Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Δεν πειραζει ρε φιλε, Δεν πειραζει κι αυτο καλο ειναι να φευγουν τα κακα πνευματα
εμεις τα γεροντια μονο για κανα θυμιατο ειμαστε @@@
ολα καλα !
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΡΟΝΤΙΟ.... :)

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
[size=20pt]ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ THE MONKS ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙ ΦΑΚ !!![/size]

Το σάββατο, λοιπόν, υπήρξα ένας από τους νικητές για μια ώρα δωρεάν σεξάκι με μια κοπέλα από τα ''Ονειροκόριτσα''...
Το κασκαντεριλίκι άξιζε και με κόστος 40 ευραίων για την είσοδο + 15 το χοτέλι απόλαυσα μια νεοφερμένη του χώρου...
Λεπτομέρειες στην κριτική που θα συντάξω εντός εύλογου χρονικού διαστήματος...  :)

Εάν θες και όποτε μπορείς... ανέβασε μία κριτική για την κοπέλα που "κέρδισες" για Free Fuck.
Βάλε την στο νήμα των Dream Girls και ενημέρωσε εδώ στο δικό μας ότι την έβαλες για να την διαβάσουμε.

:hi: :hi: :hi:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Να κάνω  μία διόρθωση γιατί ο Zadren ακόμα σκέφτεται τον Ρέβη με τον γυάλινο δονητή που του έκλεψε και έχει μπερδέψει την π..τσα με την βούρτσα.  :grin: :grin: :grin:

Όμως όταν ξεκίνησε η κλήρωση και κληρώθηκαν τα πρώτα Free Fucks, τότε όντως μία μία οι κοπέλες από το Dream Girls πεταγόντουσαν και έλεγαν...
"Και από εμένα ένα Free", και μετά η επόμενη... "Και από εμένα ένα Free".

Και εδώ διορθώνω τον παπά Zadren... τα FREE FUCKS από το γραφείο [size=14pt]DREAM GIRLS[/size] όπου ήταν και ο ΜΕΓΑΣ  ΧΟΡΗΓΟΣ του πάρτυ μας, έδωσε
[size=14pt]όχι 7 αλλά, [size=20pt]8 FREE FUCKS[/size] στο σύνολο[/size].  Και τους ευχαριστούμε για αυτό αλλά προπάντων τις κοπέλες για
την αυθόρμητη αντίδραση τους κατα την ώρα της κλήρωσης
Περίμεναν μέχρι να κληρωθουν μ εμένα γι αυτό.........χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :P

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.726
Πόντοι
216
τα υπολοιπα δωρα δοθηκαν?ημιδιαμονες κ.τ.λ?

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.726
Πόντοι
216
εγω δεν πηρα ειδοποιηση...κι εχω δυο δωρα...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αλεξια..... Την γνώρισα επί τόπου πολύ ωραίο τυπακι......και όχι μονο
TOP - μεγαλη τσιμπουκομανα η Αλεξια....Ο Manιuel ο φιλος την πηρε και ντουο με Ζετα....Παντρευεται τον αλλο μηνα και τις 2!!! :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Θελω να ευχαριστησω την Αννα Φοιτητρια που με το πανεμορφο σωμα της μας χαρισε ενα απιθανο χορο πανω στην μπαρα το βραδυ εκεινο...

σε ευχαριστω ματαρες μου...ησουν απιθανη! ;)

Η συγκεκριμένη κοπέλα, έθεσε τον εαυτό μου σε πολύ μεγάλο πειρασμό και με έβαλε εις λίαν αμαρτωλές σκέψεις καθώς την είχα και πολύ κοντά μου όταν ανέβηκε και χόρεψε στην μπάρα!  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
TOP - μεγαλη τσιμπουκομανα η Αλεξια....Ο Manιuel ο φιλος την πηρε και ντουο με Ζετα....Παντρευεται τον αλλο μηνα και τις 2!!! :2funny:
Τον άλλο μήνα παιδιά....μην χάσω το δώρο..... Χαχαχαχα  :2funny: όντως φάνηκε πολύ δυνατό  :tits:!!!!!! Λεπτομέρειες μετά την συνάντηση. Ευχαριστώ και πάλι! :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Η συγκεκριμένη κοπέλα, έθεσε τον εαυτό μου σε πολύ μεγάλο πειρασμό και με έβαλε εις λίαν αμαρτωλές σκέψεις καθώς την είχα και πολύ κοντά μου όταν ανέβηκε και χόρεψε στην μπάρα!  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
τιμημενε, σε ειδα να της γραπωνεις το σημειο του σωματος που λεγεται κωλος (ημαρτον) και να την ανεβαζεις αναποδο τιμονι πανω με τις ρακετες!  :grin:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
ρε παιδες,μηπως κερδισα και εγω τιποτα και δεν το ξερω?το 114 ειχα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom