You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sexy photoshop!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλησπέρα,
αν ασχολείται κανείς με photoshop, εχω ένα βίντεο που κάνω σεξ με τη γυναίκα μου και επειδή θέλω να το ανεβάσω στο ίντερνετ θα ήθελα κάποιος να κρύψει κάπως τα πρόσωπα. Όποιος γνωρίζει σχετικά, ας μου στείλει μήνυμα.
αν ασχολείται κανείς με photoshop, εχω ένα βίντεο που κάνω σεξ με τη γυναίκα μου και επειδή θέλω να το ανεβάσω στο ίντερνετ θα ήθελα κάποιος να κρύψει κάπως τα πρόσωπα. Όποιος γνωρίζει σχετικά, ας μου στείλει μήνυμα.
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 456
Δεν θέλεις photoshop. Γενικότερα, δεν θέλεις πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, θέλεις πρόγραμμα επεξεργασίας video. Μιλάμε για κάτι σαν το Premiere, ή οποιονδήποτε αρκετά λειτουργικό video editor. Όχι οτι δεν μπορεί να γίνει στο photoshop, αλλά... είναι σουϊτα επεξεργασίας εικόνας. Θα χρειαστεί να κάνεις μωσαϊκό στα πρόσωπα, σε κάθε καρέ ξεχωριστά. Μιλάμε για, τουλάχιστον 30 το δευτερόλεπτο, και αν δεν σου φεύγουν γρήγορα, και περάσει το δεκάλεπτο, πάμε για 30*60*10... περίπου 18 χιλιάδες καρέ.Καλησπέρα,
Κατάλαβα...ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Δεν θέλεις photoshop. Γενικότερα, δεν θέλεις πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, θέλεις πρόγραμμα επεξεργασίας video. Μιλάμε για κάτι σαν το Premiere, ή οποιονδήποτε αρκετά λειτουργικό video editor. Όχι οτι δεν μπορεί να γίνει στο photoshop, αλλά... είναι σουϊτα επεξεργασίας εικόνας. Θα χρειαστεί να κάνεις μωσαϊκό στα πρόσωπα, σε κάθε καρέ ξεχωριστά. Μιλάμε για, τουλάχιστον 30 το δευτερόλεπτο, και αν δεν σου φεύγουν γρήγορα, και περάσει το δεκάλεπτο, πάμε για 30*60*10... περίπου 18 χιλιάδες καρέ.
Εσυ ξέρεις μήπως να κάνεις επεξεργασία βιντεο;
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 456
Τα πολύ βασικά, σίγουρα όχι ότι θέλεις/χρειάζεσαι στη δική σου περίπτωση. Αν μιλάγαμε για στατική εικόνα, θα άλλαζε το θέμα, αλλά σε video δεν το έχω όσο χρειάζεταιΚατάλαβα...ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Εσυ ξέρεις μήπως να κάνεις επεξεργασία βιντεο;
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.921
- Πόντοι
- 736
γιατί να το κανεις αυτό και απλά δεν της ζητάς να ποζάρει γυμνόστηθη ?Καλημέρα
Έχω μια φώτο της γυναίκας μου με μαγιό και έχω και φωτογραφιες της το στήθος της.
Μπορεί κανείς να κάνει τη φώτο της με μαγιό να φαίνεται γυμνοστηθη;
Γιατί δεν βγαίνει στην παραλία τοπλεςγιατί να το κανείς αυτό και δεν της ζητάς να ποζάρει γυμνόστηθη ?
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.921
- Πόντοι
- 736
Γιατί δεν βγαίνει στην παραλία τοπλες
ντροπαλή ε? .. ε πηγαίνετε σε καμμία ερημιά…
Ούτε σε ερημιά το βγάζει.ντροπαλή ε? .. ε πηγαίνετε σε καμμία ερημιά…
Πολύ ντροπαλη ναι. Παίζει να μπορείς να κάνεις αυτό που ζητάω;
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.921
- Πόντοι
- 736
μπααα …ύποπτο μου φαίνεται….Ούτε σε ερημιά το βγάζει.
Πολύ ντροπαλη ναι. Παίζει να μπορείς να κάνεις αυτό που ζητάω;
Σου στέλνω πμμπααα …ύποπτο μου φαίνεται….
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.921
- Πόντοι
- 736
δεν με ενδιαφέρειΣου στέλνω πμ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)