You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξουαλική συχνότητα-τελικά ποιοί γαμάνε και ποιές γαμιούνται σήμερα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 308
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
πανε κανα στουντιακι στα κρυφα
Κυριακή βράδυ είναι το "στα κρυφά"?
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω το λεω οτι δεν εχω αποδειξη αυτη τη στιγμη.απλα λεω την αποψη μου .λεω γιαυτους που λενε οτι αυτα που λεω οτι ειναι λαθος.πιθανον αυτα που λενε θα μπορουν να τα αποδειξουν?
Εγώ μπορώ να το αποδείξω φίλε , εύκολα !
Μπες στο thread με τις κωλάρες με τα κολάν και πες μου μετά ότι δεν γουστάρουν
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Κυριακή βράδυ είναι το "στα κρυφά"?
ε κανε γιογκα τοτε
company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.687
- Πόντοι
- 31.558
πες ότι θες να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα και θα αργήσεις , πιάνει τις πιο πολλές φορέςΚυριακή βράδυ είναι το "στα κρυφά"?
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ναι , "πάω στα 500 μέτρα αγάπη μου και θα έρθω σε δύο ώρες".πες ότι θες να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα και θα αργήσεις , πιάνει τις πιο πολλές φορές
Είσαι δικηγόρος διαζυγίων φίλε?
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.619
- Πόντοι
- 606
πες ότι θες να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα και θα αργήσεις , πιάνει τις πιο πολλές φορές
ετσι παντρευτηκε μια θεια μου ....καλη φαση..
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Κανείς δε φτιάχνεται νσ του τη λέει αρκεί να μη γαμάει συνέχεια τα thread με τις πασίγνωστες πλεον μσλακίες του τύπου οι γυνσίκες δεν τη βρίσκουν στο σεξ για ψυχικό το κάνουν.εσυ δηλαδη φτιαχνεσαι με το να την λες σε τυπους σαν τον κρις?
Να κουβεντιάσουμε και αν τώρσ έξω ο ήλιος λάμπει ??
Γιατί να τη δεχόμαστε συνέχεια τη τρολιά ??
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Κανείς δε φτιάχνεται νσ του τη λέει αρκεί να μη γαμάει συνέχεια τα thread με τις πασίγνωστες πλεον μσλακίες του τύπου οι γυνσίκες δεν τη βρίσκουν στο σεξ για ψυχικό το κάνουν.
Να κουβεντιάσουμε και αν τώρσ έξω ο ήλιος λάμπει ??
Γιατί να τη δεχόμαστε συνέχεια τη τρολιά ??
οκ τυπε,το συμπερασμπα που εβγαλες απο αυτο το θρεντ ποιο ειναι τυπε?ποιοι πηδανε τελικα παραπανω?
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.619
- Πόντοι
- 606
αυτη που παν στα μπουρδελα κ μονο αυτη.....
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.920
- Πόντοι
- 496
οκ τυπε,το συμπερασμπα που εβγαλες απο αυτο το θρεντ ποιο ειναι τυπε?ποιοι πηδανε τελικα παραπανω?
παπαριες καμαρωτες φιλε, αν θες την αποψη μου
λιγοι γαμανε πολυ και πολλοι γαμανε λιγο εως καθολου
εξαιρουνται τα επι πληρωμη παντα
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.619
- Πόντοι
- 606
αυτη που ειναι καθε καλοκαιρι διακοπες 3 μηνες στα νησιά ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γιατι εξαιρουνται ρε παιδια;παπαριες καμαρωτες φιλε, αν θες την αποψη μου
αν ρωταγε ο θεματοθετης ποιοι τρωνε πολυ θα απανταγατε αυτοι που μαγειρευουν σπιτι;εγω θα απανταγα απλα οι χοντροι γιατι προφανως τρωνε πολυ και φαινεται......εχει σημασια αν μαγειρευουν ή τρωνε εξω;
και ποιος ειπε οτι εμεις που γαμαμε πουτανες δεν εχουμε κανει πολυ καλυτερα γαμησια με καποιες απο οσα ενας που ειχε ας πουμε τρεις τεσσερις γκομενες στην ζωη του;επειδη πληρωνεις παει να πει οτι δεν θα ειναι καλο το σεξ;δλδ το φαι που τρωτε εξω δεν ειναι σαν το σπιτικο επειδη το πληρωνετε;
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.920
- Πόντοι
- 496
γιατι εξαιρουνται ρε παιδια;
αν ρωταγε ο θεματοθετης ποιοι τρωνε πολυ θα απανταγατε αυτοι που μαγειρευουν σπιτι;εγω θα απανταγα απλα οι χοντροι γιατι προφανως τρωνε πολυ και φαινεται......εχει σημασια αν μαγειρευουν ή τρωνε εξω;
και ποιος ειπε οτι εμεις που γαμαμε πουτανες δεν εχουμε κανει πολυ καλυτερα γαμησια με καποιες απο οσα ενας που ειχε ας πουμε τρεις τεσσερις γκομενες στην ζωη του;επειδη πληρωνεις παει να πει οτι δεν θα ειναι καλο το σεξ;δλδ το φαι που τρωτε εξω δεν ειναι σαν το σπιτικο επειδη το πληρωνετε;
φιλε δε διαφωνουμε
και γω στο επι πληρωμη ειμαι τον τελευταιο καιρο, καργα θα ελεγα
και ακριβως επειδη ισχυει αυτο που προανεφερα, γιαυτο το πληρωμενο
σεξ ζει και βασιλευει, και καλα κανει μεταξυ μας
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
φιλε δε διαφωνουμε
και γω στο επι πληρωμη ειμαι τον τελευταιο καιρο, καργα θα ελεγα
και ακριβως επειδη ισχυει αυτο που προανεφερα, γιαυτο το πληρωμενο
σεξ ζει και βασιλευει, και καλα κανει μεταξυ μας
γραφε κριτικες τοτε
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Το γαμήσι είναι ίδιο φυσικά , ένας πούτσος μπαίνει σε ένα μουνί , η πράξη είναι τελείως διαφορετική όμως.γιατι εξαιρουνται ρε παιδια;
Είναι άλλο να πας με μια γυναίκα που σε γουστάρει και άλλο με μια γυναίκα που δεν σε γουστάρει.
Φυσικά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι , για κάποιους είναι σημαντικό να σε γουστάρει η γκόμενα για κάποιους όχι τόσο , αλλά το πληρωμένο σεξ είναι εντελώς άλλη πράξη από το σεξ χωρίς πληρωμή. Δεν είναι σαν το φαϊ έξω και το φαϊ σπίτι σε καμία περίπτωση.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Πρώτον.Οι μπουρδελιάρηδες επι πληρωμή.οκ τυπε,το συμπερασμπα που εβγαλες απο αυτο το θρεντ ποιο ειναι τυπε?ποιοι πηδανε τελικα παραπανω?
Δεύτερον οι όμορφοι πλούσιοι και επώνυμοι ( κσι οι συνδυασμοί τους )χωρίς πληρωμή αλλά σίγουρα όχι με τη συχνότητα των σκληροπυρηνικών μπουρδελιάρηδων.
Τρίτον άντρες με ισχύ σε κυκλώματα προώθησης γυναικών σε επαγγέλματα ""μουράτα" για τις γυνσίκες όπως μανεκεν παρουσιάστριες ηθοποιοί τραγουδίστριες κλπ. Η συγκεκριμμένη κατηγορία πάλι έμεσα σε πουτάνες light πσραπέμπει.
Αυτά για τους άντρες.
Για τις γυναίκες δεν ασχολήθηκε ακόμη το thread.
Κυρίως γιατί έπρεπε πρώτα να καταλάβουμε αν οι γυναίκες γουστάρουν ή όχι το σεξ.
Σε κάλυψα ??
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ε ναι....Στην δευτερη περιπτωση τα πιατα τα πηγαινειs εσυ στον νεροχυτηΔεν είναι σαν το φαϊ έξω και το φαϊ σπίτι σε καμία περίπτωση.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ποιοι γαμανε ρωταει.....οχι ποιοι κανουν ερωτα....με πιανεις...Το γαμήσι είναι ίδιο φυσικά , ένας πούτσος μπαίνει σε ένα μουνί , η πράξη είναι τελείως διαφορετική όμως.
Είναι άλλο να πας με μια γυναίκα που σε γουστάρει και άλλο με μια γυναίκα που δεν σε γουστάρει.
Φυσικά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι , για κάποιους είναι σημαντικό να σε γουστάρει η γκόμενα για κάποιους όχι τόσο , αλλά το πληρωμένο σεξ είναι εντελώς άλλη πράξη από το σεξ χωρίς πληρωμή. Δεν είναι σαν το φαϊ έξω και το φαϊ σπίτι σε καμία περίπτωση.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 388
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 234K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις