kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
και τους αντρες το ιδιο , που ειναι το προβλημα ?
προικοθηρας τυπε?
και τους αντρες το ιδιο , που ειναι το προβλημα ?
Δεν ειναι πρόβλημα, δικαιολογία είναι προς τον ίδιο τους τον εαυτό!!!και τους αντρες το ιδιο , που ειναι το προβλημα ?
οχι απλα αγαπαμε γυναικες με λεφταπροικοθηρας τυπε?
ελα ντεΔεν ειναι πρόβλημα, δικαιολογία είναι προς τον ίδιο τους τον εαυτό!!!
Κάπου εδώ ο αυτοκράτωρ της τρολιάς chriss 33 αρχίζει να γαμάει το thread, όπως έχει γαμήσει άπειρα άλλα thread μια και δεν μπορεί να γαμήσει γυναίκες.δεν ειναι στη φυση τους να το παιζουν δυσκολες.και καμια γυναικα δεν σε θελει σα παλαβη.τα λεφτα σου θελουν σαν παλαβεςοσο σε θελει μια γυναικα σε ενα μπουρδελο αλλο τοσο σε θελει και μια εξω απο αυτο.που και καλα υποτιθεται οτι σε γουσταρει.
ρε φιλε εσυ μου μιλησες για τους διασημους με το χρημα και τη φημηΚάπου εδώ ο αυτοκράτωρ της τρολιάς chriss 33 αρχίζει να γαμάει το thread, όπως έχει γαμήσει άπειρα άλλα thread μια και δεν μπορεί να γαμήσει γυναίκες.
Το είπσμε σε τόσα άλλα thread τράβα σε κανένα ψυχίατρο.
δεν ειναι προβλημα.απλα η αληθεια για ποιο λογο κανουν οι γυναικες σεξ συνηθωςκαι τους αντρες το ιδιο , που ειναι το προβλημα ?
κατα την γνωμη σουδεν ειναι προβλημα.απλα η αληθεια για ποιο λογο κανουν οι γυναικες σεξ συνηθως
δεν πιστευω οτι σε γουσταραν για το σεξ.το σεξ δεν τις απασχολει σχεδον καθολουκατα την γνωμη σου
στην δικη μου ζωη υπηρξαν γυναικες που ειχαν πιο πολλα λεφτα απο εμενα και ηταν μαζι επειδη γουσταραν
τι πιστευεις εσυ ειναι δικο σου θεμαδεν πιστευω οτι σε γουσταραν για το σεξ.το σεξ δεν τις απασχολει σχεδον καθολου
Ολοι αυτοί που σου ανέφερα απέκτησαν χρήμα και φήμη κυρίως επειδή άρεσαν στις γυναίκες.ρε φιλε εσυ μου μιλησες για τους διασημους με το χρημα και τη φημη
ολες τις γυναικες τις απασχολει το σεξ ;)δεν πιστευω οτι σε γουσταραν για το σεξ.το σεξ δεν τις απασχολει σχεδον καθολου
ολες τις γυναικες τις απασχολει το σεξ ;)
το θεμα ειναι εαν εσυ σαν αντρας μπορεις να το προσφερεις
εισαι μεγαλο τρολΟλοι αυτοί που σου ανέφερα απέκτησαν χρήμα και φήμη κυρίως επειδή άρεσαν στις γυναίκες.
Το χρήμα και η φήμη ήταν το αποτέλεσμα όχι η αιτία.
Ολοι αυτοί εκτός από ταλέντο στο επάγγελμά τους ( για παράδειγμα μουσική/τραγούδι ) είχαν sex appeal που έκανε τις γυναίκες να τους βλέπουν και να χύνουν πολύ πριν βγάλουν λεφτά η γίνουν διάσημοι. Μήπως αυτό σου λέει κάτι ?? Σκέψου.
τυπε μηπως μοιαζεις οπως αυτος στο αβαταρ σου?εγω ειμαι 32 ετον κοινωνικη ζωη δεν εχω δουλεια ακομη οχι σε 3 μηνες περιπου.οσες φορες εχω παει σε οικο ανοχης εχω παει.ειμαι ντροπαλος με τις κοπελες που και που μπορει να μιλησω αλα με πιανει ανχος
κοιμασαι φιλε μου.μολις ξυπνησεις τα ξαναλεμεολες τις γυναικες τις απασχολει το σεξ ;)
το θεμα ειναι εαν εσυ σαν αντρας μπορεις να το προσφερεις
συμφωνω μαζι σου απλα δεν καθομαι να τα αναλυω περισσοτερο στον chris33δν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα εξαρταται για τι ηλικιες μιλας ποια φαση της ζωης τους κτλ κτλ
μετα τα 25-30 κοιταζουνε αποκατασταση-χρημα και κυριλε φασεις,αλλα κ απο πιο πριν(φοιτητριες) παντα γκαβλωνουνε με τον ντιτζει μπαρμαν πορτιερη υπευθυνο κτλ κτλ
υπαρχουν μερικες π γουσταρουν σεξ αλλες χεστηκανε και εχει αραχνιασει το μουνι τους
τυπε μηπως μοιαζεις οπως αυτος στο αβαταρ σου?
ξυπνησα απο πολυ μικρος για αυτο εβγαλα λεφτα γρηγορακοιμασαι φιλε μου.μολις ξυπνησεις τα ξαναλεμε
υπονοεις οτι του κρις του αξιζει ενας πακιστανος τυπε?ξυπνησα απο πολυ μικρος για αυτο εβγαλα λεφτα γρηγορα
συνεχισε να πηγαινεις να πηδας γυναικες του 10ευρου παρεα με πακιστανους
ο καθενας παιρνει στην ζωη του αυτο που του αξιζει