Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Μην τα κάνεις χειρότερα, μ' αυτά που λες.
Ο οποιοσδήποτε θέλει να μάθει που γίνεται το "event" σου, δηλώνει μια συμμετοχή (και το μαθαίνει σύμφωνα με όσα λες). Σιγά μην ένα κανάλι κολώνει να βρει ένα μέλος από εδώ και του πει να δηλώσει μια συμμετοχή!
Εκτός κι αν μαζέψεις τον κόσμο σε καμιά πλατεία, και τους πας με... πούλμαν από κει και πέρα. Οπότε πράγματι, δεν θα το ξέρουν (μέχρι να φτάσουν).
Και πάλι όμως, τι? Θα τους πάρεις και τα κινητά? Ή θα τους βάλεις κουκούλες να μη βλέπυν που πάνε?
Με ένα SMS το μέρος διαρρέει (προς τα εκεί που πρέπει) την ίδια ώρα!
Επομένως μάλλον "κάτι κρύβει" αυτή η μυστικοπάθεια!

Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες... όποιος δηλώνει συμμετοχή, ΔΕΝ μαθαίνει που είναι (τουλάχιστον ακόμα).
Επίσης, το ίδιο είναι να το διατυμπανίζεις από το να κρατάς χαμηλό προφίλ επ' αυτού??

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μην τα κάνεις χειρότερα, μ' αυτά που λες.

Ο οποιοσδήποτε θέλει να μάθει που γίνεται το "event" σου, δηλώνει μια συμμετοχή (και το μαθαίνει σύμφωνα με όσα λες). Σιγά μην ένα κανάλι κολώνει να βρει ένα μέλος από εδώ και του πει να δηλώσει μια συμμετοχή!

Εκτός κι αν μαζέψεις τον κόσμο σε καμιά πλατεία, και τους πας με... πούλμαν από κει και πέρα. Οπότε πράγματι, δεν θα το ξέρουν (μέχρι να φτάσουν).

Και πάλι όμως, τι? Θα τους πάρεις και τα κινητά? Ή θα τους βάλεις κουκούλες να μη βλέπυν που πάνε?
Με ένα SMS το μέρος διαρρέει (προς τα εκεί που πρέπει) την ίδια ώρα!

Επομένως μάλλον "κάτι κρύβει" αυτή η μυστικοπάθεια!
Αγαπητε...Ολα φτανουν στην ωρα τους για εκεινους που ξερουν να περιμενουν...Λιγο υπομονη και θα τα μαθουμε ολα...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
όποιος δηλώνει συμμετοχή, ΔΕΝ μαθαίνει που είναι

Ολα φτανουν στην ωρα τους για εκεινους που ξερουν να περιμενουν...Λιγο υπομονη

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει αυτή η ιστορία:

profilephoto1.jpg

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286
Φιλε σκοπος του παρτυ (ας το πουμε ετσι τωρα) ΔΕΝ ειναι να παμε να γαμησουμε...Αν θελαμε κατι τετοιο, τοτε θα μαζευαμε κανενα κακμοιρη αγαμητο και κακογαμητο η ακομα και μερικους φοιτητάμπουρους θα μπαιναμε μεσα σε καμια αποθηκη με καμια 10ρια φιλες μας και θα λεγαμε οκ, σκοπος μας ειναι να γαμησουμε !! Εσυ ως ξυπνιτζής που εισαι αν διαβαζες το νημα απο την αρχη δεν θα εκανες τετοιο σχολιο. Αλλα οκ, πες δεν το διαβασες και το ξαναλεμε.

Η συνευρεση αυτή υλοποιει  την εννοια του  νυχτομαγαζου με ανθρωπινο προσωπο, με ειδικοτερο σκοπο  να μπορουν τα μελη-φιλοι να περασουν το χρονο τους με τις αδελφες ψυχες  κοπελες-φιλες σε καταλληλες συνθηκες (ζωγραφισμενοι τοιχοι, επιτραπεζια παιχνιδια κλπ)…Με τον τροπο αυτο επιδιωκεται η μειωση των αρνητικων συνεπειων ενός μελλοντικου τυφλου ραντεβου ...Επισης σκοπος της συνευρεσης αυτης είναι η επιδιωξη του συλλογικου ωφελους  και η εξυπηρετηση αναγκων και προτεραιοτητων,  με τελικο βεβαια σκοπο  να δωσει  στη βραδια ένα ομορφο ερωτικο σχημα.  Μην ξεχναμε επισης ότι σκοπος είναι και η γνωριμια (αλλα και επανασυνδεση  - -βλεπε «Παμε Πακετο»)  μεταξυ παλαιων μελων για μελλοντικες μπουρδελοτσαρκες στα σκοτεινα σοκακια της Αθηνας αλλα και επαρχιας….
Οκ, οι πειρασμοι θα υπαρξουν αλλα μην ξεχναμε το «Γρηγορειτε και προσευχεσθε ινα μη εισελθετε εις πειρασμον»….
Μια καλη προσευχη  είναι το κλειδι της ημερας και η κλειδαρια της νυχτας.  Τσακαλια που καταλαβαν, καταλαβαν…

Επαναλαμβανω αυτά που ειπε ο Ελληνας (τρομαρα του)

[size=10pt]ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ μέσα στον χώρο του event.... οι ουσίες, η συνεύρεση, η μέθη, οι συναλλαγές χρημάτων. [/size]
Μαυροφορεμένε γέροντα πλατειάζεις και κουράζεις , ο σκοπός του event  είναι ξεκάθαρος και σαφής από την πρώτη στιγμή , τα πολλά λόγια είναι φτώχια .
Φρόντισε το menu  να έχει πακοτίνια και δρακουλίνια  :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
[size=10pt]Και ο Θεος ειπε..."αγαπα τον εχθρο σου"

Και τον υπακουσες...Και αγαπησες τον εαυτο σου...

ΕυλογηCον, Αμην!
[/size]

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286

ΕυλογηCον, Αμην!
[/size]
Πόρνε χαιρετίζω την προσπάθειά σου και μετρώ αντίστροφα  :hi:
Αλήθεια ρε έσυ δεν είσαι στα μπλόκα με του άλλους?

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1

ΕυλογηCον, Αμην!
[/size]
αφες αυτοις γεροντα...ου γαρ ειδασι τι ποιουσι !!!!!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Να το ξαναπώ ακόμη μία φορά και θα μιλήσω και λίγο μεταφορικά.
Όταν καλό τους φίλους μου να πάμε για καφέ δεν βγαίνω έξω στον δρόμο και φωνάζω... "ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ".
Οι φίλοι μου γνωρίζουν ότι θα βρεθούμε στο τάδε μαγαζί και θα έρθουν να πιούμε καφέ.

Άρα, ποιος ο λόγος να αρχίζω να λέω δημόσια σε άτομα που δεν τους αφορά για το που θα βρεθούμε οι φίλοι?
Αυτοί θα γνωρίζουν ούτως η άλλως πως, που και πότε να έρθουν όταν θα έρθει η ώρα να πιούμε "καφέ" παρέα.  ;)

Κι εγώ σου ξαναλέω, τα κάνεις χειρότερα όσο μιλάς.

Και όλο και περισσότερο φέρνεις προς 
profilephoto1.jpg

1) Όταν καλείς τους φίλους σου για καφέ, δε ζητάς €40 εισητήριο και τους ορίζεις υποχρεωτική κατανάλωση.
2) Όταν καλείς τους φίλους σου για καφέ, δε βάζεις όρους (όπως τι θα φοράνε).
3) Όταν καλείς τους φίλους σου για καφέ, δε το κάνεις δημόσια, όπως κάνεις εδώ. Παίρνεις τηλέφωνα.

4) Όταν κάποιος βγαίνει δημόσια και λέει "οργανώνω αυτό, δηλώστε συμμετοχή αν σας αρέσει η ιδέα" δεν "καλεί φίλους". Ψάχνει για συμμετοχές.
5) Εκτός κι αν όλους μας εδώ μας θεωρείς "φίλους σου". Που δε θα είχα αντίρρηση γι αυτό, αλλά πες το ξεκάθαρα αν αυτή είναι η περίπτωση. Και θα δούμε αν και που κολλάει.

6) Όταν κάποιος βγαίνει και λέει "οργανώνω αυτό, δηλώστε συμμετοχή αν σας αρέσει η ιδέα", πρέπει να απαντάει σε ΟΛΑ όσα τον ρωτάνε, για να αποφασίσουν (οι άλλοι) αν θα τους αρέσει ή όχι. Αν σε μερικά ΔΕΝ απαντάει, κάτι θέλει να κρύψει.

7) Ο λόγος να απαντάς ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΡΩΤΆΝΕ είναι ακριβώς για να μην επιτρέπεις σε κάποιους κακόπιστους (σαν κι εμένα ας πούμε) να διατυπώνουν αμφιβολίες για την "καθαρότητα" αυτών που λες, και των προθέσεων σου. Με "φίλους" δε θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Όσο δεν το κάνεις, δίνεις στον καθένα το δικαίωμα να διατυπώνει απόψεις σαν "Μάλλον κάτι κρύβει αυτή η μυστικοπάθεια".

Για να δούμε λοιπόν...  Τι άλλο θα διαβάσουμε?
Κανα ψαλμό του Δαυίδ ακόμα ίσως?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Λοιπόν... το SINNERS 1ο πριβέ VIP πάρτυ θα γίνει το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 από τις 20:00μμ έως τις 01:00πμ και θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας.
Όσοι έχουν δηλώση συμμετοχή και εφόσον στο τέλος θα παραβρεθούν, θα λάβουν και την πρόσκληση τους μέσω πμ (προσωπικού μηνύματος) ή email.

Επίσης οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι θα ενημερωθούν για το που θα λάβει μέρος αυτό το event, το οποίο θα γίνει την τελευταία απολύτως στιγμή και
αυτό δεν αλλάζει με τίποτα γιατί είναι μέσα στην απόφαση των κανόνων που έχουν παρθεί, και όποιος ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή γνωρίζει καλά ότι οι
αυτοί οι λίγοι αλλά σημαντικοί κανόνες που έχουμε πει, πρέπει να τηρηθούν από όλους μας, μηδενός εξαιρουμένου.

16708489_743427132485810_6172006733526601126_n.jpg

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μαγκες καλα να περασετε τελικα οσοι πατε,δυστηχως δεν θα μπορεσω να ερθω για προσωπικους λογους μιλησα και με τον γιγαντα οποτε ολα κομπλε.
Τα συγχαρητηρια μου και παλι για αυτη σας την αποφαση να κανετε κατι τετοιο και ευελπιστω αν ξαναγινει στο μελλον να ειμαι παρων. :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

1) Όταν καλείς τους φίλους σου για καφέ, δε ζητάς €40 εισητήριο και τους ορίζεις υποχρεωτική κατανάλωση.
3) Όταν καλείς τους φίλους σου για καφέ, δε το κάνεις δημόσια, όπως κάνεις εδώ. Παίρνεις τηλέφωνα.

4) .................................
ΟΚ! Επειδη βαρεθηκα να διαβαζω απο το τρια και μετα να προσθεσω εγω ενα 4ο

4) Οταν κατι δεν σε ενδιαφερει και δεν σου αρεσει, απλα φευγεις. Δεν συνεχιζεις να το καυλαντιζεις.

Κριμα γιατι ξερω οτι εισαι και ενα πολυ φτασμενο (σχεδον τιμημενο ++) μελος του BOU.com

Μεχρι τωρα μας εχεις δειξει νοσοκομες, πουλμαν, κουκουλες, κλεμενα τηλεφωνα, υποπτους τυπους, εξοχικα εκτος αλλα και εντος Αθηνων. Μεχρι και χασαποταβερνες και ακομα και το Χιλτον.

Εγω προσπαθησα να σου δειξω το φεγγαρι και εσυ επιμενεις να κοιτας το δακτυλο. Και στην τελικΗ αγαπητε φιλε, αν δεν σου αρεσει κατι απλα προσπαθησε να το αλλαξεις με τον τροπο που το αντιμετωπιζεις. Μην παραπονιεσαι συνεχεια, εχεις γινει κουραστικος και κατι που δεν ηξερα εως τωρα για σενα, βαρετος!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.705
Πόντοι
216
Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που καποιοι προσπαθουνε να βγαλουνε δρακους εκ του μηδενος..
οσοι θελουνε και τους καλυπτει ο τροπος,ο στοχος,το πως θα γινει,με τι ανταλαγματα,με τι ρουχα κι ολα αυτα και θελουνε να ζησουνε αυτη την εμπειρια δηλωνουνε συμμετοχη και πανε...οποιος φοβαται η δεν του κανει το ολο concept δεν παει..το να αναλωνομαστε για το αν θα ναι κρυφο,φανερο με τζην με κουστουμια κι ολα αυτα νομιζω δεν αφορα κανενα αλλο παρα μονο αυτον που χει το προβληματισμο...η το λυνεις με ινμποξ η δεν ασχολεισαι καν αν νομιζεις οτι δεν περνεις τις απαντησεις που θελεις...
αποψη μου παντα,φιλικα!!!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376

4) Όταν κάποιος βγαίνει δημόσια και λέει "οργανώνω αυτό, δηλώστε συμμετοχή αν σας αρέσει η ιδέα" δεν "καλεί φίλους". Ψάχνει για συμμετοχές.
5) Εκτός κι αν όλους μας εδώ μας θεωρείς "φίλους σου". Που δε θα είχα αντίρρηση γι αυτό, αλλά πες το ξεκάθαρα αν αυτή είναι η περίπτωση. Και θα δούμε αν και που κολλάει.
6) Όταν κάποιος βγαίνει και λέει "οργανώνω αυτό, δηλώστε συμμετοχή αν σας αρέσει η ιδέα", πρέπει να απαντάει σε ΟΛΑ όσα τον ρωτάνε, για να αποφασίσουν (οι άλλοι) αν θα τους αρέσει ή όχι. Αν σε μερικά ΔΕΝ απαντάει, κάτι θέλει να κρύψει.
7) Ο λόγος να απαντάς ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΡΩΤΆΝΕ είναι ακριβώς για να μην επιτρέπεις σε κάποιους κακόπιστους (σαν κι εμένα ας πούμε) να διατυπώνουν αμφιβολίες για την "καθαρότητα" αυτών που λες, και των προθέσεων σου.
   Με "φίλους" δε θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Όσο δεν το κάνεις, δίνεις στον καθένα το δικαίωμα να διατυπώνει απόψεις σαν "Μάλλον κάτι κρύβει αυτή η μυστικοπάθεια".

Για να δούμε λοιπόν...  Τι άλλο θα διαβάσουμε?
Κανα ψαλμό του Δαυίδ ακόμα ίσως?

Όπως παρατήρησες αγαπητέ Mariath, το προηγούμενο μου πόστ (στο οποίο και αναφέρεσε) εγώ το έσβησα από μόνος μου σχεδόν άμεσα
όπως το έγραψα. Παρόλα αυτά όμως, το πήρες (και καλά έκανες) και στηρίζεσαι πάνω του για να πεις αυτά που θες να πεις... καλός ή κακώς.

Και εφόσον θέλεις και επιμένεις να ζητάς απαντήσεις σε πράγματα που για την πλειοψηφία εδώ μεσα είναι ευνόητα και απλά, θα σου απαντήσω.

1)  Μία φορά τον μήνα, εγώ και η κολλητοί εδώ και 11 χρόνια βρισκόμαστε κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα και πάμε και διασκεδάζουμε ή δειπνίζουμε.
    Κάθε μήνα και ένας διαφορετικός από την παρέα μας είναι ο διοργανωτής και κανονίζει τι θα κάνουμε, που θα πάμε και πόσο θα μας κοστίσει.
    Και προς πληροφόρηση σου, τα €40 ευρώ είναι λίγα για μία από της συναντήσης μας.

2)  Αυτός που κανονίζει από την παρέα μου την εκάστοτε μηνιαία σύναξη είναι και αυτός που καθορίζει και τους κανόνες της.
    Βέβαια υπάρχει και ένας ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ κανόνας στην παρέα μας που όλοι μας τον τηρούμε. όταν βρισκόμαστε αυτή την
    μία φορά κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ οι γυναίκες στην παρέα.

3)  Όταν καλώ τους φίλους μου για καφέ, ή για αυτή την μηνιαία σύναξη το κάνω δημόσια. Το γράφω στο facebook μου, το βλέπουν
    ότι τους καλώ και μετά λέμε τις λεπτομέρειες στο messenger.

4)  Καλά το λες... έτσι και με τους φίλους μου όταν βρισκόμαστε στην μηνιαία σύναξη μας. Δηλώνουν συμμετοχές. Εάν θα παραβρεθούν ή όχι.

5)  Και βέβαια σας θεωρώ φίλους. Γιατί όχι? Δεν λέω ότι είμαστε και κολλητοί. Δεν λέω ότι θα βρισκόμαστε και κάθε ημέρα ή θα μιλάμε τηλεφωνικός.
    Αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω να χωρίσω με κανέναν χωράφια, κατά πόσο με εσένα.

6)  Όταν κάποιος (στην προκειμένη περίπτωση εγώ), λέει ότι διοργανώνει κάτι και θέτει κάποιους κανόνες, όλοι οι υπόλοιποι έχουν 2 επιλογές.
    Να τους αποδεχτούν ή να μην τους αποδεχτούν. Απλά πράγματα. Εάν κάποιος δεν ασπάζεται αυτούς τους κανόνες είναι δικαίωμα του.
    Και μάλιστα πολύ ΣΕΒΑΣΤΟ δικαίωμα. Και συμφωνό απολύτως σε αυτό που λες... ότι πρέπει να απαντάει σε αυτά που τον ρωτάνε.
    Για παράδειγμα... εσύ με ρωτάς (με τον τρόπο σου) σε ποιο μαγαζί θα γίνει αυτή η εκδήλωση/πάρτυ.
    Και εγώ σου απαντάω.... ότι δεν πρόκειται να αναφέρω σε  κανέναν που δεν θα έρθει που θα γίνει αυτό. Και αυτοί
    που είναι να έρθουν θα το μάθουν τελευταία στιγμή.

Που είναι δηλαδή το κακό και τι είναι πραγματικά αυτό που σε ενοχλεί, στο ότι θέλουμε "privacy" σε αυτό που κάνουμε?
    Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι;;;;
    Αυτήν την "μυστικοπάθεια" (όπως την αποκαλείς), είναι και αυτή την οποία θέλουν περισσότερο όσοι θα συμμετέχουν.
    Και σε ρωτάω εγώ τώρα από την πλευρά μου.... γιατί δεν σέβεσαι την επιθυμία μου να μην πω που θα γίνει, όπως εγώ σέβομαι την ερώτηση σου
    και σου απαντάω με απολύτως ξεκάθαρο τρόπο?

7)  Ο Κύριος λοιπόν, αγαπητοί μου αδελφοί, απευθύνεται στους μυωπικά κακόπιστους γραμματείς, ανθρώπους του ναού, αλλά και σ’ όλους εμάς,
    και απαντά στις αμφιβολίες τους, που ωστόσο δεν τόλμησαν να εκφράσουν. Γι αυτό και τους προλαμβάνει.
    «Τι γαρ ευκοπώτερον, ειπείν, αφέωνταί σοι αι αμαρτίαι, ή ειπείν, έγειρε και περιπάτει;»

:hi:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
ΟΚ! Επειδη βαρεθηκα να διαβαζω απο το τρια και μετα να προσθεσω εγω ενα 4ο

4) Οταν κατι δεν σε ενδιαφερει και δεν σου αρεσει, απλα φευγεις. Δεν συνεχιζεις να το καυλαντιζεις.

Κριμα γιατι ξερω οτι εισαι και ενα πολυ φτασμενο (σχεδον τιμημενο ++) μελος του BOU.com

Μεχρι τωρα μας εχεις δειξει νοσοκομες, πουλμαν, κουκουλες, κλεμενα τηλεφωνα, υποπτους τυπους, εξοχικα εκτος αλλα και εντος Αθηνων. Μεχρι και χασαποταβερνες και ακομα και το Χιλτον.

Εγω προσπαθησα να σου δειξω το φεγγαρι και εσυ επιμενεις να κοιτας το δακτυλο. Και στην τελικΗ αγαπητε φιλε, αν δεν σου αρεσει κατι απλα προσπαθησε να το αλλαξεις με τον τροπο που το αντιμετωπιζεις. Μην παραπονιεσαι συνεχεια, εχεις γινει κουραστικος και κατι που δεν ηξερα εως τωρα για σενα, βαρετος!
Πάτερ αφήστε τα πούλμαν ήσυχα....... Χαχαχαχα

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
οσοι θελουνε και τους καλυπτει ο τροπος,ο στοχος,το πως θα γινει,με τι ανταλαγματα,με τι ρουχα κι ολα αυτα και θελουνε να ζησουνε αυτη την εμπειρια δηλωνουνε συμμετοχη και πανε.

Ότι ποιο σωστό και ξεκάθαρο έχω διαβάσει. Απλά πράγματα.

:hi:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Για όσους ενδιαφέρονται .... έχουμε ξεκινήσει και πέρνουμε επίσημα συμμετοχές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν πμ (προσωπικό μήνυμα) είτε σε εμένα, είτε στο zadren.

Εδώ  η επίσημη σελίδα των the Monks στο fb ---->  www.facebook.com/The-Monks-736028506559006/]http://www.facebook.com/The-Monks-736028506559006/ [/video] ---->  όσοι καλοί προσέλθετε και κάνετε "LIKE"
Και εδώ η επίσημη σελίδα στο fb για το event ---->  www.facebook.com/events/1307016266012045/]http://www.facebook.com/events/1307016266012045/ [/video] ---->  όσοι Gentlemen μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και εκεί!

16707422_743427132485810_6172006733526601126_o.jpg

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Σχετικά με την ευκολία παρκαρίσματος, υπάρχει κάποια εγγύηση ;
Θα μπορεί να έρθει κάποιος με αυτοκίνητο 5 μέτρων και να το παρκάρει εύκολα;

ή τελευταία στιγμή θα μάθουν οι καλεσμένοι ότι είναι σε κανένα Παγκράτι
και θα πρέπει να έρθουν με σκούτερ ;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Σχετικά με την ευκολία παρκαρίσματος, υπάρχει κάποια εγγύηση ;
Θα μπορεί να έρθει κάποιος με αυτοκίνητο 5 μέτρων και να το παρκάρει εύκολα;

ή τελευταία στιγμή θα μάθουν οι καλεσμένοι ότι είναι σε κανένα Παγκράτι
και θα πρέπει να έρθουν με σκούτερ ;
Μην ανησυχείς παικταρά... Και στην περιοχή μας να είναι υπάρχουν parking με πολύ καλές τιμές όπως επίσης και καβάτζες σε πολλα στενάκια!  ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom