Νέα

Σεξουαλική συχνότητα-τελικά ποιοί γαμάνε και ποιές γαμιούνται σήμερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.100
Πόντοι
3.425
καλησπερα....

το θεμα δεν ειναι να γαμησει ενας αντρας παιδια....(μιλαω για την κατηγορια μου φυσικα, παντρεμενος, πανω απο 40)

το θεμα ειναι να γαμησεις και να μην γαμηθεις στη συνεχεια.

για τους διαθεσιμους οι διαθεσιμες πραγματικα ειναι πολλες. αρκει να εισαι διαθετημενος να υποστεις τις  "συνεπειες"

πιο συγκεκριμενα θελω να πω ότι (εκτος λιγων εξαιρεσεων) οι περισσοτερες γυναικες που επιλεγουν να γαμηθουν μ εναν παντρεμενο γιατι τον γουσταρουν, φυσικα και απαιτησουν κατι περισσοτερο απο ενα πηδημα στο αυτοκινητο ή στο γαμοξενοδοχειο μια τοσο.
φυσικα και θα σε παρει τηλεφωνο, πιθανος σε ακαταλληλη στιγμη,
φυσικα μπορει να σε καψουρευτει
φυσικα μπορει να ζητησει πολλα περισσοτερα
οσο κι αν εχεις προσπαθησει εκτον των προτερων να ξεκαθαρισεις ολα αυτα τα θεματα.

πολλοι θα με καταλαβουν τί θελω να πω...

αρα πού καταληγουμε...???
πληρωνουμε για να μην μας συμβει κατι ή καποια απο αυτα που περιεγραψα παραπανω.

τώρα τα υπολοιπα....ειναι για ποιητες

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ε ναι....Στην δευτερη περιπτωση τα πιατα τα πηγαινειs εσυ στον νεροχυτη  :grin:
Στην περίπτωση του φαγητού η διάφορα είναι απλά στο ποιος το παρασκευασε και ποιος έπλυνε τα πιάτα. Είναι πληρωμένο και στις δύο περιπτώσεις.
Στο σεξ στην μια περίπτωση είναι πληρωμένο και στην άλλη δωρεάν .
Στην μια περίπτωση η γκόμενα το έκανε γιατί απλά ήθελε να γαμηθεί με εσένα , εσένα όχι τον γείτονα!
Στην άλλη επειδή το έκανε γιατί την πλήρωσες και μπορεί να την γαμήσει ο γείτονας , ο Πακιστανός και οποιοσδήποτε έχει το αντίτιμο αμέσως μόλις βγεις από το δωμάτιο.

Όπως καταλαβενεις η διάφορα στον εγωισμό σου και στον αυτοσεβασμό σου είναι τεράστια μεταξύ των δύο αυτών περιπτώσεων.

Σε παρακαλώ μην απαντήσεις την μαλακία "και τις άλλες τις πληρώνεις αλλά δεν το ξέρεις μαλάκα , εμείς οι έξυπνοι το ξέρουμε".
Το ότι θα βγεις έξω δεν είναι πληρωμή , έτσι και αλλιώς θα βγεις  έξω , τον φίλο σου που βγαίνεις έξω μαζί του το μετράς ως πληρωμή του ?????
Και μην μου πει κανείς ότι κερνατε τις γκόμενες
Σιγά μην περιμένει η πιτσιρίκα κεράσματα σε ακριβά εστιατόρια , σιγά μην έχει αγοράσει κανείς άντρας ρούχο σε γυναίκα τα τελευταία 50 χρόνια ......

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Στην περίπτωση του φαγητού η διάφορα είναι απλά στο ποιος το παρασκευασε και ποιος έπλυνε τα πιάτα. Είναι πληρωμένο και στις δύο περιπτώσεις.
Στην μια περίπτωση η γκόμενα το έκανε γιατί απλά ήθελε να γαμηθεί με εσένα , εσένα όχι τον γείτονα!
Στην άλλη επειδή το έκανε γιατί την πλήρωσες και μπορεί να την γαμήσει ο γείτονας , ο Πακιστανός και οποιοσδήποτε έχει το αντίτιμο αμέσως μόλις βγεις από το δωμάτιο.

Όπως καταλαβενεις η διάφορα στον εγωισμό σου και στον αυτοσεβασμό σου είναι τεράστια μεταξύ των δύο αυτών περιπτώσεων.

Σε παρακαλώ μην απαντήσεις την μαλακία "και τις άλλες τις πληρώνεις αλλά δεν το ξέρεις μαλάκα , εμείς οι έξυπνοι το ξέρουμε".
Το ότι θα βγεις έξω δεν είναι πληρωμή , έτσι και αλλιώς θα βγεις  έξω , τον φίλο σου που βγαίνεις έξω μαζί του το μετράς ως πληρωμή του ?????
Σιγά μην περιμένει η πιτσιρίκα κεράσματα σε ακριβά εστιατόρια , σιγά μην έχει αγοράσει κανείς άντρας ρούχο σε γυναίκα τα τελευταία 50 χρόνια ......

ασε τις πιτσιρικες,εδω οι πιο πολλοι λενε για γυναικες ανω των 30  :grin:.αυτες τι κοιτανε?αν εισαι ομορφοπαιδο κ εχεις λεπτα αισθηματα?  :2funny: :2funny:(για εμφανισιμες λεω οχι παχυσαρκους βεζουβιους και προβληματικες βουρλα)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
κυρίως γιατί έπρεπε πρώτα να καταλάβουμε αν οι γυναίκες γουστάρουν ή όχι το σεξ
το γουσταρουν ρε βλακα...απο που ηρθες εσυ? ποσο αγαμητος εισαι  και λες αυτες τις ανοησιες?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Γεια σου ρε πικερ αλανι τοσο καιρο ειχα να δω ποστ σου και μου ειχε λειψει  :rockon: :rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ασε τις πιτσιρικες,εδω οι πιο πολλοι λενε για γυναικες ανω των 30  :grin:.αυτες τι κοιτανε?αν εισαι ομορφοπαιδο κ εχεις λεπτα αισθηματα?  :2funny: :2funny:(για εμφανισιμες λεω οχι παχυσαρκους βεζουβιους και προβληματικες βουρλα)

Γιατί κοιτάνε γυναίκες πάνω από τα 30 οι περισσότεροι εδώ ? Εγώ είμαι 45 και νομίζω είμαι από τους παπούδες του μπου , όλοι πιτσιρικάδες είναι εδώ μέσα , γιατί δεν κοιτάνε πιτσιρίκες ?

Οι γυναίκες πάνω από τα 30 θα πάνε η για αποκατάσταση οπότε δεν μας ενδιαφέρουν (εσάς γιατί δεν θέλετε αποκατάσταση και εμένα γιατί είμαι αποκαταστημένος  :grin: ) ή πάνε για πούτσο και για να περνάν καλά οπότε βουρ .....
Ρε παιδιά οι γυναίκες που ψάξουν τον πλούσιο γαμπρό είναι ελάχιστες , ξεκολήστε από χαζά στερεότυπα. Ειδικά στην κρίση άστες  να ψάχνουν , σιγά μην τον βρουν , τα αρχίδια μου θα βρουν  :grin:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
  Υπάρχει ηδη επίκο νημα  η αγαμια στις μερες μας το οποιο χρονολογειται από τις καλες μερες οποτε η αγαμια δεν εχει corelation με την οικονομικη κριση .

Οποιος γκομενιζει ππρεπει να γαμα και καμια πουτάνα που και που για να μενει στο παιχνιδι . Αλλωστε ο σωστος λόγος να πας στις πουτανες ειναι να βρεθεις με μια γυναικα στο ιδιο δωματιο να θυμηθεις την γλύκα της γυναικας εναντι του χειρόγλυκανου . Πρεπει να πας με μια πουτανα για την γνωριμία .

Στο θεμα ειδικα των παντρεμενων εχω να πω οτι φταινε οι γονεις . Ο αντρας ψαχνει μια σαν την μανα  του να του μαγειρευει και να του ελεγχει  και η γυναικα εχει ινδαλμα την μανα της που εχει κοψει το σεξ από οταν η κόρη της ηταν 5 ετων  .

Και για να μιλησω καιλίγο για τα δικα μου . το 2013 δεν γευτηκα το μελι της συζυγου , το 2014 δεν εκανα σεφτε οποτε οι πουτανες ειναι μονοδρομος ή καλύτερα ΜΟΥΝΟδρομος

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οι μιλφαρες ειναι το παρελθον το παρον και το μελλον.Οι μικροτερες χαζογκομενες ειναι μονο για να αγκαλιτσες και φιλακια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Γιατί κοιτάνε γυναίκες πάνω από τα 30 οι περισσότεροι εδώ ? Εγώ είμαι 45 και νομίζω είμαι από τους παπούδες του μπου , όλοι πιτσιρικάδες είναι εδώ μέσα , γιατί δεν κοιτάνε πιτσιρίκες ?

Οι γυναίκες πάνω από τα 30 θα πάνε η για αποκατάσταση οπότε δεν μας ενδιαφέρουν (εσάς γιατί δεν θέλετε αποκατάσταση και εμένα γιατί είμαι αποκαταστημένος  :grin: ) ή πάνε για πούτσο και για να περνάν καλά οπότε βουρ .....
Ρε παιδιά οι γυναίκες που ψάξουν τον πλούσιο γαμπρό είναι ελάχιστες , ξεκολήστε από χαζά στερεότυπα. Ειδικά στην κρίση άστες  να ψάχνουν , σιγά μην τον βρουν , τα αρχίδια μου θα βρουν  :grin:

:2funny: :2funny: εγω παλι ξερω οτι εχει πολλη γερουσια το σαιτ τυπε  :woldman: :woldman:
Τεσπα δν μας ενδιαφερουν κ πολυ οι ανω των 30 αλλα και οι κατω κοιτανε ευκολια+κοινωνικες σχεσεις+γνωριμιες+κυριλε καταστασεις κ αλλα ωραια :grin:
Υπαρχουν ακομη αρκετοι λεφταδες σ ελλαδα ΚυρΜεντιο  :grin: inside information  :grin: :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πόσο δυστυχισμένος και κομπλεξικός παίζει να είσαι τελικά ρε μαλάκα? Πόσο καιρό έχεις να γαμήσεις ρε ηλίθιε κομπλεξάρα?

Picker

Ρε Picker γιατί βρίζεις ?  :S
Ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία βρε δροσερό αγόρι.
Τελικά βρήκες κανέναν να σε γαμήσει όπως έλεγες ή ακόμα άφραγκος?

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ποση διαφορα εχει το πληρωμενο σεξ απο το σεξ με γκομενα που δεν ειναι απαρετητο να σε γουσταρει και ποση διαφορα με το σεξ με συναισθημα???

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ποση διαφορα εχει το πληρωμενο σεξ απο το σεξ με γκομενα που δεν ειναι απαρετητο να σε γουσταρει και ποση διαφορα με το σεξ με συναισθημα???

εξαρταται τυπε την κοπελα/πουτανα δν  ειναι ολες το ιδιο/σε ιδια φαση  :grin: :grin:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
κυρίως γιατί έπρεπε πρώτα να καταλάβουμε αν οι γυναίκες γουστάρουν ή όχι το σεξ
το γουσταρουν ρε βλακα...απο που ηρθες εσυ? ποσο αγαμητος εισαι  και λες αυτες τις ανοησιες?
Φιλαράκο ειρωνικά το έγραψα.
Διάβασε λίγο πίσω στο thread κσι θσ κσταλσβεις.
Μόνο αγάμητο δε με λές.
Καλό θα είναι ιδίως πριν βρίσεις να έχεις διαβάσει και να είσαι σίγουρος γιατί βρίζεις.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το σεξ φιλαράκο είνσι ενστικτώδης βιολογική ανάγκη που η φύση την έχει κάνει πολύ ευχάριστη χάριν της διαιώνισης των ειδών.

Ο έρωτας ( αν αυτό εννοείς με το όρο συναίσθημα )
είναι ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο συναισθημάτων. Οταν συμπληρώνεται από το σεξ η αλληλεπίδρασή τους είναι μσλλον πολλαπλασιαστική ως προς το τι αισθάνεσαι.Εχει όμως ένα τρομερό μειονέκτημα, κρατάει λίγο. Δεν έχει διάρκεια.

Γιαυτό πιστεύω ότι αργά η γρήγορα γυρνάμε πάλι όλοι στις πουτάνες. :2funny: :2funny:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Φυσικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη πουτάνα και στη γκομενα που ερχεται μαζι σου γιατί σε γουστάρει...

Περα απο το αίσθημα αυτοεκτιμησης και αποδοχής που σου δημιουργείται είναι και η διαφορά στο σεξ. Αλλη χημεία φανταζομαι... επίσης με τη γκόμενα μπορείς να κάνεις πραγματα που δεν κάνεις με τη πουτάνα....χωρίς προφυλάκτικό πχ. Μπορεις να αραξετε σπιτι να το κανετε, μετα να παραγγειλετε να φατε η να σου μαγειρεψει μετα να το ξανακανετε κτλ.

Τωρα ποιοι γαμανε.Απο άντρες πιστευω αυτοί που το χουν. Οι εμφανήσιμοι , αυτοί που έχουν αέρα χιουμορ, που δεν ειναι μιζεροι, τσιγκουνηδες. Τα λεφτά παίζουν ρόλο αλλά σαν επιπρόσθετο προσον, δεν είναι το α και το ω.Σημαντικότερο ειναι να υπάρχει μια δουλεια. Για τις καθημερινες περιπτωσεις.Τωρα αν μου φερετε παραδειγμα το βαρδινογιαννη ενταξει παιζουν ρολο τα χρηματα αλλα και εκει ως συνδιασμος κυρους-λεφτα. Γενικώς οι γυναίκες θέλουν να πάνε μ εναν αντρα που αρέσει και σ αλλες γυναικες θα μπορουσε να εχει αλλες αλλα διαλεξε αυτην.

Βεβαια να λεμε και την αληθεια υπαρχουν περιπτωσεις αντρων που ειναι σαν αναποδα γαμωτο και πανε και την πεφτουν σε επιπεδο λιγο πιο κατω απο μοντελο. Ε εκει θα τη φας τη πιτα ρε φιλε και μετα θα πεις ολες ειναι ελλειενιδες κτλ

Απο γυναικες.Ποιες γαμιουνται?Μπορώ να πω όλες..Και οι χοντρουλες και οι ασχημουλες θα βρουν τον ηρωα τους.Αλλα....υπάρχει η διαφορά. Συνηθως τις μη τοσο εμφανησιμες τις εχουν οι αντρες για κανα 2 πηδηματα το πολυ στα κρυφα(δεν τις κυκλοφορουν) και μετα εξαφανιζονται. Η στην καλυτερη για καμια ελευθερη σχεση, ουτε τηλεφωνα ουτε ιστοριες, τηλέφωνο τι κανεις σημερα να ρθω κτλ. Ξερω πολλες κοπελες δεν μιλαω για ασχημες αλλα για μετριες που δεν εχουν κανει σχεση στη ζωη τους αλλα εχουν πηδηχτει με 50.
  Οι εμφανησιμες ομορφες απο την αλλη περνανε καλα. Τους τη πεφτουν ολοι,οι περισσοτεροι τις θελουν για σχεση να τις κυκλοφορησουν(αρα νιωθουν αποδοχη) . Απλα ισως καπου χασουν τη μπαλα. Με τοση προσφορα αντρων μπορει να απορριψουν μια καλη περιπτωση και να κολλησουν με καποιον που τις φτυνει επισης "γιατι δεν γινεται να με θελουν ολοι και αυτος να με φτυνει". Αλλες ειναι πιο εξυπνες με λυμμενα θεματα και βρισκουν τη καλη η περνανε καλα με διαφορους που τους αρεσουν αλλα και τους προσφερουν τα παντα, δωρακια κτλ

Αυτη η αποψη μου μπορει να λεω και μαλακιες βεβαια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom