Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
τεραστιος δρομος, παρα πολλες θεσεις παρκιν... :grin:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Μήπως δεν βλέπω καλά εγώ?????
Στην επίσημη αφίσα δεν αναφέρεται η τοποθεσία του party...
Κάνω λάθος?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μήπως δεν βλέπω καλά εγώ?????
Στην επίσημη αφίσα δεν αναφέρεται η τοποθεσία του party...
Κάνω λάθος?
μια χαρα βλεπεις...ο Ελληνας εχει μιλησει για το θεμα αυτο....μαλλον δεν διαβασες το νημα....στην προσκληση που θα σου στειλουμε θα εχει και την τοποθεσια...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Σχετικά με την ευκολία παρκαρίσματος, υπάρχει κάποια εγγύηση ;
Θα μπορεί να έρθει κάποιος με αυτοκίνητο 5 μέτρων και να το παρκάρει εύκολα;

ή τελευταία στιγμή θα μάθουν οι καλεσμένοι ότι είναι σε κανένα Παγκράτι
και θα πρέπει να έρθουν με σκούτερ ;
το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι υπαρχουν παρα πολλες θεσεις εξω απο το μαγαζι...αλλα και παραεξω....ακομα και για το 5μετρο εχει θεση...τωρα αν σε πολυαπασχολει επικοινωνεις μαζι μου και σου κραταω κατι σαν "τα καλα τα παρκινγκ πιανονται γρηγορα" :grin:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
μια χαρα βλεπεις...ο Ελληνας εχει μιλησει για το θεμα αυτο....μαλλον δεν διαβασες το νημα....στην προσκληση που θα σου στειλουμε θα εχει και την τοποθεσια...

Φίλε zadren, την συγκεκριμένη μέρα αδυνατώ λόγω δουλειάς...
Απλά μου έκανε κλικ η απουσία της τοποθεσίας. Να περάσετε καλά!!!

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Καλα, μια απ τα ιδια με τα δεκαδες καλοντυμενα event, απο ομαδουλες ανεργων-παλιοφιλων, που καναν την βραδινη τους εξοδο, επαγγελμα...και ονομαζονται"the monks", the pigs, και ψαχνουν θεματα να προμοταρουν το τιποτα....βρηκαν απο εδω μεσα και τον ζαντρεν, και το βαφτισαν VIP και καλα, 40ευρω με το ζορι, καποιοι την μιζα τους και ολα καλα...αεριτζηδες....

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Πρώτη επίσημη ημέρα που ανακοινώσαμε για το SINNERS 1ο πριβέ VIP πάρτυ,
που θα γίνει 4 Μαρτίου 2017 κεκλεισμένων των θυρών....  και πριν προλάβει να κλείσει η ημέρα, έχουμε ήδη ξεπεράσει τους 70 συμμετέχοντες!!!!

ΧΑΜΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!

Πάντος εάν συνεχίσει έτσι όπως πάει τώρα με τα πμ που λαμβάνουμε..... μας βλέπω μέχρι την Πέμπτη να έχουμε κλείσει όλες τις θέσεις!!!  :grin:
Και μετά... ποιος ακούει αυτούς που θα μείνουν έξω!!!!  :headbang: :2funny: :headbang: :2funny:

Παιδιά... μονο 150 άτομα!!!! ΜΟΝΟ!!!

Πρώτη επίσημη ημέρα που ανακοινώσαμε για το SINNERS 1ο πριβέ VIP πάρτυ,
που θα γίνει 4 Μαρτίου 2017 κεκλεισμένων των θυρών....  και πριν προλάβει να κλείσει η ημέρα, έχουμε ήδη ξεπεράσει τους 70 συμμετέχοντες!!!!

ΧΑΜΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!

Πάντος εάν συνεχίσει έτσι όπως πάει τώρα με τα πμ που λαμβάνουμε..... μας βλέπω μέχρι την Πέμπτη να έχουμε κλείσει όλες τις θέσεις!!!  :grin:
Και μετά... ποιος ακούει αυτούς που θα μείνουν έξω!!!!  :headbang: :2funny: :headbang: :2funny:

Παιδιά... μονο 150 άτομα!!!! ΜΟΝΟ!!!

Μου θυμιζει, "εχουνε φυγει 1000 kumtel σε 1 ωρα εκπομπης, τωρα αλεες 500 διαθεσιμες, προλαβετε!!!!!

αφου ειναι πριβε, και τα μελη ειναι απο δω και κλεισαν αμεσως οι θεσεις γτ ανεβηκε και στο fb....?και φανταζομαι οπως συνηθιζεται και σε καμια αφισα στην ευρυτερη περιοχη του event..?

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει αυτή η ιστορία:

profilephoto1.jpg

χαχ...!!!!οι the 'Snakes' παρουσιαζουν.....

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Καλα, μια απ τα ιδια με τα δεκαδες καλοντυμενα event, απο ομαδουλες ανεργων-παλιοφιλων, που καναν την βραδινη τους εξοδο, επαγγελμα...και ονομαζονται"the monks", the pigs, και ψαχνουν θεματα να προμοταρουν το τιποτα....βρηκαν απο εδω μεσα και τον ζαντρεν, και το βαφτισαν VIP και καλα, 40ευρω με το ζορι, καποιοι την μιζα τους και ολα καλα...αεριτζηδες....

Ρε φίλε doriangray... που μας το παίζεις και φιλόσοφος με αριστερές τάσεις φιλελεθευρισμού... γιατί δεν μπαίνεις με το κανονικό σου nickname παρά μόνο μπαίνεις με μία παπάτζα κλώνο και μας κράζεις σαν ξεφωνημένη? 

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ρε φίλε doriangray... που μας το παίζεις και φιλόσοφος με αριστερές τάσεις φιλελεθευρισμού... γιατί δεν μπαίνεις με το κανονικό σου nickname παρά μόνο μπαίνεις με μία παπάτζα κλώνο και μας κράζεις σαν ξεφωνημένη?  

αυτο ειναι το προφιλ μ, δεν εχωαλλο, ρωτα τον αντμιν, αμα ειναι, τεσπα,,,,η γνωμη μ για ολα αυτα τα events ειναι αυτη και τα ξερω εκ των εσω....

κυνισμος/ρεαλισμος λεγεται

αριστερος ειμαι, ναι
καπιταλας ειμαι, ναι

Εσενα κ το δραζεν δε σε κραζω, αντιθετως σε συγχαιρω για τη πρωτοβουλια, ΑΛΛΑ, επειδη μπηκατε/σας βαλαν στο τρυπακι των ας πουμε ''Events'', με τετοια παλικαρακια της πλακας, αναγκαζεστε και μπαινετε σε μια διαδικασια που αν αποκαλυψω τι διαδικασιες/ συνεννοησεις κρυβονται απο πισω θα σας παρουν με τις πετρες εδω...

ps:υπαρχουν και πιο απλοι τροποι απο το να τ αναθεσεις/συμεττασχεις σ ενα τετοιο event, και το ξερεις...

ps2:Μεγαλοι ανθρωποι και σε ηλικια, υποχρεωσεις και με ελλειψη χρονου,ακομα και με την αγαπη για τ αντικειμενο μονο, δεν θ ασχολουντουσαν με κατι τετοιο, αν δεν υπηρχαν καποια εξτραδακια....και αδραξατε της ευκαιριας....θα σας πειραζε πχ στο συγκεκριμενο η στο μελλον να σας βοηθουσαν και πολλα μελη απο εδω...η το αποκλειετε καθετα για καποιο λογο...?

Ξανα, συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια...μονο...

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
αφου ειναι πριβε, και τα μελη ειναι απο δω και κλεισαν αμεσως οι θεσεις γτ ανεβηκε και στο fb....?και φανταζομαι οπως συνηθιζεται και σε καμια αφισα στην ευρυτερη περιοχη του event..?

Αγαπητέ... πότε είπαμε ότι έκλεισαν οι θέσεις? Για πες? Το είδες κάπου γραμμένο? Προς πληροφόρηση σου οι συμμετέχοντες είναι 80+ αυτή την στιγμή.

Δεύτερον... δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σε πείραξε? Σε πείραξε που κάναμε στο fb σελίδα για το event, ή μήπως σε πείραξε που δεν είχες το μυαλό να
σκεφτείς εσύ και τα άλλα 15 κλωνάκια σου, κάτι τέτοιο να κάνεις?
Σε πείραξε που πάμε να κάνουμε κάτι προτότυπο και έχουμε ανταπόκριση, ή σε πείραξε μην τυχόν και σου φάμε τις εταίρες και δεν δουλέψουν εκείνο
το βράδυ για πάρτη σου. Δεν έχω καταλάβει ακόμα ειλικρινά?

Το πριβέ πάρτυ φίλε σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΜΕΣΑ... Δηλαδή, παπάτζες, κομπλεξικοί, προβληματικοί, άμυαλοι, τύπου σαν
και εσένα είναι που μας κάνουν όλο και ποιο πολύ το πως θα σας κρατήσουμε στην απέξω. Και τρόποι υπάρχουν.

Αφίσες πάντως δεν θα βγάλουμε!    :2funny: :2funny: :2funny:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ο zadren ξαφνικα, απ εκει που μολις τον ρωταγες κατι σου ειχε μια ειρωνια και μια μαλακια ετοιμη, ξαφνικα εχει γινει πρωτος στα PR και στο customer relatinship..?Zadren ψαχνω guest relations manager για το ξενοδοχειο μου, ενδιαφερεσαι...?

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Αγαπητέ... πότε είπαμε ότι έκλεισαν οι θέσεις? Για πες? Το είδες κάπου γραμμένο? Προς πληροφόρηση σου οι συμμετέχοντες είναι 80+ αυτή την στιγμή.

Δεύτερον... δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σε πείραξε? Σε πείραξε που κάναμε στο fb σελίδα για το event, ή μήπως σε πείραξε που δεν είχες το μυαλό να
Σε πείραξε που πάμε να κάνουμε κάτι προτότυπο και έχουμε ανταπόκριση, ή σε πείραξε μην τυχόν και σου φάμε τις εταίρες και δεν δουλέψουν εκείνο

Το πριβέ πάρτυ φίλε σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΜΕΣΑ... Δηλαδή, παπάτζες, κομπλεξικοί, προβληματικοί, άμυαλοι, τύπου σαν
και εσένα είναι που μας κάνουν όλο και ποιο πολύ το πως θα σας κρατήσουμε στην απέξω. Και τρόποι υπάρχουν.

Αφίσες πάντως δεν θα βγάλουμε!     :2funny: :2funny: :2funny:

βαριεμαι να σ απαντησω, απλα να ξερεις ουτε προφιλ εχω, ουτε ασχολουμαι με αυτα τα παρτυ...καλη συνεχεια!

ps;γνωριζω την εννοια των VIP φιλτατε..,

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ο zadren ξαφνικα, απ εκει που μολις τον ρωταγες κατι σου ειχε μια ειρωνια και μια μαλακια ετοιμη, ξαφνικα εχει γινει πρωτος στα PR και στο customer relatinship..?Zadren ψαχνω guest relations manager για το ξενοδοχειο μου, ενδιαφερεσαι...?
για πες...

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
αυτο ειναι το προφιλ μ, δεν εχωαλλο, ρωτα τον αντμιν, αμα ειναι, τεσπα,,,,

Καλά... σε αυτό μην βάζεις και χέρι στην φωτιά. Να μας πει ο Admin τι? Ότι έχεις κλώνους από άλλα IP?

ΑΛΛΑ, επειδη μπηκατε/σας βαλαν στο τρυπακι των ας πουμε ''Events'', με τετοια παλικαρακια της πλακας, αναγκαζεστε και μπαινετε σε μια διαδικασια που αν αποκαλυψω τι διαδικασιες/ συνεννοησεις κρυβονται απο πισω θα σας παρουν με τις πετρες εδω...

Σε προκαλώ να μας πεις και να αποκαλύψεις τις διαδικασίας / συννενοήσεις που κρύβονται από πίσω. Θέλεις πρώτα να μου τις πεις σε πμ πριν τις βγάλεις στην φόρα? Όχι τίποτα άλλο να ξέρω εάν θα χρειαστεί να αγοράσω πανοπλία τυχόν που με πάρουν με τις πέτρες.
Βέβαια εάν είσαι η Νικολούλη... τότε πάω πάσο... θα κάνεις μεγάλες αποκαλύψεις.

ps2:Μεγαλοι ανθρωποι και σε ηλικια, υποχρεωσεις και με ελλειψη χρονου,ακομα και με την αγαπη για τ αντικειμενο μονο, δεν θ ασχολουντουσαν με κατι τετοιο, αν δεν υπηρχαν καποια εξτραδακια.... και αδραξατε της ευκαιριας...

Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα... πόσο χρονών με κόβεις? Είμαι ψηλός ή κοντός? ¨Εχω δουλειά ή δεν έχω? Οικογένεια ή όχι? Για πες? Γνωριζόμαστε? Ξέρεις και που πίνω καφέ και τυχόν αν μου αρέσουν οι τυρόπιτες ή τα πενιρλί?
Εάν εσύ θεωρείς ότι βάζοντας κάποιοι από την τσέπη τους χρήματα (εγώ ας πούμε βάζω... και βάζω βαθιά)... κάνουν εξτραδάκια? Εξτραδάκια φίλε είναι όταν κάνεις τον οδηγό. Ξέρεις εσύ.  ;)

θα σας πειραζε πχ στο συγκεκριμενο η στο μελλον να σας βοηθουσαν και πολλα μελη απο εδω...η το αποκλειετε καθετα για καποιο λογο...?

Εάν μας πείραζε φίλε δεν θα ανοίγαμε νήμα να σηζητάμε με τον καθένα. Καθόλου. Ήδη μας βοηθάνε πολλά άτομα από εδώ μέσα με δική τους προτοβουλία με το που είδαν το νήμα και μας πρότειναν ιδέες και ακόμα συνεργασίες για την επιτυχία του event.
Αυτό όμως που αποκλείω είναι να επιτρέψω στον κάθε παπάτζα που βγαίνει εδώ πίσω από κλονάρια να γράφει ότι του κατέβει απ'το μυαλό με σκοπό την κακοβουλία και κακοπιστία.
Και μην μου πεις ότι ήρθες να μας βοηθήσεις... γιατι εάν το πεις να ξέρεις ότι ήδη έχεις πάρει ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ και μόνο από τον τρόπο που διατύπωσες εν γνώση σου εσφαλμένα τα όσα είπες.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1

Αφίσες πάντως δεν θα βγάλουμε!     :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειναι ωραιοι οι χαρακτηρισμοι, εγω δεν σε ειπα κλεψτη, ψευτη, μιζαδορο, αεριτζη, και ανορθογραφο...

Στην τελικη, το φιλτραρισμα σου, με ενα 40αρι, περιοριζεται σε :"Ολους"....ασε, και τα χω δει τα φιλτραρισματα....

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Καλά... σε αυτό μην βάζεις και χέρι στην φωτιά. Να μας πει ο Admin τι? Ότι έχεις κλώνους από άλλα IP?

Σε προκαλώ να μας πεις και να αποκαλύψεις τις διαδικασίας / συννενοήσεις που κρύβονται από πίσω. Θέλεις πρώτα να μου τις πεις σε πμ πριν τις βγάλεις στην φόρα? Όχι τίποτα άλλο να ξέρω εάν θα χρειαστεί να αγοράσω πανοπλία τυχόν που με πάρουν με τις πέτρες.
Βέβαια εάν είσαι η Νικολούλη... τότε πάω πάσο... θα κάνεις μεγάλες αποκαλύψεις.

Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα... πόσο χρονών με κόβεις? Είμαι ψηλός ή κοντός? ¨Εχω δουλειά ή δεν έχω? Οικογένεια ή όχι? Για πες? Γνωριζόμαστε? Ξέρεις και που πίνω καφέ και τυχόν αν μου αρέσουν οι τυρόπιτες ή τα πενιρλί?
Εάν εσύ θεωρείς ότι βάζοντας κάποιοι από την τσέπη τους χρήματα (εγώ ας πούμε βάζω... και βάζω βαθιά)... κάνουν εξτραδάκια? Εξτραδάκια φίλε είναι όταν κάνεις τον οδηγό. Ξέρεις εσύ.  ;)

Εάν μας πείραζε φίλε δεν θα ανοίγαμε νήμα να σηζητάμε με τον καθένα. Καθόλου. Ήδη μας βοηθάνε πολλά άτομα από εδώ μέσα με δική τους προτοβουλία με το που είδαν το νήμα και μας πρότειναν ιδέες και ακόμα συνεργασίες για την επιτυχία του event.
Αυτό όμως που αποκλείω είναι να επιτρέψω στον κάθε παπάτζα που βγαίνει εδώ πίσω από κλονάρια να γράφει ότι του κατέβει απ'το μυαλό με σκοπό την κακοβουλία και κακοπιστία.
Και μην μου πεις ότι ήρθες να μας βοηθήσεις... γιατι εάν το πεις να ξέρεις ότι ήδη έχεις πάρει ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ και μόνο από τον τρόπο που διατύπωσες εν γνώση σου εσφαλμένα τα όσα είπες.

ο,τι να ναι,,,,καλη συνεχεια φιλε!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom