Doriangray
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2016
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
πλακα πλακα, μ αυτα και μ αυτα πρωτο το νημα παραμενει,,,διαφημιση γινεται..
πλακα πλακα, μ αυτα και μ αυτα πρωτο το νημα παραμενει,,,διαφημιση γινεται..
Αρνητική ή θετική?
μηπως ειμαι και εγω στο κολπο, και ολη αυτη η αντιπαραθεση ειναι στημενη για να διαφημιστει η παρταρα...!?
Δεν ξέρω τι λες... αλλά κλώνος μου σίγουρα δεν είσαι καθότι πρέπει να είμαι και από τα πολύ λίγα άτομα εδώ που δεν έχουν κλωνάρια. ;)
παντως τωρα, περαν της πλακας, καλο ειναι που γινεται, αλλα αφου γινει καντε απολογισμο, αν αξιζει να γινεται,,,γιατι αυτα καλοντυνονται τα παρτυ, το επιπεδο δεν ελεγχεται του κοσμου, και στην τελικη φτιαγμενα θεαματα για να πεις οτι περασα καλα, δεν κανουν την ουσια της συνατησης....το θεμα ειναι να στε ενα κλαμπ, να γνωριζεστε, να μεγαλωνει συνεχως, και να το διοργανωνετε τακτικα, πχ οπως κανουν κλαμπ αυτοκινησης πχ...η μελη μιας επαγγελματικης ομαδας...η ειδικοτητας..
Αγαπητέ doriangray... τα πράγματα είναι πολύ ποιο απλά. Η όλη φάση ξεκίνησε από μία ιδέα που είχα το καλοκαίρι να κάνω με 5 φίλους από εδώ μέσα. Σκοπός ήταν να περάσουμε 24 ώρες ΤΕΛΕΙΑ παρεούλα.
Αυτό ΔΕΝ έγινε όμως ποτέ. Μην ρωτάς γιατί δεν έγινε, κλπ.
Σημασία έχει ότι μετά από πολλές συζητήσεις και πολλές συναντήσεις, πετάξαμε στο τραπέζι την ιδέα να κάνουμε αυτό που θα κάναμε το καλοκαίρι που μας πέρασε, σε μεγαλύτερη κλίμακα και σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
Από τότε αγαπητέ... ΜΟΝΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕ. Θα μου πεις γιατί τρέχεις? Δεν έχεις άλλες δουλειές? Και βέβαια έχουμε άλλες δουλειές... και οικογένειες έχουμε και δουλειές έχουμε και υποχρεώσεις έχουμε. Αλλά έλα που έχουμε
και μία τρέλα που μας κυνηγά. Και την γουστάρουμε αυτή την τρέλα.
Ασχέτως από αυτό... επειδή εγώ προσωπικά είμαι άνθρωπος ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ, δεν θα υπήρχε περίπτωση να πιάσω ή να αναλάβω κάτι και να μην το κάνω τέλεια. Κάτι λιγότερο από τέλεια θα με έθιγε και θα με ενοχλούσε
αφάνταστα σαν άνθρωπο. Οπότε... ή θα το κάνω και θα πετύχει... ή θα πέσει βράχος και θα με πλακώσει.
η ας πουμε αναθεστε το παλι σε αυτα τα παλικαρακια, χωρις ν ασχολειστε...
Για ποιά ακριβώς παλικάρια μιλάς πάλι?
Και σε ξαναρωτάω... αντί να κρύβεσαι πίσω από κλωνάρια, γιατί δεν έχεις τον ανδρισμό να βγείς μπροστάτζα να μιλήσεις?
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ. Ανοιχτό βιβλίο είμαι. Αντιθέτος, εσύ κρυβόμενος πίσω από ένα οποιοδήποτε nickname με 15 μηνύματα ξαφνικά εμφανίστικες από το πουθενά και είπες...
"Τι να κάνω σήμερα? Αααα... ας μπω για πρώτη φορά στο bou.com και αντί να κοιτάξω για γυναίκες, ας μπω να καυλαντίσω με το πάρτυ του the_Greek και Zadren".
Έχεις αγαπητέ κάτι επικοδομητικό να μας πεις? Πες το. Δεν έχεις? Κακός αλλοιώνεις τον χρόνο σου με κλέφτες, ψεύτες, μιζαδόρους, αεριτζήδες, και προπάντων... ανορθόγραφους.
Για ποιά ακριβώς παλικάρια μιλάς πάλι?
Και σε ξαναρωτάω... αντί να κρύβεσαι πίσω από κλωνάρια, γιατί δεν έχεις τον ανδρισμό να βγείς μπροστάτζα να μιλήσεις?
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ. Ανοιχτό βιβλίο είμαι. Αντιθέτος, εσύ κρυβόμενος πίσω από ένα οποιοδήποτε nickname με 15 μηνύματα ξαφνικά εμφανίστικες από το πουθενά και είπες...
"Τι να κάνω σήμερα? Αααα... ας μπω για πρώτη φορά στο bou.com και αντί να κοιτάξω για γυναίκες, ας μπω να καυλαντίσω με το πάρτυ του the_Greek και Zadren".
Έχεις αγαπητέ κάτι επικοδομητικό να μας πεις? Πες το. Δεν έχεις? Κακός αλλοιώνεις τον χρόνο σου με κλέφτες, ψεύτες, μιζαδόρους, αεριτζήδες, και προπάντων... ανορθόγραφους.
αχου τι γλυκουλης...τον παρεξηγησαμε τελικα...ψυχουλα ειναι να βοηθησει θελει
τι εννοεις?zadren ποια ειναι ηθεση σου τελικα.?
τι εννοεις?
Ε , και? Θες να κανω σχολιο και απαντηση σε δικα σου σχολια? Μα φυσικα και δεν θα κανω...Εχεις μπλε κοκκους, ξερω ποιος εισαι δεν εχω πει σε κανενα τιποτα ....βλεπω καλα τα πας εδω με την ομορφη συζητηση που εχεις με τους αλλους...Εμενα τι με χρειαζεσαι?μου λεγες κατι πριν, οτι εισαι στσ μισα του δρομου και θα γνωριζεις να μας πεις αργοτερα...κατι τετοιο..