Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Aς το αφησουμε. Μην μπαχαλευουμε το θρεντ που πραγματευεται ενα πολυ σοβαρο θεμα. Το συζηταμε καποια αλλη στιγμη αν θελεις.
ε ναι..
μην μας την πουν κ οι γαλονατοι μοντς για το ασχετον του θεματος..
Υ.Γ τα λαπτοπ που σου ετρωγα απο το αμαξι οταν εσυ πηδαγες τις βαλκυριες στα φακχοτελια της αλεξανδρας,εκαναν ζημια τελικα..
εχεις ελλειψεις..

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Λοιπόν για να μιλήσουμε σοβαρά μετα τις 01:00 όσοι έχουμε περιθώριο χρόνου θα κάνουμε καμμια πουτανοτσαρκα????

ρε σεις μη τα λετε εδω αυτα...
βλεπει το μουτρο...
θελετε να μας την εχει στημενη πουθενα,να τρεχουμε μετα να μη φτανουμε...
εγω λεω να παμε στο λολιτα μετα!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ε ναι..
μην μας την πουν κ οι γαλονατοι μοντς για το ασχετον του θεματος..
Υ.Γ τα λαπτοπ που σου ετρωγα απο το αμαξι οταν εσυ πηδαγες τις βαλκυριες στα φακχοτελια της αλεξανδρας,εκαναν ζημια τελικα..
εχεις ελλειψεις..
Σε εχασα τωρα.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Επιτέλους μπήκαν και κάποιοι που έχουν παραπάνω από 15 μηνύματα και πήραν θέση επί του παρόντος. Και τους ευχαριστώ παρόλο που δεν ξέρω κανέναν τους.
Αλλά ας απαντήσω στον γνωστό Moutro69 και συγνώμη για την καθυστέρηση καθότι έτρεχα σε τράπεζες για να ρωτήσω τυχόν χρηματοδότηση του event.  :2funny:

Τελικά έχετε πλάκα
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΒΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

Είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ υπάρχει πριβέ στην Ελλάδα? Είσαι νομικός? Πως μπορείς και λες κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα και μάλιστα σκοπός σου είναι
απλά η παραπληροφόρηση/προπαγάνδα????
Τα καζίνο που έχουν VIP αίθουσες είναι σωματεία? ¨Εχεις τα μπαλάκια να πας σε καζίνο (Ελλάδα ή εξωτερικό) και να μπεις με το έτσι θέλω στην πριβέ
VIP αίθουσα τους????? Παπά(ρια) έχεις.

το μόνο πριβέ που μπορεί να γίνει είναι απο σωματεία,
Αλήθεια οι Monks ειναι σωματείο ?,

Οι Monks φίλε, είμαστε κάποιοι πνευματικοί που βρισκόμαστε κατά καιρούς και πάμε στο Άγιο Όρος να ηρεμήσουμε και να προσευχηθούμε.

όποιος έρθει ναι απαιτήσει να μπει μέσα είστε υποχρεωμένοι να τον βάλετε.
Με ποιο δικαίωμα θα ψάξετε το τηλέφωνο ή την φωτογραφική μηχανή κα΄ποιου ?
Θα έχετε εντολή εισαγγέλεα ?
Πως θα αποχωρήσει ? δια της βίας ? Αστείο.... Ρνα τηλέφωνο να κανει σας έχουν μαζέψει όλους

Με ποιο δικαίωμα θα ψάξουμε το κινητό ή την φωτογραφική μηχανή? Μάλιστα... θα σου απαντήσω με ένα συμβάν που δεν μου το είπε κανένας,
απλά έγινε μπροστά μου πριν από κάποια χρόνια.
Ταξίδευα από Πάτρα για Κέρκυρα με ένα από αυτά τα μεγάλα τύπου κρουαζιερόπλοιο που πάνε και Ιταλία.
Μέσα σε αυτό το πλοίο υπήρχε καζίνο. Μικρό αλλά δεν έπαυε να ήταν καζίνο. Κάθομαι λοιπόν στο τραπέζι του Black Jack και αρχίζω να παίζω.
Μετά από λίγη ώρα, ξαφνικά και από το πουθενά... πετάγεται ο γκρουπιέρης του διπλανού τραπεζιού που ήταν στην ρουλέτα λες και ήταν Σούπερμαν.
Γυρνάω πίσω και βλέπω τον γρουπιέρη, έχει πιάσει ένα φουκαρά τουρίστα από το γιακά, του τραβάει την κάμερα από τα χέρια, την ανοίγει μπροστά του
με τσαμπουκά, βγάζει το ρολό φίλμ (βλέπεις, ήταν από τις παλαιές φωτογραφικές), κλείνει το καπάκι, δίνει την φωτογραφική κάμερα πίσω στον τουρίστα
και του δείχνει την έξοδο ενώ με έντονο ύφος του φωνάζει ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες.
Το τουριστράκι το λυπήθηκα γιατί μόνο τύπος για μπελάδες δεν φαινόταν. Απλά του άρεσε το όλο σκηνικό και είπε να τραβήξει μία εντελώς αδιάφορη
φωτογραφία. Η κατάληξη? Μόλις στην προανέφερα.
Και σε ρωτάω εγώ εσένα... μπορείς? έχεις τα μπαλάκια να πας σε ένα καζίνο και να τραβήξεις φώτο και να σε δούνε? Τα έχεις? Παπά(ρια) έχεις.

Πάμε τωρα παρακάτω...

Κοσμιοι σαν ορισμένους απο τους διοργανωτές ? Λέω εγώ τώρα...
Ποιο μαγαζί δεν θέλει τους πελάτες να μεθύσουν και να κάνουν κέφι ?
Δηλαδή αν έρθω με τζηνάκι πουκαμισάκι και αθλητικό θα με συλλάβει η Fashion Police ?
Για την μέθη τα είπαμε, τα υπόλοιπα είναι παράνομα εξορισμου,
για να καταλαβω, εσείς αντικαθιστάτε την Ελληνική Αστυνομία ? Οχι , τότε λοιπόν το μόνο που έχετε δικαίωμα να κανετε ειναι να καταγγείλετε το γεγονός.
Γιατι βαρέθηκα να ακούω παπαριές ρωτήστε και ένα δικηγόρο.

Φυσικά και κόσμιοι σαν εμάς. Εμείς ΔΕΝ ψάχνουμε μπελάδες... αντιθέτως με εσένα που πας γυρεύοντας και τα θέλει το κολαράκι σου.
Όσο για την μέθη, κανένα σοβαρό μαγαζί δεν θέλει μεθυσμένους. Τα περισσότερα σε πετάνε έξω μόλις αρχίσεις και κάνεις μπελάδες και
μαλακίες επειδή μόνο και μόνο είσαι μεθυσμένος.
Και λες να σου επιτρέψουμε εσένα ή του καθένα να μεθύση και να τον κοιτάμε άπραγοι να κάνει μαλακίες, να ψάχνει μπελάδες και να πειράζει τις κοπέλες?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

Κανένας φίλε δεν αντικαταστεί την Ελληνική νομοθεσία, Αστυνομία, κλπ. Αλλά σε ένα ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ειδικά όταν είναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ εξόλοκλήρου πριβέ,
και υπάρχουν κανόνες εντός αυτού του χώρου... είτε τους ακολουθείς, είτε παίρνεις τον μπούλο. Απλά.

Τα νομικά... τα έχουν αναλάβει άλλοι. Αλλα ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου.

Την καλησπέρα μου Κύριοι.

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Κάποιοι εδώ πιστεύουν ότι τα μαγαζιά πληρώνουν προστασία για πλάκα και έχουν τους φουσκωτούς στον χώρο για γλάστρες.
Τι να κάνουμε σήμερα ; Δεν προσλαμβάνουμε τον Κώστα τον Σουγιά που μόλις αποφοίτησε από την Κέρκυρα για βαριές σωματικές να ομορφύνουμε τον χώρο ;
Το party θα γίνει λογικά σε μαγαζί της νύχτας και μπορεί οι Monks και οι όποιοι Monks που το παρουσιάζουν να είναι γατάκια αλλά σίγουρα αυτοί που έχουν το μαγαζί δεν είναι.
Το να πας να κανεις μανούρα στο μαγαζί δεν τα βάζεις με τον Greek Zarden Dorian η όποιον άλλο εδώ μέσα, τα βάζεις με άλλο επίπεδο ανθρώπους.
Ανθρώπους που δεν γουστάρουν αρνητική διαφήμιση και χάσιμο εσόδων.
Για αυτό και όλοι θα ειναι Παναγίες εκεί μέσα και ο Αστυνομικός Διευθυντής θα περάσει να πει ένα για και να πιει και ένα σφηνάκι με τον ιδιοκτήτη και θα είναι μια όμορφη βραδιά.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Κάποιοι εδώ πιστεύουν ότι τα μαγαζιά πληρώνουν προστασία για πλάκα και έχουν τους φουσκωτούς στον χώρο για γλάστρες.
Τι να κάνουμε σήμερα ; Δεν προσλαμβάνουμε τον Κώστα τον Σουγιά που μόλις αποφοίτησε από την Κέρκυρα για βαριές σωματικές να ομορφύνουμε τον χώρο ;
Το party θα γίνει λογικά σε μαγαζί της νύχτας και μπορεί οι Monks και οι όποιοι Monks που το παρουσιάζουν να είναι γατάκια αλλά σίγουρα αυτοί που έχουν το μαγαζί δεν είναι.
Το να πας να κανεις μανούρα στο μαγαζί δεν τα βάζεις με τον Greek Zarden Dorian η όποιον άλλο εδώ μέσα, τα βάζεις με άλλο επίπεδο ανθρώπους.
Ανθρώπους που δεν γουστάρουν αρνητική διαφήμιση και χάσιμο εσόδων.
Για αυτό και όλοι θα ειναι Παναγίες εκεί μέσα και ο Αστυνομικός Διευθυντής θα περάσει να πει ένα για και να πιει και ένα σφηνάκι με τον ιδιοκτήτη και θα είναι μια όμορφη βραδιά.
κ αν υπαρχει εκδηλη επιθυμια απο τριζατους να συμμετασχουν στην συναθροιση,τους εχω ετοιμο τον τυπο που θα μπει στο βαρελι για λαρυγκατο στυλ gagging..
τι λες ρε ελληνα???
να το εμπλουτισουμε το event???

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Το bourdela.com είναι ένας χώρος πολυ-ανθρωπογεωγραφικός, όπως θα είναι και το Sinners party, σε αυτά τα δύο μας ενώνει το κέφι μας / ελάττωμά μας / βίτσιο μας /πάθος μας :cheesy: του ... κυνηγού του μουνιού.

Και σε αυτό πρέπει να μείνουμε και όχι στα άλλα που ίσως μας χωρίζουνε.

Το "φίλτρο" των 40 ευρώ είναι σοφό. Είναι τόσο - όσο. Ακόμα και σε εκείνον ο οποίος (θεωρητικά πάντα) δεν το διαθέτει μπορεί σε 2-3 εβδομάδες να το βρεί. 40 ευρώ είναι μία καλή ασπίδα στους παρείσακτους (είναι η σωστή περιγραφή που τους αρμόζει) και στους ΜΙΖΕΡΟΥΣ - ενώ υπάρχουν και κάποια ανταλλάγματα π.χ. ποτάκια.

Θα βγάλουν οι διοργανωτές?
Θα μπούνε μέσα?
Είναι γνήσιοι απόγονοι του Albert Swaitcher :cheesy: υπέρμαχοι της αγαθοεργίας?

Αγνωστο σε πολλούς από εμάς αλλά και αδιάφορο.

Προσωπικά θα ήθελα να ΜΗΝ μπούνε μέσα με κανένα τρόπο και αν βγάλουν κάτι άμεσα ή έμμεσα μέσω ανταλλαγμάτων (ΟΧΙ δεν ξέρω τίποτα μπορεί να είμαι 101% λάθος) ΜΑΓΚΙΑ τους διότι είχαν μία καλή ιδέα η οποία θα μας διασκεδάσει. :orchestra:

Και αν υπάρχει και κάτι γι αυτούς στο τέλος μπορεί λέω μπορεί να τους δώσει το έναυσμα να διοργανώσουν και κάτι ΑΚΟΜΑ καλύτερο στο μέλλον.

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Φίλε ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που αξίζει να πας είναι να δεις 40 ; 50; 60; κοπέλες του χώρου εκεί μαζεμένες. Κάτι σαν την έκθεση Erotica.
Βλέπεις, μιλάς, σημειώσεις τι σε ενδιαφέρει ... και σε επόμενη φάση ορμας.

Εγώ προσωπικά θέλω να πάει καλά. Γιατί αν πάει καλά και υπάρξουν αποδοτικές γνωριμίες, είναι σίγουρο ότι σε ενδεχόμενο επόμενο event οι κοπέλες που θα έρθουν θα ειναι οι διπλάσιες. Γιατί το screening ειναι πιο εύκολο όταν γίνεται face to face.
Και εσύ ξέρεις τι θα πάρεις και η κοπέλα δεν βλέπει ένα Nick αλλά ένα τύπο και καταλαβαίνει αν της κάνει ή όχι.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
αντιθετα με τον ελληνα,εγω θα δωσω ενα πολυ πιο απλο παραδειγμα,ας πουμε κλεινω εγω ενα μαγαζι να κανω το γαμο μου,"μακρια απο μας!" θα ερθεις εσυ να μπεις μεσα?
κλεινω ενα μαγαζι να κανω ενα παρτυ για την εταιρια μου,θα μπεις εσυ μεσα?
πριν χρονια,επι εποχης iphone1 σε γνωστο σωληνουργιο των ΒΠ φιλος που εχει παρει το "γαμαω τηλ"
το βγαζει και τραβαει φοτος...
απο που του ρθανε κατι ψιλες...ουτε που το ειδε!!!!
μεχρι να του το δωσουν πισω,ειχε παθει 3 εγκεφαλικα!!
εμεις παλι σα γνωστα γαιδουρια,ειχαμε λιωσει στο γελιο,και το δουλεμα πηγενε συννεφο!!!

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Το bourdela.com είναι ένας χώρος πολυ-ανθρωπογεωγραφικός, όπως θα είναι και το Sinners party, σε αυτά τα δύο μας ενώνει το κέφι μας / ελάττωμά μας / βίτσιο μας /πάθος μας :cheesy: του ... κυνηγού του μουνιού.

Και σε αυτό πρέπει να μείνουμε και όχι στα άλλα που ίσως μας χωρίζουνε.

Το "φίλτρο" των 40 ευρώ είναι σοφό. Είναι τόσο - όσο. Ακόμα και σε εκείνον ο οποίος (θεωρητικά πάντα) δεν το διαθέτει μπορεί σε 2-3 εβδομάδες να το βρεί. 40 ευρώ είναι μία καλή ασπίδα στους παρείσακτους (είναι η σωστή περιγραφή που τους αρμόζει) και στους ΜΙΖΕΡΟΥΣ - ενώ υπάρχουν και κάποια ανταλλάγματα π.χ. ποτάκια.

Θα βγάλουν οι διοργανωτές?
Θα μπούνε μέσα?
Είναι γνήσιοι απόγονοι του Albert Swaitcher :cheesy: υπέρμαχοι της αγαθοεργίας?

Αγνωστο σε πολλούς από εμάς αλλά και αδιάφορο.

Προσωπικά θα ήθελα να ΜΗΝ μπούνε μέσα με κανένα τρόπο και αν βγάλουν κάτι άμεσα ή έμμεσα μέσω ανταλλαγμάτων (ΟΧΙ δεν ξέρω τίποτα μπορεί να είμαι 101% λάθος) ΜΑΓΚΙΑ τους διότι είχαν μία καλή ιδέα η οποία θα μας διασκεδάσει. :orchestra:

Και αν υπάρχει και κάτι γι αυτούς στο τέλος μπορεί λέω μπορεί να τους δώσει το έναυσμα να διοργανώσουν και κάτι ΑΚΟΜΑ καλύτερο στο μέλλον.

σου υπογραφω πως το οποιο νουμερο μπορει να φανταστει σαν κερδος για τους διοργανωτες ακομη κ ο πλεον ξερολας βλακοβλακακος,το εχουν για τον πακι του φαναριου..
της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες..
για λυπηση κ ταυτοχρονα αηδιαστικοι..
δεν τους γαμεις???

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Εγώ αν μου στείλουν πρόσκληση θα πληρώσω θα πάω,θα κάνω τον χαβαλέ μου,θα γνωρίσω όσους και όσες μπορέσω θα πιω ένα κρασάκι και αν.η παρέα γουστάρει και μετάξι θα πάμε να θυμηθούμε τα εφηβικά μαε χρόνια. Λύστε μου μια απορία.γιατι όλοι εσείς που δεν θέλετε γράφετε και γράφετε και ξαναγραφετε??!?αλήθεια γιατί????

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Τελικά έχετε πλάκα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΒΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
το μόνο πριβέ που μπορεί να γίνει είναι απο σωματεία,
Αλήθεια οι Monks ειναι σωματείο ?,
όποιος έρθει ναι απαιτήσει να μπει μέσα είστε υποχρεωμένοι να τον βάλετε.
Με ποιο δικαίωμα θα ψάξετε το τηλέφωνο ή την φωτογραφική μηχανή κα΄ποιου ?
Θα έχετε εντολή εισαγγέλεα ?
Πως θα αποχωρήσει ? δια της βίας ? Αστείο.... Ρνα τηλέφωνο να κανει σας έχουν μαζέψει όλους

Κοσμιοι σαν ορισμένους απο τους διοργανωτές ? Λέω εγώ τώρα...
Ποιο μαγαζί δεν θέλει τους πελάτες να μεθύσουν και να κάνουν κέφι ?

Δηλαδή αν έρθω με τζηνάκι πουκαμισάκι και αθλητικό θα με συλλάβει η Fashion Police ?

Για την μέθη τα είπαμε, τα υπόλοιπα είναι παράνομα εξορισμου,
για να καταλαβω, εσείς αντικαθιστάτε την Ελληνική Αστυνομία ? Οχι , τότε λοιπόν το μόνο που έχετε δικαίωμα να κανετε ειναι να καταγγείλετε το γεγονός.

Γιατι βαρέθηκα να ακούω παπαριές ρωτήστε και ένα δικηγόρο.

Πιο κομπλεξικός και μαλάκας πεθαίνεις. Όξω!!

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Μας απειλεις ? Εισαι σιγουρος? Αν μαθεις δλδ το μαγαζι, τι θα γινει?
Οχι ρε αγορίνα, σιγά μην σε απειλώ, σε γλύφω αλλά δεν το καταλαβαίνεις...
Απλά σου είπα ότι όλα αυτά που λέτε δεν ισχύουν
Και ποιος είμαι ?
Δώσε εσύ το μαγαζί και θα δεις ποιος είμαι και αν κάνω κουμάντο,
όπου και όταν γουστάρω και πως.
Αλλά που κοκοκοκοκοκοκο σε γλύφω πάλι θα λες.

Επιτέλους μπήκαν και κάποιοι που έχουν παραπάνω από 15 μηνύματα και πήραν θέση επί του παρόντος. Και τους ευχαριστώ παρόλο που δεν ξέρω κανέναν τους.

Ολοι οι κλώνοι οι καλοί εδώ, περάστε πάρτε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ υπάρχει πριβέ στην Ελλάδα? Είσαι νομικός? Πως μπορείς και λες κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα και μάλιστα σκοπός σου είναι
απλά η παραπληροφόρηση/προπαγάνδα????  
Τι προπαγάνδα ρε έλληνα, ρώτα μαθε.

Με ποιο δικαίωμα θα ψάξουμε το κινητό ή την φωτογραφική μηχανή? Μάλιστα... θα σου απαντήσω με ένα συμβάν που δεν μου το είπε κανένας,
απλά έγινε μπροστά μου πριν από κάποια χρόνια.
Ταξίδευα από Πάτρα για Κέρκυρα με ένα από αυτά τα μεγάλα τύπου κρουαζιερόπλοιο που πάνε και Ιταλία.
Μέσα σε αυτό το πλοίο υπήρχε καζίνο. Μικρό αλλά δεν έπαυε να ήταν καζίνο. Κάθομαι λοιπόν στο τραπέζι του Black Jack και αρχίζω να παίζω.

Σε είχα για σοβαρό... κρίμα,
στο καράβι δεν μετράνε οι νόμοι του ελληνικού κράτους γιαυτο και είχε ρουλέτα την εποχή που δεν υπήρχαν στην ελλάδα και αν θυμάσαι άνοιγε μετά που έφευγε απο τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Τόσα ξέρετε από νύχτα...
Δεν υπάρχουν ποια προστάτες με την έννοια νταβάδες για να μαθαινεις, όλοι των 90s  που συνεχίζουν έχουν κάνει εταιρείες security, οι υπόλοιποι είναι είναι μέσα. Εκτός να μιλάς για κανενα αλβανό που την πέφτει σε κανενα περίπτερο.

Επειδη εγω ειμαι δικηγορος ρε φιλε, ομολογω οτι παρακολουθησα τα γραφομενα σου και δεν αντιληφθηκα γιατι υπαρχει προβλημα καποιος να κανει ενα πριβε παρτυ. Ιδιωτικος χωρος ειναι. Γιατι δεν μπορω να απαγορευσω σε καποιον να μπει? Δημοσια υπηρεσια ειναι? Οταν κάνεις εσυ παρτυ σπιτι σου, εισαι υποχρεωμενος να βαλεις μεσα όποιον θελει να μπει? Απορια εκφραζω. Δεν εχω καταλαβει τι θελεις να πεις.

alex71 λυπάμαι τους πελάτες σου...
Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εναν ιδιωτικό χώρο με μαγαζι δημοσίου / υγειονομικού ενδιαφέροντος.

τύπε, τι ομάδα είσαι;

έχω λόγο που σε ρωτάω...

Πλατανιάς

whois και λοιποι απαξιώ

Επισκέπτης
1)  Να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ!!!!  Όποιος τραβήξει φώτο ή βίντεο, θα πρέπει να αποχωρήσει από το πάρτυ μας αφού πρώτα έχουμε σιγουρευτή ότι το υλικό έχει σβηστεί.

Βρείτε έναν άλλον τρόπο για να μη το δείτε αυτό.  Άπαξ και βρεθει ο κακοηθης που θα τραβηξει την φωτο,  σε δευτερόλεπτα την βλέπει ο πλανήτης όλος.  Κι αν τη σβησει, την ανακτα.  Εκτος αν του σπασετε το κινητο. (και παλι δεν ειμαι σιγουρος)

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Δώσε εσύ το μαγαζί και θα δεις ποιος είμαι και αν κάνω κουμάντο,

Και για να έχουμε και εμείς ένα ερώτημα εκτός από τα δικά σου.... και τι θα καταλάβεις δηλαδή εάν μάθεις ποιό είναι το κλάμπ?  Δεν σε λαμβάνω.
Θα έρθεις να κάνεις κάτι? Σαν τι δηλαδή? Και να έρθεις να κάνεις κάτι, και πάλι τι θα βγάλεις με αυτή την χειρονομία? Πάλι δεν σε λαμβάνω. Όβερ... ???
Το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να χαλάσεις ένα "πριβέ" πάρτυ για 10' λεπτά και μετά κατά πάσα πιθανότητα να σε σταμπάρουν κάποιοι που ειλικρινά ούτε στον εχθρό μου δεν θα το ευχόμουν.

Δεν ξέρω... τι άλλο να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ποιό είναι το θέμα σου και ποιό είναι το κόλλημα σου με αυτό που πάμε να κάνουμε?
Σε καλέσαμε? Όχι. Θα σε καλούσαμε? Δεν το γνωρίζω. Θα ερχόσουν? Πάλι όχι εφόσον ήδη έχεις από μόνος σου αντιρρήσεις. Άρα?
Γιατί τρώγεσαι με τα ρούχα σου?

Μήπως και εσύ τρολάρεις? Χμμμμ.... και ο "άλλος" ο γρκίζος τρολάριζε μαζί μας εχθές όλη ημέρα στο νήμα και σήμερα είναι "Muted".

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Ελεος ρε παιδια με τους πουθεναδες...μην τους απαντατε...θα βαρεθουν και θα σταματησουν...αφου εχουμε καταλαβει τι κανουν και γιατι το κανουν

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Και για να έχουμε και εμείς ένα ερώτημα εκτός από τα δικά σου.... και τι θα καταλάβεις δηλαδή εάν μάθεις ποιό είναι το κλάμπ?  Δεν σε λαμβάνω.
Θα έρθεις να κάνεις κάτι? Σαν τι δηλαδή? Και να έρθεις να κάνεις κάτι, και πάλι τι θα βγάλεις με αυτή την χειρονομία? Πάλι δεν σε λαμβάνω. Όβερ... ???
Το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να χαλάσεις ένα "πριβέ" πάρτυ για 10' λεπτά και μετά κατά πάσα πιθανότητα να σε σταμπάρουν κάποιοι που ειλικρινά ούτε στον εχθρό μου δεν θα το ευχόμουν.

Δεν ξέρω... τι άλλο να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ποιό είναι το θέμα σου και ποιό είναι το κόλλημα σου με αυτό που πάμε να κάνουμε?
Σε καλέσαμε? Όχι. Θα σε καλούσαμε? Δεν το γνωρίζω. Θα ερχόσουν? Πάλι όχι εφόσον ήδη έχεις από μόνος σου αντιρρήσεις. Άρα?
Γιατί τρώγεσαι με τα ρούχα σου?

Μήπως και εσύ τρολάρεις? Χμμμμ.... και ο "άλλος" ο γρκίζος τρολάριζε μαζί μας εχθές όλη ημέρα στο νήμα και σήμερα είναι "Muted".

Προς θεού, εγώ είπα καλα να περάσετε και το εννούσα,
όταν ομως δέχομαι προκλήσεις και ειρωνίες για το ποιον μου,από πουθενάδες, επειδή σας είπα ότι αυτά που λέτε δεν στέκουν, μετα ερχετε η σειρά μου και απλά σας λέω ότι το ποιο εύκολο ειναι να αποδείξω το εναντίον.
Μην στεναχοριέσαι αν θα με σταμπάρουν , είμαι ολόκληρος μια στάμπα και γεμάτος σημάδια, απλά οι υπεύθυνοι έχουνε περισσότερα ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom