The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
Συμφωνω απολυτως, γνωριζω τον χρονο και τον μοχθο,γνωριζω το επαγγελμα, εκτιμω την προσοχη και προσπαθεια, αντιλαμβανομαι την καυλα της ιδεας....αλλα οπως εγραψα και πιο πανω, εχοντας προβλεψει οτι εχεις ασχοληθει με το θεμα κ συνυπολογιζοντας την καυλα σου, εκδηλωσα την αντιθεση μου και την ενσταση μου, για το οτι προωθηθειται επιτηδευμενα και στοχευμενα, σαν να λεμε οτι μια απλη ιδεα, εμπορευματοποιηθηκε, και ακομα πιο αντιθετος ειμαι στο οτι ξοδευεις χρονο, και πιστευω αρκετο, γ αυτο το θεμα,περαν των οικογενειακων υποχρεωσεων και κανα δυο χομπι στον ελ, χρονο σ,,,,αλλιως στην τελικη εξελιξε το και καντο και επαγγελμα στα πλαισια και του μπου...
Δεν είμαστε επαγγελματίας του χώρου αγαπητέ. Εσύ μπορεί και να είσαι...δεν το γνωρίζω βέβαια αυτό, αλλά ούτε λέω και διάφορα του τύπου "θα σας πάρουν με τις πέτρες".
Μην φοβάσε όμως, ειλικρινά δεν πάμε να σου φάμε το ψωμί. Ειλικρινά το λέω αυτό. Δεν θα μπούμε στα χωράφια σου.
Άλλωστε μία φρατζόλα Δόξα εν υψίστοις Θεώ, ακόμα μπορούμε να την αγοράσουμε και από μόνοι μας.
Όσο αφορά γιατί το ανακοινώσαμε εδώ, γιατί κάναμε σελίδα facebook, γιατί το προωθούμε επιτηδευμένα και στοχευμένα (όπως λες) είναι απλά τα πράγματα και πάλι.
Απευθυνόμαστε σε ένα συγκεκριμένο χώρο με συγκεκριμένους ανθρώπους. Εσύ και εγώ είμαστε σε αυτό το website γιατί φίλε το παραδέχεσαι δεν το παραδέχεσαι... μας αρέσουν τα μουνιά.
Άρα που έπρεπε να απευθυνθώ και να το ανακοινώσω? Στην ενορία της γειτονιάς μου την ερχόμενη Κυριακή???
Μην τρελαθούμε κιόλας.
τους the monks αναφερομαι, παλικαρακια...
Δεν καταλαβαινω γτ το παιρνεις τοσο στραβα,,,ουτε κλωνος ειμαι, ουτε να σ χαλασω το παρτυ ενδιαφερει, την γνωμη μ λεω
τι εννοεις να κρυφτω, τι θες ν σ αποκαλυψω δηλαδη,,,?
Ξαναλεω,,,,εχοντας εμπειρια απο αυτα, απο την αρχη τονισα οτι προκειται για φουσκα, που το σπρωχνεις ωραια (γενικα), και νγαζεις και χρηματα ανεξοδα...τι θες αλλο να πω.?
Οι the Monks αγαπητέ γίνανε για χαβαλέ και για να μην είμαστε μπροστάτζα με τα κανονικά μας ονόματα. Μήπως να σου πούμε και που μένουμε?
Οι the Monks είναι κάτι όπως τα nickname μας εδώ μέσα. Εσύ γιατί έκανες προφίλ ως doriangray και δεν έβαλες το κανονικό σου ονοματεπώνυμο?????
Την γνώμη σου εννοήτε ότι και μπορείς να την εκφέρεις... αλλά ο τρόπος που ξεφύτρωσες από το πουθενά, με ένα προφίλ που έχει 15 μηνύματα εκ των οποίων τα 10 είναι
γραμμένα μέσα σε αυτό το νήμα... μόνο καλοπροαίρετα δεν θα το έλεγα.
Μιλας σε προηγούμενα πόστ σου να "αφήσουμε τα παλικάρια να αναλάβουν". Και σε ρώτησα "ποια παλικάρια?".
Εσύ γιατί δεν αφήνεις αυτόν που σε έβαλε να αναλάβει από εδώ και πέρα? Εμείς φίλε δεν έχουμε παλικάρια από πίσω μας γιατί είμαστε από μόνοι μας παλικάρια και λεβέντες,
αντιθέτως με εσένα που είσαι (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) μαριονέτα.