ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
ημουν 99% συμφωνος να μη δοθει το ονομα του μαγαζιου υστερα απο συζητηση με τον ''γεροντα''...αλλα τωρα ειμαι 1000% συμφωνος...καλα κανατε και δεν δινετε το ονομα του μαγαζιου ....αν ειναι δυνατον και την τελευταια στιγμη...τραβανε ζορια τα παλικαρια...ζορια που χρηζουν εξεταση απο ψυχιατρο...προστατεψτε το event οσο καλυτερα γινετε!!!Καλά... σε αυτό μην βάζεις και χέρι στην φωτιά. Να μας πει ο Admin τι? Ότι έχεις κλώνους από άλλα IP?
Σε προκαλώ να μας πεις και να αποκαλύψεις τις διαδικασίας / συννενοήσεις που κρύβονται από πίσω. Θέλεις πρώτα να μου τις πεις σε πμ πριν τις βγάλεις στην φόρα? Όχι τίποτα άλλο να ξέρω εάν θα χρειαστεί να αγοράσω πανοπλία τυχόν που με πάρουν με τις πέτρες.
Βέβαια εάν είσαι η Νικολούλη... τότε πάω πάσο... θα κάνεις μεγάλες αποκαλύψεις.
Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα... πόσο χρονών με κόβεις? Είμαι ψηλός ή κοντός? ¨Εχω δουλειά ή δεν έχω? Οικογένεια ή όχι? Για πες? Γνωριζόμαστε? Ξέρεις και που πίνω καφέ και τυχόν αν μου αρέσουν οι τυρόπιτες ή τα πενιρλί?
Εάν εσύ θεωρείς ότι βάζοντας κάποιοι από την τσέπη τους χρήματα (εγώ ας πούμε βάζω... και βάζω βαθιά)... κάνουν εξτραδάκια? Εξτραδάκια φίλε είναι όταν κάνεις τον οδηγό. Ξέρεις εσύ. ;)
Εάν μας πείραζε φίλε δεν θα ανοίγαμε νήμα να σηζητάμε με τον καθένα. Καθόλου. Ήδη μας βοηθάνε πολλά άτομα από εδώ μέσα με δική τους προτοβουλία με το που είδαν το νήμα και μας πρότειναν ιδέες και ακόμα συνεργασίες για την επιτυχία του event.
Αυτό όμως που αποκλείω είναι να επιτρέψω στον κάθε παπάτζα που βγαίνει εδώ πίσω από κλονάρια να γράφει ότι του κατέβει απ'το μυαλό με σκοπό την κακοβουλία και κακοπιστία.
Και μην μου πεις ότι ήρθες να μας βοηθήσεις... γιατι εάν το πεις να ξέρεις ότι ήδη έχεις πάρει ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ και μόνο από τον τρόπο που διατύπωσες εν γνώση σου εσφαλμένα τα όσα είπες.