατί τον έπιασες στο απρόοπτο. Μία χαρά ήξερε και τις χερούκλες του δεν τις κρατούσε με τίποτα ήσυχες. Ρώτα την Beatris. Όλη την ώρα χουφτωμένη την είχε.
Αβγαλτο είναι όμως και θα πρέπει να του κάνω σεμινάρια.
Άσε βέβαια τι έμαθα για σένα.....
Αλαλα τα χείλη των ασεβών.... Δεν μιλάω και να με βασανίσουν....

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Παπάτζες σου έλεγε γιατί τον έπιασες στο απρόοπτο. Μία χαρά ήξερε και τις χερούκλες του δεν τις κρατούσε με τίποτα ήσυχες. Ρώτα την Beatris. Όλη την ώρα χουφτωμένη την είχε.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... εμφανίστικε και ο κουμπάρος παιδιά.   :grin: :grin: :grin: :grin:
Εσύ μη μιλας για εμένα... είμαι σίγουρος ότι θα σου είπε ότι είμαι το καλυτερότερο παιδί στο νησί τα καλοκαίρια.  :2funny: :2funny:

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Μην ανησυχείς , τα καλύτερα άκουσα. Αλλά δεν χρειάζονταν, είδα και μόνος μου.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Γιά όλους τους παρευρισκόμενους από ότι κατάλαβα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους εδώ στο νήμα πήγε αρκετά καλά για κάτι το οποίο δεν είχαμε ξανακάνει ποτέ.
Και για εμάς σε γενικές γραμμές καλά πήγε.  Δεν είχαμε παρατράγουδα, οι καλεσμένοι φαίνεται να διασκέδασαν (εκτός  από εμένα).... ο Zadren καυλάντιζε όλη νύχτα με τον Ρέβη.  :grin: :grin: :grin:
Κάποιες απώλειες της τελευταίας στιγμής τις είχαμε και από κοπέλες και από καλεσμένους, αλλά αυτό ήταν ήδη υπολογισμένο και προβλεπόμενο.  
Απλά κάποια πράγματα παραπάνω που ήθελα εγώ να γίνουν στο θέμα της οργάνωσης και των shows δεν έγιναν με αποτέλεσμα να μην είμαι
και τόσο ευχαριστημένος με τον ευατό μου.
Αυτά... σε γενικές γραμμές.

Τώρα αν θα ξαναυπάρξει άλλο τέτοιο event από πλευρά μας είναι υπό μεγάλη συζήτηση και αν γίνει... πλέον ξέρουμε και κάτι τις παραπάνω
ώστε να είναι ακόμα πιο ωραίο και οργανωμένο το επόμενο.   ;)

:hi:

χαιρομαι που βγηκε ωραιο, ελπιζω ν αρεσε σ ολους...

απ,τα μισα περιπου π διαβασα στο νημα....

υπερ του να μαζευεστε, υπερ του να περασετε καλα, υπερ της εισοδου γ το ξεκαρταρισμα,υπερ των event...

κατα του να εχει πρακτορεια κ νταβαδες παροντες,,,σιγουρα φερανε τις κοπελες, αλλα και αυτο σκεψου οτι μπορει ν ανεβασειτις τιμες,,,,απλα επειδη δωσαν το παρων, κ πηραν ισως προβαδισμα εναντι αλλων,,,,επισης,,θα μ πεις γνωρισαμε τις κοπελες....τωρα, επειδη σεν ειμαι κ ειδικος, 1 πουτανα εχω παρει 35 χρονια, αυτες δεν αλλαζουν απο μηνα σε μηνα κτλ....?καλυτερα με ανεξαρτητες...αλλα...

και επισης, πιστευω πρεπει να συμπιπτει κ ηλικιακα...αμα ο μεσος ορος ειναι 60πχ η 25 πχ, δεν θα κουμπωνε καλα παρεισρικα,,,,βεβαια εσεις ειστε καιρο εδω μεσα, ισως γνωριζστε...

τεσπα, οπως ειχα ανφερει τοτε: χαιρομαι π θα γινοταν κατι, απλα οπως τοτε οι αντιρρησεις μ για ρον χρονο π φαγατε,,,γτ μετα καταλαβα κ εγω οτι εσεις ειστε οι μονκς, κ οχι καποιο γκρουπ διοργανωτων...

ps:o zadren μετα το εβεντ, αρχισε ν τη λεει σε κοσμο παλι στα νηματα...συνηλθε...
ps1:θεωρουμαι ακομα κλωνος καποιου?

ps2: μακαρι να ξαναγινει,,,δειτε το οικονομικο..δεν ξερω αν συμφωνησαν ολοι γ το τι πηραν...κ φανταζομαι ξερεις πια τι να διορθωσεις...practice makes perfect...

ps3:βαλτε ταμπελακι με τα nicknames για να υπαρχει αμεση προσεγγιση απο τα μελη....η πεσιμο, αν υπαρχει κανενα προηγουμενο,,,!!!!!

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
μαν οπως μπαιναμε αριστερα καθισα,κοντα στον ντιτζει.δεν ειμαι ομως αυτος που ξεχασε το κινητο.μετα σε ενα τραπεζι με συναγωνιστες και την φιλη την ναντια.εμεις γιατι δεν γνωριστηκαμε?
Frank εγω ημουνα μαζι με τον αλλο Ψηλο στη γωνια -
-απο τη μεσα μερια, πρεπει να μιλησαμε..

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

φιλε εγω ανοιξα τι κουβεντα,για το χαβαλε!που να ξερω οτι το σκηνικο παιχτηκε με σας,που καθομασταν μαζι!!!!
παντος οταν σας ρωτησα αν ξερετε τα παιδια,μου ειπατε και οι δυο,με ενα χαμογελο,τον "ελληνα"
ξερουμε!!!!
παλι καθομαι και γελαω μονος μου!!!γαμω το παρτυ σας ρε!!!!!
καλα σε λιγες μερες που θα βγουνε και αλλα στη φορα,βλεπω να πεφτει πολυ γελιο!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom