zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
να σε στειλω σε καμια κολαση να στανιαρεις?εχω γενεθλια σημερα
να σε στειλω σε καμια κολαση να στανιαρεις?εχω γενεθλια σημερα
Αμήν δέσποτα!!! Τί ώρες να κάνω την προσευχή αυτή;;;Εδω ειστε ρεμαλια....Αν κανετε την προσευχη αυτη 6 φορες την ημερα μπορειτε να τρωτε οτι θελετε...
Κύριε, Εσύ που, αν και αναμάρτητος, νήστεψες 40 μέρες στην έρημο, δώσε μου τη δύναμη να κάνω κι εγώ τη μικρή νηστεία, που θα μου καθορίσει ο παπα Zadren. Κυρίως όμως ενίσχυσέ με, σε παρακαλώ, στον αγώνα της πνευματικής νηστείας. Και σαν μελος του bou.com και στην σωματικη καθαρση...Δηλαδή, κάνε αυτήν την περίοδο να νηστέψουν τα μάτια μου από άσχημα θεάματα ( οι φωτο που ανεβαζουν οι αμαρτωλοι παπαδες εδω μεσα), τα αυτιά μου από ύποπτα ακούσματα (οσα λενε οι διαφοροι καντηλαναφτες πιρφοροι εδω μεσα στο νημα) , τα χείλη μου από λόγια που δε Σου αρέσουν, ο νους μου από σκέψεις τις βρωμικες και σεξιστικες και η ψυχή μου από επιθυμίες που προσβάλουν την αγάπη Σου οπως η επιθυμια μου να γνωρισω γυναικες που θα με οδηγουν στον κατηφορο και στην κολαση....
Έτσι με την αληθινή αυτή νηστεία να με αξιώσεις να φτάσω με περισσότερη καθαρότητα στην αγία Ανάστασή Σου και με υγεια στο επομενο παρτυ των παπαδων. Αμήν!
το να εισαι τιμημενος σε ενα τετοιο εστιατοριο αγαπητε ....με λιγα λογια δεν υπαρχει πια ελπιδα!Αμήν δέσποτα!!! Τί ώρες να κάνω την προσευχή αυτή;;;
Θα συγχωρεθούν τα αμαρτωλά πεπραγμένα μου;;;
Στην επόμενη συνάντ... εεε σύνοδο ήθελα να πω, θα κάνω ό,τι χρειαστεί να απαλλαγώ από το αμαρτωλό μου παρελθόν και να διάγω έναν ενάρετο βίο υπό την καθοδήγησή σας!το να εισαι τιμημενος σε ενα τετοιο εστιατοριο αγαπητε ....με λιγα λογια δεν υπαρχει πια ελπιδα!
Στο επομενο event (που λεει και ο ΠΑΠΑ(ρα)Σ) θα εισαι στο προεδρικο μαζι μου...Στην επόμενη συνάντ... εεε σύνοδο ήθελα να πω, θα κάνω ό,τι χρειαστεί να απαλλαγώ από το αμαρτωλό μου παρελθόν και να διάγω άναν ενάρετο βίο υπό την καθοδήγησή σας!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικώς! Τις ευλογίες σας!Στο επομενο event (που λεει και ο ΠΑΠΑ(ρα)Σ) θα εισαι στο προεδρικο μαζι μου...
εχω γενεθλια σημερα
Πως προεκυ
Εγω πληρωσα την ΔΕΗ σημερα!!!!
Καλός τον... που χάθηκες εσύ;;; Πως κι απ´ τα μέρη μας;;;
μαν οπως μπαιναμε αριστερα καθισα,κοντα στον ντιτζει.δεν ειμαι ομως αυτος που ξεχασε το κινητο.μετα σε ενα τραπεζι με συναγωνιστες και την φιλη την ναντια.εμεις γιατι δεν γνωριστηκαμε?FRANK καθοσουν αριστερα -στη γωνια- και εισαι που ξεχασες το κινητο ?
[size=10pt]Η "αγνωστη" φιλη μας! Ελπιζω ο Ελληνας να την ξερει και αυτη....Εγω δεν εχω ιδεα[/size]!
free upload image
ελααα, επεσε το mute του admin, που παρξηγησε την λεξη"κουφαλα"...
πως πηγε το εβεντ?
Είπα να μην το πω αλλά μιας και το ανέφερες θα το πω... να γελάσουμε.
Λοιπόν... είμαι στην είσοδο γιατί με έχουν φωνάξει πάλι για κάτι. Βλέπεις ο Zadren τον έπαιζε μέσα συνέχεια
λες και καλά ότι ήταν ο Dr. Zhivago δημοσίων σχέσεων και εγώ έκανα τον Τιραμόλα. Τέλος πάντων...
Και όπως είμαι στον προθάλαμο δεξιά μπάινουν 2 τύποι παρέα. Κάνω έτσι και βλέπω ότι ο δεύτερος είναι
παιδικός μου φίλος από νησί (δεν λέω ποιό). Γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά οικογενειακός και καλός φίλος.
Πάω από πίσω του τραβάω μία σφαλιαρίτσα στο σβέρκο και του λέω....
"Δημητράκι... τι κάνεις εσύ εδώ παιδί μου οικογενειάρχης άνθρωπος??????"
(Το όνομα που ανέφερα είναι τυχαίο να μην τον εκθέσω)
ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!
Ο Βασιλάκης έπαθε κοκομπλόκ μόλις με βλέπει. Μιλάμε άσπρισε, κιτρίνισε, κοκκίνισε. Έγινε μπλε μετά και τέλος
χλώμιασε τελείως. Εγώ να έχω πεθάινει στο γέλιο.
"Να, ξέρεις... εμένα μου είπε ο κουμπάρος μου (και μου δείχνει τον μπροστινό), ότι θα με πάει για ποτό απόψε.
Δεν ήξερα που θα με πάει. Τι είναι εδώ??"
Και του λέω... "βρε... δεν κόβεις λέω εγώ τις μαλακίες που και καλά δεν ξέρεις τι είναι εδώ???"
ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
"Δημητράκι αγόρι μου, φίλε μου... μην φοβάσε... εγώ το κάνω το πάρτυ. Ότι γίνετε στο SINNERS... μένει στο SINNERS"
"Άντε τώρα μέσα, καλή διασκέδαση και θα έρθω να τα πούμε από κοντά."
Για τον κουμπάρο που τον έφερε και διαβάζει το νήμα....
ΚΟΥΜΠΑΡΕ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΘΩΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣ??????
Και καλά τώρα...
Παπάτζες σου έλεγε γιατί τον έπιασες στο απρόοπτο. Μία χαρά ήξερε και τις χερούκλες του δεν τις κρατούσε με τίποτα ήσυχες. Ρώτα την Beatris. Όλη την ώρα χουφτωμένη την είχε.
Αβγαλτο είναι όμως και θα πρέπει να του κάνω σεμινάρια.
Άσε βέβαια τι έμαθα για σένα.....
Αλαλα τα χείλη των ασεβών.... Δεν μιλάω και να με βασανίσουν....
Γιά όλους τους παρευρισκόμενους από ότι κατάλαβα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους εδώ στο νήμα πήγε αρκετά καλά για κάτι το οποίο δεν είχαμε ξανακάνει ποτέ.
Και για εμάς σε γενικές γραμμές καλά πήγε. Δεν είχαμε παρατράγουδα, οι καλεσμένοι φαίνεται να διασκέδασαν (εκτός από εμένα).... ο Zadren καυλάντιζε όλη νύχτα με τον Ρέβη.
Κάποιες απώλειες της τελευταίας στιγμής τις είχαμε και από κοπέλες και από καλεσμένους, αλλά αυτό ήταν ήδη υπολογισμένο και προβλεπόμενο.
Απλά κάποια πράγματα παραπάνω που ήθελα εγώ να γίνουν στο θέμα της οργάνωσης και των shows δεν έγιναν με αποτέλεσμα να μην είμαι
και τόσο ευχαριστημένος με τον ευατό μου.
Αυτά... σε γενικές γραμμές.
Τώρα αν θα ξαναυπάρξει άλλο τέτοιο event από πλευρά μας είναι υπό μεγάλη συζήτηση και αν γίνει... πλέον ξέρουμε και κάτι τις παραπάνω
ώστε να είναι ακόμα πιο ωραίο και οργανωμένο το επόμενο. ;)
Frank εγω ημουνα μαζι με τον αλλο Ψηλο στη γωνια -μαν οπως μπαιναμε αριστερα καθισα,κοντα στον ντιτζει.δεν ειμαι ομως αυτος που ξεχασε το κινητο.μετα σε ενα τραπεζι με συναγωνιστες και την φιλη την ναντια.εμεις γιατι δεν γνωριστηκαμε?
Παπάτζες σου έλεγε γιατί τον έπιασες στο απρόοπτο. Μία χαρά ήξερε και τις χερούκλες του δεν τις κρατούσε με τίποτα ήσυχες. Ρώτα την Beatris. Όλη την ώρα χουφτωμένη την είχε.
Αβγαλτο είναι όμως και θα πρέπει να του κάνω σεμινάρια.
Άσε βέβαια τι έμαθα για σένα.....
Αλαλα τα χείλη των ασεβών.... Δεν μιλάω και να με βασανίσουν....