Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Φτωχο μου παιδι...Ποσα ΔΕΝ ξερεις τελικα απο εδω μεσα αλλα και απο εξω...Αν ηξερες σε ποιον απαντησες θα σου αλλαζε η μαμα σου την πανα...

Αντε καλη συνεχεια....

σε ποιον ?
Αχαχαχαχαχαχα
Μαλλον εσείς δεν ξέρετε σε ποιον μιλάτε,
καλα μυαλά...
Περιμένω το μαγαζί να σας κάνω να γελάσετε.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
α χα χα χα χα χα..
[size=10pt][size=10pt]εκτος απο βλακας[/size][/size] [size=10pt][size=10pt]εισαι κ ασεβης..[/size][/size]
κοτα???
κοταρα..
εσυ???
μαγκας???
σκωτονακιας???
ο διδυμος αδελφος του πασαρη???
οχι???
τοτε???
ο καπο ντι καπι των λυκουρεζων-κουγιεων-δημητρακοπουλων???
μηπως ο κοκκινος με τα γουνακια του αλλα σε συσκευασια πεοεπαιτη/κιναιδου κυρ εισαγγελεα(με την τζενη την ωραια)???
γιατι για καλουση με την μεζουρα για τα τεμαχια,δεν σε κοβω..
κρυμμενος πισω απο την ασφαλεια του πισι σου,μαγκιζεις ανεξοδα κ ταυτοχρονα τοσο τραγικα ηλιθιωδως κακογουστα,που εν αγνοια σου(ΒΛΑΚΑ)καταφερες να μας καταστρεψεις στην στιγμη,τον διαγωνισμο-θεσμο του φορουμ για τον "μαλακα της χρονιας"..
θα σε περιμενω ΑΝΤΡΑ..
Τα δωρα-επαθλα σου θα τα εχω προκαταβαλει σε οποιον τριτο εσυ θεωρεις αξιοπιστο..
Ρε τι γλεντια θα ζησουμε..
ΜΠΡΑΒΟ ρε ζαρντεν..
Βρηκα με τι θα ασχοληθω στο παρτυ..
Απο τα πληκτρολογια ολα επιτρεπονται....Αν ηξερε δεν θα σε κοιταζε ουτε στα ματια...Αλλα δεν ξερουν...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
σε ποιον ?
Αχαχαχαχαχαχα
καλα μυαλά...
[size=10pt][size=10pt]Περιμένω το μαγαζί να σας κάνω να γελάσετε.[/size][/size]
Μας απειλεις ? Εισαι σιγουρος? Αν μαθεις δλδ το μαγαζι, τι θα γινει?

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ο μαλακας με τη μηχανη θα πρεπει να τη βαλει στον κωλο του και να φυγει (αφου καποιος υπευθυνος καταστηματος σιγουρευτει οτι η μηχανη η το κινητο δεν εχει καμια φωτο αποθηκευμενη)
δεν εχει τετοιο αβαντζο,αφου εχει ενημερωθει προκαταβολικα..
αρα,να φροντισει να ερθει ειτε με κινητο του κουτιου,ειτε με καθαρη μνημη,γιατι εκτος απο τις φαπες κ το ψυρισμα του "πειστηριου εγκληματος",οι φωτο συν τα βιντεο που εχει τραβηξει με την στραβοχυμενη συμβια του κ την εξωλης-προωλης κρυφοπουτανιτσα υφισταμενη του,θα φτασουν απο τον κουρσαρο μεχρι το xhmaster & τα αλτζατζικι πορνοσαιτ της εγγυς ανατολης..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τελικά έχετε πλάκα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΒΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
το μόνο πριβέ που μπορεί να γίνει είναι απο σωματεία,
Αλήθεια οι Monks ειναι σωματείο ?,
όποιος έρθει ναι απαιτήσει να μπει μέσα είστε υποχρεωμένοι να τον βάλετε.
Με ποιο δικαίωμα θα ψάξετε το τηλέφωνο ή την φωτογραφική μηχανή κα΄ποιου ?
Θα έχετε εντολή εισαγγέλεα ?
Πως θα αποχωρήσει ? δια της βίας ? Αστείο.... Ρνα τηλέφωνο να κανει σας έχουν μαζέψει όλους

Κοσμιοι σαν ορισμένους απο τους διοργανωτές ? Λέω εγώ τώρα...
Ποιο μαγαζί δεν θέλει τους πελάτες να μεθύσουν και να κάνουν κέφι ?

Δηλαδή αν έρθω με τζηνάκι πουκαμισάκι και αθλητικό θα με συλλάβει η Fashion Police ?

Για την μέθη τα είπαμε, τα υπόλοιπα είναι παράνομα εξορισμου,
για να καταλαβω, εσείς αντικαθιστάτε την Ελληνική Αστυνομία ? Οχι , τότε λοιπόν το μόνο που έχετε δικαίωμα να κανετε ειναι να καταγγείλετε το γεγονός.

Γιατι βαρέθηκα να ακούω παπαριές ρωτήστε και ένα δικηγόρο.
Επειδη εγω ειμαι δικηγορος ρε φιλε, ομολογω οτι παρακολουθησα τα γραφομενα σου και δεν αντιληφθηκα γιατι υπαρχει προβλημα καποιος να κανει ενα πριβε παρτυ. Ιδιωτικος χωρος ειναι. Γιατι δεν μπορω να απαγορευσω σε καποιον να μπει? Δημοσια υπηρεσια ειναι? Οταν κάνεις εσυ παρτυ σπιτι σου, εισαι υποχρεωμενος να βαλεις μεσα όποιον θελει να μπει? Απορια εκφραζω. Δεν εχω καταλαβει τι θελεις να πεις.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
και βεβαια ειναι ετσι οπως τα λες..
αλλα εδω ειναι βαλκανια ως γνωστον..
εχεις λοιπον τ αρχιδια να κανεις μανουρα με το μαγαζι για τετοιο θεμα???
εκτος απο τις φαπες που θ αρπαξεις απο την "πορτα"(αναλογικες παντα με την "μαγκια-κλανια σου"),οι τσεοι αρχικα θα σε γραψουν στην καραψωλαρα τους..
αν τους τα πολυσπασεις θα κλαψεις πικρα..
μερτικο απο το νυχτοκαματο,ασυλια που απολαμβανουν,συν του οτι ειναι σκατοψυχοι μπινεδες,αρχικα σε βλεπω σε κανα κατ βουλας,μετα βολτιτσα στην γαδα κ το πρωι της δευτερας στην ευελπιδων με καμια 10αρια κατασκευασμενες κατηγοριες..  
αν επιμενεις να σκασεις σαν λετσος,να τραβας φωτο στην ψυχρα κ να αρνεισαι τον ελεγχο,το σβησιμο των φωτο-βιντεο,να μην δινεις το κινητο,να αρνεισαι να τηρησεις τα οσα "κοσμια" σε "διαταζουν" να κανεις "τα παιδια" κ τελικα,περασει το δικο σου-να φυγεις ορθιος κ αρτιμελης την ωρα που θα τελειωνει το πανηγυρι,εγω ΑΜΕΣΑ θα σου σκασω μια 300αρα στο χερι να πας να τα πιεις οπου θες για το επιτευγμα σου..
Για να το σκεφτεις καλα πριν αποφασισεις τι τελικα θα κανεις,να στο εμπλουτισω κ αλλο..
Μαζι με τα ευρα,σαν EXTRA bonus,θα παρεις κ το κλειδακι απο κοντινο φακχοτελ(πληρωμενο)για free αδειασμα(πληρωμενο κ αυτο) με οποια ανω του μετριου ειναι του γουστου σου & διαθεσιμη..
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΖΩΗ..
Το face control-η πορτα,εχει επιβληθει στο μπουρδελο μας απο την δεκαετια του 80..
ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ..
Δαβαρακης speaking κονιορδε..
ΥΓ..αν καταφερεις να τους φτασεις στο σημειο που πεφτει η κουρτινα στα ματια τους & σε ματωσουν(παρα την αρχικη θεληση τους)τυπου λιποθυμικο επεισοδιο-γυρισμενα ματια αναποδα-ψιλοανακοπη κ μπολικα αιματακια,ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι θα χεστεις στο ταλαρο απο τα δικαιωματα που ΕΓΩ θα πουλησω σε ολο τα καναλια & τα sites του πλανητη..
viral που λενε..
ΕΙΣΑΙ ρε τρυπιε???

πιο σωστος πεθαινεις.Μ εχεις μπερδεψει πολυ :hi:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
σε ποιον ?
Αχαχαχαχαχαχα
καλα μυαλά...
Περιμένω το μαγαζί να σας κάνω να γελάσετε.
αυτοκτονα καλυτερα..
με την χαζομαρα που σε κατατρεχει,εχεις καλυτερες πιθανοτητες..
με εφτιαξες καριολακο..
βαριομουνα την φασαρια & το τρεξιμο μεσημεριατικα(8 το απογευμα!!!ΕΛΕΟΣ ρε..Ουτε η φιλικη εταιρεια δεν μαζευοταν τετοια ωρα),αλλα εσυ εισαι καλο πουλεν..
θα φτιαξω καλη εξεδρα για την παρτη σου..
ΖΟΥΜΕ για το special event που αυτοβουλως δημιουργησες..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ τυπε..
Σε θαυμαζω..
Υ.Γ ζαρντεν εσυ που εχεις καλες ακρες στο πουστρονησο για ριξε μια γυρα στους μπουκ να τον παιξουμε κ εκει τον καραγκιοζη,γιατι εχω κατι παραλαβες μεχρι το Πασχα κ ψιλοαγχωνομαι..
Σιγουρακι ειναι ο ταραμας..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παλι η ιδια ιστορια. Γιατι ειναι παρανομο το face control? Εγω εχω ενα μαγαζι. Ιδιωτικο. Και ερχονται πελατες. Με οποιους θελω μπορω να συμβληθω και να συναψω συμβαση μαζι τους, πουλώντας τους τις υπηρεσιες μου. Δεν καταλαβα. Το να εχω ενα κλαμπ και να επιτρεπω σε οποιον θελω την εισοδο, ποιος μπορει να μου το απαγορευσει? Υπαρχει ελευθερια συμβασεων σε αυτη τη χωρα εδω και 200 χρονια ή οχι? Δηλαδη αν εχω ενα ψιλικατζιδικο δεν μπορω να πω σε καποιον "δεν σου πουλαω γιατι ετσι"?

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
πιο σωστος πεθαινεις.Μ εχεις μπερδεψει πολυ :hi:
ναι..
το εχω κ αυτο..
μελανι καργα(μαζι με μουντου ομως)..
κανονες-τακτικες επιβιωσης..
απο μικρος βλεπω πολλα ντοκυμαντερ κ εχω αποκτησει κουσουρια..
εχω κ εγω τα προβληματα μου..
το παλευω..
αλλα μολις το μαζευω,πεταγεται μια μορφη σαν τον ντιλιγκερ (Moutro69) κ ξαναπεφτω στα ταρταρα..
ζητω την κατανοηση σας..

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
ναι..
το εχω κ αυτο..
μελανι καργα(μαζι με μουντου ομως)..
κανονες-τακτικες επιβιωσης..
απο μικρος βλεπω πολλα ντοκυμαντερ κ εχω αποκτησει κουσουρια..
εχω κ εγω τα προβληματα μου..
το παλευω..
αλλα μολις το μαζευω,πεταγεται μια μορφη σαν τον ντιλιγκερ (Moutro69) κ ξαναπεφτω στα ταρταρα..
ζητω την κατανοηση σας..
Οχι
Αλλο εννοω,εισαι λιγο αντιφατικος
Τες πα,στο συγκεκριμενο εχεις χιλια δικια(παντα κατα την ταπεινη γνωμη μου)
Καλη διασκεδαση (δυστυχεστατα θα λειπω στην αλλοδαπη-τα καλυτερα χανω)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Παλι η ιδια ιστορια. Γιατι ειναι παρανομο το face control? Εγω εχω ενα μαγαζι. Ιδιωτικο. Και ερχονται πελατες. Με οποιους θελω μπορω να συμβληθω και να συναψω συμβαση μαζι τους, πουλώντας τους τις υπηρεσιες μου. Δεν καταλαβα. Το να εχω ενα κλαμπ και να επιτρεπω σε οποιον θελω την εισοδο, ποιος μπορει να μου το απαγορευσει? Υπαρχει ελευθερια συμβασεων σε αυτη τη χωρα εδω και 200 χρονια ή οχι? Δηλαδη αν εχω ενα ψιλικατζιδικο δεν μπορω να πω σε καποιον "δεν σου πουλαω γιατι ετσι"?
ελα ρε..
ΛΑΘΟΣ εισαι..
σε οποιοδηποτε χωρο υφισταται(στο ελλαδισταν)με χαρακτηρα δημοσιας συναθροισης(ΑΡΑ ΟΧΙ ΟΙΚΙΑ),ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιουται να απαγορεψει σε κανεναν την προσελευση,απο την στιγμη που πληρωνει το αντιτιμο & δεν παραβαινει τους νομους της συμβιωτικης κοινωνιας μας..
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ & ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ οπου ο νομοθετης επιτρεπει κατω απο συγκεκριμμενες παραμετρους την λειτουργεια του ΚΛΕΙΣΤΟΥ κλαμπ(στο οποιο δεν μπορει να μπει κανεις τσεος χωρις εγκριση και παρουσια εισαγγελεα)..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ελα ρε..
ΛΑΘΟΣ εισαι..
σε οποιοδηποτε χωρο υφισταται(στο ελλαδισταν)με χαρακτηρα δημοσιας συναθροισης(ΑΡΑ ΟΧΙ ΟΙΚΙΑ),ΚΑΝΕΙΣ δεν δικαιουται να απαγορεψει σε κανεναν την προσελευση,απο την στιγμη που πληρωνει το αντιτιμο & δεν παραβαινει τους νομους της συμβιωτικης κοινωνιας μας..
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ & ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ οπου ο νομοθετης επιτρεπει κατω απο συγκεκριμμενες παραμετρους την λειτουργεια του ΚΛΕΙΣΤΟΥ κλαμπ(στο οποιο δεν μπορει να μπει κανεις τσεος χωρις εγκριση και παρουσια εισαγγελεα)..
Δημοσια συναθροιση σε κλειστο ιδιωτικο χωρο δεν νοειται.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Οχι
Αλλο εννοω,εισαι λιγο αντιφατικος
Τες πα,στο συγκεκριμενο εχεις χιλια δικια(παντα κατα την ταπεινη γνωμη μου)
Καλη διασκεδαση (δυστυχεστατα θα λειπω στην αλλοδαπη-τα καλυτερα χανω)
δωσε skype να σου κανουμε live αναμεταδοση..
ξερεις,με κουπονακι απο το amazon..
2ευρω το λεπτο θα τον πουλησω αυτον τον ξεχωριστο web whore modelακο..

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
τελικα η βραδια εκτος απο τα γνωστα θεματα,θα εχει και πολυ γελιο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε γατακι μουτρο...εχεις περπατησει καθολου νυχτα,και οχι σε τιποτα κουλτουριαρικα μαγαζια του "κολο"νακιου,
παρακατω εχεις παει...στα λενε εδω αλλα δε βαζεις μυαλο..
επειδη σε κοβω για παντελος ασχετο,φιλικα θα σου λεγα,για το δικο σου καλο...να μην κανεις το αστειο και εμφανιστεις,
ειδικα με πλαγιους τροπους..ξερεις τωρα,θα βαλεις κανα αλλο προφιλ,να παρεις προσκληση κλπ.
αφου δε γουσταρεις ρε φιλε τη κοβεσαι,ασε εμας που γουσταρουμε το σκηνικο,να ασχολουμαστε...
η μηπως θες κομματακι απ τη πιτα????εεε για πες..
μπορει να παιζεις και αλλου μπαλα,και να σου χαλασανε το σκηνικο εεε!
ρε ζαντ,βαλτε την εισοδο 45,να βγαλουμε ενα χαρτζιλικη για το παιδι!
ειπα προχτες να μην ξανα γραψω,αλλα της 15 μερες που μενουν για το παρτυ
βλεπω να πεφτει πολυ τρολαρισμα!!!!
get a life ρε γκασμα,που λεμε και μεις οι ελληνες!

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Δημοσια συναθροιση σε κλειστο ιδιωτικο χωρο δεν νοειται.
δεν υφισταται αυτο ρε..
νομιμα κ κυριλατα γινεται μονο αν αυταποδεικτα(φαινεται με γυμνο οφθαλμο)εχεις πουλησει τις θεσεις που σου επιτρεπει ο νομοθετης κ ετσι γραφεις στ αρχιδια σου οποιον κ να απειλει-φωνασκει-μυξοκλαιει..
τι σημαινει κλειστος ιδιωτικος χωρος οταν δεν ειναι το ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ???
οπου επιτρεπεις να υπαρχουν ξενοι-αγνωστοι προς εσενα ανθρωποι,τοτε ΟΛΟΙ δικαιουνται να τυχουν της ιδιας αντιμετωπισης..
ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ..
ΑΝΤΡΕΑΣ..
ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ..
ΣΚΑΕΙ Ο ΧΛΙΔΑΝΕΡΓΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΝΙΟΣ ΟΥΓΚΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ & ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΦΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ & ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΕΥΘΕΩΣ Κ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΣΑΣ..
ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ..
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
αισχροκερδη!!!
και θα γελας και θα κονομας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν υφισταται αυτο ρε..
νομιμα κ κυριλατα γινεται μονο αν αυταποδεικτα(φαινεται με γυμνο οφθαλμο)εχεις πουλησει τις θεσεις που σου επιτρεπει ο νομοθετης κ ετσι γραφεις στ αρχιδια σου οποιον κ να απειλει-φωνασκει-μυξοκλαιει..
τι σημαινει κλειστος ιδιωτικος χωρος οταν δεν ειναι το ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ???
οπου επιτρεπεις να υπαρχουν ξενοι-αγνωστοι προς εσενα ανθρωποι,τοτε ΟΛΟΙ δικαιουνται να τυχουν της ιδιας αντιμετωπισης..
Aς το αφησουμε. Μην μπαχαλευουμε το θρεντ που πραγματευεται ενα πολυ σοβαρο θεμα. Το συζηταμε καποια αλλη στιγμη αν θελεις.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Λοιπόν για να μιλήσουμε σοβαρά μετα τις 01:00 όσοι έχουμε περιθώριο χρόνου θα κάνουμε καμμια πουτανοτσαρκα????

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom