Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Καλά... σε αυτό μην βάζεις και χέρι στην φωτιά. Να μας πει ο Admin τι? Ότι έχεις κλώνους από άλλα IP?

Σε προκαλώ να μας πεις και να αποκαλύψεις τις διαδικασίας / συννενοήσεις που κρύβονται από πίσω. Θέλεις πρώτα να μου τις πεις σε πμ πριν τις βγάλεις στην φόρα? Όχι τίποτα άλλο να ξέρω εάν θα χρειαστεί να αγοράσω πανοπλία τυχόν που με πάρουν με τις πέτρες.
Βέβαια εάν είσαι η Νικολούλη... τότε πάω πάσο... θα κάνεις μεγάλες αποκαλύψεις.

Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα... πόσο χρονών με κόβεις? Είμαι ψηλός ή κοντός? ¨Εχω δουλειά ή δεν έχω? Οικογένεια ή όχι? Για πες? Γνωριζόμαστε? Ξέρεις και που πίνω καφέ και τυχόν αν μου αρέσουν οι τυρόπιτες ή τα πενιρλί?
Εάν εσύ θεωρείς ότι βάζοντας κάποιοι από την τσέπη τους χρήματα (εγώ ας πούμε βάζω... και βάζω βαθιά)... κάνουν εξτραδάκια? Εξτραδάκια φίλε είναι όταν κάνεις τον οδηγό. Ξέρεις εσύ.  ;)

Εάν μας πείραζε φίλε δεν θα ανοίγαμε νήμα να σηζητάμε με τον καθένα. Καθόλου. Ήδη μας βοηθάνε πολλά άτομα από εδώ μέσα με δική τους προτοβουλία με το που είδαν το νήμα και μας πρότειναν ιδέες και ακόμα συνεργασίες για την επιτυχία του event.
Αυτό όμως που αποκλείω είναι να επιτρέψω στον κάθε παπάτζα που βγαίνει εδώ πίσω από κλονάρια να γράφει ότι του κατέβει απ'το μυαλό με σκοπό την κακοβουλία και κακοπιστία.
Και μην μου πεις ότι ήρθες να μας βοηθήσεις... γιατι εάν το πεις να ξέρεις ότι ήδη έχεις πάρει ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ και μόνο από τον τρόπο που διατύπωσες εν γνώση σου εσφαλμένα τα όσα είπες.
ημουν 99% συμφωνος να μη δοθει το ονομα του μαγαζιου υστερα απο συζητηση με τον ''γεροντα''...αλλα τωρα ειμαι 1000% συμφωνος...καλα κανατε και δεν δινετε το ονομα του μαγαζιου ....αν ειναι δυνατον και την τελευταια στιγμη...τραβανε ζορια τα παλικαρια...ζορια που χρηζουν εξεταση απο ψυχιατρο...προστατεψτε το event οσο καλυτερα γινετε!!!

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
...προστατεψτε το event οσο καλυτερα γινετε!!!
[/quote]

Πωπω μαλακα αργοσχολοι...

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
...προστατεψτε το event οσο καλυτερα γινετε!!!
Πωπω μαλακα αργοσχολοι...

Αυτό που μόλις έγραψες ... αυτό κι αν είναι για γέλια.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΛΑΙΩ ΤΩΡΑ!!!
Λέει η παροιμία... "Είπε ο γάϊδαρος τον πετινό κεφάλα"!

Και τελειώνει άλλη μία εποικοδομητική συζήτηση εδώ.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Αυτό που μόλις έγραψες ... αυτό κι αν είναι για γέλια.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΛΑΙΩ ΤΩΡΑ!!!

εγω τρωω τον ελευθερο μ χρονο στο γραφειο εδω μεσα,,,,εσυ τρως ωρες ολοκλη

Καντε το παρτακι σας, παιδια και αφηστε τους χαρακτηρισμους, ασοβαροι ειστε...

