Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ρε κολλημα με αυτο,,,,τουλαχιστον στειλε μ πμ,,,πες μ ποιανου κλωνος ειμαι...και βασικα πες μ τι εχει παιχτει γτ δεν καταλαβαινω γτ καποιος να σας εχει ναλει στο ματι...

,,ο αλλος οντως σε μουσειο, η πλακα κανεις...?τι ειναι ο φυλακας...?απο την ταινια..?

δεν ειναι ολα στο δικο σας νημα,,,κοιτα καλυτερα...τουλαχιστον σε 2 ακομα...

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Μιας και μιλάμε ακόμα για κλωνάρια... να πούμε και λίγα στατιστικά στοιχεία.
Πρώτο σου πόστ στις στις 05/10/16, 00:12.
Σήμερα στις 02:00πμ ήταν το δωδέκατο σου μήνυμα.

Από τις 10:02πμ σήμερα μέχρι και τις 18:48μμ επίσης σήμερα μου έχεις κάνει 55 ποσταρίσματα.
Εκ των οποίων από τα 55 σημερινά σου ποσταρίσματα και τα 55 είναι στο δικός μας νήμα.  ;)

"Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω"

:hi:

ΥΣ: Ο Zadren κοιμάτε τέτοια ώρα. Από τις 04:00πμ σηκώνεται ο άνθρωπος να πάει στο μουσείο.

με ξεμπροστιασες δηλαδη τωρα....

Μ αρεσει που το χετε παρει και πολυ στα σοβαρα μερικοι...

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Να σου κανω σε παρακαλω μια ερωτηση????χωρις ιχνος ειρωνειας κακιας και οτιδηποτε αλλο και αν μπορεις να μ απαντησεις στο ιδιο υφος.Αφου βλεπεις τοσα στραβα αφου δεν σ αρεσει η ιδεα αφου δεν θες να συμμετασχεις γιατι ασχολεισαι τοσο?γιατι καθεσαι και γραφεις ολα αυτα?αληθεια εχω απορια.αν δλδ οπως γραφτηκε(λεμε τωρα)βγαλει καποιος 10 ευρω το κεφαλι τι σε νοιαζει εσενα?εδω δεν νοιαζει εμενα που περιμενω την προσκληση να παω.εμενα με νοιαζει να περασω καλα να γνωρισω ατομα απο εδω μεσα που μιλαμε μεσω υπολογιστη μονο και φυσικα να δω απο κοντα ανεξαρτητες που ενδιαφερουν εμενα να αποφυγω φολες στο μελλον,και επειδη ειμαι πολυ κοινωνικος (οι κοπελες που εχω ανεβασει κριτικες ξερουν πολυ καλα) θα κανουμε και την πλακα μας και τον χαβαλε μας και αν δεσει η πορνοπαρεα συνεχιζουμε τσαρκα στριπ,στουντιο και οτι κατσει.αυτα ηθελα να πω.συγνωμη για το κουραστικα μεγαλο κειμενο, :hi:

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
ΥΣ: Ο Zadren κοιμάτε τέτοια ώρα. Από τις 04:00πμ σηκώνεται ο άνθρωπος να πάει στο μουσείο.

Το έκαναν και ομοιώμα στην μανταμ τισσοτ, Ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

Και αυτό γλύψιμο είναι Ζινταν  :2funny:

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά, δε μπορώ να κάτσω να διαβάσω 40 σελίδες νήμα για να βρω αυτό που ζητάω.

Μπορεί κάποιος με δυο κουβέντες να μου πει τι χρειάζεται για να δηλώσω συμμετοχή?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

Μπορεί κάποιος με δυο κουβέντες να μου πει τι χρειάζεται για να δηλώσω συμμετοχή?
Στειλε ενα ΠΜ στον Ελληνα και θα σου πει λεπτομερειες ο ιδιος... :grin:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376

Θα σου στείλω πμ.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Επειδή όντως κάπου μέσα στις τελευταίες 15 σελίδες χάθηκαν αυτά που έλεγα, για να μην ψάχνετε άδικα όσοι ενδιαφέρεστε σας τα ξαναγράφω.

Λοιπόν Κύριοι, επιτέλους μετά από μία "παύση" μίας εβδομάδας και μετά από πολύ πολύ τρέξιμο και "άγχος" από εμένα και τον κ. Zadren, σας παραθέτουμε τις παρακάτω πληροφορίες.

Πληροφορίες για το event.
1)  Ονομασία εκδήλωσης  ----->  SINNERS 1o πριβέ VIP πάρτυ

2)  Ημερομηνία  ----->  Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

3)  Ώρα έναρξης-Τέλος εκδήλωσης  ----->  20:00μμ. - 01:00πμ.

4)  Τοποθεσία Αθήνα  ----->  θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες με πμ (προσωπικό μήνυμα) μόνο στους παρίσταντες

5)  Κόστος εισόδου  ----->  €40 ευρώ  που θα περιλαμβάνει 3 ποτά, απεριόριστο κρασί, κρύο φαγητό/σνακ, συμμετοχή στις κληρώσεις

6)  Κληρώσεις  ----->  πολλές ΔΩΡΕΑΝ συναντήσεις με επιλεγμένες εταίρες, αρκετές ΔΩΡΕΑΝ ημιδιαμονές σε επώνυμα ξενοδοχεία του χώρου, Μπουκάλια ΚΑΒΑ στο μαγαζί, και διάφορα άλλα πολλά δώρα

7)  "Ποιές" θα είναι εκεί  ----->  2 γραφεία συνοδών, τουλαχιστον 5 στούντιο, πολλές ανεξάρτητες κυρίως "δυσεύρετες" και από Αθήνα και από επαρχία, χορεύτριες, και.... τα υπόλοιπα από κοντά  Wink
      Ο σίγουρος αριθμός είναι... πάνω από 60!  Shocked

8)  Τι θα δείτε  ----->  μάλλον τι "δεν" θα δείτε?  Αυτό που μπορώ να πω είναι... θα δείτε πολλά και ωραία Cheesy

9)  Πως μπορείς να δηλώσης πρόθεση συμμετοχής???  ----->  Με πμ (προσωπικό μήνυμα) σε εμένα ή τον Zadren. Απλά να αναφέρω ότι ο αριθμός τον παρευρεθέντων θα είναι περιορισμένος. Μέγιστος 150 άτομα.

Τι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δούμε στο event μας.
1)  Να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ!!!!  Όποιος τραβήξει φώτο ή βίντεο, θα πρέπει να αποχωρήσει από το πάρτυ μας αφού πρώτα έχουμε σιγουρευτή ότι το υλικό έχει σβηστεί.

2)  Θα πρέπει να είστε κόσμιοι, να είστε ευγενικοί και να σέβεστε κυρίως της κοπέλες, όλους τους παρίσταντες καθώς και τον χώρο στον οποίο θα φιλοξενούμαστε, να μην προσβάλετε, να μην δημιουργήσετε τυχόν πρόβλημα, να μην μεθύσετε

3)  Να είστε ευπρεπώς ντυμένοι... δηλαδή μην μας έρθεις με αθλητική φόρμα και σπορτέξ παπούτσι, όπως επίσης μην μας έρθεις μόνο με το σώβρακο σου.

4)  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ μέσα στον χώρο του event.... οι ουσίες, η συνεύρεση, η μέθη, οι συναλλαγές χρημάτων. Τυχόν που καταλάβουμε κάτι τέτοιο, θα αναγκαστούμε να σε αποσύρουμε από την εκδήλωση μας

Τι θέλουμε να δούμε από εσάς.

1)  Να περνάτε καλά. Να διασκεδάσετε, να χαμογελάτε, να κάνετε γνωριμίες

2)  Να ζήσετε για 4-5 ώρες κάτι που δεν έχετε ξακανάνει

3)  Να δείτε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

4)  Να φύγετε στο τέλος της εκδήλωσης τόσο ευχαριστημένοι και να μας ρωτάτε πότε θα ξαναγίνει το επόμενο πάρτυ

Αυτά προς το παρόν από εμάς.
Τυχόν απορίες, μπορείτε να μας γράφετε εδώ ή σε πμ

:hi:

16707422_743427132485810_6172006733526601126_o.jpg

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
πολλα τα κουσουρια της κοινωνιας μας..
απο την μια τα καταλοιπα της τουρκοκρατιας..
απο την αλλη ο "αυριανισμος-τατιανισμος-κωστοπουλισμος"..
βαλε & μια γεματη απο θεοκρατια-πουριτανισμο-φαρισαισμο..
[size=20pt]τιγκαρισες το κοκτειλ σου με τις τεραστιες δοσεις πουστιας του σκατοψυχου (να πεθανει η κατσικα του γειτονα) κομπλεξαρα μπουρτζοβλαχου φτωχομπινε χαζοβλακα αγραμματου μικροτσουτσουνου αυτοχθονα[/size] που ηδη μαζευεις χωρις καν να εχεις μπει σε τετοιο τρυπακι???
μηπως δεν τα εγραψα???
και εσυ καθεσαι ακομη κ συνδιαλεγεσαι με τον καθε τρυπιο νεατερνταλ που λογω της υπερτατης αμοιβαδοποιησης του,ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΕΙ εξ ιδιων τα αλλοτρια και ως εξ αυτου,σε κατηγορει για κομπιναδορο της καρπαζιας που πας για το 10αρικο του..
ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ρε αρρωστε..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
μηπως δεν τα εγραψα???
και εσυ καθεσαι ακομη κ συνδιαλεγεσαι με τον καθε τρυπιο νεατερνταλ που λογω της υπερτατης αμοιβαδοποιησης του,ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΕΙ εξ ιδιων τα αλλοτρια και ως εξ αυτου,σε κατηγορει για κομπιναδορο της καρπαζιας που πας για το 10αρικο του..
ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ρε αρρωστε..
δεν μπορω να σταματησω τωρα....σου τα ειπα οτι ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ δικιο οπως σε ολα αυτα που μου εχεις πει κατα καιρους... :hi:

σε ευχαριστω και παλι!

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.282
Πόντοι
2.456
Επειδή τυχαίνει να ξέρω και εγώ 2-3 πράγματα.
Όταν ο Έλληνας έριξε την ιδέα είπα να μην γινει.
Είπα ότι έχει πολύ τρέξιμο καθόλου κέρδος και πολύ ρίσκο.
Και έχει ρίσκο γιατί όταν εχεις κάνει κράτηση ένα μαγαζί και για Α Β λόγους δεν περπατήσει το party σου, μπορεί να σου ζητήσουν και τα ρέστα.
Ξέρω ότι η ανακοίνωση άργησε να γίνει γιατί δεν έβρισκαν χώρο να το κάνουν, εκεί που είχαν κατα νου να το κάνουν δεν το έδιναν Σάββατο κτλ κτλ
Επισης τους είπα ότι η Ελλάδα δεν είναι για party όπως εκείνοι το ήθελαν.
Με show με προσφορές και κυρίως με γνωριμίες μεταξύ αντρών και γυναικών.
Εδώ είμαστε για καμια παρτούζα όπως διοργάνωναν στο παρελθόν άντε και καμια ανταλλαγή ζευγαριών. Αλλά άμα ο άλλος ζει στο όνειρο του τι να κάνεις ;

Τέλος ξέρω ότι και οι δύο είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες στο χώρο τους. Το πιο πιθανό είναι να βάλουν και απο την τσέπη τους παρά να βγάλουν κάτι από την όλη φάση. Αν όμως πετύχει η φάση τότε ναι θα κερδίσουν. Οχι χρήματα αλλά σίγουρα φήμη για κάποια μελοντική εκδήλωση.

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Τελικά έχετε πλάκα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΒΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
το μόνο πριβέ που μπορεί να γίνει είναι απο σωματεία,
Αλήθεια οι Monks ειναι σωματείο ?,
όποιος έρθει ναι απαιτήσει να μπει μέσα είστε υποχρεωμένοι να τον βάλετε.
1)  Να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ!!!!  Όποιος τραβήξει φώτο ή βίντεο, θα πρέπει να αποχωρήσει από το πάρτυ μας αφού πρώτα έχουμε σιγουρευτή ότι το υλικό έχει σβηστεί.

Με ποιο δικαίωμα θα ψάξετε το τηλέφωνο ή την φωτογραφική μηχανή κα΄ποιου ?
Θα έχετε εντολή εισαγγέλεα ?
Πως θα αποχωρήσει ? δια της βίας ? Αστείο.... Ρνα τηλέφωνο να κανει σας έχουν μαζέψει όλους

2)  Θα πρέπει να είστε κόσμιοι, να είστε ευγενικοί και να σέβεστε κυρίως της κοπέλες, όλους τους παρίσταντες καθώς και τον χώρο στον οποίο θα φιλοξενούμαστε, να μην προσβάλετε, να μην δημιουργήσετε τυχόν πρόβλημα, να μην μεθύσετε

Κοσμιοι σαν ορισμένους απο τους διοργανωτές ? Λέω εγώ τώρα...
Ποιο μαγαζί δεν θέλει τους πελάτες να μεθύσουν και να κάνουν κέφι ?

3)  Να είστε ευπρεπώς ντυμένοι... δηλαδή μην μας έρθεις με αθλητική φόρμα και σπορτέξ παπούτσι, όπως επίσης μην μας έρθεις μόνο με το σώβρακο σου.

Δηλαδή αν έρθω με τζηνάκι πουκαμισάκι και αθλητικό θα με συλλάβει η Fashion Police ?

4)  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ μέσα στον χώρο του event.... οι ουσίες, η συνεύρεση, η μέθη, οι συναλλαγές χρημάτων. Τυχόν που καταλάβουμε κάτι τέτοιο, θα αναγκαστούμε να σε αποσύρουμε από την εκδήλωση μας

Για την μέθη τα είπαμε, τα υπόλοιπα είναι παράνομα εξορισμου,
για να καταλαβω, εσείς αντικαθιστάτε την Ελληνική Αστυνομία ? Οχι , τότε λοιπόν το μόνο που έχετε δικαίωμα να κανετε ειναι να καταγγείλετε το γεγονός.

Γιατι βαρέθηκα να ακούω παπαριές ρωτήστε και ένα δικηγόρο.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τελικά έχετε πλάκα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΒΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
το μόνο πριβέ που μπορεί να γίνει είναι απο σωματεία,
Αλήθεια οι Monks ειναι σωματείο ?,
όποιος έρθει ναι απαιτήσει να μπει μέσα είστε υποχρεωμένοι να τον βάλετε.
Με ποιο δικαίωμα θα ψάξετε το τηλέφωνο ή την φωτογραφική μηχανή κα΄ποιου ?
Θα έχετε εντολή εισαγγέλεα ?
Πως θα αποχωρήσει ? δια της βίας ? Αστείο.... Ρνα τηλέφωνο να κανει σας έχουν μαζέψει όλους

Κοσμιοι σαν ορισμένους απο τους διοργανωτές ? Λέω εγώ τώρα...
Ποιο μαγαζί δεν θέλει τους πελάτες να μεθύσουν και να κάνουν κέφι ?

Δηλαδή αν έρθω με τζηνάκι πουκαμισάκι και αθλητικό θα με συλλάβει η Fashion Police ?

Για την μέθη τα είπαμε, τα υπόλοιπα είναι παράνομα εξορισμου,
για να καταλαβω, εσείς αντικαθιστάτε την Ελληνική Αστυνομία ? Οχι , τότε λοιπόν το μόνο που έχετε δικαίωμα να κανετε ειναι να καταγγείλετε το γεγονός.

Γιατι βαρέθηκα να ακούω παπαριές ρωτήστε και ένα δικηγόρο.
και βεβαια ειναι ετσι οπως τα λες..
αλλα εδω ειναι βαλκανια ως γνωστον..
εχεις λοιπον τ αρχιδια να κανεις μανουρα με το μαγαζι για τετοιο θεμα???
εκτος απο τις φαπες που θ αρπαξεις απο την "πορτα"(αναλογικες παντα με την "μαγκια-κλανια σου"),οι τσεοι αρχικα θα σε γραψουν στην καραψωλαρα τους..
αν τους τα πολυσπασεις θα κλαψεις πικρα..
μερτικο απο το νυχτοκαματο,ασυλια που απολαμβανουν,συν του οτι ειναι σκατοψυχοι μπινεδες,αρχικα σε βλεπω σε κανα κατ βουλας,μετα βολτιτσα στην γαδα κ το πρωι της δευτερας στην ευελπιδων με καμια 10αρια κατασκευασμενες κατηγοριες..  
αν επιμενεις να σκασεις σαν λετσος,να τραβας φωτο στην ψυχρα κ να αρνεισαι τον ελεγχο,το σβησιμο των φωτο-βιντεο,να μην δινεις το κινητο,να αρνεισαι να τηρησεις τα οσα "κοσμια" σε "διαταζουν" να κανεις "τα παιδια" κ τελικα,περασει το δικο σου-να φυγεις ορθιος κ αρτιμελης την ωρα που θα τελειωνει το πανηγυρι,εγω ΑΜΕΣΑ θα σου σκασω μια 300αρα στο χερι να πας να τα πιεις οπου θες για το επιτευγμα σου..
Για να το σκεφτεις καλα πριν αποφασισεις τι τελικα θα κανεις,να στο εμπλουτισω κ αλλο..
Μαζι με τα ευρα,σαν EXTRA bonus,θα παρεις κ το κλειδακι απο κοντινο φακχοτελ(πληρωμενο)για free αδειασμα(πληρωμενο κ αυτο) με οποια ανω του μετριου ειναι του γουστου σου & διαθεσιμη..
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΖΩΗ..
Το face control-η πορτα,εχει επιβληθει στο μπουρδελο μας απο την δεκαετια του 80..
ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ..
Δαβαρακης speaking κονιορδε..
ΥΓ..αν καταφερεις να τους φτασεις στο σημειο που πεφτει η κουρτινα στα ματια τους & σε ματωσουν(παρα την αρχικη θεληση τους)τυπου λιποθυμικο επεισοδιο-γυρισμενα ματια αναποδα-ψιλοανακοπη κ μπολικα αιματακια,ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι θα χεστεις στο ταλαρο απο τα δικαιωματα που ΕΓΩ θα πουλησω σε ολο τα καναλια & τα sites του πλανητη..
viral που λενε..
ΕΙΣΑΙ ρε τρυπιε???

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Ναι αμέ, για πες που ειναι το πάρτυ να έρθω να γελάσεις , εσύ έχεις μάθει να κάνεις την κότα , εγώ όχι.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
χτες πηγα στο sin's και τραβηξα 7 φωτογραφιες τις κοπελες και το χωρο...ο υπευθυνος καταστηματος (ξερεις αυτος στη γωνια που δεν βλεπει τις χορευτριες αλλα εμας) μου ειπε συγχαρητηρια για το εργο μου και με κερασε και ενα ποτακι... :grin:

την ιδια στιγμη στο αλλο ακρο της μπαρας, μια παρεα μεθυσμενων γελουσε και πειραζε τις γυναικες...ο υπευθυνος τους εκανε αμεσως φιλους, τους ειπε να ξαναρθουν και τους κερασε και αλλα 4 σφημανια τον καθενα... :grin:

Παμε τωρα να πουμε τα σοβαρα

Οι ανεξαρτητες (αλλα και οι υπολοιπες) κοπελες που θα βρισκονται στο χωρο δεν γουσταρουν φωτο....Οπως δε γουσταρουν φωτο και οταν βρισκονται με μαλακες σαν εμας στο χοτελ...Εκτος και αν ενας δυο μαλακες τραβηξουν κρυφα φωτο η βιντεο οπως με την Μαριαλενα...Οπως επισης και τα μελη και φιλοι απο εδω δεν θελουν τη φατσα τους στην τσεπη του μαλακα που θα βγαλει φωτο...

Αρα ΚΑΝΕΙΣ δεν θελει φωτο. Αρα θα φυλαξω το χωρο ΕΓΩ προσωπικα με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να μην υπαρξει ο κλασσικος μαλακας μεσα στο παρτυ εκεινη τη νυχτα....Ο μαλακας με τη μηχανη θα πρεπει να τη βαλει στον κωλο του και να φυγει (αφου καποιος υπευθυνος καταστηματος σιγουρευτει οτι η μηχανη η το κινητο δεν εχει καμια φωτο αποθηκευμενη)

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΣΑ  ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ...

Και κατι ακομα για τους χασοδικες....Ειναι δυνατον ενα τετοιο μαγαζι να προχωρησει σε συμφωνιες τετοιες χωρις τη γνωμη του νομικου του χασοδικη? Αφου ημουν και παρον σε συναντηση τετοιας κορυφης! ΟΛΑ εχουν ειπωθει...Με ολα καλυμενοι ειναι οι τυποι αυτοι...Μην ανησυχειται για δαυτους. Αυτοι ξερουν τι θα κανουν....

Οι πονηροπουτσες ας σταματησουν να τρομαζουν τον φιλο Ελληνα και τους υπολοιπους καλεσμενους....

Ελληνα κουραγιο ρε αλανι....μη μασας ρε!!

Αρχιδια εμπειριες εχουν....το παιζουν και μαγαζατορες της νυχτας...Μαλλον καμια ΕΒΓΑ εχουν και θα τρεχουν ολη μερα τις παστες στο απεναντι καφενειο...Τεσπα, παμε παρακατω....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ναι αμέ, για πες που ειναι το πάρτυ να έρθω να γελάσεις , εσύ έχεις μάθει να κάνεις την κότα , εγώ όχι.
Φτωχο μου παιδι...Ποσα ΔΕΝ ξερεις τελικα απο εδω μεσα αλλα και απο εξω...Αν ηξερες σε ποιον απαντησες θα σου αλλαζε η μαμα σου την πανα...

Αντε καλη συνεχεια....

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Πολυ  μαλακια εχει πέσει στο νήμα όπως συνήθως δηλαδη.
Κάποιοι άνθρωποι είχαν μια ιδέα να κάνουν κατι διαφορετικό με σκοπό τη διασκέδαση. Και μετά άρχισαν οι μαλακιες για το εαν βγάζουνε δε βγάζουν και τι κερδίζουν και και και.....
Προς τι ολα αυτα ?
Ανακοινώθηκε ενα προγραμμα με τιμες και κανονισμούς. Οποίος θελει παει με τις τιμες αυτές και τους ορους. Προφανως η συμμετοχη δεν ειναι υποχρεωτική. Φανταζομαι αν καποιος δεν συμφωνεί απλα δεν παει.
Γνώμη μου ειναι οι διοργανωτές επρεπε να το οργανώσουν σε πιο στενό κύκλο ατόμων για να εχουν την εμπειρία για κατι πιο μεγάλο στο μέλλον και να αποφύγουν σε μεγάλο βαθμο αυτο που γράφονται τωρα.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
α χα χα χα χα χα..
εκτος απο βλακας εισαι κ ασεβης..
κοτα???
κοταρα..
εσυ???
μαγκας???
σκωτονακιας???
ο διδυμος αδελφος του πασαρη???
οχι???
τοτε???
ο καπο ντι καπι των λυκουρεζων-κουγιεων-δημητρακοπουλων???
μηπως ο κοκκινος με τα γουνακια του αλλα σε συσκευασια πεοεπαιτη/κιναιδου κυρ εισαγγελεα(με την τζενη την ωραια)???
γιατι για καλουση με την μεζουρα για τα τεμαχια,δεν σε κοβω..
κρυμμενος πισω απο την ασφαλεια του πισι σου,μαγκιζεις ανεξοδα κ ταυτοχρονα τοσο τραγικα ηλιθιωδως κακογουστα,που εν αγνοια σου(ΒΛΑΚΑ)καταφερες να μας καταστρεψεις στην στιγμη,τον διαγωνισμο-θεσμο του φορουμ για τον "μαλακα της χρονιας"..
θα σε περιμενω ΑΝΤΡΑ..
Τα δωρα-επαθλα σου θα τα εχω προκαταβαλει σε οποιον τριτο εσυ θεωρεις αξιοπιστο..
Ρε τι γλεντια θα ζησουμε..
ΜΠΡΑΒΟ ρε ζαρντεν..
Βρηκα με τι θα ασχοληθω στο παρτυ..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom