Νέα

Σεξουαλική συχνότητα-τελικά ποιοί γαμάνε και ποιές γαμιούνται σήμερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.920
Πόντοι
496
ε αυτος μαλλον δν θα χει κυκλους-γνωριμιες γιαυτο τα λεει αυτα.αλλα καποιο δικιο το εχει.
πως γινεται οι λεφταδες συμφοιτητες μου απο πανοραμα/καλαμαρια/χορτιατη παντα να ειχαν κ να εχουν γυναικες  :grin: :grin:
ενω οι απλοι υπαλληλοι διαφορι γνωστοι μου να τη βγαζουν με χειροτεχνια και αντε καμια πιο μικρη χοντρη η μπαζο  :grin:

ηταν πιο ''ωραιοι'' τυποι τυπε :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
θυμαμα πριν 3 χρονια π πηγαινα με μια 60αρα ρωσσιδα τα κανε ολα στο κρεβατι(της δουλεια φυσικα)

:grin: :grin:
Δεν υπαρχει και ο φοβοs τηs εγκυμοσυνηs , γι αυτεs τιs εκτοs επαγγελματοs

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Για τους αντρες σιγουρα το χρημα και η εμφανιση παιζουν σημαντικο ρολο χρειαζεται ομως και το μπλα-μπλα...
Για τις γυναικες πραγματικα δεν ξερω γιατι μενουν αγαμητες... Αμα μπορουσα να τις ψυχολογησω ισως να μην ημουν εδω τωρα..

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Πέρα όμως απο το ποσοτικό είναι και το ποιοτικό μέρος του θέματος. Το να γαμάς μια γκόμενα που σε θέλει σα παλαβή δεν είναι - κατά τη γνώμη μου - ίδιο με το να γαμάς πουτάνα.

Aυτο που λες ειναι θεμα χημειας μεταξυ των δυο.
Αρα αυτο ειναι θεμα το οποιο δεν εχει σχεση με το αν ειναι σε μπουρδελο η' οχι.

antpaklas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Το γαμισι ειναι φυσιολογικη αναγκη γενικοτερα η εκσπερματωση, οπως και το χεσιμο το κατουρημα η κλανια και αλλα...
ειτε την παιζεις ειτε γαμας πιανετε σαν 1.
Τωρα εξαρταται απο το καθε ατομο ανδρα η γυναικα ποσες φορες στην διαρκεια της ζωης του θα αδειασει τα υγρα του.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Το γαμισι ειναι φυσιολογικη αναγκη γενικοτερα η εκσπερματωση, οπως και το χεσιμο το κατουρημα η κλανια και αλλα...
ειτε την παιζεις ειτε γαμας πιανετε σαν 1.
Τωρα εξαρταται απο το καθε ατομο ανδρα η γυναικα ποσες φορες στην διαρκεια της ζωης του θα αδειασει τα υγρα του.
Φιλαράκο είμαι καινούργιος πες μου υπαρχει οριο ποσεσ φορες θα αδειασεις τα υγρα σου.Να αρχισω να ανησυχω?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες κανουν μονο σεξ για να ευχαριστησουν τους αντρες.ειναι μια αναγκαια θυσια γιαυτες

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες κανουν μονο σεξ για να ευχαριστησουν τους αντρες.ειναι μια αναγκαια θυσια γιαυτες

Σου το έχουν πει στα ίσια ότι πάνε μαζί σου μόνο για να κάνουν ψυχικό φίλε ?  :S

Είχε συμβεί και σε ένα γνωστό μου αλλά αυτός είχε βυζιά σαν γυναίκα , έχεις μήπως και εσύ βυζιά ?
Πες μας , αν δεν τα πεις σε εμάς σε ποιόν θα τα πεις.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ειδικά αυτές που κάνανε τη θυσία μαζί σου ίδρυσαν μετά επιστημονικό σύλογο καιεφηύραν τη τεχνητή γονιμοποίηση.  :2funny: :2funny: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
αποδειξεις δεν βλεπω ;).αποψεις εχουν ολοι

Φίλε συγνώμη αλλά εσύ έκανες τον ισχυρισμό, δεν σου χρωστάει κανείς απόδειξη, εσύ χρωστάς.
Όταν λες ότι "ο Τιτανικός δεν βούλιαξε αλλά πήγε στο διάστημα" , δεν πρέπει εμείς να σου αποδείξουμε ότι βούλιαξε , εσύ πρέπει να μας πεις που τον είδες στο διάστημα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Φίλε συγνώμη αλλά εσύ έκανες τον ισχυρισμό, δεν σου χρωστάει κανείς απόδειξη, εσύ χρωστάς.
Όταν λες ότι "ο Τιτανικός δεν βούλιαξε αλλά πήγε στο διάστημα" , δεν πρέπει εμείς να σου αποδείξουμε ότι βούλιαξε , εσύ πρέπει να μας πεις που τον είδες στο διάστημα.

εσυ δηλαδη φτιαχνεσαι με το να την λες σε τυπους σαν τον κρις?  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom