Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Zadrεν θα φορεσεις και το φρακο σου στο παρτυ?

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Το νήμα φτιάχτηκε για να μάθουν οι ενδιαφέρομενοι τα σχετικά με το πάρτυ και την έκβαση των " εργασιών ".δεν καταλαβαίνω τους λόγους ασυμφωνιας.οποιος γουστάρει πληρώνει και έρχεται. Κάπου πιο πριν διάβασα ότι θα μαζευτούν μια ομάδα άνεργοι,αργοσχολοι κλπ κλπ. Ατομα που διαθέτουμε πόσα σε cg μόνο όλα αυτά που αναφέρθηκαν δεν είμαστε.

οχι φιλε μ, μιλαω γ αυτους που ασχολουνται επαγγελματικα να στησουν παρτ με εφε, χορευτριες και υπερβολες,,,δεν μιλαω γ τον κοσμο...

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Zadrεν θα φορεσεις και το φρακο σου στο παρτυ?
Μπορεί να σκάσει ντυμένος Casual chic χωρίς φραΓΚο και χωρίς αμαξάρα

smart-casual-blazer.jpg

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

Παρόλο που μου είσαι συμπαθής εδώ κάνεις λάθος,
ποιος είσαι εσύ που κρινεις τα άλλα μέλη ? Σου υπενθμίζω ότι το πάρτυ  είναι του ΒΟΥ, για μέλη του ΒΟΥ, και όχι ενα δικό σας απλά πάρτυ που διαφιμίζετε εδώ. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να κρίνουν οι Αντμιν και οι μοντς για το ποιος είναι σοβαρός και ποιος όχι ? Αν κάποιο μέλος παρεξηγηθεί επειδη ειναι μέλος και έφαγε πόρτα από εσάς που είστε απο τα μεγαλομέλη του Βου, και φύγει από το ΄φορουμ, αυτό δεν ειναι χασούρα για το παρόν φόρουμ ? Οπότε δεν θα έπρεπε το φόρουμ να κάνει την επιλογή μελών ?

[/quote]

φιλε εγω δεν ειδα πουθενα το ΒΟΥ να κανει κανα παρτυ?
αν ηταν οπως τα λες θα ηταν αλλιως τα πραγματα,δε νομιζεις?
δε θα ηταν ουτε κλειστο,ουτε με συγκεκριμενες προσκησεις,θα ηταν ανοιχτο,και θα ερχονταν οποιος ηθελε,σωστα?αν εχεις δει ειμαστε 150000 μελη εδω μεσα...
μηπως τα χεις μπερδεψει λιγο?
εγω βλεπω μια υπαρχον παρεα,να κανει ενα μεγαλυτερο παρτυ απο οτι συνηθως,
περσι στη κοπη της πιτας πηγες...εγω δυστηχως δε μπορεσα,αν και ειχα δεχθει προσκληση απο τους φιλους..
δε ξερω που θα γινει το παρτυ,και ουτε με νοιαζει..
περιμενω ινφο απο τους διοργανωτες.
και σε αποθηκη να το καναν,παλι θα δηλωνα συμετοχη,γιατι,γιατι δε παω για το μαγαζι,
παω για να δω κατι που δε βλεπω καθε μερα..
αν δε περασω καλα,αν δε μου αρεσει,εδω ειμαστε,την επομενη μερα θα γραψουμε της εντυπωσεις μας..
προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν αναφερωμαι αποκλειστικα σε σενα,πιαστικα στο μνμ σου και εγραψα την αποψη μου.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Το νήμα φτιάχτηκε για να μάθουν οι ενδιαφέρομενοι τα σχετικά με το πάρτυ και την έκβαση των " εργασιών ".δεν καταλαβαίνω τους λόγους ασυμφωνιας.οποιος γουστάρει πληρώνει και έρχεται. Κάπου πιο πριν διάβασα ότι θα μαζευτούν μια ομάδα άνεργοι,αργοσχολοι κλπ κλπ. Ατομα που διαθέτουμε πόσα σε cg μόνο όλα αυτά που αναφέρθηκαν δεν είμαστε.

οχι gk,εγω ειμαι και ανεργος και αργοσχολος,και τρομπας...
αλλα ειμαι και μεγας "αγαπουλης"!!!!!χαχαχα!
φιλε οταν αφησεις τη πουτανοφορα,αν δεν εχεις μεσο,στειλε μου πμ να περασω οπου εισαι να σε μαζεψω...και οποιος υπαρχει απο βορεια και δεχτουμε προσκληση απο τα παιδια,και δεν εχει μεσο,πμ παιδια,να σας μαζεψω εγω.