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Zadren θα απαντησεις τπτ στις κατηγοριες ρε?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μην ανησυχείς παικταρά... Και στην περιοχή μας να είναι υπάρχουν parking με πολύ καλές τιμές όπως επίσης και καβάτζες σε πολλα στενάκια!  ;)

Τύπε ... δεν ψάχνω να παρκάρω σε τέτοια μέρη .
Και δεν προτιμώ parking που δεν ξέρω που πρέπει να αφήσεις κλειδιά.
Αν είναι κοντά κανένα σαν τα polis park , το συζητάμε.
Αλλά τέτοιου τύπου ξέρω μόνο κάνιγγος, πλατεία αιγύπτου, πολεμικό μουσείο , παίδων , ολπ , γκάζι .
Επίσης άνετο πάρκιγκ σε δρόμους όπως το θεωρώ εγώ ,παίζει σε περιοχές που δεν έχουν και πολλά μαγαζιά ! Είναι αμιγώς περιοχές κατοικίας.

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1

Ο ψυχαναγκασμος σε συναρτηση με την διαταραχη προσωπικοτητας στο πληστον των περιπτωσεων οδηγει σε κριση πανικου!!!

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
τρομερο επιχειρημα...οπως ολα αλλωστε...σας το ειπα...στον ψυχιατρο-ψυχαναλητη ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!

δεν εχω ορεξη να απανταω φιλε, απλα και μονο απο τετοια επαρση για ενα παρτυ, βγαζει μια γελοιτητα το ολο θεμα...

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ο ψυχαναγκασμος σε συναρτηση με την διαταραχη προσωπικοτητας στο πληστον των περιπτωσεων οδηγει σε κριση πανικου!!!

κατι σβηστηκε στην πορεια, τσακαλε...δεν εχω αναγκε να πανικοβληθω..

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Γιατι εχετε φρικαρει παιδες...?δεν πανε ολα οπως τα προγραμματισατε..?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376

'Αλλος ένας "Δημόσιος" που τρώει τον ελεύθερο του χρόνο εις βάρος του Έλληνα πολίτη... μάλιστα.
Τουλάχιστον εγώ όσες ώρες και να αλλοιώνω είναι μόνο εις βάρους εμού του ιδίου.

Τέλος πάντων... θα ήθελα πραγματικά να πιστεύω ότι σύμφωνα με αυτά που γράφω κατά καιρούς (εάν με παρακολουθείς) μόνο ασόβαρος δεν είμαι.
Ο τρόπος που γράφω είναι καθαρός, σεμνός, και ποτέ δεν προσβάλω τον άλλο ακόμα και εάν θα έπρεπε. Εκτός κι αν με χαρακτιρίζει... κλεψτη, ψευτη, μιζαδορο, αεριτζη, και ανορθογραφο.
Αν και το ανορθογραφο ειλικρινά δεν με πειράζει γιατί μόνο νηπιαγωγίο κατάφερα να πάω. 

Το να μιλάς κάποιες φορές με παροιμίες... μόνο ασόβαρο δεν σε κάνει.

Την καλημέρα μου.... άντε τώρα γιατί περιμένουν ουρά να τους εξυπηρετήσεις. Μας ξαναμιλάς μετά την δουλειά σου στο γραφείο.

"Δοξα εν υψιστοις θεω και επι γης ειρηνη"

:hi:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
οπως καταλαβες και καλα καταλαβες δεν σου απαντησα για τους χαρακτηρισμους οπως pigs κλπ...
εχεις αρχισει και απευθυνεσαι προσωπικα σε μενα σα να με ξερεις και επισης εχεις αρχισει να το παιρνεις και λιγο λαθος....

Βγαλε ΤΩΡΑ στη φορα ολες τις συμφωνιες που λες οτι ξερεις αλλιως με λιγα λογια πες μου ποιος σε γαμει να μου παρει και μενα καμια πιπα μιας και σε διαβαζω απο το πρωι και εχω καυλωσει ελικοπτερο. 

Εισαι ο κλασσικος "ψωμι τυρι δεν ειχαμε, λουλουδια για τα αρχιδια μας"

Αντε καλη συνεχεια στο εργο σου και πες στο αφεντικο σου οτι τον παιρνει και δε γερνει....

πραγματικα πεφτετε ολοι πολυ εξω, ουτε ανταγωνιστης ειμαι ουτε τπτ....zadren σε παιρνω στο ψιλο, γιατι σε "ξερω" απ αυτα π γραφεις κατα καιρο...το pigs δεν ειναι χαρακτηρισμος...ειναι η ονομασια ενος αλλου γκρουπ νεαρων που διοργανωνουν παρτυ κ τετοιες σαχλαμαρες με χορευτριες και νεροπιστολα κ αφρους...και απλα το φερα σαν παραδειγμα...

την γνωμη μου λεω και σας τρολαρω γνα περασειη ωρα, δεν μ ενδιαφερει το παρτυ σας προσωπικα...

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
'Αλλος ένας "Δημόσιος" που τρώει τον ελεύθερο του χρόνο εις βάρος του Έλληνα πολίτη... μάλιστα.
Τουλάχιστον εγώ όσες ώρες και να αλλοιώνω είναι μόνο εις βάρους εμού του ιδίου.

Τέλος πάντων... θα ήθελα πραγματικά να πιστεύω ότι σύμφωνα με αυτά που γράφω κατά καιρούς (εάν με παρακολουθείς) μόνο ασόβαρος δεν είμαι.
Ο τρόπος που γράφω είναι καθαρός, σεμνός, και ποτέ δεν προσβάλω τον άλλο ακόμα και εάν θα έπρεπε. Εκτός κι αν με χαρακτιρίζει... κλεψτη, ψευτη, μιζαδορο, αεριτζη, και ανορθογραφο.
Αν και το ανορθογραφο ειλικρινά δεν με πειράζει γιατί μόνο νηπιαγωγίο κατάφερα να πάω. 

Το να μιλάς κάποιες φορές με παροιμίες... μόνο ασόβαρο δεν σε κάνει.

Την καλημέρα μου.... άντε τώρα γιατί περιμένουν ουρά να τους εξυπηρετήσεις. Μας ξαναμιλάς μετά την δουλειά σου στο γραφείο.

"Δοξα εν υψιστοις θεω και επι γης ειρηνη"

:hi:

δεν ειμαι δημοσιος υπ φιλε μ, και εγω τους απεχθανομαι, γτ ειμαι στο ακριβως αντιθετο ακρο,,,επιχειρηματιας με σοβαρες υποχρεωσεις κ ατελειωτα ωραρια...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Zadren θα απαντησεις τπτ στις κατηγοριες [size=10pt]ρε?[/size]
Μπα οχι φιλε μου...Μεχρι στιγμης ειμαι ομως στα μισα της διαδρομης...πρωτα ο Θεος σε λιγες ωρες που θα εχω μαθει την προπαιδεια  θα σου απαντησω....μεχρι εκεινη την ευλογημενη ωρα ας περιμενεις λιγο....προς το παρων, υπομονη για το παρον, πιστη για το μελλον και που πολυ χαρα στην προσπαθεια...

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Τύπε ... δεν ψάχνω να παρκάρω σε τέτοια μέρη .
Και δεν προτιμώ parking που δεν ξέρω που πρέπει να αφήσεις κλειδιά.
Αν είναι κοντά κανένα σαν τα polis park , το συζητάμε.
Αλλά τέτοιου τύπου ξέρω μόνο κάνιγγος, πλατεία αιγύπτου, πολεμικό μουσείο , παίδων , ολπ , γκάζι .
Επίσης άνετο πάρκιγκ σε δρόμους όπως το θεωρώ εγώ ,παίζει σε περιοχές που δεν έχουν και πολλά μαγαζιά ! Είναι αμιγώς περιοχές κατοικίας.

Θα έρθεις? Δεν μας είπες?   ;)  
Ελάτε εσείς και εμείς σας έχουμε κανονίσει με τον gk1981 να σας παραλάβει με το πούλμαν του από την πλατεία Συντάγματος.  Οπότε παρκάρεις στο Πολεμικό Μουσείο και περπατάς 2 λεπτά.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Μπα οχι φιλε μου...Μεχρι στιγμης ειμαι ομως στα μισα της διαδρομης...πρωτα ο Θεος σε λιγες ωρες που θα εχω μαθει την προπαιδεια  θα σου απαντησω....μεχρι εκεινη την ευλογημενη ωρα ας περιμενεις λιγο....προς το παρων, υπομονη για το παρον, πιστη για το μελλον και που πολυ χαρα στην προσπαθεια...

ρε ζαντρεν εχεις βρισει και ειρωνευτει κοσμο απροκλητα σε δεκαδες νηματα εδω μεσα...το ρε σε πειραξε..?

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom