Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
βλεπεις παντου φαντασματα ε :jerking:?δεν αντεχεις οτι μπορει να σε κριτικαρει καποιος για την πιπα που διοργανωνεις :jerking:

Βρε καλώς τον.... που χάθηκες εσύ? Μετάξι ήσουν? Έπεσε παράς από την μαμά και τον μπαμπά και είπες να το γλεντήσεις και εσύ λίγο?
:2funny: :2funny: :2funny:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Αυτό είναι θέμα του κλάμπ και το χειρίζεται το ίδιο ώστε να είναι νόνιμο. Πιθανολογώ ότι μία τέτοιου είδους επιχείρηση ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που κάνει πάρτυ με προσκλήσεις.
Άρα, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως θα το χειριστούν. Άλλωστε υπάρχει λογιστικό και νομικό τμήμα από την ίδια την επιχείρηση και όπως προανέφερα είναι δικό τους ο τομέας
για το πως θα το χειριστούν.

πολλα δεν γνωριζεις για τετοια θεματα, και προσωπικη συμβουλη, διευθετησε τα γτ αν βρεθει ελεγχος κ δεν ασχοληθουν, θα πουν να ο κυριος απο δω....

Σαν εισοδος πρεπει να δοθει ενα απο τα δυο π σ ανεφερα πιο πριν, και ο πελατης να τα χει πανω του...και φυσικα ολα διευθετημενα, λιστα προσωπικου συμπληρωμενη/ανηρτημενη..κτλ κτλ...

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
καλα, επειδη φανηκε οτι δεν εχεις καν επαφη με κλαμπ και νυχτα, απ την στιγμη που με ρωτας τι ειναι ο αυτοφωρακιας,,,ειναι αυτοματως ακυρα τα σχολια που κανεις πιο πανω..διαβασε καλα τι γραφει περι παραβασεων, και οριστε αυτοφωρακια με το κλαμπ, αν δεν εχει...

Νομίζω ότι σου απάντησα εδώ ---> [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=254077.555[/color]]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=254077.555[/url]
αλλά μάλλον δεν είδες ή απλά δεν ήθελες να μου απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα.
Δεν πειράζει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Βρε καλώς τον.... που χάθηκες εσύ? Μετάξι ήσουν? Έπεσε παράς από την μαμά και τον μπαμπά και είπες να το γλεντήσεις και εσύ λίγο?
:2funny: :2funny: :2funny:
οχι,θα δωσω 40 ευρω για να φαω κρυες τυροπιτες και να πιω απο το πενταλιτρο κρασι της παρεας απεριοριστα .και να βγαλεις και ενα δεκαρικακι μεσο ορο το κεφαλι.ναι ξερω,δεν θα με δεχοσουν.σε παρακαλω τυπε,αναθεωρησε,μην μου το κανεις αυτο :vomit:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Νομίζω ότι σου απάντησα εδώ ---> [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=254077.555[/color]]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=254077.555[/url]
αλλά μάλλον δεν είδες ή απλά δεν ήθελες να μου απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα.
Δεν πειράζει.

δεν μ ανοιγει το λινκ,,,ποιο μηνυμα αναφερεσαι..?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
δεν μ ανοιγει το λινκ,,,ποιο μηνυμα αναφερεσαι..?

Έγραψα στην προηγούμενη σελίδα....

Μήπως εννοής αυτό????
«Αυτοφωράκιας» είναι το άτομο που παρουσιάζεται ως υπεύθυνος νυχτερινού κέντρου ώστε να κλειστεί προσωρινά στο αυτόφωρο,
αντί του πραγματικού υπευθύνου, σε περιπτώσεις αυτόφωρης δίωξης λόγω παραβίασης των κανονισμών λειτουργίας????

Και σε ρωτάω εγώ.... γιατί να υπάρξει κάτι τέτοιο? Όταν πας εσύ σε ένα κλάμπ (εύχομαι να έχεις πάει στην ζωή σου δηλαδή έστω μία φορά),
και πίνεις το ποτό σου, και τρωως το φαγητό σου, και ακούς μουσική, και βλέπεις τις νεαρές κορασίδες να χορεύουν πολλές φορές γυμνές,
και μιλάς με άλλους ανθρώπους μέσα σε αυτό το κλάμπ, και βλέπεις και κάτι λίγα special show από το ίδιο το κλάμπ, και μιλάς και κάποιες
όμορφες ή ακόμα και άσχημες γυναίκες.... όλα αυτά χρειάζονται "Αυτοφωράκια"????

Καλά που το ανέφερες να το κοιτάξω. Εάν είναι έτσι... να μην ξαναπάω σε κλάμπ.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ποτέ δεν ανέφερα ότι γνωρίζω... και ας πούμε εκτιμώ το ενδιαφέρον σου.

:hi:

εννοω δεν γνωριζεις τα θεματα αυτα σε συναρτηση με το συγκεκριμενο κλαμπ....ας πουμε εχετε καταληξει στη μουσικη κ το ποτο,,αλλα τετοιες λεπτομερειες τεχνικης/οικονομικης φυσεως, δεν αναφερονται καν, κρυβονται και καποια εσοδα και γινονται αβαβα...στο τελος της βραδιας...

και τωρα νομικο,,,και λογιστικο τμημα, κανεις δεν εχει μην ακουω φανφαρες..ενα λογιστη -επισκεπτη εχουν ολοι, και δικηγορο για οποτε/αν χρειαστει...μην το παρουσιαζεις σαν το ministry of sound...

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
οχι,θα δωσω 40 ευρω για να φαω κρυες τυροπιτες και να πιω απο το πενταλιτρο κρασι της παρεας απεριοριστα .και να βγαλεις και ενα δεκαρικακι μεσο ορο το κεφαλι.ναι ξερω,δεν θα με δεχοσουν.σε παρακαλω τυπε,αναθεωρησε,μην μου το κανεις αυτο :vomit:

Στο F.F.B.B. (FreeFuckBouBet) δήλωσες συμμετοχή????? Με €10 γαμάς φίλε εσκορτάκι... όχι τελειωμένες τύπου Μετάξι.
Κι αν σου κάτσει??? Που λέει και ο ΟΠΑΠ.
Ξεκόλλα τύπε!!!

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Έγραψα στην προηγούμενη σελίδα....

Μπορει να υπαρξει αναμειξη αυτοφωρακια, οχι για σας που στε εκει..αλλα γ οικονομικες παραβασεις, ωραριου, ναρκεωτικων, διαταραξης, μηνυσης κτλ...

Ειναι συνεχεια της κουβεντας περι αποδειξεων...θα τον μπουζουριασουν γ ενα βραδυ, εσας θα σας διακοψουν την βραδια,,αυτα...τι αλλο θες ν εξηγησω..?

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
συγνωμη που ρωταω, και δεν χρειαζεται ν απαντησεις...τι ηλικιες ειστε οι Monks που το κανονιζετε..?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Στο F.F.B.B. (FreeFuckBouBet) δήλωσες συμμετοχή????? Με €10 γαμάς φίλε εσκορτάκι... όχι τελειωμένες τύπου Μετάξι.
Κι αν σου κάτσει??? Που λέει και ο ΟΠΑΠ.
Ξεκόλλα τύπε!!!
τουλαχιστον αυτος τυπε πηγε να κανει την πλακα του,ουτε εκρυψε τιποτα,και εγγυηθηκε και για το πρωτο γαμησι αν δεν συμπληρωθει το ποσο.και επειδη το πας συνεχεια υπουλα-υπουλα οτι εχει εξοδα το μαγαζι και για αυτο μπηκε η εισοδος,ναι,εχει εξοδα,αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει και κερδος το οποιο θα μοιραστειτε.και μια και μιλας απαξιωτικα για το Μεταξι συνεχως,η Φυλης δεν απεχει και πολυ,ενα τσιγαρο δρομος ειναι,μην ξεχνιεσαι τοσο ευκολα.βεβαια μεγαλοπιαστηκες τωρα και γαμας μονο εσκορτακια.αληθεια,απο αυτες που θα παρουν οσοι δεν κερδισουν στις κληρωσεις,εχετε να λαμβανετε τιποτα :think:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Να το θυμεθείτε αυτό όταν τον ρωτήσετε κάτι ή του πείτε ευχαριστώ,
μην τα κάνετε μαζζί θα είναι το γλύψιμο του αιώνα !!!!

ο zadren θα αναλαβει ρολο hostess στην πορτα...και μεσα θα κανει τον  sommelier....μετα θα διοργανωσει degustation γ τους καλεσμενους, και στο τελος θ απαγγειλει ερωτικη ποιηση Κουρακη...

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
τουλαχιστον αυτος τυπε πηγε να κανει την πλακα του,ουτε εκρυψε τιποτα,και εγγυηθηκε και για το πρωτο γαμησι αν δεν συμπληρωθει το ποσο.και επειδη το πας συνεχεια υπουλα-υπουλα οτι εχει εξοδα το μαγαζι και για αυτο μπηκε η εισοδος,ναι,εχει εξοδα,αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει και κερδος το οποιο θα μοιραστειτε.και μια και μιλας απαξιωτικα για το Μεταξι συνεχως,η Φυλης δεν απεχει και πολυ,ενα τσιγαρο δρομος ειναι,μην ξεχνιεσαι τοσο ευκολα.βεβαια μεγαλοπιαστηκες τωρα και γαμας μονο εσκορτακια.αληθεια,απο αυτες που θα παρουν οσοι δεν κερδισουν στις κληρωσεις,εχετε να λαμβανετε τιποτα :think:

Αγαπητέ, προς πληροφόρηση σου καθότι και δεν με ξέρεις.... ακόμα γαμάω Φυλής. Και δεν ξεχνάω. Ξεχνιούνται αυτά? ;)
Αλλά όχι ρε φίλε και Μετάξι... ποιο κάτω φτάνεις κόλαση. Είδες που έστω και το ένα τσιγάρο κάνει την διαφορά. Η λεπτομέρεια μετράει.

Τι να κάθομαι όμως τώρα να εξηγώ και σε εσένα? ¨Ετσι μου έρχετε να σε βάλω μέσα με δικά μου έξοδα και μετά το παρτάκι να μου πεις εάν στην τελική βγάλαμε... ή βάλαμε.  
Αλλά όπως είπα... άστο να πάει στα κομμάτια. Σε ικανοποιεί ότι θα βάλω €10 ευρώ στην τσέπη μου... πες το. Θες παραπάνω? Ότι θα βάλω €1010 ευρώ στην τσέπη μου... πες το και αυτό.
Θα το καταπιώ και αυτό μαζί με όλα τά άλλα.

Και όσο για το εάν λαμβάνουμε τίποτα... όχι Νάσο δεν λαμβάνουμε. Ή καλύτερα να μιλήσω αποκλειστικά για την πάρτη μου... ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
Και ακόμα πιο συγκεκριμένα... και από αυτές που θα είναι στην κληρωση, κάποιες είναι από ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ αλλά δεν θα παύει να είναι έξοδα προς εμάς.
Αλλά και πάλι... θα έπρεπε να μπω σε αυτή την διαδικασία και να σου απολογηθώ? Ή να σου αποδείξω κάτι? Θα έπρεπε? Δεν νομίζω.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αγαπητέ, προς πληροφόρηση σου καθότι και δεν με ξέρεις.... ακόμα γαμάω Φυλής. Και δεν ξεχνάω. Ξεχνιούνται αυτά ;)
Αλλά όχι ρε φίλε και Μετάξι... ποιο κάτω φτάνεις κόλαση. Είδες που έστω και το ένα τσιγάρο κάνει την διαφορά. Η λεπτομέρεια μετράει.

Τι να κάθομαι όμως τώρα να εξηγώ και σε εσένα? ¨Ετσι μου έρχετε να σε βάλω μέσα με δικά μου έξοδα και μετά το παρτάκι να μου πεις εάν στην τελική βγάλαμε... ή βάλαμε.  
Αλλά όπως είπα... άστο να πάει στα κομμάτια. Σε ικανοποιεί ότι θα βάλω €10 ευρώ στην τσέπη μου... πες το. Θες παραπάνω? Ότι θα βάλω €1010 ευρώ στην τσέπη μου... πες το και αυτό.
Θα το καταπιώ και αυτό μαζί με όλα τά άλλα.

Και όσο για το εάν λαμβάνουμε τίποτα... όχι Νάσο δεν λαμβάνουμε. Ή καλύτερα να μιλήσω αποκλειστικά για την πάρτη μου... ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
Αλλά και πάλι... θα έπρεπε να μπω σε αυτή την διαδικασία και να σου απολογηθώ? Ή να σου αποδείξω κάτι? Θα έπρεπε? Δεν νομίζω.
τυπε μου θα σου πω κατι και αν θες καποια στιγμη θα με θυμηθεις,μπορει και αμεσα,μπορει και πιο μετα.η φραση κλειδι που ειπες ειναι η εξης..'Η καλυτερα να μιλησω αποκλειστικα για την παρτη μου..ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
αυτο για το οποιο θα με θυμηθεις ειναι με τα τωρινα σου 'κολληταρια',σε καποιο χρονικο διαστημα δεν θα μιλας καν.γιατι δεν ειναι πραγματικοι σου κολλητοι.εσυ παρασυρθηκες σε μια φαση που γουσταρες,και καλα εκανες,να κανεις την καυλα σου,χωρις να ξερεις απο μαγαζια,οχι οτι θα επρεπε κιολας,και μπορει και ΕΣΥ και μονο προσωπικα να μην βγαλεις.με σενα δε θα ξαναερθω σε αντιπαραθεση αν και με προσεβαλες πολλες φορες,εγω την πλακα μου κανω εδω μεσα και μονο.
και κατι τελευταιο..Μεταξι και Φυλης οι γκομενες πηγαιροερχονται καθε μερα και ανεβοκατεβαινουν απο εικοσαρικο στο δεκαρικο και αντιστροφα.οι ΙΔΙΕΣ ειναι τυπε,τωρα αν σε χαλαει η Ιασωνος και σου αρεσει η Φυλης,γουστα ειναι αυτα :hi:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
με σενα δε θα ξαναερθω σε αντιπαραθεση αν και με προσεβαλες πολλες φορες,

Είμαι της γνώμης ότι οι αντιπαραθέσεις κάνουν καλό, αλλά όταν έχουν κάποιο νόημα και όχι σκοπό.
Δεν προσέβαλα εσένα καθότι δεν σε γνωρίζω και δεν με γνωρίζεις. Προσέβαλα το ύφος των γραπτών σου κατά καιρούς και τίποτα παραπάνω.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
πεφτει το θεμα ομως,,,κλωνοι σχολιαστε....ζαντρεν εμφανισου...

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
πεφτει το θεμα ομως,,,κλωνοι σχολιαστε....ζαντρεν εμφανισου...

Μιας και μιλάμε ακόμα για κλωνάρια... να πούμε και λίγα στατιστικά στοιχεία.
Πρώτο σου πόστ στις στις 05/10/16, 00:12.
Σήμερα στις 02:00πμ ήταν το δωδέκατο σου μήνυμα.

Από τις 10:02πμ σήμερα μέχρι και τις 18:48μμ επίσης σήμερα μου έχεις κάνει 55 ποσταρίσματα.
Εκ των οποίων από τα 55 σημερινά σου ποσταρίσματα και τα 55 είναι στο δικός μας νήμα.  ;)

"Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω"

ΥΣ: Ο Zadren κοιμάτε τέτοια ώρα. Από τις 04:00πμ σηκώνεται ο άνθρωπος να πάει στο μουσείο.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Μιας και μιλάμε ακόμα για κλωνάρια... να πούμε και λίγα στατιστικά στοιχεία.
Πρώτο σου πόστ στις στις 05/10/16, 00:12.
Σήμερα στις 02:00πμ ήταν το δωδέκατο σου μήνυμα.

Από τις 10:02πμ σήμερα μέχρι και τις 18:48μμ επίσης σήμερα μου έχεις κάνει 55 ποσταρίσματα.
Εκ των οποίων από τα 55 σημερινά σου ποσταρίσματα και τα 55 είναι στο δικός μας νήμα.  ;)

"Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω"

ΥΣ: Ο Zadren κοιμάτε τέτοια ώρα. Από τις 04:00πμ σηκώνεται ο άνθρωπος να πάει στο μουσείο.

Ρε κολλημα με αυτο,,,,τουλαχιστον στειλε μ πμ,,,πες μ ποιανου κλωνος ειμαι...και βασικα πες μ τι εχει παιχτει γτ δεν καταλαβαινω γτ καποιος να σας εχει ναλει στο ματι...

,,ο αλλος οντως σε μουσειο, η πλακα κανεις...?τι ειναι ο φυλακας...?απο την ταινια..?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom