Νέα

Σεξουαλική συχνότητα-τελικά ποιοί γαμάνε και ποιές γαμιούνται σήμερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγω το λεω οτι δεν εχω αποδειξη αυτη τη στιγμη.απλα λεω την αποψη μου .λεω γιαυτους που λενε οτι αυτα που λεω οτι ειναι λαθος.πιθανον αυτα που λενε θα μπορουν να τα αποδειξουν?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εγω το λεω οτι δεν εχω αποδειξη αυτη τη στιγμη.απλα λεω την αποψη μου .λεω γιαυτους που λενε οτι αυτα που λεω οτι ειναι λαθος.πιθανον αυτα που λενε θα μπορουν να τα αποδειξουν?

Εγώ μπορώ να το αποδείξω φίλε , εύκολα !
Μπες στο thread με τις κωλάρες με τα κολάν και πες μου μετά ότι δεν γουστάρουν  :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
πες ότι θες να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα και θα αργήσεις , πιάνει τις πιο πολλές φορές
Ναι , "πάω στα 500 μέτρα αγάπη μου και θα έρθω σε δύο ώρες".
Είσαι δικηγόρος διαζυγίων φίλε?  :grin:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
εσυ δηλαδη φτιαχνεσαι με το να την λες σε τυπους σαν τον κρις?  :grin: :grin:
Κανείς δε φτιάχνεται νσ του τη λέει αρκεί να μη γαμάει συνέχεια τα thread με τις πασίγνωστες πλεον μσλακίες του τύπου οι γυνσίκες δεν τη βρίσκουν στο σεξ για ψυχικό το κάνουν.

Να κουβεντιάσουμε και αν τώρσ έξω ο ήλιος λάμπει ??

Γιατί να τη δεχόμαστε συνέχεια τη τρολιά ??

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κανείς δε φτιάχνεται νσ του τη λέει αρκεί να μη γαμάει συνέχεια τα thread με τις πασίγνωστες πλεον μσλακίες του τύπου οι γυνσίκες δεν τη βρίσκουν στο σεξ για ψυχικό το κάνουν.

Να κουβεντιάσουμε και αν τώρσ έξω ο ήλιος λάμπει ??

Γιατί να τη δεχόμαστε συνέχεια τη τρολιά ??

οκ τυπε,το συμπερασμπα που εβγαλες απο αυτο το θρεντ ποιο ειναι τυπε?ποιοι πηδανε τελικα παραπανω?

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.619
Πόντοι
606
αυτη που παν στα μπουρδελα κ μονο αυτη.....

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.920
Πόντοι
496
οκ τυπε,το συμπερασμπα που εβγαλες απο αυτο το θρεντ ποιο ειναι τυπε?ποιοι πηδανε τελικα παραπανω?

παπαριες καμαρωτες φιλε, αν θες την αποψη μου
λιγοι γαμανε πολυ και πολλοι γαμανε λιγο εως καθολου
εξαιρουνται τα επι πληρωμη παντα :grin:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.619
Πόντοι
606

αυτη που ειναι καθε καλοκαιρι διακοπες 3 μηνες στα νησιά ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατι εξαιρουνται ρε παιδια;

αν ρωταγε ο θεματοθετης ποιοι τρωνε πολυ θα απανταγατε αυτοι που μαγειρευουν σπιτι;εγω θα απανταγα απλα οι χοντροι γιατι προφανως τρωνε πολυ και φαινεται......εχει σημασια αν μαγειρευουν ή τρωνε εξω;

και ποιος ειπε οτι εμεις που γαμαμε πουτανες δεν εχουμε κανει πολυ καλυτερα γαμησια με καποιες απο οσα ενας που ειχε ας πουμε τρεις τεσσερις γκομενες στην ζωη του;επειδη πληρωνεις παει να πει οτι δεν θα ειναι καλο το σεξ;δλδ το φαι που τρωτε εξω δεν ειναι σαν το σπιτικο επειδη το πληρωνετε;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.920
Πόντοι
496

αν ρωταγε ο θεματοθετης ποιοι τρωνε πολυ θα απανταγατε αυτοι που μαγειρευουν σπιτι;εγω θα απανταγα απλα οι χοντροι γιατι προφανως τρωνε πολυ και φαινεται......εχει σημασια αν μαγειρευουν ή τρωνε εξω;

και ποιος ειπε οτι εμεις που γαμαμε πουτανες δεν εχουμε κανει πολυ καλυτερα γαμησια με καποιες απο οσα ενας που ειχε ας πουμε τρεις τεσσερις γκομενες στην ζωη του;επειδη πληρωνεις παει να πει οτι δεν θα ειναι καλο το σεξ;δλδ το φαι που τρωτε εξω δεν ειναι σαν το σπιτικο επειδη το πληρωνετε;

φιλε δε διαφωνουμε :rolleyes:
και γω στο επι πληρωμη ειμαι τον τελευταιο καιρο, καργα θα ελεγα  :grin:
και ακριβως επειδη ισχυει αυτο που προανεφερα, γιαυτο το πληρωμενο
σεξ ζει και βασιλευει, και καλα κανει μεταξυ μας:grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
φιλε δε διαφωνουμε :rolleyes:
και γω στο επι πληρωμη ειμαι τον τελευταιο καιρο, καργα θα ελεγα  :grin:
και ακριβως επειδη ισχυει αυτο που προανεφερα, γιαυτο το πληρωμενο
σεξ ζει και βασιλευει, και καλα κανει μεταξυ μας:grin:

γραφε κριτικες τοτε

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Το γαμήσι είναι ίδιο φυσικά , ένας πούτσος μπαίνει σε ένα μουνί , η πράξη είναι τελείως διαφορετική όμως.
Είναι άλλο να πας με μια γυναίκα που σε γουστάρει και άλλο με μια γυναίκα που δεν σε γουστάρει.
Φυσικά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι , για κάποιους είναι σημαντικό να σε γουστάρει η γκόμενα για κάποιους όχι τόσο , αλλά το πληρωμένο σεξ είναι εντελώς άλλη πράξη από το σεξ χωρίς πληρωμή. Δεν είναι σαν το φαϊ έξω και το φαϊ σπίτι σε καμία περίπτωση.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πρώτον.Οι μπουρδελιάρηδες επι πληρωμή.

Δεύτερον οι όμορφοι πλούσιοι και επώνυμοι ( κσι οι συνδυασμοί τους )χωρίς πληρωμή αλλά σίγουρα όχι με τη συχνότητα των σκληροπυρηνικών μπουρδελιάρηδων.

Τρίτον άντρες με ισχύ σε κυκλώματα προώθησης γυναικών σε επαγγέλματα ""μουράτα" για τις γυνσίκες όπως μανεκεν  παρουσιάστριες ηθοποιοί τραγουδίστριες κλπ. Η συγκεκριμμένη κατηγορία πάλι έμεσα σε πουτάνες light πσραπέμπει.

Αυτά για τους άντρες.

Για τις γυναίκες δεν ασχολήθηκε ακόμη το thread.
Κυρίως γιατί έπρεπε πρώτα να καταλάβουμε αν οι γυναίκες γουστάρουν ή όχι το σεξ. :uglystupid:

Σε κάλυψα ??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το γαμήσι είναι ίδιο φυσικά , ένας πούτσος μπαίνει σε ένα μουνί , η πράξη είναι τελείως διαφορετική όμως.
Είναι άλλο να πας με μια γυναίκα που σε γουστάρει και άλλο με μια γυναίκα που δεν σε γουστάρει.
Φυσικά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι , για κάποιους είναι σημαντικό να σε γουστάρει η γκόμενα για κάποιους όχι τόσο , αλλά το πληρωμένο σεξ είναι εντελώς άλλη πράξη από το σεξ χωρίς πληρωμή. Δεν είναι σαν το φαϊ έξω και το φαϊ σπίτι σε καμία περίπτωση.
ποιοι γαμανε ρωταει.....οχι ποιοι κανουν ερωτα....με πιανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom