δε συμφωνω μαζι σου εγω εχω διαβασει για χαμηλοτερο ποσοστοπαντως οι μελετες μιλανε για 70 τα εκατο αγαμια στις γυναικες.....και μιλαμε για μηνες ανομβριας
που το ειδες ? ασε π στη περιοχη μου πεφτει αρκετο σεξακι
τα σεβη μου gl
δε συμφωνω μαζι σου εγω εχω διαβασει για χαμηλοτερο ποσοστοπαντως οι μελετες μιλανε για 70 τα εκατο αγαμια στις γυναικες.....και μιλαμε για μηνες ανομβριας
καλα τα λες κοπελια ;)Βλεπεις....αλλα ειπαμε στον αντρα δεν παιζει μονο η εμφανιση....παιζει και το λεγειν , ο αερας, το χιουμορ ...το πως τη βαρεσε ο εκαστοτε στο μυαλο της συγκεκριμενης γκομενας. Ο οποιος κουασιμοδος μπορει να της το παιζε οτι πριν απο αυτη ειχε μια αλλη μουναρα γκομενα η οποια τον παρακαλαει κ αυτος την εφτυσε για χαρη της κτλ κτλ
γιαυτο βλεπεις κατι καλες να εχουν διπλα τους κατι κουασιμοδους.....
Γενικώς οι γυναίκες θέλουν να πάνε μ εναν αντρα που αρέσει και σ αλλες γυναικες θα μπορουσε να εχει αλλες αλλα διαλεξε αυτην.
Συμπληρώνω. Είναι στη φύση τους ο ανταγωνισμός και η επιλεκτοικότητα
o axaxouxas ειναι αυτος στα νιατα του;οι αντρες που κινηγαν οι ποιο πολλες ελληνιδες
οι αντρες που κινηγαν οι ποιο πολλες ελληνιδες
είσαι στο κρεβάτι τους;οι ερευνες είναι απο επιστημονεςΤο τι λέει κάθε ένας σε μια έρευνα και το τι πραγματικά κάνει ,είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Μια χαρά σεξ κάνει η πλειοψηφία των γυναικών.
κ οι επιστημονες κανουν λαθη .είσαι στο κρεβάτι τους;οι ερευνες είναι απο επιστημονες
πολλες κανουν καλο σεξ οχι ομως κ η πλειοψηφια .οσο για τις ερευνες αρκετες ειναι της πλακαςΤο τι λέει κάθε ένας σε μια έρευνα και το τι πραγματικά κάνει ,είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Το τι λέει κάθε ένας σε μια έρευνα και το τι πραγματικά κάνει ,είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Σωστό.Το τι λέει κάθε ένας σε μια έρευνα και το τι πραγματικά κάνει ,είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Εκει που ειναι να παρεις γυναικα κ να φοβασαι μη σου βγει πουτανα, παιρνεις πουτανα κ εισαι σιγουρος!!!βλεπω ενα σορο ελληνιδες να βγαινουν με τις φιλες τους συναιχια σε μπαρακια να φορανε τα καλα τους να μη ψαχνονται για αρσενικα και μετα να μας λενε οτι χαθηκαν οι αντρες.δε μπορω να καταλαβω ακομα και οταν εχουν σπανια ορεξη για σεξ τι κανουν? πανε με οποιον να ναι?? τοσοι αντρες υπαρχουν.βλεπουν τις ελληνινες να εχουν ξεσαλωσει και δε τις εμπιστευονται πια...
Όταν λες "δεν ψάχνονται", εννοεις το ότι δεν πεφτουν στο πενταλεπτο στον κάθε βρωμιαρη, απλυτο, αντυτο, αγενη, καφρο που θα τους τριφτεί?βλεπω ενα σορο ελληνιδες να βγαινουν με τις φιλες τους συναιχια σε μπαρακια να φορανε τα καλα τους να μη ψαχνονται για αρσενικα και μετα να μας λενε οτι χαθηκαν οι αντρες.δε μπορω να καταλαβω ακομα και οταν εχουν σπανια ορεξη για σεξ τι κανουν? πανε με οποιον να ναι?? τοσοι αντρες υπαρχουν.βλεπουν τις ελληνινες να εχουν ξεσαλωσει και δε τις εμπιστευονται πια...
πολλες κανουν καλο σεξ οχι ομως κ η πλειοψηφια .οσο για τις ερευνες αρκετες ειναι της πλακας
Όταν λες "δεν ψάχνονται", εννοεις το ότι δεν πεφτουν στο πενταλεπτο στον κάθε βρωμιαρη, απλυτο, αντυτο, αγενη, καφρο που θα τους τριφτεί?