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Παρόλο που μου είσαι συμπαθής εδώ κάνεις λάθος,
ποιος είσαι εσύ που κρινεις τα άλλα μέλη ? Σου υπενθμίζω ότι το πάρτυ  είναι του ΒΟΥ, για μέλη του ΒΟΥ, και όχι ενα δικό σας απλά πάρτυ που διαφιμίζετε εδώ. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να κρίνουν οι Αντμιν και οι μοντς για το ποιος είναι σοβαρός και ποιος όχι ? Αν κάποιο μέλος παρεξηγηθεί επειδη ειναι μέλος και έφαγε πόρτα από εσάς που είστε απο τα μεγαλομέλη του Βου, και φύγει από το ΄φορουμ, αυτό δεν ειναι χασούρα για το παρόν φόρουμ ? Οπότε δεν θα έπρεπε το φόρουμ να κάνει την επιλογή μελών ?

φιλε εγω δεν ειδα πουθενα το ΒΟΥ να κανει κανα παρτυ?
αν ηταν οπως τα λες θα ηταν αλλιως τα πραγματα,δε νομιζεις?
δε θα ηταν ουτε κλειστο,ουτε με συγκεκριμενες προσκησεις,θα ηταν ανοιχτο,και θα ερχονταν οποιος ηθελε,σωστα?αν εχεις δει ειμαστε 150000 μελη εδω μεσα...
μηπως τα χεις μπερδεψει λιγο?
εγω βλεπω μια υπαρχον παρεα,να κανει ενα μεγαλυτερο παρτυ απο οτι συνηθως,
περσι στη κοπη της πιτας πηγες...εγω δυστηχως δε μπορεσα,αν και ειχα δεχθει προσκληση απο τους φιλους..
δε ξερω που θα γινει το παρτυ,και ουτε με νοιαζει..
περιμενω ινφο απο τους διοργανωτες.
και σε αποθηκη να το καναν,παλι θα δηλωνα συμετοχη,γιατι,γιατι δε παω για το μαγαζι,
παω για να δω κατι που δε βλεπω καθε μερα..
αν δε περασω καλα,αν δε μου αρεσει,εδω ειμαστε,την επομενη μερα θα γραψουμε της εντυπωσεις μας..
προς αποφυγη παρεξηγησεων,δεν αναφερωμαι αποκλειστικα σε σενα,πιαστικα στο μνμ σου και εγραψα την αποψη μου.

Καλώς τον κλώνο,
Απο την στιγμή που το πάρτυ ανακοινώνεται μόνο εδώ, και έχει στόχο μέλη μονο απο εδώ,
ποιανου είναι το πάρτυ ? Μελών του Βου για μέλη του Βου.
Τι σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ?
Αν εγώ ΠΧ ζητήσω να πάω και δεν με "εγκρίνουν" με ποιον θα τα βάλω ? Με τους διοργανωτές του πάρτυ ? Η με το ιδιο το φόρουμ που επιτρέπει να υπαρχουν μέλη 3-4 ταχυτήτων ?

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Καλώς τον κλώνο,
Απο την στιγμή που το πάρτυ ανακοινώνεται μόνο εδώ, και έχει στόχο μέλη μονο απο εδώ,
Αν εγώ ΠΧ ζητήσω να πάω και δεν με "εγκρίνουν" με ποιον θα τα βάλω ? Με τους διοργανωτές του πάρτυ ? Η με το ιδιο το φόρουμ που επιτρέπει να υπαρχουν μέλη 3-4 ταχυτήτων ?

πρωτον ειπες 2 μαλακιες μαζεμενες..
αν εγω ειμαι κλωνος,και το αποδειξεις,βγαινω γυμνος στο συνταγμα!!!
το παρτυ ναι γινετε απο μελη του ΒΟΥ για μελη του ΒΟΥ,και οχι μονο...
μαθε να κατανοεις τι διαβαζεις..
υπαρχει σελιδα και στο φατσοβιβλιο.
το φορουμ μεχρι τωρα δεν εχω δει να παρει θεση σε κατι..
αν θες στειλε στον αντισθενη τι κλαψα σου,οτι δε σε καλεσανε,να δουμε τι θα σου πει!
εγω παντος φιλε,επειδη φοραω παντελονια,αν δε με "εγκρινουν"βασικα δε θα κλαφτο πουθενα,
και τον αν υπαρχουν μελη 3-4 ταχυτητων,δεν ειναι σημερινο φαινομενο,υπαρχει απο την αρχη του σαιτ,οπως και οι κλωνοι..
και στο ξανα γραφω,δεν απανταω συγκεκριμενα σε σενα,απλα εκφαιρω τη γνωμη μου.ευχαριστω.

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Ναι ξέρω φορά τα ίδια παντελόνια με την Τατιάνα Στεφανίδου : Αν και γυναίκα, φοράω παντελόνια,
Εμένα στο τρίτο μου πόδι το πάρτυ, με κομπλεξικούς που κάνοουν επιλογή και έχουν μεγαλομανία δεν θέλω καμία σχέση.
Ας πάνε όσοι γλύφουν κώλους γι κανένα τηλέφωνο.
Ναι αγοράκι μου είσαι κλώνος, πάντα εσύ απαντάς όταν σταματάει να μιλάει ο Ζαρντέν, σύμπτωση ? , δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Και ειδικά όταν έχουν σχέση με κάποιον τόσο μεγαλομανή και κακοτροπο , που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, απλά είπαμε εδώ γλύκανε για να πουλήσει και πετάχτηκαν ένα δύο κλωνάρια του.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Καλώς τον κλώνο,

Άντε φτου και από την αρχή... κανονικά δεν θα έπρεπε καν να απαντάω αλλά τι να κάνουμε που είμαι φιλότιμος και άνθρωπος που δεν μπορεί να αγνοεί (πράγμα που πολλές φορές θα έπρεπε) τον οποιοδήποτε συνάνθρωπο του.

Πάμε λοιπόν...

Αγαπητές Moutro69,
Ποιός σου είπε ή μάλλον που διάβασες ότι το πάρτυ αυτό είναι πάρτυ του bou.com? Που και σε ποιά σελίδα αναφέρεται αυτό είτε από εμάς, είτε από κάποιον αντιπρόσωπο του site? Που ακριβώς είδες να παίρνει θέση η σελίδα του bou?

Άκου να σου πω... το bou για εμένα είναι ένα φόρουμ, πολύ καλά στημένο, πολύ σωστά φτιαγμένο. Είναι ένα πολύ καλό website που ξεχωρίσει ΚΑΙ σε περιεχόμενο ΚΑΙ σε λειτουργία ΚΑΙ στήσιμο.
Είναι ένα πάρα πολύ καλό portal για σεξ και αγοραίο έρωτα. Εκτός αυτού είναι ένα σάϊτ που υποστηρίζει και άλλου είδους συζητήσεις. Δηλαδή... στο σάϊτ υπήρχουν πληθώρα θεμάτων.
Ενδεικτικά να αναφέρω τεχνολογικά, αθλητικά, πολιτικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά και θέματα σχετικά με την υγεία στο σεξ. Υπήρχη τεράστια ποικιλία θεμάτων και μπορεί κάποιος
να βρει ποιοτικές συζητήσεις για οτιδήποτε. Είναι ένα σάϊτ που υποστιρίζει την συζήτηση και κρατάει ένα καλό επίπεδο, ελεύθερο και δημοκρατικό.  Επίσης είναι ένα σάϊτ που παρέχει
διαφημιστικό χώρο τον οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να νοικιάσει για τη διαφήμισή του. Διαφημίζονται νόμιμες επιχειρήσεις, σχετικές με σεξ και αγοραίο έρωτα, αλλά και άσχετες με
το βασικό αντικείμενο του site, όπως άλλα websites, portals, dating, στοίχημα κλπ.
Είναι ένα σάϊτ, μία "cult" ιδέα και μία πλατφόρμα διαφήμισης, ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.  Και μέχρι εκεί....

Μέσα σε αυτό το σάϊτ, μπορούμε εμείς τα μέλη (εγώ, εσύ, κλπ) να κάνουμε διάφορα πράγματα τα οποία πρέπει να συνάδουν με τους κανόνες τους σάϊτ bourdela.com
Κάποια από αυτά είναι... να γράφουμε στα νήματα άλλων. Να ανοίγουμε νήματα δικά μας. Να γράφουμε κριτικές για τις κοπέλες και για άλλες επιχειρήσεις. Να πουλάμε
προσωπικά μας αντικείμενα, να συζητάμε πολιτικά, κοινωνικά, καλλιτεχνικά και ότι μαλακία κατεβάσει ο καθένας μας.

Ελπίζω μέχρι εδώ να έχω γίνει κατανοητός.

Πάμε τώρα παρακάτω...
Εάν ανοίξω ένα νήμα και βάλω μία αγγελία ότι πουλάω το κινητό μου (για παράδειγμα), θα έρθεις εσύ να μου πεις πόσο θα το πουλήσω? Όχι φυσικά. Με ποιό δικαίωμα άλλωστε.
Μπορείς όμως να έρθεις να μου πεις... φίλε, τα λεφτά που ζητάς για την πώλησει του κινητού σου είναι εκτός πραγματικότητας. Όμως όταν εγώ πουλάω το κινητό μου για €40,
εσύ δεν μπορείς να μου επιβάλεις να το πουλήσω για €10 ευρώ. Πρόσεξε τι σου λέω... δεν είπα να μου προτείνεις να το δώσω για €10 ευρώ... αλλά να μου επιβάλεις να το δώσω για €10 ευρώ.
Και ρωτάω... μπορείς να μου το επιβάλεις???? Όχι φυσικά, δεν μπορείς.

Πάμε ακόμα παρακάτω...
Και βρίσκω κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει το κινητό μου για €40 ευρώ. Γουστάρει ρε παιδί μου να το αγοράσει. Γιατί του αρέσει το ροζ χρώμα στην πρόσοψη του κινητού.
Και εγώ του το πουλάω. Εσύ τι θα κάνεις? Θα πας στους Admin και θα τους πεις, "Γιατί επιτρέψατε στον the_Greek να πουλήσει το κινητό του σε αυτόν για €40 ευρώ και όχι σε εμένα για €10 ευρώ"???
Ή μήπως θα πεις σε εμένα... "Ωραία φίλε, επειδή πουλάς το κινητό σου, δεν θα επιλέξεις εσύ σε ποιον θα το πουλήσεις, θα επιλέξουν οι Admin σε ποιόν θα το δώσεις".

Ώρες ώρες απορώ με κάποιους πραγματικά... ειλικρινά το λέω. Αφού σκέφτομαι να κάνω πρόταση στους Admin, να γίνετε έλεγχος στο IQ του εκάστοτε που θέλει να γίνει μέλος πριν κάν γίνει.

Την καλησπέρα μου!

:hi:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ΩΠΑ!
Εδώ κάποια πράματα θέλουν διόρθωση. Για να μπουν στη θέση τους:

2)  Επιπλέον σκοπός είναι το κέρδος?
Όταν 1) μπερδεύονται λεφτά σε μια υπόθεση 2) Κάποιος αναλαμβάνει να κάνει το μεσάζοντα, δηλαδή τα παίρνει απ' αυτόν που πληρώνει και τα δίνει σ' αυτόν που προσφέρει κάτι, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να υπάρχει κέρδος στην υπόθεση.

Γνωρίζεις τι θα παρέχουμε στους καλεσμένους εκείνη την βραδυά?
Κανείς δεν το γνωρίζει (παρά μόνο εσείς οι ίδιοι). Κι αυτό είναι ένα απ' τα κακά της υπόθεσης.

Ούτε οι ίδιοι οι καλεσμένοι δεν γνωρίζουν...
Ακριβώς. Αγοράζουν γουρούνι στο σακκί.

μας δείχνουν εμπιστοσύνη προς το παρόν.
Το ίδιο έκαναν και άλλοι (πολλοί) με τον τσίπρα πριν δυο χρόνια, και είδες τι έπαθαν...

Βέβαια την επόμενη ημέρα θα ξέρουμε εάν θα άξιζε η εμπιστοσύνη τους ή όχι.
Δυστυχώς, την επόμενη μέρα θα το ξέρουΝε και αυτοί (οι καλεσμένοι σας). Και όχι νωρίτερα.

Γνωρίζεις εάν το κόστος εισόδου είναι αισχροκέρδια από μέρους μας
Κανείς δεν το γνωρίζει. Κι αυτό είναι το ύποπτο. Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, γιατί δεν τα λέτε όλα? Τι έχετε να φοβηθείτε?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ναι ξέρω φορά τα ίδια παντελόνια με την Τατιάνα Στεφανίδου : Αν και γυναίκα, φοράω παντελόνια,
Εμένα στο τρίτο μου πόδι το πάρτυ, με κομπλεξικούς που κάνοουν επιλογή και έχουν μεγαλομανία δεν θέλω καμία σχέση.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ας πάνε όσοι γλύφουν κώλους γι κανένα τηλέφωνο.[/size][/size][/size][/size]
Ναι αγοράκι μου είσαι κλώνος, πάντα εσύ απαντάς όταν σταματάει να μιλάει ο Ζαρντέν, σύμπτωση ? , δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Και ειδικά όταν έχουν σχέση με κάποιον τόσο μεγαλομανή και κακοτροπο , που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, απλά είπαμε εδώ γλύκανε για να πουλήσει και πετάχτηκαν ένα δύο κλωνάρια του.
screengrab
:grin: :grin:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ας πάνε όσοι γλύφουν κώλους γι κανένα τηλέφωνο.[/size][/size][/size]
how to do a screenshot on a pc

:grin: :grin:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Άντε... για να αλλάξει λίγο το κλίμα.  Κύριοι... εμείς πάντως να ξέρετε δουλεύουμε πυρετωδώς!!!
Tώρα εάν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι θα σας απογοητεύσουμε... αυτό θα το κρίνεται μόνοι σας την επόμενη ημέρα και εμείς θα είμαστε υπόλογοι.

16711964_743428092485714_8859727479969057336_n.jpg

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom