Νέα

Σεξουαλική συχνότητα-τελικά ποιοί γαμάνε και ποιές γαμιούνται σήμερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
δεν ειναι στη φυση τους να το παιζουν δυσκολες.και καμια γυναικα δεν σε θελει σα παλαβη.τα λεφτα σου θελουν σαν παλαβεςοσο σε θελει μια γυναικα σε ενα μπουρδελο αλλο τοσο σε θελει και μια εξω απο αυτο.που και καλα υποτιθεται οτι σε γουσταρει.
Κάπου εδώ ο αυτοκράτωρ της τρολιάς chriss 33 αρχίζει να γαμάει το thread, όπως έχει γαμήσει άπειρα άλλα thread μια και δεν μπορεί να γαμήσει γυναίκες.

Το είπσμε σε τόσα  άλλα thread τράβα σε κανένα ψυχίατρο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κάπου εδώ ο αυτοκράτωρ της τρολιάς chriss 33 αρχίζει να γαμάει το thread, όπως έχει γαμήσει άπειρα άλλα thread μια και δεν μπορεί να γαμήσει γυναίκες.

Το είπσμε σε τόσα  άλλα thread τράβα σε κανένα ψυχίατρο.
ρε φιλε εσυ μου μιλησες για τους διασημους με το χρημα και τη φημη

Επισκέπτης
δεν ειναι προβλημα.απλα η αληθεια για ποιο λογο κανουν οι γυναικες σεξ συνηθως
κατα την γνωμη σου  :grin:
στην δικη μου ζωη υπηρξαν γυναικες που ειχαν πιο πολλα λεφτα απο εμενα και ηταν μαζι επειδη γουσταραν  :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
κατα την γνωμη σου  :grin:
στην δικη μου ζωη υπηρξαν γυναικες που ειχαν πιο πολλα λεφτα απο εμενα και ηταν μαζι επειδη γουσταραν  :rockon:
δεν πιστευω οτι σε γουσταραν για το σεξ.το σεξ δεν τις απασχολει σχεδον καθολου

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
ρε φιλε εσυ μου μιλησες για τους διασημους με το χρημα και τη φημη
Ολοι αυτοί που σου ανέφερα απέκτησαν χρήμα και φήμη κυρίως επειδή άρεσαν στις γυναίκες.

Το χρήμα και η φήμη ήταν το αποτέλεσμα όχι η αιτία.

Ολοι αυτοί εκτός από ταλέντο στο επάγγελμά τους ( για παράδειγμα μουσική/τραγούδι ) είχαν sex appeal που έκανε τις γυναίκες να τους βλέπουν και να χύνουν πολύ πριν βγάλουν λεφτά η γίνουν διάσημοι. Μήπως αυτό σου λέει κάτι ?? Σκέψου.

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
εγω ειμαι 32 ετον κοινωνικη ζωη δεν εχω δουλεια ακομη οχι σε 3 μηνες περιπου.οσες φορες εχω παει σε οικο ανοχης εχω παει.ειμαι ντροπαλος με τις κοπελες που και που μπορει να μιλησω αλα με πιανει ανχος

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ολες τις γυναικες τις απασχολει το σεξ  ;)
το θεμα ειναι εαν εσυ σαν αντρας μπορεις να το προσφερεις  :grin:

δν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα εξαρταται για τι ηλικιες μιλας ποια φαση της ζωης τους κτλ κτλ
μετα τα 25-30 κοιταζουνε αποκατασταση-χρημα και κυριλε φασεις,αλλα κ απο πιο πριν(φοιτητριες) παντα γκαβλωνουνε με τον ντιτζει μπαρμαν πορτιερη υπευθυνο κτλ κτλ
υπαρχουν μερικες π γουσταρουν σεξ αλλες χεστηκανε και εχει αραχνιασει το μουνι τους

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ολοι αυτοί που σου ανέφερα απέκτησαν χρήμα και φήμη κυρίως επειδή άρεσαν στις γυναίκες.

Το χρήμα και η φήμη ήταν το αποτέλεσμα όχι η αιτία.

Ολοι αυτοί εκτός από ταλέντο στο επάγγελμά τους ( για παράδειγμα μουσική/τραγούδι ) είχαν sex appeal που έκανε τις γυναίκες να τους βλέπουν και να χύνουν πολύ πριν βγάλουν λεφτά η γίνουν διάσημοι. Μήπως αυτό σου λέει κάτι ?? Σκέψου.
εισαι μεγαλο τρολ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω ειμαι 32 ετον κοινωνικη ζωη δεν εχω δουλεια ακομη οχι σε 3 μηνες περιπου.οσες φορες εχω παει σε οικο ανοχης εχω παει.ειμαι ντροπαλος με τις κοπελες που και που μπορει να μιλησω αλα με πιανει ανχος
τυπε μηπως μοιαζεις οπως αυτος στο αβαταρ σου? :grin:

Επισκέπτης
δν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα εξαρταται για τι ηλικιες μιλας ποια φαση της ζωης τους κτλ κτλ
μετα τα 25-30 κοιταζουνε αποκατασταση-χρημα και κυριλε φασεις,αλλα κ απο πιο πριν(φοιτητριες) παντα γκαβλωνουνε με τον ντιτζει μπαρμαν πορτιερη υπευθυνο κτλ κτλ
υπαρχουν μερικες π γουσταρουν σεξ αλλες χεστηκανε και εχει αραχνιασει το μουνι τους
συμφωνω μαζι σου απλα δεν καθομαι να τα αναλυω περισσοτερο στον  chris33  :grin:

Επισκέπτης
κοιμασαι φιλε μου.μολις ξυπνησεις τα ξαναλεμε
ξυπνησα απο πολυ μικρος για αυτο εβγαλα λεφτα γρηγορα  :cheesy:
συνεχισε να πηγαινεις να πηδας γυναικες του 10ευρου παρεα με πακιστανους  :grin:
ο καθενας παιρνει στην ζωη του αυτο που του αξιζει  :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ξυπνησα απο πολυ μικρος για αυτο εβγαλα λεφτα γρηγορα  :cheesy:
συνεχισε να πηγαινεις να πηδας γυναικες του 10ευρου παρεα με πακιστανους  :grin:
ο καθενας παιρνει στην ζωη του αυτο που του αξιζει  :)
υπονοεις οτι του κρις του αξιζει ενας πακιστανος τυπε? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom