Χαχαχαχα σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοςΕσύ αγορίνα μου ήσουν όλη την ώρα κάτω από την κλειτορίδα και όχι κληρωτίδα. Σε παρακολουθούσα συνέχεια!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΡΟΝΤΙΟ....Δεν πειραζει ρε φιλε, Δεν πειραζει κι αυτο καλο ειναι να φευγουν τα κακα πνευματα
εμεις τα γεροντια μονο για κανα θυμιατο ειμαστε @@@
ολα καλα !
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
[size=20pt]ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ THE MONKS ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙ ΦΑΚ !!![/size]
Το σάββατο, λοιπόν, υπήρξα ένας από τους νικητές για μια ώρα δωρεάν σεξάκι με μια κοπέλα από τα ''Ονειροκόριτσα''...
Το κασκαντεριλίκι άξιζε και με κόστος 40 ευραίων για την είσοδο + 15 το χοτέλι απόλαυσα μια νεοφερμένη του χώρου...
Λεπτομέρειες στην κριτική που θα συντάξω εντός εύλογου χρονικού διαστήματος...
Εάν θες και όποτε μπορείς... ανέβασε μία κριτική για την κοπέλα που "κέρδισες" για Free Fuck.
Βάλε την στο νήμα των Dream Girls και ενημέρωσε εδώ στο δικό μας ότι την έβαλες για να την διαβάσουμε.
Περίμεναν μέχρι να κληρωθουν μ εμένα γι αυτό.........χαχαχαχαΝα κάνω μία διόρθωση γιατί ο Zadren ακόμα σκέφτεται τον Ρέβη με τον γυάλινο δονητή που του έκλεψε και έχει μπερδέψει την π..τσα με την βούρτσα.
Όμως όταν ξεκίνησε η κλήρωση και κληρώθηκαν τα πρώτα Free Fucks, τότε όντως μία μία οι κοπέλες από το Dream Girls πεταγόντουσαν και έλεγαν...
"Και από εμένα ένα Free", και μετά η επόμενη... "Και από εμένα ένα Free".
Και εδώ διορθώνω τον παπά Zadren... τα FREE FUCKS από το γραφείο [size=14pt]DREAM GIRLS[/size] όπου ήταν και ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του πάρτυ μας, έδωσε
[size=14pt]όχι 7 αλλά, [size=20pt]8 FREE FUCKS[/size] στο σύνολο[/size]. Και τους ευχαριστούμε για αυτό αλλά προπάντων τις κοπέλες για
την αυθόρμητη αντίδραση τους κατα την ώρα της κλήρωσης
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τη ζετα ειπες βολταρες???Περίμεναν μέχρι να κληρωθουν μ εμένα γι αυτό.........χαχαχαχα
Εγώ όχι.τη ζετα ειπες βολταρες???
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ο φρανκ, οκ!!Εγώ όχι.
Αλεξια..... Την γνώρισα επί τόπου πολύ ωραίο τυπακι......και όχι μονοο φρανκ, οκ!!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
απο οτι ξερω ναιτα υπολοιπα δωρα δοθηκαν?ημιδιαμονες κ.τ.λ?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
TOP - μεγαλη τσιμπουκομανα η Αλεξια....Ο Manιuel ο φιλος την πηρε και ντουο με Ζετα....Παντρευεται τον αλλο μηνα και τις 2!!!Αλεξια..... Την γνώρισα επί τόπου πολύ ωραίο τυπακι......και όχι μονο
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
πες μου ποια να το τακτοποιησω φιλεεγω δεν πηρα ειδοποιηση...κι εχω δυο δωρα...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Η συγκεκριμένη κοπέλα, έθεσε τον εαυτό μου σε πολύ μεγάλο πειρασμό και με έβαλε εις λίαν αμαρτωλές σκέψεις καθώς την είχα και πολύ κοντά μου όταν ανέβηκε και χόρεψε στην μπάρα!Θελω να ευχαριστησω την Αννα Φοιτητρια που με το πανεμορφο σωμα της μας χαρισε ενα απιθανο χορο πανω στην μπαρα το βραδυ εκεινο...
σε ευχαριστω ματαρες μου...ησουν απιθανη! ;)
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.726
- Πόντοι
- 216
εχεις pmπες μου ποια να το τακτοποιησω φιλε
Τον άλλο μήνα παιδιά....μην χάσω το δώρο..... Χαχαχαχα όντως φάνηκε πολύ δυνατό !!!!!! Λεπτομέρειες μετά την συνάντηση. Ευχαριστώ και πάλι!TOP - μεγαλη τσιμπουκομανα η Αλεξια....Ο Manιuel ο φιλος την πηρε και ντουο με Ζετα....Παντρευεται τον αλλο μηνα και τις 2!!!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τιμημενε, σε ειδα να της γραπωνεις το σημειο του σωματος που λεγεται κωλος (ημαρτον) και να την ανεβαζεις αναποδο τιμονι πανω με τις ρακετες!Η συγκεκριμένη κοπέλα, έθεσε τον εαυτό μου σε πολύ μεγάλο πειρασμό και με έβαλε εις λίαν αμαρτωλές σκέψεις καθώς την είχα και πολύ κοντά μου όταν ανέβηκε και χόρεψε στην μπάρα!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
μισο να δω την κλειτοριδα φιλε....ρε παιδες,μηπως κερδισα και εγω τιποτα και δεν το ξερω?το 114 ειχα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K