zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
[size=10pt][size=10pt]εσυ παιρνεις το παγκαρι γιοματο! [/size][/size]ρε παιδες,μηπως κερδισα και εγω τιποτα και δεν το ξερω?το 114 ειχα.

[size=10pt][size=10pt]εσυ παιρνεις το παγκαρι γιοματο! [/size][/size]ρε παιδες,μηπως κερδισα και εγω τιποτα και δεν το ξερω?το 114 ειχα.
[size=10pt][size=10pt]εσυ παιρνεις το παγκαρι γιοματο! [/size][/size]τι ειναι τουτο?στην εκκλησια παω μονο για προσευχη.
screenshot windows 7
Η συγκεκριμένη κοπέλα, έθεσε τον εαυτό μου σε πολύ μεγάλο πειρασμό και με έβαλε εις λίαν αμαρτωλές σκέψεις καθώς την είχα και πολύ κοντά μου όταν ανέβηκε και χόρεψε στην μπάρα!![]()
![]()
![]()
Φρανκ το ΠΑΓΚΑΡΙ λεει κερδισες !! εσενα εχει και κατι δεκαρες..ρε παιδες,μηπως κερδισα και εγω τιποτα και δεν το ξερω?το 114 ειχα.
Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τας χείρας µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ των οφθαλμών µου!!!τιμημενε, σε ειδα να της γραπωνεις το σημειο του σωματος που λεγεται κωλος (ημαρτον) και να την ανεβαζεις αναποδο τιμονι πανω με τις ρακετες!![]()
TOP - μεγαλη τσιμπουκομανα η Αλεξια....Ο Manιuel ο φιλος την πηρε και ντουο με Ζετα....Παντρευεται τον αλλο μηνα και τις 2!!!![]()
Βρισκόσουν δίπλα μου, φίλτατε, και είδες τί αγώνα έκανα... να μην ανέβω και εγώ στην μπάρα!!!πετιτ κορμακια με προστυχο προσωπο
μη σου τυχει!!!
Ωραια ιδεα !! ΚΑΙ εγω μια απο τα ιδια φιλε - χρειαζεται και λιγο υπνος,Zad ευχαριστούμε για την βοήθεια.μια που βρέχει και δεν πλυνουμε λεωφορείο ώρα για ύπνακο.καλο απόγευμα σ όλους![]()
Βρισκόσουν δίπλα μου, φίλτατε, και είδες τί αγώνα έκανα... να μην ανέβω και εγώ στην μπάρα!!!![]()
![]()
![]()
Να δούμε σε πόσους πειρασμούς και δοκιμασίες θα μας υποβάλλει ο πάτερ!βεβαιως και ειδα αγαπητε!
φτυχως δεν ανεβηκατε και δεν ακολουθησα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι που ξέχασα το κινητό και ευτυχώς με φώναξες και μου το έδωσες. ΕυχαριστώFRANK καθοσουν αριστερα -στη γωνια- και εισαι που ξεχασες το κινητο ?
Ηρθε και σου ειπε κατι?????????θυμαμαι καλα?Ωραια και η μαυρη γαζελα την παρατηρησα στο μαγαζι ψηλη καλο κοματι...
Και χορευει και αναποδα, αυτο που το πας ?Ωραια και η μαυρη γαζελα την παρατηρησα στο μαγαζι ψηλη καλο κοματι...
χαχαχαχα ολα τα θυμασαι εσυ!!!Ηρθε και σου ειπε κατι?????????θυμαμαι καλα?
και πως να ξεχασω τους 2 'ερωτες' μου...........χαχαχαχααχχαχαχαχαχα ολα τα θυμασαι εσυ!!!
Μπραβο doctor και σε εψαχνα, Το κινητο δεν χανοταν,Εγώ είμαι που ξέχασα το κινητό και ευτυχώς με φώναξες και μου το έδωσες. Ευχαριστώ