Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Εμείς σκεφτόμαστε κάτι λίγο διαφορετικό. Εάν θες το σηζητάμε.  ;)

και μενα κατι τελειος διαφορετικο ερχετε στο μυαλο μου....
δεν θελω να το αναφερω ακομα,αλλα οταν εχω ορεξη να γραψω εκθεση,
θα σας στειλω!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Θελω να ευχαριστησω την Αννα Φοιτητρια που με το πανεμορφο σωμα της μας χαρισε ενα απιθανο χορο πανω στην μπαρα το βραδυ εκεινο...

σε ευχαριστω ματαρες μου...ησουν απιθανη! ;)

Επισκέπτης

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Πωπω μαλακα αργοσχολοι...

Zadrεν θα φορεσεις και το φρακο σου στο παρτυ?

τι ασχολειστε με το γερο ρε παιδες..?

φιλε δεν ειμαι γέρος....62 ειμαι...δε νομιζω την σημερινη εποχη η ηλικια αυτη να ειναι γερατια...

Καλα, μια απ τα ιδια με τα δεκαδες καλοντυμενα event, ........ 40ευρω με το ζορι, καποιοι την μιζα τους και ολα καλα...αεριτζηδες....

χαιρομαι που βγηκε ωραιο, ελπιζω ν αρεσε σ ολους...

υπερ του να μαζευεστε, υπερ του να περασετε καλα, [size=10pt][size=10pt][size=10pt]υπερ της εισοδου[/size][/size][/size] γ το ξεκαρταρισμα,υπερ των event...

ps2: μακαρι να ξαναγινει,φανταζομαι ξερεις πια τι να διορθωσεις...practice makes perfect...
[size=10pt]Ειμαι σιγουρος τελικα οτι πασχεις απο το Συνδρομο του "Εξωγηινου" Χεριου....Ενα συνδρομο κατα το οποιο το ενα σου χερι δρα αυτονομα...Τωρα, οταν δρα τι κανει ενας Θεος ξερεις και εσυ. Αυτα μεχρι σημερα...Γιατι απο σημερα ξερουμε το χερι σου που αυτονομει και τι κουναει...Α ρε φιλε....Τουλαχιστον πριν αρχισεις να γλυφεις τον κωλο του Ελληνα,δεν διαβαζες και τι τρελόμπες εγραφες πριν το mute? Παντως χωρις πλακα, ευχομαι να εβαλες μυαλο με το κιτρινισμα που εφαγες. Εμεις ολοι ξεραμε οτι μιλουσες, αλλα δεν μπορουσαμε να σε ακουσουμε τι ελεγες. Ευτυχως επεστρεψες και απο οτι βλεπω επεστρεψες με τη γλωσσα εξω....

ΥΓ Α ρε Ελληνα μαλακα, που απαντας ρε χαμενε?
[/size]

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Το καλυτερο παιδι.

αφου δεν εχεις διαβασει τι γραφω, τι απαντας σε ασχετα,,,,,

απ την αρχη ανεφερα οτι ειναι καλο να γινει, αλλα οχι με αυτες τισ συνθηκες,,,

απ την αρχη ανεφερα, για ποσο , αλλα να ειναι συμβολικο, και οχι 40πχ,,,,

και οσο για αργοσχολους κ αυτα, μην μ πεις τωρα οτι εχει ο μεσος Ελληνας χρονο να ασχολειται με παρτακια, με πουτανες κ νταβαδες,,,ημαρτον,,εχοθμε σημαντικοτερα απο αυτα....

τωρα για ηλικια, 62, συγνωμη αλλα γερος εισαι,,,ουτε καν ωριμος,,,ωριμος ειναι 40-50,

αλλα δεν παιζουμε στην ιδια κατηγορια γενικως,,,,αλλες ηλικιες, αλλο επιπεδο κ αλλες γκομενες γαμας,,,οποτε,,,

κιτρινισμα δεν εφαγα, ο αδμιν μ κανε παρατηρηση υποθετωντας οτι η εκφραση "μωρη κουφαλα" (περιπαικτικα), ηταν βρισια...

βαριεμαι να σ γραψω αλλα , ετσι κ αλλιως σε εχουμε μαθει,,,

υγ:δεν εχω να αναγκη να γλυψω τον ελληνα, μιλαγαμε και με πμ εξαλλου απο τοτε, και δεν θα συμμετειχα σε τετοια εκδηλωση ποτε,ακομα και τωρα που θεωρεις οτι πετυχε το εβεντ, και εχεις πετυχει κατι τρομερο, παλι αλλου θα βγω εγω...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

και οσο για αργοσχολους κ αυτα, μην μ πεις τωρα οτι εχει ο μεσος Ελληνας χρονο να ασχολειται με παρτακια, με πουτανες κ νταβαδες,,,ημαρτον,,εχοθμε σημαντικοτερα απο αυτα....

τωρα για ηλικια, 62, συγνωμη αλλα γερος εισαι,,,ουτε καν ωριμος,,,ωριμος ειναι 40-50,

αλλα δεν παιζουμε στην ιδια κατηγορια γενικως,,,,αλλες ηλικιες, αλλο επιπεδο κ αλλες γκομενες γαμας,,,οποτε,,,

κιτρινισμα δεν εφαγα, ο αδμιν μ κανε παρατηρηση υποθετωντας οτι η εκφραση "μωρη κουφαλα" (περιπαικτικα), ηταν βρισια...

υγ:δεν εχω να αναγκη να γλυψω τον ελληνα, μιλαγαμε και με πμ εξαλλου απο τοτε, και δεν θα συμμετειχα σε τετοια εκδηλωση ποτε,ακομα και τωρα που θεωρεις οτι πετυχε το εβεντ, και εχεις πετυχει κατι τρομερο, παλι αλλου θα βγω εγω...
ναι
ναι.....παμε παρακατω και συνεχισε με τον Ελληνα καλυτερα να ΠΜνιαζεις....και προσοχη στο χερι σου...

Επισκέπτης

παραθεση  αλλα  αντι αλλων ε?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Πρώτα από όλα... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Κατα δεύτερον... δεν βαρεθείκατε????? Απορία μου δηλαδή!  :think: :think:
Άντε για να τελειώνουμε, αλλιώς θα γίνουμε από δυό χωριά χωριάτες.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom