Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Το μέγεθος της επιτυχίας σου εξαρτάται από το μέγεθος των "εχθρών" σου, Julius C.

Μην μασάτε Κύριοι Zadren + The Greek

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ΩΠΑ!
Πες μου τι σε καίει τόσο πολύ να μάθεις και θα στο πω.  ;)

Δεν με καίει τίποτα, μεγάλε.
Αυτά που έπρεπε να πεις, έπρεπε να τα λες μόνος σου.

Κι άλλος εδώ μέσα οργάνωσε κάτι που μπλεκόντουσαν λεφτά, αλλά τέτοιο φούμαρο δεν πούλησε ο άνθρωπος.
(Για το FFBB λέω).

Τα φύκια που πωλούνται στην τιμή των μεταξωτών κορδελλών τα ξέρεις?

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Μια που καταφέρατε να το έχετε ψηλά στα νέα θέματα να πω και εγώ δύο πράγματα.
Εγώ για το party έμαθα στην αρχή εκτός Bou. Αν ήταν αποκλειστικά για μέλη του bou ή διοργανωνόταν από το bou δεν θα πήγαινα και γιατί όσους θέλω να μάθω από εδώ μέσα ήδη τους ξέρω και πραγματικά δεν θέλω να συναντήσω κανέναν άλλο και γιατί δεν υπάρχει κάτι να μου προσφέρει. Παρόμοια "party" έχουν δοκιμάσει και άλλα site.
Ξέρω την τιμή και ξέρω τι περιλαμβάνεται σε αυτή. Τουλάχιστον τι έχει ήδη ανακοινωθεί. Από ότι έχω αντιληφθεί το εισητήριο ουσιαστικά καλύπτει σχεδόν ότι πιεις και ότι φας σε νορμαλ πλαίσια. Που σημαίνει ότι δεν θα έχω άλλα έξοδα μέσα. Δεδομένου ότι μιλάμε και για το πολύ 150 άτομα όπως λένε δεν το κόβω να υπάρχουν περιθώρια κέρδους εκτός αν ο χώρος είναι τζάμπα (που δεν νομίζω) ιδιαίτερα όταν μιλάμε για Σάββατο !!! Κανείς δεν σου δίνει χώρο το Σάββατο ή αν στο δώσει για Prive party θα το πληρώσεις χοντρα.
Από ότι έχω καταλάβει επισης στον χώρο θα υπάρχουν κοπέλες από γραφεία και οχι μόνο. Αν κατάλαβα καλά μπορείς να έρθεις και με κοπέλα και οι κοπέλες δεν πληρώνουν. Προσωπικά θα πάω για τις κοπέλες και οχι βέβαια για να δω κάποιους από εδώ μέσα. Θα πιω δύο ποτά, θα φάω κάτι και θα έχω άποψη για όσες κοπέλες είναι εκεί ώστε να γλυτώσω μελλοντικά κασκαντεριλίκια. Για μένα το πάρτυ θα έχει επιτυχία αν δω μέσα καμια 50ρια κοπέλες προθημες για μελλοντικές συναντήσεις. Είναι πολύ καλύτερο να βλέπεις κάποια live από το να βλέπεις φώτο.
Τώρα αν το εισητήριο ήταν 5 ευρώ λιγότερο ή οχι δεν με απασχολεί καθόλου. Το φιλοδώρημα στην γκαρνταρόμπα (αν έχει) είναι 5 ευρω.
Αυτά.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
οχι gk,εγω ειμαι και ανεργος και αργοσχολος,και τρομπας...
αλλα ειμαι και μεγας "αγαπουλης"!!!!!χαχαχα!
φιλε οταν αφησεις τη πουτανοφορα,αν δεν εχεις μεσο,στειλε μου πμ να περασω οπου εισαι να σε μαζεψω...και οποιος υπαρχει απο βορεια και δεχτουμε προσκληση απο τα παιδια,και δεν εχει μεσο,πμ παιδια,να σας μαζεψω εγω.
Ευχαριστώ πολύ έχω το αυτοκίνητο πάω σπίτι κάνω μπάνιο και πάω.την πολυποθητη πρόσκληση περιμένω. Ευτυχώς θα ανεβάσει ο εταίρος το δρομολόγιο του Σαββάτου.ασε που πρέπει να το καθαρίσει κιόλας.του είπα λόγοι πουτανωτερας βίας χαχαχαχα  :2funny: θα τα πούμε εκεί! Κάτι διαφορετικό όπως είπε κάποιος πιο πριν.καλη συνέχεια στους διοργανωτές και εξάκολουθω να μην κατανοώ τους φίλους εδώ που ενώ δεν βρίσκουν καλή την ιδέα συνεχίζουν και ασχολούνται

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Ευχαριστώ πολύ έχω το αυτοκίνητο πάω σπίτι κάνω μπάνιο και πάω.την πολυποθητη πρόσκληση περιμένω. Ευτυχώς θα ανεβάσει ο εταίρος το δρομολόγιο του Σαββάτου.ασε που πρέπει να το καθαρίσει κιόλας.του είπα λόγοι πουτανωτερας βίας χαχαχαχα  :2funny: θα τα πούμε εκεί! Κάτι διαφορετικό όπως είπε κάποιος πιο πριν.καλη συνέχεια στους διοργανωτές και εξάκολουθω να μην κατανοώ τους φίλους εδώ που ενώ δεν βρίσκουν καλή την ιδέα συνεχίζουν και ασχολούνται

ρε φιλε μη γραφεις αλλο και συ.εγω σταματαω,αφου και συ κλωνος του ζαρτεν εισαι..
και γω!μη σου πω και ο σκορπιος που εγραψε απο πανω!!!
ρε ελληνα,αφου και συ ο ζαντ εισαι,παραδεξου το!!!!
κλαιω λεμε!!!!χαχαχα!
εμενα παντος η προταση μου ισχυει,αν με βγαλετε κλωνο καποιου,γυμνος στο συνταγμα...

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Λοιπόν αφήστε τους κλώνους  να οργανώθουμε.προτεινω να μην το ληξουμε στις 1 το βράδυ αναλόγως τις περιοχής συνεχίζουμε στριπτιτζομαγαζο.μεχρι τα ξημερώματα έχουμε και επιλογές και ώρα......

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Δεν με καίει τίποτα, μεγάλε.

Γιατί εμένα μου δίνετε την εντύπωση ότι... ψιλο-ζορίζονται κάποιοι?? Τέλος πάντων.

Αυτά που έπρεπε να πεις, έπρεπε να τα λες μόνος σου.

Γιατί υπάρχουν πράγματα που ήθελα/θέλω να πω, αλλά τα λένε άλλοι?? Δεν το κατάλαβα.

Κι άλλος εδώ μέσα οργάνωσε κάτι που μπλεκόντουσαν λεφτά, αλλά τέτοιο φούμαρο δεν πούλησε ο άνθρωπος.
(Για το FFBB λέω).

Ερώτηση: Τι σχέση έχουμε εμείς με το ΠΡΙΒΕ πάρτυ μας, και το F.F.B.B. (FreeFuckBouBet)???
Απάντηση: Καμία απολύτως... δεν παίρνουμε χρήματα για να πάτε να γαμίσετε.

Τα φύκια που πωλούνται στην τιμή των μεταξωτών κορδελλών τα ξέρεις?

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Συνήθως προτάσσεται το ρήμα πουλάω. Λέγεται για μικροαπατεωνιές και ψιλοεξαπατήσεις, όταν κάποιος μας
πλασάρει σαβούρα για καλό πράμα ή όταν κάποιος λέει μεγάλα λόγια για να φαίνεται σημαντικός χωρίς να είναι.

Υπονοείς κάτι???

Και θα απαντήσω με κάτι παρεμφερές που έγραψες πριν... "Αν υπονοείς κάτι γιατί το κρύβεις, γιατί δεν τα λές όλα? Έχεις κάτι να φοβηθείς?"

Αγαπητέ Mariath,
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω για φύκια και μεταξωτές κορδέλες αλλά ξέρω ότι εγώ λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη < αρχαία ελληνική λέγω τὴν σκάφην σκάφην.
Δηλαδή με ακόμα ποιο απλά Ελληνικά.... λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους χωρίς καμιά προσπάθεια εξωραϊσμού.

Και ακόμα ποιο απλά να πω τα εξής εφόσον μέχρι στιγμής δεν έχω γίνει κατανοητός από 2-3 άτομα εδώ μέσα στο νήμα.

1)  Εγώ και ο Zadren κάνουμε ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ πριβέ πάρτυ.
  2) Το πάρτυ μας είναι κεκλεισμένων των θυρών και μπαίνουν μέσα μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις με ειδικό κωδικό.
 3)  Το πάρτυ θα γίνει Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:00μμ.
  4)  Το κόστος της εισόδου είναι €40 ευρώ για όσους έρθουν. Στα €40 ευρώ περιλαμβάνονται 3 ποτά, απεριόριστο κρασί (λευκό ή κόκκινο),
     και έχεις το δικαίωμα να πάρεις μέρος στις πάρα πολλές προτότυπες και μοναδικές κληρώσεις που θα γίνουν.

5)  Το πάρτυ μας θα αποτελείτε από πολλές εκπλήξεις και πολλά Shows!
  6) Καλεσμένες μας (εκτός από τους Κυρίους) είναι γνωστές αλλά και άγνωστες (στους περισσότερους) ανεξάρτητες περσόνες του χώρου.
  7)  Επίσης θα είναι και γραφεία του χώρου, studios, sex shops, κλπ. που στηρίζουν την προσπάθειά μας.
 8) Το μέρος στο οποίο θα διεξαχθεί το ΠΡΙΒΕ πάρτυ μας, είναι κάπου μέσα στην Αθήνα. Και πιο συγκεκριμένα σε μία περίμετρο 10χλ από το κέντρο.
  9)  Το μέρος επίσης όπου θα γίνει το ΠΡΙΒΕ πάρτυ μας, θα παραμείνει "μυστικό" (όπως το λές και εσύ) για λόγους ασφάλειας της προσωπικής ζωής των καλεσμένων μας.
10) Οι συμμετέχοντες, θα ενημερωθούν (όπως ήδη ενημερώνονται για ότι μας ρωτάνε σε πμ) για το που θα γίνει το ΠΡΙΒΕ πάρτυ μας, μέσω προσωπικής επικοινωνίας.
      Αυτό άλλωστε το γνωρίζουν και οι ίδιοι, εφόσον ήδη έχουμε μαζί τους επικοινωνία.

11)  Μέσα στο πάρτυ απογορεύονται αυστηρώς οι φωτογραφίες και τα βίντεο, η συνεύρεση με κοπέλες, οι ουσίες και οι συναλλαγές χρημάτων.

Εκτός από το εάν θα συμφωνήσουμε να έρθει κάποιος στο ΠΡΙΒΕ πάρτυ μας, θα πρέπει πρώτα να έχει συμφωνήσει ο ίδιος με όλα τα παραπάνω που έγραψα.

Και ρωτάω τώρα εγω.... ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ?????
Επειδή δεν αναφέρω το χώρο που θα γίνει το ΠΡΙΒΕ πάρτυ μας? Ε δεν θα το πω.... σας αρέσει δεν σας αρέσει...
αυτό είναι δικό μας θέμα και ένας από τους όρους που θα πρέπει να αποδεχθεί όποιος ενδιαφέρεται να έρθει.

Πόσο ποιο απλά μπορώ να τα διατυπώσω δηλαδή??? Να βάλω κάποιο παιδί από δημοτικό να τα γράψει μπας και τα καταλάβετε?
Δεν σας αντιλαμβάνομαι. Ειλικρινά ζητάω συγνώμη!!!

:hi:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Αποδειξεις θα κοπουν?, αυτοφωρακιας θα υπαρχει?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Αποδειξεις θα κοπουν?, αυτοφωρακιας θα υπαρχει?

Για το αποδείξεις εάν θα κοπούν... εννοήτε, ναι θα κοπούν. Από το ίδιο το κλάμπ.
Όσο για το αυτοφωράκιας... δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς εννοής? 

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1

Δηλαδη ο Κ.Ζαρντεν θεωρεί γλύψιμο την ερώτηση, επίσης θεωρεί γλύψιμο τους καλούς τρόπους το ευχαριστώ δηλαδή.
Και θα είναι αυτός που θε ξεχωρίσει τα ζώα και τους κακούς από τους σωστούς.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά να περάσετε

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Μήπως εννοής αυτό????
«Αυτοφωράκιας» είναι το άτομο που παρουσιάζεται ως υπεύθυνος νυχτερινού κέντρου ώστε να κλειστεί προσωρινά στο αυτόφωρο,
αντί του πραγματικού υπευθύνου, σε περιπτώσεις αυτόφωρης δίωξης λόγω παραβίασης των κανονισμών λειτουργίας????

Και σε ρωτάω εγώ.... γιατί να υπάρξει κάτι τέτοιο? Όταν πας εσύ σε ένα κλάμπ (εύχομαι να έχεις πάει στην ζωή σου δηλαδή έστω μία φορά),
και πίνεις το ποτό σου, και τρωως το φαγητό σου, και ακούς μουσική, και βλέπεις τις νεαρές κορασίδες να χορεύουν πολλές φορές γυμνές,
και μιλάς με άλλους ανθρώπους μέσα σε αυτό το κλάμπ, και βλέπεις και κάτι λίγα special show από το ίδιο το κλάμπ, και μιλάς και κάποιες
όμορφες ή ακόμα και άσχημες γυναίκες.... όλα αυτά χρειάζονται "Αυτοφωράκια"????

Καλά που το ανέφερες να το κοιτάξω. Εάν είναι έτσι... να μην ξαναπάω σε κλάμπ.

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
κερνάω την είσοδο σε όποιον μου αποκαλύψει το μέρος που γίνει το πάρτυ
:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Για το αποδείξεις εάν θα κοπούν... εννοήτε, ναι θα κοπούν. Από το ίδιο το κλάμπ.
Όσο για το αυτοφωράκιας... δεν το κατάλαβα. Τι ακριβώς εννοής?  

Εαν θα υπαρχει αυτοφωρακιας στο κλαμπ, δεν εννοω κατι αλλο,

Δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη σε περιπτωση ελεγχου...ας πουμε τα 40αρια θα δοθουν με την μορφη αποκομματων μπλοκακι θεωρημενων η μια απλη προσκληση συνημενη με μια αποδειξη ταμειακης...?

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Δηλαδη ο Κ.Ζαρντεν θεωρεί γλύψιμο την ερώτηση, επίσης θεωρεί γλύψιμο τους καλούς τρόπους το ευχαριστώ δηλαδή.
Και θα είναι αυτός που θε ξεχωρίσει τα ζώα και τους κακούς από τους σωστούς.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά να περάσετε

Να το θυμεθείτε αυτό όταν τον ρωτήσετε κάτι ή του πείτε ευχαριστώ,
μην τα κάνετε μαζζί θα είναι το γλύψιμο του αιώνα !!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ρε φίλε doriangray... που μας το παίζεις και φιλόσοφος με αριστερές τάσεις φιλελεθευρισμού... γιατί δεν μπαίνεις με το κανονικό σου nickname παρά μόνο μπαίνεις με μία παπάτζα κλώνο και μας κράζεις σαν ξεφωνημένη? 
βλεπεις παντου φαντασματα ε :jerking:?δεν αντεχεις οτι μπορει να σε κριτικαρει καποιος για την πιπα που διοργανωνεις :jerking:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Μήπως εννοής αυτό????
«Αυτοφωράκιας» είναι το άτομο που παρουσιάζεται ως υπεύθυνος νυχτερινού κέντρου ώστε να κλειστεί προσωρινά στο αυτόφωρο,
αντί του πραγματικού υπευθύνου, σε περιπτώσεις αυτόφωρης δίωξης λόγω παραβίασης των κανονισμών λειτουργίας????

Και σε ρωτάω εγώ.... γιατί να υπάρξει κάτι τέτοιο? Όταν πας εσύ σε ένα κλάμπ (εύχομαι να έχεις πάει στην ζωή σου δηλαδή έστω μία φορά),
και πίνεις το ποτό σου, και τρωως το φαγητό σου, και ακούς μουσική, και βλέπεις τις νεαρές κορασίδες να χορεύουν πολλές φορές γυμνές,
και μιλάς με άλλους ανθρώπους μέσα σε αυτό το κλάμπ, και βλέπεις και κάτι λίγα special show από το ίδιο το κλάμπ, και μιλάς και κάποιες
όμορφες ή ακόμα και άσχημες γυναίκες.... όλα αυτά χρειάζονται "Αυτοφωράκια"????

Καλά που το ανέφερες να το κοιτάξω. Εάν είναι έτσι... να μην ξαναπάω σε κλάμπ.

καλα, επειδη φανηκε οτι δεν εχεις καν επαφη με κλαμπ και νυχτα, απ την στιγμη που με ρωτας τι ειναι ο αυτοφωρακιας,,,ειναι αυτοματως ακυρα τα σχολια που κανεις πιο πανω..διαβασε καλα τι γραφει περι παραβασεων, και οριστε αυτοφωρακια με το κλαμπ, αν δεν εχει...

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Εαν θα υπαρχει αυτοφωρακιας στο κλαμπ, δεν εννοω κατι αλλο,

Δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη σε περιπτωση ελεγχου...ας πουμε τα 40αρια θα δοθουν με την μορφη αποκομματων μπλοκακι θεωρημενων η μια απλη προσκληση συνημενη με μια αποδειξη ταμειακης...?

Αυτό είναι θέμα του κλάμπ και το χειρίζεται το ίδιο ώστε να είναι νόνιμο. Πιθανολογώ ότι μία τέτοιου είδους επιχείρηση ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που κάνει πάρτυ με προσκλήσεις.
Άρα, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως θα το χειριστούν. Άλλωστε υπάρχει λογιστικό και νομικό τμήμα από την ίδια την επιχείρηση και όπως προανέφερα είναι δικό τους ο τομέας
για το πως θα το χειριστούν.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
βλεπεις παντου φαντασματα ε :jerking:?δεν αντεχεις οτι μπορει να σε κριτικαρει καποιος για την πιπα που διοργανωνεις :jerking:

με τον συμφορουμιτη εδω με εχετε συνδεσει...?zadren, με καταλαβες κουφαλα, αμεσως...!
warnmute.gif
 προσωπικοί[/URL] χαρακτηρισμοί

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom